אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,355 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש פרוייקט של "אזרחים נגד עידן רייכל" : הנה הקישור: ftp://ftp.103.fm/didi/הפרוייקט%20של%20גדעון%20רייכר.mp3 חובה להוריד!!!!!!
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
איזה יופי פשוט עושים מצווה למכונית כן ירבו כאלה אמן אינשללה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו מכיר את התכנית Top Drive בערוץ Star TV ? אתמול ראיתי. סוף הדרך !!! מי שאהב את הפרסומת ההודית של 206, ימות על התכנית הזו !!! למשל, כל מי שמתגעגע לויקי (שג'רמי קלארקסון כנראה מחביא בבגאז' של המרצדס שלו), יוכל להתנחם בזרועותיה של נמרטה, הודית יפה וחושנית. אתמול היא התפעלה ממכונית נחשקת ואקזוטית במיוחד, טויוטה קאמרי. חבר'ה, זה היה מחזה אופטימי ביותר !!! אם היא מסוגלת להתלהב ככה מקימורים של קאמרי, ועיניה נדלקות כשהיא אומרת "0 ל- 100 ב- 9.8 שניות"... רק תחשבו מה היה קורה לה במפגש של הפורום... ואחר כך, הופיע סלבריטי הודי כלשהו (כנראה כוכב קולנוע) וסיפר על המכוניות שהיו לו... מישהו אמר פרארי, למבו? לא בדיוק. הוא נזכר בנוסטלגיה במכונית הראשונה שהוא קנה…
הודעה אחרונה מאת טל וינר, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200301252158527481&user=ferrari12 תודה לפרארי...
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
OZA שינה את השם!! 1 2
מאת Adabbbbbb- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכוווווללללללללםםםם זהו!!!, שיניתי את השם.. אני כבר לא OZA, זהו נגמר.. חלאאאס איתה!!!! עכשיו אני "הילד" (The-Kid).. תתיחסו אליי יפה ובאותו כבוד כמו שהתייחסתם אלי כשהייתי OZA. אז זהו, אולי זה לא מעניין רבים מכם, אבל אני חייב להודיעה.. (אוף טופיק..) (ולא!, אני לא הולך לשנות שוב את השם... אני כמו פיטר-פן)! אדם, "הילד".
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חבריה.. זוכרים את הפירסומת ההודית על פז'ו 206? אם משהו יודע איפה ברשת אפשר להוריד... בבקשה... אני מחפש הרבה זמן ולא מוצא.. תודה
הודעה אחרונה מאת gavnuk, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
המפגש ברשפון, מה זה? מתי? למה לא מדברים פה על זה? ולמה הורידו לי את התמונות??!!!? אפשר הסבר לפחות????
מעשן או לא מעשן
מאת Booly- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי מכם נתקל בדחף לעשן סיגריה בזמן שהוא קורא את ההודעות בפורום אבל לא מוצא מצית (אני לא מעשן אבל אני מאמין שזה קרה לאלו שכן....) בכל מקרה הנה הפתרון: http://store.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cig-01.html
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למי שיש את המשחק Nitto 1320 Challenge יש לי שאלה(למי שאן אז אני ממליץ ) לפני שעושים RACE אז יש שאלה: THIS IS BRACKET RACE.ENTER YOUR BRACKET TIME FUR THIS RACE אתם יכולים להגיד לי מזה אומר http://www.nitto1320.com
הודעה אחרונה מאת shay69, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
את הבשרים, המנגל?? אני מביא שתיה
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
מנאייקים...
מאת gavnuk- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שתדעו, יום שישי בזהב יש ניידת... היא עושה רק רעש... הסבר... נגיד אתה מתחיל רייס, קופצת עליך ניידת... אתה לא תסע לראשון ולא לבת ים... כי ברמזור הראשון יתפסו אותך, אז אתה נוסע לכיוון אשדוד או תל אביב... נכון? אז ככה, נסעתי היום (יום שישי) לכיוון אשדוד אחרי הפעילות בזהב... ומה אני רואה? 4 ניידות B4 דנדשות!!! מחכות לאיביזה או אימפרזה משופרת מהתחת טסה 200 קמ"ש... אז זהירות, יש שם מישהו שמחכה לכם!!!
הודעה אחרונה מאת Sygnus, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מי מי ???? מויאל תביא את החברים שלך... קבלו תמונה..
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב יותר , ככה החלטתי.. לא משתולל בכבישים, לא עובר על החוק,מציית לתמרורים ונוהג כדי להינות מנהיגה.. מה הביא אותי להחלטה הזו? א. כתבה שקראתי היום במעריב במגזין דגמי 2003 שהתווסף למגזין לסוף שבוע : הייתה שם כתבה על EUROCAP שמדרגת כבישים כמו שמדרגים בטיחות בכלי רכב. הבנתי שהכבישים בארצנו הם ממש גרועים ושום רכב בעל 5 כוכבים בבטיחות לא שווה כוכב אחד כאשר הוא נע על כבישנו. ב. הצורך לחיות ולהינות מהחיים : הצורך לחיות ולהינות מהחיים כמה שאפשר, יש לי ראש על הכתפיים ויש לי המון פוטנציאל שאני לא מממש, אז הגעתי למסקנה ששום נהיגה מהירה לא תתרום לעיניין.. רק תרומה שלילית. ג. יש זמן לכל דבר : אין צורך למהר, יש זמן לכל דבר, שהפגישה תחכה, שהבי…
הודעה אחרונה מאת Sygnus, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קבל את הבהמה הזאת http://www.supercars.net/cars/2000@$Chevrolet@$Camaro%20ZL1%20Conceptg.html
הודעה אחרונה מאת NerdX, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
306 GTI ?? אם כן ,מאיזו שנה וכמה המחירון שלה?? תודה
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יודע מה ההגדרות לחיבור אינטרנט מהיר של נטויזן? הם ממש עסוקים...
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
-
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני שם לב שכל כמה ימים, צצות פה שאלות על טלפונים ומיקומים של עסקים (מוסכים/סדנאות/פירוקיות וכו'). למה שלא ניצור ספר טלפונים שיכיל את הפרטים הללו זה יחסוך הרבה הודעות, וכמובן שמי שיצטרך בדחיפות משהו, לא יצטרף לחכות לתשובה. כמו כן, ראיתי בתפוז אופנועים, שהם התחילו ליצור מילון מונחים, ואולי גם אנחנו כאן צריכים לחשוב על זה, לצורכי החדשים שבפורום (אני מציע להקליט את תומר106ראלי, ולתמלל את ההקלטה)
הודעה אחרונה מאת David, -
- 2 תגובות
- 958 צפיות
אם אני במצב של נסיעה על הילוך D ואני רוצה להוריד הילוך ל3 (או 2 1)מה אני צריך לעסות לפני להוריד את הרגל מהגז ????? ואם אני בהילוך 3 2 או1 ואני רוצה לחזיר לD???
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=8&id=339283
משחק למשועממים
מאת ishpuz- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מירוץ בין מיני קופר לוולוו 121. בהצלחה! http://rally.jowood.com/rally.html
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
AUDI TT BOMITO שני מנועי 4 צילינדר, סה"כ 740 כ"ס. שתי תיבות הילוכים נפרדות. 0-100 ca. 3,5s 0-200 ca. 9,9s מהירות סופית-371 קמ"ש. מפחיד!! ואת השאר תראו ב:http://mtm-online.de/
היום נצפתה בחיפה B.M.W M COUPE בצבע תכלת, באיזור מרכז הכרמל, בדיוק ליד פיצה מטר (רחוב ביכורים). עוד מישהו ראה אותה אולי? (oyway?)
הודעה אחרונה מאת MaybeMor, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
להלן סיפור על מיקרה שהיה ביום ראשון בדכי מבאר 7 הבייתה. פורשה בוקסטר בה צפוני (למראה) מכוער משהו ולידו נערה נאה, עצרו ברמזור בכיוון הנגדי לי ברמזור. לידם עצרה לאדה סמרה תמימה למראה, דיי עקומה ובלי יותר מידי צבע עלייה. הנהג המבסוט (כניראה בוקסטר חדשה...) פותח את הגג ומיסתקל על הנהג הלא צעיר כלל, עם עדשות מישקפיים מסכוחית משוריינת הנימצא בלאדה, ועושה לו גבות האומרות:"תיראה איך אני דופק אותך ברמזור." האור מיתחלף והזינוק מתחיל. מהפורשה נישמעה מנת גז עדירה (אוי אלוהים, איזה צליל...) חריקת צמיגים קטנה, ואז... קירתועה של כל האוטו.... (לבטח ידני) הקירטוע הופסק, כניראה בדרך לשילוב השייני, במהיאות שלא עולה על 30 קמ"ש... עכשיו כבר 20... הנה, ההיל…
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
gif animator
מאת Dj_RoY- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו פה יכול להמליץ לי על תוכנה ליצור אנימיטד גיף שאני אוכל סוף סוף לשים את התמונה שנעלמה לי מתחת לשם.?
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בטח יהיה משעמם כמו תמיד אבל שאף אחד לא יגיד שלא אמרתי....
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני לא מוצא את המפתח של האלפא!! הייתי חולה יומיים.. לא זזתי מהמיטה.. ועכשיו אני לא מוצא אותו.. גררר.. זה איפה שהוא בחד ר, הפכתי הכל. אני משתגעעעעעעעעע . שמישהו יבוא ויעזור לי לחפש!!!!!!! אךךך אני הבן-אדם הכי מעופף בעולם!!
הודעה אחרונה מאת TheHunter, -
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברי.. אז ככה... יש בחור נחמד שהוא בגילי, הוא יצא מהצבא , והתחיל לעבוד.. לבן-אדם אין בגרות, כך שהוא לא עובד במקום טוב... לומד בערב עכשיו הכל התחיל לפני 3 שנים כשקנה לאדה , הוא לא נסע הרבה, האוטו פשוט עמד רוב הזמן ואז נעלם (מכר אותו) כעבור שבוע הביא אלפא ספידר ישנה.. . גם לא נסע הרבה ומכר. והתחיל הבלגן: 164, 528 ישנה, מכוניות מנהלים , ועכשיו הביא E230 . הוא לא עבריין ולא גנב... כפי שאני יודע. שאלתי אותו איך הוא קונה מכוניות, אבל הוא לא כל כך עונה. אז אני פונה אליכם: אולי משהו יכול להסביר לי איך עושים את זה... גם אני רוצה לנסוע בגיל 21 על מרצדס פרטית
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מצ"ב קישור להסברים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=363&msgid=11108220
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 0 תגובות
- 942 צפיות
רציתי להזמין חלקים מרוברטו. הבעיה - עלות משלוח שעולה כמו כל המשלוח. אז אם מישהו מזמין ממנו משהו, אני אשמח להתעלק על ההזמנה עם איזה חלק קטן או שניים.
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
הודעה חשובה
מאת kompy-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
עקב הגשמים העזים שפקדו את אזורנו, מכון הרישוי ובדיקות הרכב "קומפיוטסט" מזרח-א.ת. הישן ראשל"צ, יהיה סגור בימים הקרובים(מקווים לפתוח בשישי). כל הרוצה עדיין להנות משרותי המכון יוכל לפנות ל"קומפיוטסט-מערב", רח' שפירא 11 א.ת. החדש ראשל"צ(קרית אלקטרה), טל' 03-9522555. מצטערים על הטרחה. עמית
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,000 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- סולל הדרך
- אליה
- razi_pazi
- Avia
- lanosforce
- mitsugli
- אלביס18
- לב טוב
- borsood
- ברווז
- urich
- netanel1014