Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי איביזה ואני רוצה לשפר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא קטנה עלי, החלטתי לשים בה מנוע W12 (זוג V6 מחוברים) עם טווין טורבו.

כמה זה אמור לעלות לי?

יש לי תקציב של 12,000 כולל דלק וביטוחים.

נ.ב.

אני עדיין לא יודע איך מניעים את האוטו עדיין. זה קצת מסובך לי

תגידו? לא נמאס לכם :evil::evil::evil:

כי לי כבר נמאס, כל מצורע וזב חוטם פה (אהה.. איזה אינטיליגנט?) מחליט שהכל קטן עליו והוא תיכף משתיל מנוע קוזי כפול, מקדימה ומאחורה.

וכל זה בעזרת דודו מהום סנטר שעושה לו עבודה ב-2.5 שקל כולל מע"מ.

די לזיין את השכל

אין לכם את הסכומים הדרושים לזה.

אין לכם את הקשרים עם האנשים שיעשו לכם את זה.

אין לכם שום רצון אמיתי לעשות את זה (חוץ מרצון להראות כמה אתם תותחים ומשפרים גדולים).

אתם ממלאים דפי פורום יקרים על כל מיני הקרצות והפלצות לא ברורות.

נמאס נמאס נמאס

תפסיקו לדבר כמו איזה שומאכרים קטנים :

"קניתי 205 מתפרקת, אני בקושי מעביר הילוכים, מחר אני משתיל בה T16, יש למישהו המלצות? "

אם מישהו מבחוץ היה קורא את זה, הוא היה חושב שכל 205 פה נותנת לפוסמן רכבות.

כל פולו מעיפה את אלי חן והעגלה שלו.

וכל נהג פה מחונן.

די כבר :!::!:

נ.ב.

המלצה למנהלים (עומר אולי?) ביחד עם הקישור הרץ בדף הראשי, נא לשים כתובת קבועה :

" השתלת MI16 / 1.8T / טורבו לרכב אטמוספרי תעלה לפחות 30K, מי שעדיין יש לו שאלות, נא להפקיד 10% מהסכום בחשבון הבא XXXXX בבנק XXX "

סליחה מראש ממי שנפגע,

אני במחזור היום.

זה היום הזה בחודש, מצטער.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

צודק ב -100% אנשים פה לא יודעים לנהוג לא מכירים מספיק את הרכבים שלהם וכבר רוצים לשפר אותם.

בדיחה.

רק חסר שאיזה פלצן שרק עכשיו קיבל רישיון נהיגה ייצא בהודעה כזאת : אני חולם לקנות רכב X שנתון בו מנוע Y, כמה יעלה לי לשפר למנוע Z..

באמת, בואו נהיה רצינים..

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
צודק ב -100% אנשים פה לא יודעים לנהוג לא מכירים מספיק את הרכבים שלהם וכבר רוצים לשפר אותם.

בדיחה.

רק חסר שאיזה פלצן שרק עכשיו קיבל רישיון נהיגה ייצא בהודעה כזאת : אני חולם לקנות רכב X שנתון בו מנוע Y, כמה יעלה לי לשפר למנוע Z..

באמת, בואו נהיה רצינים..

רגע....זה נשמע כמוך לפני כמה חודשים (חוץ מהחלק של הנהג חדש) :mm_wink::lol:

וברצינות,

נכון שזה מעצבן אבל תחשבו על זה לטובה, רק חברים חדשים שואלים כאלה שאלות ואם יש עכשיו הרבה הודעות כאלה אז המשמעות היא שהפורום גודל :D (לטובה אני מקווה).

עוד נקודה חיובית היא שאחרי שכמה חברי פורום מרגיעים ויורדים על הבנאדם (עד שמתחשק לו להתאבד) הוא כבר לא יכתוב הודעה כזו בשנית 8)

פורסם
לדעתי צריך לעשות FAQ בפורום...

זה יפתור את הבעיה של שאלות כאלה שחוזרות על עצמם.

הבעיה היא שרוב השאלות הן שאלות שמתייחסות ספציפית למקרה המסויים והשואל לא יסתפק בעיון בFAQ (שלא לדבר על העצלות לחפש כאשר יכולים ישר לענות לך בפורום).

פורסם

אני מצטער, לא הבנתי משהו.

...

אם קנית איביזה, למי מכרת את ה-306 ?

ולעניין - נדמה לי שזאת מגיפה חולפת, רוב הזמן לא שומעים שאלה כזאת.

בינתיים, אני מציע שתיקח Midol, זה יעזור (אמממ... ככה אומרים לי, בכל אופן :D ).

פורסם

זה לא כואב וזה לא מזיק לענות גם אם זה חוזר על עצמו באותו נוסח טיפשי!!!,

זה לא צריך להפריע לך ! , אותם אנשים ששואלים אותם שאלות , יכול להיות שילמדו משהו בדרך ואם לא אולי מישהו אחר יחכים, ותתפלא , לא תמיד זה מגיע ל 30K ש"ח , למרות שברוב המקרים זה יהיה הרבה יותר , ואגב זה לא כזה מסובך כמו שאתה עושה מזה , if there is a will+money---> there is a way ,יש הרבה מאוד חברה שאינם פעילים בפורומים ברשת ו\או מגיעים למפגשים שעשו "השתלות " יפות מאוד ברכבים שלהם , והרבה מכונאים עם ידי זהב שרק מחפשים קצת פרנסה , אבל הענין שאתה צריך להבין (כן מר ROY306ה"מושתל" :wink: אני כותב את זה ל ך ) זה ש-כל התופעה הזאת באיזשהו מקום מעלה מודעות של אנשים , ואין צורך להפנים ולהסתיר את זה כי רק ככה אולי לאט לאט ישתנו הנורמות ונוכל להוריד עמוד חשמל , לעשות ממנו שסי , לשים לשים לו מנוע , לעבור בדיקת CO ושאר מטעמין בטסט, ולבוא לר"ג ביום שישי :twisted:

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

נכון חן ... אבל הבעיה ... שלא מצאת את האדם הנכון להאשים בדברים האילה.... הייתי אומר דווקא שיש הבנה במה שרועי אומר משום מה

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חן, אנחנו הרי מכירים ואני חושב שהבנת את הכוונה המקורית שלי.

אני מוכן להפוך את העולם בשביל לעזור למישהו לשפר, אבל..

רוב ההודעות הנ"ל באו לשתי מטרות :

1. להראות כמה תותח הכותב, כי הוא רוצה להשתיל מנוע.

2. לקשקש על שיפורים, ללא שום מטרה לעשות אותם.

בן אדם שקונה 205GTI בקושי, כבר רוצה לשים MI, אין לו שום מושג לגבי יכולות הרכב

אבל יש לו מושג ברור מאוד לגבי הכסף הנזיל שלו (נאדא-NOTHING-ZERO-כלום), שלא ישאל.

הרי ברור לו שההשתלה הפשוטה ביותר (אותו מנוע, רק חדש), תעלה לפחות 6K, אז למה לשאול אם לא תעשה את זה אף פעם.

גם אני רוצה לשפר כמה דברים אצלי ברכב, ואני אכן מזיין לכמה אנשים את השכל, אבל זה בידיעה ברורה שאני אכן הולך לעשות את זה וכעת זה רק איסוף מידע.

הרי שום שיפור לא נשלף מהשרוול (ההפך ממה שקורה פה "אגודת השולפים"), שיקולים של כוח מול אחיזה, עלות ותועלת, התאמה ואמינות, בניית הרכב לשיפורים עתידיים ועוד.

חוץ מזה, שיפור זה לא רק כסף, זה גם זמן, ומי כמוך יודע את זה.

לא לכל אחד יש רכב שני לחיות איתו.

התקנת צ'ארג' בנוסף לאינטר' היא לא רק סך עלותו הכספית... :roll:

שוב פעם, אם הבן אדם רציני, אני איתו לאורך כל הדרך (אם זה בידע, או אם זה במציאת חלקים בזול). הבעיה שרובם לא :!:

נ.ב

אם כל "בעלי/משפרי" ה-205 היו יודעים את המחיר שנמכרה הקטנה בעלת הטורבינה, הם היו אוכלים את הכובע.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

צודק למדי, רועי, אבל אני באמת רוצה לדעת: כמה יעלה לי להשתיל מנוע 3.2

של 911 בחיפושית שלי? והאם כדאי להשאר עם רוחב צמיגים 155?... :tongue:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

[ציטוט הכותב ROY306 ]: "חוץ מזה, שיפור זה לא רק כסף, זה גם זמן, ומי כמוך יודע את זה.

לא לכל אחד יש רכב שני לחיות איתו.

התקנת צ'ארג' בנוסף לאינטר' היא לא רק סך עלותו הכספית"

אני לא רוצה להשמע ילדותי ,קבל פילוסופיה בגרוש ,אבל באופן מעשי - זמן=כסף , בזמן ועם הזמן ניתן להשיג\להרויח כסף , לחסוך להשקיע או לבזבז כסף. אני יכול לומר לך שמי שיש לו זמן וסבלנות יוכל להשיג את הכסף , לדלג מפרמטר לפרמטר זה רק ענין של ...

ר צ ו ן , אם יש רצון , יש סבלנות , יש זמן("לקחת את הזמן") ומכאן אולי גם חוסכים קצת כסף (או הרבה במקרים אחרים) ועושים מה שעושים (קונים בית , נוסעים לטורונטו או אולי אפילו "משפרים" את האוטו ) .

נ.ב ,

מאיפה לקחת את הדוגמא שלך ?, אתה יודע שאין לי שום דבר בקופה (חוץ מכמה שריטות) , יש מישהו שיושב וקורא את זה עכשיו ומחייך :p

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

• תוכן חדש...