אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,354 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עם הזמן ראיתי שיש כאן כאלה שמתעסקים בצילום ומצלמות דיגיטליות. רציתי שתחוו בבקשה את דעתכם על המצלמה הבאה: ------------------------------------------------ מצלמה דגם C1zoom מתוצרת אולימפוס 1.3 פיקסלים (1,280x960) זום אופטי X3 זום דיגיטלי X2 חיבור USB מהיר ונוח למחשב יציאת וידאו כניסת שנאי 4 מצבי פלאש צילום פנורמי טיימר מסך 1.5 אינץ עם 118,000 פיקסלים משקל: 187 גרם עם המצלמה: כרטיס זיכון SMART MEDIA של 8 מגה בייט כבל חיבור לVIDEO OUT כבל חיבור USB למחשב מדבקות חסימת כתיבה לכרטיס זיכרון ספרות תוכנות CAMEDIA לתמונות ואלבומים של אולימפוס חצובת שולחן תיק נשיאה למצלמה -----------------------------------------…
הודעה אחרונה מאת ערןVTR, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחזיק רב שימושי : תה , קפה , מיץ, בורשט תהנו http://chrisstorer.com/cupholder.htm
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
כחלק מהאהבה שלי למכוניות אני אוהב גם משחקי מרוצים. לאחרונה גיליתי משחק חדש שעומד לצאת, קוראים לו LIVE FOR SPEED. בנתיים אפשר להוריד את הדמו מהלינק הזה : http://www.liveforspeed.net/ וכדי לקבל חדשות על המשחק ועוד על משחקי מרוצים : http://www.bhmotorsports.com/ המשחק הנ"ל הוא כל-כך מקצועי (אפשר לכוון המון כגון : בולמים, זוויות היגוי, הנמכות ועוד..) בגרסת הדמו ניתן להתחרות לבד וגם באינטרנט עם שחקנים אחרים (והם מעולים). המשחק הוא כל-כך מקצועי שאתה מרגיש את כל חוקי הפיזיקה שחלים על האוטו (וזה ברצינות) רק חסר שנהיה ברכב. חשבתי לעצמי, למה שלא תורידו את הדמו(אני כבר הורדתי), תשחקו תתאמנו, לבנתיים נקים מועדון שבו יהיו רשומים מתחרי המשחק , נ…
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי להמליץ על מקום מדהים שביקרנו בו בסוף השבוע. ספא טבע בחמת גדר. חמת גדר, בדרום רמה"ג על גדות נהר הירמוך. גן עדן אמיתי. צמחיה שופעת, מים חמים, חי-בר יפיפה ואתר ספא מעולה. מקום מדהים להעביר בו חופשה חלומית ומפנקת, חדרים חדשים, המלון עדיין בתקופת הרצה, ולמי שלא בא להתארח במלון יש גם חבילות יומיות לספא הכוללות גם טיפולים וארוחות. חוויה ענקית � שווה. אתר חמת גדר : http://www.hamat-gader.com/karov.htm התמונות שלנו : http://www.pictor.co.il/Content/SharedUserAlbum.asp סיסמה : hamat קוד אלבום : 92o64225 תהנו...
הודעה אחרונה מאת yairk, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כן כן .. כך היה כתוב "המשטרה החליטה לוותר על עברות "קטנות" מתוך הנחה שרוב התושבים עצבניים"
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 35 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
כן כן .... אחרי ששבוע שעבר הטפתם מוסר כמה זה לא יפה מצדי לקחת את האוטו של אמא שלי ולטחון אותו ... אתמול אחרי מסיבה ... בסביבות ה3-4 בבוקר ,כשהייתי אם עוד 2 חברים וחברה באוטו החלטנו להמשיך לחגוג ... התגלגלנו העיניינים ומצאתי עצמי מנסה לעשות צלחות בחניה של השוק בחוף ... אחרי נסיונות רבים ... והדגמה של איזה חבוב שאני בכלל לא מכיר שהגיע לשם גם בשביל המרחב ... הצלחתי לעשות צלחת ... בהתחלה לא מלאה ,ועם עזרת חבר שמשך בשבילי את האנד ברקס כשאמרתי לו .... ואח"כ לבד .... ...איזה כיף !!! רק בשביל זה היה שווה להשקיע את האלף שקל של האוטו ... כמובן שחזרתי על זה שוב ושוב .... פעם אחת אפילו ברוורס ... השאלה היא .... עד כמה זה הורס את הבלם יד ??? עד כמה זה הורס את הצ…
הודעה אחרונה מאת BMW_M5, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי עבודה ואני יכול לתחזק אוטו בעצמי!!!!!! חוץ מזה מצאתי היום GTV 3.0 שנת 98 בצבע אפור עכבר עם שסי נקי ובלי פגיעות פח אפילו!!!!!!!!!!! ובמה אני עובד? דוגמן! (לעזעזל, לא חשבתי בכיוון הזה אפילו...) נ.ב. מיצטער על תיקוות השב שתליתי עם הספרינט... שיכנעו אותי לרדת מזה מכמה סיבות הגיוניות ביותר....
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 39 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
בעצם כמה אני כותב את זה פה כדי שזרזיף לא ימחק לי באוף-טופיק. אז הנה זה בא: 1. נה נה בננה!!!!!!!!!!!!!!! 2. ובנימה בוגרת מעט יותר - בלהההההההההההההההההההה!!!!!! 3. דילדו!!!!! (מיוחד לזרזיר) 4. שא יסר!!!!!! (מיוחד לחובש) 5. אאאאהההההה!!! (מיוחד לשלומי) 6. חיסלנו אותכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 7. קרענו אותכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8. גזרנו אותכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 9. הבאנו לכם רכבות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10. זרזיר תשלח לי קבצים!!!!! 11. זרזיר יא זבל, שעות השקעת בלהעביר אנשים לקבוצה שלך, ולמרות הכל הפסדתם בגדול. ולא סתם - לפורום YNET עם חמישה נהגים!! 12. בללהההההההההההההההה!!!! (שימו לב הבלהההה הזה שונה מהראשון כי יש בו שני למדים) …
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בצער רב וביגון קודר אני נאלץ על פטירתו בטרם עת של חבר יקר , חבר שהיה איתי מגיל 17, חבל שלא עזב אותי לשנייה .. הזקן שלי איננו עוד .... ... אני חסר זקן .... למה אתם שואלים ? סדאם וקפיצה ברמת הכוננות יום חמישי .... עכשיו התעצבנתי באמת.. ואני מקווה שיחזור לי הזקן עד תום המלחמה . יהי זכרו ברוך ( הוא עכשיו איפשהו בביוב באזור הבסיס שלי ) ...
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 3 תגובות
- 951 צפיות
נמכר!!! כן כן, סוזנה כבר איננה איתנו. היא עברה לעולם שכולו טוב (היינו, בעלים שכולו כסף ויוכל לטפל בה טוב יותר). מה עכשיו? מרצדס בימים הקרובים (או וולוו, תלוי מה אגד יתנו) וכל הזמן חיפוש: סקסו 1.4 (כי זה חסכוני!) שנת 97-98 בימר 325 (כי אני רוצה!) שנת 87-88 כן, אני יודע את מי מהן יש לי סיכוי למצוא - זה לא אומר שלא מחפשים. הצעות מעניינות יתקבלו בברכה. בטאמן 16V (-; כבר לא 16V...
www.maxprice.co.il 1 2
מאת NirTzi- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
טוב... לפני מספר ימים נתקלתי בזה בעיתון ... והיום נכנסתי לראשונה לאתר שלהם... אני משאר שגם רבים ממכם נתקלו בזה... ומי שלא נכנס לאתר שיכנס... תגידו לי מה דעתך ?... הגיוני ? או שעובדים עלינו בעיניים ???... באתר תכנסו לזכיות... כתוב שמישהו שזכה בפורש בוקסטר ... ב 30K ! טירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ! מה דעתכם ? הדבר האמיתי ???... תודה...
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
- 3 תגובות
- 960 צפיות
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בצל המלחמה/התקפת עירק/או בזבוז של $$ של בוש נשאלת השאלה אם יהיה בכלל שווה להגיע למפגש ??? מי מתכוון להגיע ?? ועם נצטרך להגיע עם מסכות, בכניסה יחולקו מדבקות להדבקה על המסכה בשביל זיהוי האנשים נ.ב לבעלי החולצות הפורום יש לפגיון תלבושות אחידה אני רוצה להגיע , אם תיהיה הסעה להתראות ושיהיה יום טוב
הודעה אחרונה מאת beresford, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני יודע שזה אופטופיק חזק אבל אני רק רוצה לעזור , אני חיפשתי כמה שבועות את הנ"ל למחשב שרכשתי , לא מצאתי את המקורי בשום מקום והאופציה היחידה שעמדה לרשותי היא הזמנה מחו"ל שהייתה עולה 450 שקל בערך . ולבסוף לאחר חיפוש של כמה שבועות מצאתי שנאי אונברסלי שעובד בדיוק על המתח והזרם של הנישא שלי ושמתאים לרוב הנישאים , בסכום סביר של 190 שקל . למי שמעוניין זה בדיזינגוף סנטר , קומה 3 , "דקדה " . לי אישית זה עלה בהרבה עצבים החיפוש .
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה מהיום אני חייל למשך 7 וחצי חודשים לפי מה שנאמר לי זה שאני צריך להשלים את הזמן הזה לצבא אז בצער רב נסעתי היום לבקום ועכשיו אני חייל. דרך אגב קיבלתי ג'וב נחמד- נהג בוס יש לי שאלה לכל החיילים שבינינו איזה מכוניות יש היום למפקדים?
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
זה יהיה רק היום בערב, כי אח"כ הוא כבר כנראה לא יוכל, נכון? נכון. אז לאן אתם חושבים שהוא יכוון אותם?? לת"א, נכון? ואיפה בת"א? למקום ששולט על הצבא, נכון? ולאיזה בניין בקריה? (פסססט, שאף אחד לא ישמע, אני מתחפף מכאן...) נתראה בתחרות הפורומים... רוני
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
בהצלחה ליובל 1 2 3
מאת beresford-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
יובל שלנו מתגייס מחר לסיירת ניירת אז נאחל לו את כל ההצלחה שבעולם במלחמה עם שדכנים ומהדקים! בהצלחה אח שלנו
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שמעתי מאיזה חבר שביום שבת בשעות הצהרים מתוכננן להתקים מפגש מכוניות בצומת הביג סמוך לצומת קרית אתא אז אם משהוא יכול לענות לי אני ישמח!!
הודעה אחרונה מאת -יובל-, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ידיעה קצת מוזרה.. אולי אתם תעזרו ? http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=&id=364110
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תוכן
הודעה אחרונה מאת בידר, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היה אחלה אפטר מסיבה מושקעת מאד ממש ברמה וים כוסיות אהבתי גם את הסיבובים בדרך לירושלים אם היוקו החדשים דרך אגב אני עם התלתלים חג שמח לכולם :smilecol:
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קבלו אותה גבירותי ורבותי
הודעה אחרונה מאת בידר, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רסיבר ישן של marantz עושה קול "המהום" מעצבן ברגע שהוא דולק... בעיית הארקה? קבלי סינון? בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Noybee, -
קניתי קניתי :) 1 2
מאת דניאל- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ישששש! קניתי את האוטו הראשון שלי 206 XS שנת 99 ירוקה :smilecol: :usa: :flasingsmile: :rainbow1: אני הכי שמח בעולם חברה בהדמנות זאת אני רוצה להודות לכל התומכים, העוזרים, הממליצים, החברים ..... GUY ד"א זה המודעה שאתה שלחתה לי תיסלם אח שלי.
הודעה אחרונה מאת shay69, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני צריך תחפושת לפורים . לצערי אני לא יכול להסתפק במשהו פשוט . כל המאמצים והקשרים שהפעלתי כשלו נכון לרגע זה, לכן אני פונה אליכם . מי שיש לו \ לחבר \ לחברה \ לכלב של השכנה וכדומה תחפושת *מוכנה* - מבקש ליצור קשר בה"פ . למען הסר ספק זוהי איננה בדיחה תודה, טל.
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
פ-ו-ר-י-ם ש-מ-ח ושלא נידע צרות בחג
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נתחיל מלירן שהתחפש לברלינה שי שנמצא באילת התחפש לליצן טלאור הסטייליסט של הפורום העתיק משי אבל השקיע יובל בדרך לגיוס וגם גיא שגב ןנסיים עם יאשה ופאשה אפשר לראות שיאשה תחפש לפאשה ופאשה התחפש ליאשה הכל כדי לבלבל את האוייב אני צוקרמן עוד תמונה של צוקרמן * אין שום קשר בן הכלבים לחברי הפורום הדימיון הוא מקרי בהחלט(חוץ מה תמונה של יאשה ופאשה אמיתי )
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 40 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אני חושב שיש חוק כזה לא ? שמי שנוהג כבר כמה חודשים טובים על אוטו עגלה (כמו סוזוקי סוויפט 86 ) יקח את האוטו של אמא שלו (במקרה שלנו ,ניסאן אלמרה שנת 2000) ... אני פשוט לא רגיל לעוצמה ,לנוחות !!! לקחתי אותו לתעשיה ...(אשדוד ) הוא היה קר ואם 3:4 טנק דלק ... כשסיימתי איתו הוא היה רותח ,על הצמיגים היה ניתן לבשל ,ורבע טנק נשאר ... משהו כמו 20 דקות של חראקות ,פתיחות וזריקות תחת כמו שבחיים שלי לא זרקתי ... לוקח לו משהו כמו 10 שניות להגיע מ-0 ל100 קמ"ש ... אני מלא אנדרנלין .....! הסיפור המלא יותר מאוחר .... אני הולך לחברה !!!
הודעה אחרונה מאת פינסקר, -
חידה דחופה
מאת a®iel- 4 תגובות
- 956 צפיות
מה זה דבר שנשים עושות כמעט כל יום וגברים עושים רק פעם אחת ומתים??? אני לא יודע את התשובה והתקילו אותי כרגע... תשובות יתקבלו בברכה (אין פרסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
הודעה אחרונה מאת d_guy11, -
שם של בחורה לאוטו 1 2
מאת Vovka-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 16.6 אלף צפיות
שלום חברה, אז הרעיון שלי קצת מוזר אבל זה יכול להיות נחמד. חשבתי לתת שם לאוטו שלי, שם של בחורה. ( כמו בסרטים ) בכל זאת, אנחנו מטפלים באוטו, משקעים ואוהבים ( כל אחד בדרך שלו ) אני עוד לא כל-כך בטוח, אין לי אפילו שמות מתאימים בראש... ( דרך אגב יש לי חברה , שלא תחשבו שחסר לי מגע נשי ) מה דעתכם? כבר התחלתם לצחוק?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,457 אורחים (הצג רשימה מלאה)