אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,354 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חברה מצאתי אתר מאוד נחמד. קיפולי נייר של מכוניות, ישנם מס. דגמים (אלפא, מרצדס, ניסן ועוד..) צריך חשק להדפיס, לגזור ולהדביק ואז לצלם ולהעלות לאתר.. הדבר כרוך בעבודה קשה (במיוחד הפורמולה 1) אז למי שיש חשק - סבבה.. יהיה נחמד http://www.papertoys.com
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לחץ כאן !
הודעה אחרונה מאת 206 XS, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הייתי היום בסוכנות של מרצדס בשביל לראות את הדבר המהדהים שעונה לשם sl 55 amg ועושה קולות יותר חזקים מפלוץ של אלוהים (רעם) אני נכנס רואה את הדבר הכי יפה בעולם אומר לאבא שלי להיכנס הוא מגיע אנחנו עומדים שעה ומסתכלים מכל חור ומצלמים ואז אני אומר לסוכן מכירות "אולי תרים מכסה מנוע " הוא מרים אני רואה יצירת אומנות בפני עצמה רק העיצוב של המנוע והצינורות ענק של ה twin turbo ואז הוא אומר "לא לגעת במנוע " ואז קרה משהו מדהים ביותר... הם התניעו אותה הצליל... הכל נשמע יפה מהסטרטר עד המנוע עצמו מחכים דקה בערך עם מנוע דולק צליל לא נורמאלי ואפשר למות ממנו ואז הם דפקו בגז (לא בהילוך כמובן) והצליל שלה!!!!!!!! אההההההההההההה !!!!!!!!!! רציתי לבכות שלא הייה לי איך להקליט את זה…
הודעה אחרונה מאת David, -
עריכת מוסיקה
מאת DMX- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג תוכנה לעריכת מוסיקה, למשל "להאיץ" את השיר קצת, כך שהשיר ישמע כאילו הזמר (או הראפר, במקרה שלי) שר יותר מהר. תודה
הודעה אחרונה מאת oyway, -
T16 vs. T1000, round 3 1 2
מאת T16- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
*** פוצל משרשור שפוי בפורום הכללי *** ישראל = עוד מקום נחמד לחיות בו (ככה לפחות היה עד לכמות הפיגועים המסחררת שדפקה את כל המדינה הזאת). לצערי, עקב "ציונות" ואהבת המדינה גדולה מדי מצדי, אני לא מוכן לראות את העם הזה סופג כלכך הרבה ולא מגיב..... כמו שאמרתי ואני אומר שוב ושוב..... חבל לי על האנשים הטובים שמוכנים להקריב כלכך הרבה עבור המדינה (קחו לדוגמא את החייל המסכן ההוא שנפטר מחוסר דם בחברון. כוחות צה"ל ידעו בדיוק מה קורה, אבל העדיפו להפקיר חייל פצוע בשטח בשביל השלום הטיפשי הזה עם הפלסטינים). אם הייתם יודעים כמה מדינות ערב החזקות (ערב הסעודית, כווית, באחריין, אבו דאבי עומאן וכו') שונאות את הפלסטינים (ואת ישראל שלא העמידה אותם במקום), אולי לא הייתם …
הודעה אחרונה מאת עומר, -
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
זה יגמור אותי אם טיל יפול על האלפא שלי!!!!!!!!! אין תחליף לאלפא הזאת (וגם אין ביטוח מקיף).
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני חושב שאני נותם לאוף טופיק משמעות חדשה עכשיו, אבל בכול זאת.. יש לנו אוטו... אז לאן נוסעים איתו? יש למישהו המלצות על מקומות בילוי 'שווים'*? כי פשוט אני חושב שלפני איזה שנתיים מיציתי את מספר הפעמים שאפשר ליסוע לנאפיס. תודה מקרב לב מכול חוג החברים שלי... אני עצמי ואנוכי. *שווים - לא יקרים מדיי, לא צפופים מדיי ושיהיה ים כוס,
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 2 תגובות
- 911 צפיות
שלום לכולם , אני שמתי לב שהרבה אנשים פה מצלמים תמונות ושמים אותם בכל מיני אתרים ואז מציגים אותם כלינק , השאלה היא איזה אתרים זה ואיך זה עובד , הבעיה עם הפורום שתמונה איכותית היא תמיד תהיה יותר מ - 250K במצלמה דיגיטלית אז אם רוצים להביא תמונות איכות לשים את זה בלינק חיצוני , תחכימו אותי בבקשה בנושא . תודה.
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הורדתי סרט בשם גאטאווי אין שטולקהם 2 DVD RIP (זה בא בשני דיסקים) עכשיו כל CD הוא בקובץ BIN וכיצד אני יכול לצרוב אותו ??? מישהו ??
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מצורף משהו שימושי שקיבלתי במייל... עבודה בזמן מלחמה � שאלות ותשובות דוד שי, חילן טק בע"מ פורסם: 3 בינואר 2003, עודכן: 2 בפברואר 2003 שאלה: האם מעביד יכול להכריח עובד שלא להגיע לעבודה עקב מצב החירום, ולעשות זאת על חשבון חופשתו של העובד? תשובה: בהתאם לפסקי דין של בית הדין הארצי לעבודה, קביעת מועד החופשה היא בסמכות המעביד, אך עליו להפעיל סמכות זו תוך תיאום עם העובד והתחשבות בצרכיו. בהתאם לכך רשאי המעביד להוציא את עובדיו לחופשה, גם אם אינה נוחה לחלק מהעובדים. אין למעביד סמכות להוציא עובד לחופשה ללא תשלום נגד רצונו. עקרונות אלה נכונים בתקופת רגיעה וגם בשעת חירום. שאלה: אם בגלל אילוצי המלחמה לא אגיע לע…
הודעה אחרונה מאת חלי, -
חג אהבה שמח
מאת חלי- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שיהיה לכולם יום אהבה שמח ומלא אהבה ואושר... במיוחד לאהובי
הודעה אחרונה מאת יובל, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אחים שלי ... יש יום שישי הזה מיפגש ?
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בהצלחה....... שמור על עצמך. ושיהיה לך חיבור מהיר וצבאי.
הודעה אחרונה מאת R.C, -
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן לכולם אבא שלי החליט לסדר לי אינטרנט מהיר במקום ה 56 (חינם מהעבודה) שיש לנו עכשיו יש כמה תנאים חיבור קבוע, שלא יעשה בעיות (לא יותר מידי) שיהיה יותר מהיר מ56, שיהיה כמה שיותר זול ושיהיה עם מנוע חזק (אופס אנחנו מדברים על אינטרנט) אני יודע ששאלו פה לא מזמן שאלה כזאת אבל השאלה שלי אחרת קראתי את השרשור על השאלה הקודמת ששאלו בנושא (שנדמה לי שהפנצטה שאלה)... תודה אהה ונ.ב אחד שיהיה אפשר לדבר בטלפון בזמן שמחוברים (שלא יתפוס את הקו)
הודעה אחרונה מאת oyway, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 4 אלף צפיות
הקישור כאן ענק :!: איציק
הודעה אחרונה מאת Mleder, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קיבלתי היום את "רכב" של החודש (דרך אגב - תומראלי - כתבה מצויינת !) עכשיו קראתי את הכתבה על הטרנפורטר המצופץ, ואני, שדיי אוהב את הרכב, החלטתי להפעיל את המחשב ולמצא קצת תמונות של טרנפורטר נחמד, לשטוף את העניים... אז מה עושים ? Google ? מה פתאום ? למי יש כוח לחפש... הולכים ל Motor Cities כמובן ! הקלדתי את הכתובת http://www.motorcities.com, והכנתי את העכבר במקום שבו אמור להיות הכפתור Gallery. האתר ונטען ומה אני רואה ? אין כפתורים למעלה, ושדה החיפוש גם נעלם ! לקח לי כמה שניות להבין מה קרה: האתר התמסחר ! אין יותר גלריות ענקיות חינם ! מעכשיו צריך לשלם ! ללא תשלום הגלריה נעולה ויש גישה רק למספר זעום של תמונות, אשר גם הם הוקטנו לגודל מזערי ביותר, על מנת לגרום לגולש להת…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 1 תגובות
- 968 צפיות
מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע על חוק עבודה ומנוחה? דהיינו, החוק שאומר שאחרי X שעות אפשר לקבל Y דקות מנוחה. אם מישהו יודע שיכתוב בבקשה, או יפרסם לינק לאנשהו. הרבה תודה.
הודעה אחרונה מאת אמיר ט, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מצאתי אתר שיש בו מלאי סרטים למכירה בוידאו, כמובן שסרטים על מכוניות, מצאתי שם את "Tiff needel burning rubber" שחיפשתי כבר הרבה זמן, האתר הוא http://www.dukevideo.com, האם למישהו יש ניסיון קניה אם האתר הזה ? המחירים שם ממש בריצפה.
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 36 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם. מכיוון שפורום זה נחשב די ליבראלי,אני מרשה לעצמי לשאול את השאלה. מי רואה "הכי גאים שיש"? למי שלא יודע: רשת HBO האמריקאית,שהמוטו שלהם הוא "אנחנו אומרים "פאק" ולכן יש רייטינג",עלתה על רעיון מדהים-הם עשו סידרה על..אה... הומואים. הסידרה עוסקת בחבורת פייגעלעך,חתיכים ושריריים להחריד, (למה המקבילים הישראלים נראים כמו גירסאות חיוורות,נשיות ופאטתיות של הוורסיות האמריקאיות?) אשר עוסקים במקצועות חופשיים כגון עריכת דין,פירסום וכו וכו וכו בשעות היום.בשעות הלילה נהנית אותה חבורה ססגונית מסצינת מועדוני הפייגעלעך.במהלך שעות הלילה צורכים גיבורי הסידרה כמויות מאסיביות של סמים ואלכוהול,מה שמן הסתם מסייע להם במפגשיהם הרנדומאליים אשר מסתיימים תמיד בהחדרה של כל מי…
הודעה אחרונה מאת ZisoButts, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ה-R1 משייט לו בקלילות בעת שה-M5 וה-GSX600 בתאוצה חזקה. http://213.226.84.46/mc/filmer/m5-vs-gsxr600.avi (דף ראשי: http://www.fuelmedia.org)
הודעה אחרונה מאת עומר, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב אז הנה עוד כמה לינקים לשבור את השיגרה בפורום.. טוב, שמתי לב שאתם לא כלכך אוהבים פה סרטים, אז אני לא מפרסם יותר סרטים. לא מכיר את הרכב הזה M3 - נסיעה יפה... גדול !!! פרארי צהובה עושה צלחות החלקה במגרש רטוב אתם לא היתם עושים את זה לM3 שלכם איזה מוסך, הייתי רוצה להיות בעל המוסך הזה!
הודעה אחרונה מאת oferg22, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת עומר, -
-
הורדתי את הפרופיל ל-45! ודחיתי את הגיוס בחודש!!!!!
הודעה אחרונה מאת Noybee, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
כבר מספר פעמים השבוע ראיתי פג'ו ראלי שחורה ממש יפה עם בחור (20+).. זה מישהו מפה?
חברים חזרתי!
מאת Greg M.- 4 תגובות
- 939 צפיות
מה שלומכם ידידיי נעימי ההליכות ושוחרי התרבות המוטורית, כפי שאולי ראיתם הייתי בבודפשט (לביו, ניסיתי יום למחרת את המקיאטו, אכן מדהים), מצאתי לי פרוייקט חדש ומצויין, ולכן אני מצר על כך אבל, האלפא למכירה פרטים בערב, אייל אולי אני אמצא לנכון למכור אותה לבני משפחה בלבד.... ערב טוב
היכן הקסדות?!?!?! מי רצח אותן?? מתי ההלויה? ראבק אני פשוט לא עייף...
הודעה אחרונה מאת Saar, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז אני לירן טל מקרית גת אם אתם רוצים אני מוכן להכין לכם סמל גרפי שיהיה מתחת להודעה שלכם (חתימה) בינתים זה הכל...מקווה לעזור ולקבל עזרה !
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 1 תגובות
- 964 צפיות
אני לא יכול לחכות :\ אני מעריך שלא להרבה יהיו עצבים כדי לקום ב3 בבוקר בשביל זה, עבודה וזה... אבל בכל זאת מישהו?
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, היום בבוקר בערך ב 11 שחזרתי הביתה לקחת משהו, בא אחד השכנים וסיפר לי שאחד מחברי ילדותי נהרג אתמול (שבת) בתאונת קטנוע, אני הכרתי את הבנאדם הזה קרוב ל 10 שנים , למרות שלא אהבנו אחד ת'שני, הבנאדם הזה היה עושה שטויות בקצב , היה לו רכב של אחותו , רכב חברה, ומה שהוא עשה עם האוטו הזה, אני מתפלא שזה קרה דווקא עכשיו (עם כל הצער שבדבר) הוא היה נוסע על מדרכות , חותך, מהירויות שלא מתאימות לכבישים בשום מצב, נגד תנועה וכו אתמול הוא החליט לעבור באדום בצומת קרליבך... פה נגמרו החיים שלו, בבקשה אנשים , אל תעשו שטויות, לעבור באדום זה לא נותן כלום, גם אם תחכו באדום עוד 2 דקות , בכל מקרה תגידו ליעדכם, בבקשה סעו בזהירות.. שלכם. אורן.
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 2 תגובות
- 964 צפיות
האם יש מועדון לבעלי הפג'ו ? אולי מועדון צרפתיות ?
הודעה אחרונה מאת SubaMan,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,457 אורחים (הצג רשימה מלאה)