אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,353 נושאים בפורום הזה
-
- 34 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
זה התחיל ב .............. "א י י ל מה אתה עושה" והמשיך ל "אתה משוגע" ונגמר ב ........ "תגיד הראלי לוקחת את הסיבוב יותר חזק" אני מאמין שרוב החבר'ה כאן נשואים , עם חברה או עם סתם חברה . מסקרן אותי לדעת מה המין היפה חושב על התחביב שלנו בכלל ועל ה נ ה י ג ה בפרט. אצלי הדברים קצת השתנו , אבל החברה הקודמת שלי בהתחלה היתה קצת משתגעת ונלחצת למרות שאיתה ועם אנשים אחרים ( משפחה , חברים וכו' ) אני לא עושה מה שאני עושה כשאני לבד , זאת עוד סיבה שאני אוהב לנהוג לבד. ההתחלה היתה קשה , לי , אבל עם הזמן , וההינו הרבה זמן חברים , היא "התרגלה" ונראה לי שזה דווקא מצא חן בעניה. עד כדי .....לפורום אחר כנראה. אחריה , האחרות היו מאוד קשוחות גם בגלל שאני די התרגלתי לנהוג בהנ…
הודעה אחרונה מאת BMW_316, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
או איפה בערך היא נמצאת ??
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני שתוקפים אותי על זה שיש היום הכל באינטרנט-עדיין,מי שאוהב באמת רכב,ידע להעריך את ההנאה שבלקנות ספר רכב טוב,לחכות שיגיע מחו"ל,והכיף שבדיפדוף,הריח,התמונות והמידע. (מה גם,שבארץ כמעט אין ספרות רכב טובה). בניגוד למחשב,הרבה פעמים ספר רכב טוב,שכולל בתוכו אנקדוטות,מידע ותמונות יכול להיות יותר מרתק ויותר אינפורמטיבי. אתמול עשיתי הזמנה גדולה מחנות בריטית טובה שמחזיקה ספרי רכב בערך על כל נושא שקיים.הנה הלינק: http://www.chaters.co.uk/home.cfm?cfid=1353938&cftoken=15819327 דפדפו,תקנו,תהנו.
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אמינות / תומר גבאי אם הייתי רוצה צרפתיה, הייתי מחפש בפירוקיה. אם הייתי חפץ באחת יפהפיה, הייתי נוסע בשמחה לקנות לי גרמניה. אבל אם, משום מה, לא בא לי במוסך להיתקע, אקנה יפאנית אמינה.
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מתכנן לקנות נייד של COMPAQ N1020V http://h50025.www5.hp.com/hpcom/au_en/11_28_62_418_470051-312.html חבר שלי אמר לי שלא כדי לקנות את המחשב כי ההרדיסק שלו איטי (4200 rpm)וזה יאט לי את המחשב למרות שהוא פנטיום 4.2 אז מה אתם אומרים כדי או לא כדי לקנות
סרט בקובץ DAT
מאת zafzaf- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הורדתי בקאזה סרט של המגאזין מאקס פאוור, גודל הסרט 313 MB, אין בעיה לצפות בסרט דרך נגן המדיה במחשב, למרות שמשום מה הסרט מוגדר כ-DAT File, הבעיה היא שניסיתי לצרוב את הסרט ובלתי אפשרי לקרוא אותו מהCD הצרוב(nero), כנראה בשל העובדה שזהו קובץ DAT ... משהו יודע איך אני מתגבר על העניין?
הודעה אחרונה מאת zafzaf, -
מחפש כתובית לסרט הנ"ל יש למישהו ?
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רק עכשיו מצאתי תמונה של זה תראו מה הרכב הזה יכול לעשות ותבינו למה אני כל כך אוהב ב.מ.וו
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יום שבת, כל המדינה יצא לטייל. ואנחנו לכיוון ירושלים, קודם קצת מהשלג ( ממה שנשאר ) ואז למיני ישראל בלטרון. אז ככה, הנה גלריה קטנה כי אין מספיק מקום. הדבר היחיד שנדלקתי עליו היה האוטובוס של אגד !!! וחשבתי, מאיפה אפשר לקנות כזה... וביציאה שמתי לב שיש חנות מתנות ומצאתי שם את האוטובוס!!! נחשו כמה הוא עולה?? אני בינתיים לא נותן לכם את התשובה
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מצאתי במגירה ישנה גליונות של "AUTOCAR" משנת 86-90. כתבות ופירסומים על מכוניות ספורט כמו:סיירה קוזי,אסקורט טורבוRS,לנצ'יה HF טורבו, כתבות והסברים על מערכות טורבו ואגזוזים,205GTI1.9 ועוד שאר פירסומים וממתקים. אחחחחח........איזה נוסטלגיה לראות פרסומת של 205 GTI מוצעת למכירה היישר מהחברה:"ITS A PUSSYCAT UNTILL YOU STEP ON IT"(כך נכתב בפירסומת). על האסקורט RS טורבו נכתב בפירסומת:"IT ALSO SAY A LOT ABOUT YOUR PERFORMANCE". לו היה לי סורק.....פשוט חגיגה לעיניים.......
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
קטע מצחיק...
מאת עומר ג R- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ענק , פשוט ענק... http://www.people.cornell.edu/pages/slp29/insane.html
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
א)מתקיים היום ? ב)אם אני מגיע מי-ם באיזו יציאה אני יוצא? ג)לכל הירושלמים שמעוניינים לבוא, צרו קשר בה"פ , אולי ניסע ביחד? שמוליק
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הלו הוא לירן! מזל טוב לירן!!! מי יתן ותתבטל לילות כימים. תשתה הרבה בירה. תלבש גופיות לבנות עם פסים אנכיים. תגדל כרס לתפארת. תצמיח בלורית על הסנטר. תשהק ותגהק כאוות מנפשך. והעיקר - לא תעשה כלום! לך על זה טייגר!!!
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כן כן עוד אחד נוסף לרשימה מזל-טוב לטלאור 106xsi עד 120 אחי! :smilecol:
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
http://www.calls.up.co.il אנשים זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי הרבה הרבה זמן הכי מומלצים 2: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0007/r/a/n/t/h/e/m/a/n/e/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200302191455582223/200302231700546136/pasuk.mp3 והשני http://www.droyd.net/Calls.up.co.il/cola.mp3 זהירות - מספר אנשים כבר השתינו במכנסיים ששמעו ת'ראשון.
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
אוקי, אז יש לי כמה סרטים מאוד נחמדים של מכוניות שאני רוצה להעלות אבל אני צריך אתר להעלות אליו את הכל. בסך הכל זה 100 מגה של סרטים. של פיג'ו וחיות אחרות מאוד חביב עמית
הודעה אחרונה מאת a_sharir, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
HGT או מנקה חתולים? 1 2 3
מאת .tommy g- 36 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז ברשותכם, לא ראיתי ת'רד של הרכבים שלנו מושלגים\מבורדים.. - קופאים מקור! אז הינה כמה תמונות של הבייבי שלי לאחר מטר ברד..
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אין לי ווישרים (עניין זמני ביותר) והיום היתה הפוגה, אז יצאתי לסיבובון עם חבר.. חבר שלי המוכשר שלמד צילום מגיל 0 הצליח לצלם תמונות מפוקססות מאוד!! התמונות הלא מטושטשות שלי אני בסיבוב חמוד שנמצא ליד הבית 90 מעולה והיום היה בנוסף: מים על הכביש
הודעה אחרונה מאת santiago, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תגובה מאוד מצחיקה, לא צחקתי ככה עוד מימי כוכבי בYNET
-
- 17 תגובות
- 15.5 אלף צפיות
האם להחזיק אלת בייסבול או איזה מקל גדול אחר מתחת למושב זה חוקי? לצורך הגנה עצמית ..... ואם לא, מה יעשה שוטר שאני יגיד לו שאני נוסע לשחק?
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
או טיול מועדון פגו אבל בתנאים שכולם יוכלו לבוא ולא בגשם שבקושי יוצאים מהמיטה ביום כזה אולי ביום שבת הקרוב איזה טיול מינחת משהו
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
קודם כל , רציתי לדעת , זה פורום פרטי ? כי אם כן אני אלך אבל אם לא, אז אני מאמין שיש לי זכות לשאול על 1001 רכבים , לשים לעצמי איזה שם שאני רוצה גם אם הקישור שלו למציאות גובל בגודל בשכל של מספר אנשים שאני לא אזכיר את שמם נכון אני שואל על RSI , 205 , VTS , כי אלה רכבים בתקציב שלי !!! ואלה רכבים שנראים לי יפה ושאותם אני רוצה. נכון הייתה לי 205 ג'יטיאי ביד , פצצתית ביותר אפילו , אבל בגלל התנגדות של אבא , לא לקחתי , RSI גם נפלה בבדיקה, למצוא אחת שמתוחזקת? קשה ביותר , VTS ? אין כמעט (לא ידעתי) אז במקום כל הזמן לצחוק (זה כבר כלכךךךךךךךךךך לא מצחיק....) ולזיין ת'שכל על השם שלי ועל הרצונות שלי וההחלטות שלי , פשוט תענו לעניין וזהו אם שאלתי לגבי נתונים של VTS זה ל…
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אבל כרגע...שוב מטפטף נקווה שבלילה יהיה ראונד 2
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם , מצטער על האוף טופיק העצבני ... כמה הייתם מוכנית לשלם על מחשב נישא COMPAQ ARMADA 4130T ' 120MHZ ,16MB RAM 1.6GB HD עם סוללה במצב מצויין שמחזיקה בכיף שעתיים וחצי , זה מחשב טוב ללימודים כי עקב הפשטות שלו הסוללה מחזיקה מצויין , ול - WORD וכו' הכוח שלו מספיק . כמה הייתם משלמים עליו ?
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
שלג - גם באריאל
מאת maxim- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מהלילה היה שלג באריאל. בבוקר ירד מידי פעם, עכשיו הרוב נמס בגלל הגשם. איזה כיף לנסוע על שלג! לעשות צלחותב 30 קמ"ש! לזרוק ....
הודעה אחרונה מאת maxim, -
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חחחחחחח סבבה!! חברה סעו לאט ובזהירות!!
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זה לפחות מה שהבנתי מהשיר... אהבתי אותו לאללה. הדג נחש - לזוז - זה לא אני.
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מדינת ישראל מחולקת לשתי מדינות, אילת ושאר הארץ. יש תגובות רבות בפורום, למשל בנושא הזה: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=6644&sid=24ef40bb5661a38ac4ebb2b9a8aee587 אבל התגובות שם לא בדעתי. כל רכב ששופץ נופח והוסיפו לו חלקים שונים ומשונים ישר מקבל תגובות לא ממש טובות. אני לא מבין למה, אני יקבל רכבים כאלה בשמחה וכמעט כל אחד אחר באילת, שזה ההפך מרובכם. תגידו לי מה רע בזה: אני ממש לא מבין *נלקח מהאתר THE HALL OF SHAME
הודעה אחרונה מאת ישי,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 990 אורחים (הצג רשימה מלאה)