אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,355 נושאים בפורום הזה
-
- 145 תגובות
- 13.4 אלף צפיות
שלום חברה, שמי עומר ואני גר בבת ים ואני בן 16.5 החלום שלי תמיד היה לקנות ראלי משלי ואולי לשים בה טורבו שלא תהיי כזאת עגלה כסף יש לי ולא חסר ואני רוצה לקנות ראלי עכשיו ולשים בה טורבו שתהיה לי לרשיון שלי הסתובבתי פה בפורום וראיתי איזה ראלי נחמדה אבל קצת לא שמורה ועוד 106 כסופה יפה, האם הם מוצאות למכירה, האם אפשר לגרום לבעלים שלהם למכור ע"י תשלום מעל המחירון (אני מוכן לשלם יפה) התמונה די מכוערת אבל לא מצאתי משהו נורמלי
הודעה אחרונה מאת R.C, -
נניח שאני וכמה (6) חברים רוצים להשחיט תוך כדי נסיעה קארטינגים ועדיף באיזור אשדוד איפה הכי טוב לעשות את זה? וכמה זה יעלה לנו ?
הודעה אחרונה מאת idokk, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מוכרח להגיד לכם אני בא למפגש ברמת גן המון אבל לאחרונה זה מתחיל להגעיל ,מישהו בכלל שם לב כמה ילדים פלצנים מתחילים להגיע לשם. שלא נדבר על הילדים עם האופנועים זה מתחיל להציק ואני יודע שאני לא היחיד שמתלונן על כך ואין הרבה מה לעשות אבל נראה לי שצריך להתחיל למצוא מקום חדש אתם לא חושבים?....
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הצעה למנהלי הפורום ! לא יודע אם כבר דברתם על זה, אבל יש לי רעיון... להוסיף גלרית גולשים לפורום. כל חבר פורום מעלה את התמונה של הרכב שלו. דוגמה: http://www.forum-auto.com/sqlforum/galerie.htm?&debut=350&classement=&voiture= מה אתם אומרים, נחמד לא?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
יום הולדת לי 1 2
מאת Mleder- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מזל טוב לעצמי
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
לכולם חג שמח וכשר! טל לוי. http://www.motal.co.il
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סמלים רבותי סמלים .. אבל רק של פונטיאק & טמפאסט
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
מחזיקי מפתחות
מאת LiorB- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתר ענק רק של מחזיקי מפתחות מעניין אם הם שולחים לארץ.. http://www.JustKeychains.com
הודעה אחרונה מאת LiorB, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם מישהו עייף, מבואס, או שדוף, אני מעודד אותו עם איזה פרצוף, עושה לו פרצוף של קוף על העץ, והוא מייד מצחוק מיתפוצץ. גם שאני מדוכא בעצמי, ניגש לי שפוף אל הרעי, מביט על עצמי מקמט את האף, וצוחק עד דמעות מהדמיון לקרנף. זה טוב זה בריא וזה כיף עד מאוד, זה יכול גם ליגרום לקשישה לא לירעוד, בקיץ, בחורף, בכל השנה, זה קורע, כלל לא משנה העונה. אז הינה אנחנו כבר כה מרוצים, וזאת כי דברנו רק על פרצופים, כולם עכשיו שיחדיו יעשו , פרצוף מטורף שכמותו לא ראו.
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
שאלה נחמדה מפסיכומטרי 1 2 3
מאת maxim- 35 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני מתכונן לפסיכומטרי הקרב ובא ב 15 לאפריל .... והנה שאלה נחמדה נתון: - שותי אספרסו איטלקי הם צפוניים. - אף בעל G.T.I אינו צפוני מה נובע בוודאות מצירוף שתי הטענות? (1) כל בעלי ה G.T.I הם שותי אספרסו איטלקי (2) מי שיאנו צפוני הוא בעל GTI (3) מי ששותה אספרסו איטלקי אינו בעל G.T.I (4) רק בעלי G.T.I עשויים לשתות אספרסו איטלקי מי יודע את התשובה? לכאורה יש סתירה בשאלה - אם שותים אספרסו איטלקי אז האוטו צריך להיות איטלקי... יש אוטו איטלקי עם GTI?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Beware, יכול להעיק אם מסתכלים לאורך זמן... תפתחו ותראו בעצמכם.
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כן כן אותו היום המפחיד הזה בשנה שכולנו פוחדים ממנו הגיע ... ביום שישי שעבר עברתי טסט ...היו כמו תמיד פחדים על כישלון בגלל הדוד הרועש "הקטן" מאחורה אבל ברגע שראיתי את ב KOMPY עומד לו שם עם חיוך חצי שטני אלי ידעתי שעברתי ! סוף טוב הכל טוב !! תודה ל- KOMPY
הודעה אחרונה מאת Uzi4u2, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
או לפחות לפרוש מוקדם... שלחו לי עכשיו הודעה שביום רביעי בלילה מקרינים בכבלים את "שודדי התיבה האבודה" וביום שישי את אינדי 2. עד היום,אלה סרטים שעושים לי את זה. למרות שמדובר בסרטים בני מעל 20 שנה-העלילה,האפקטים,המוזיקה... אני מארגן תירוצים להבריז מוקדם מליל הסדר.מישהו רוצה לבוא? (לבאים מובטח כובע בוקרים דהוי,זיפי זקן ושני אקדחי "קולט" 6 כדורים במחסנית-ושוט.....) פשוט שווה כל דקה. הנאה צרופה.
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם ! תיכנסו לקישור הזה, מומחה מסביר על הבדלים בין האופנועים. לבעלי האינטרנט האיטי זה יקח טיפה זמן, אבל שווה ! http://www.spaceprogram.co.uk/html/mutombo55/motor.mpeg תיהנו! הראל.
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
צילמתי במפגש.... לאן אני מעלה את התמונות? רק אני רוצה לעלות דרך FTP או משהוא כזה לא קובץ קובץ....
הודעה אחרונה מאת yairk, -
- 35 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הורדתי פרופיל והיום קיבלתי תאריך גיוס.. 17 לאגוסט התקשרתי לברר פרופיל, 45 ענו לי!!.. לא האמנתי שירד לי כל כך הרבה ציפתי ל64 לא פחות! עכשיו לאנשים פה איזה תפקיד אתם ממליצים לי? אמרו לי שכדאי לי להיות ש"ג שבוע שבוע ליד הבית שלי בסרקין.. זה נשמע טוב ? יש מישהו פה עם ניסיון בש"ג??
הודעה אחרונה מאת הפנצטה שתלשה כוכב, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
יום שלישי 24:00 בלילה. החלטתי שאני שוטף את המכונית בלילה (הכי טוב! אין שמש מעיקה), מוציא את המכונית המחנייה של השר אולמרט, מעלה אותה למדרכה, מחנה אותה מול הכניסה לבניין. קר ויש משב רוח, מתחיל עם תא הנוסעים, מרסס תחליב ניקוי של STP (משאיר ריח מרומז של שקדים ומשאיר ברק) גומר עם תא הנוסעים. מוציא נוזל שטיפה של סימוניז (נוזל ירוק), מביא דליים של מים מתחיל לשפוך (כל האבק פשוט הגעיל אותי), אנשים עוברים, מסתכלים, לא מבינים מה אני עושה באמצע הלילה , גומר עם השטיפה, משאיר את המכונית להתייבשות, מסתכל עליה, ושוב מסתכל, הברק פשוט.... (אין לי מילים), מוריד את האוטו לחנייה של השר, מתפעל מהיופי והניקיון וחוזר לעבודה. מסתכל עליה במשך שעתיים ומרגיש מאוהב. לא מ…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
בקשר לתערוכה.. 1 2
מאת zom- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תשמעו, יש לי שאלה למנוסים, אני מתכוון להגיע לתערוכת רכב ויותר, אני רוצה בתערוכה לצלם תמונות ולשים אותן באתר שלי(http://www.motal.co.il) תהיה בזה בעיה לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת zom, -
מערכות אזעקה
מאת zafzaf- 0 תגובות
- 805 צפיות
http://fun.from.hell.pl/2003-01-10/2002auto.swf
הודעה אחרונה מאת zafzaf, -
סרטונים,לאן?
מאת שמר- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קיבלתי פרסומת ענקית של סיטרואן C5. יש רעיון איך ניתן לחלוק אותה איתכם? אולי מקום אחר שניתן לתת אליו לינק?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם ! המצלמה הדיגיטלית שלי מצלמת באיכות גבוהה מדי בשבילי , התמונות תופסות הרבה KB וכבר ראיתי תמונות באיכות טובה מאוד בהרבה פחות KB (במצלמה שלי לפחות 250KB). את האופציה שבמצלמה כבר עשיתי והורדתי את האיכות למינימום. השאלה שלי היא האם ישנה אפשרות להוריד את איכות התמונה ו/או להקטין אותה ע"מ שתתפוס פחות מקום ? צריך תוכנה מסוימת ? הסיומת JPG עדיפה על GIF ? היא אמורה לתפוס פחות מקום ? בבקשה להסביר לי לאט ובפשטות, אין לי מושג בדברים האלה תודה למי שיענה ! הראל.
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בקרוב, אין יותר הטבות "סגולים" . למי שעדיין לא קרא - הכתבה.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
מגזינים...
מאת ~TB~- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
תגידו.....איזה מגזין של מכוניות אתם הכי אוהבים ולמה? לא חסר....יש "הגה" "אוטו" "רכב" "מכוניות" וכמובן, הגה בשטח, ואוטו בשטח. איזה אתם הכי אוהבים....ולמה
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 3 תגובות
- 865 צפיות
קבלו משחק בהפקה ערבית מקורית ביותר ... חיקוי עלוב של דלתא פורס או האפ-לייף אני עדיין לא סגור על זה ... הסיפור ? אותנטי לחלוטין http://www.underash.net/eshots.htm
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 46 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני ממש רוצה להגיע למפגש הפורום ברמת גן בימי שישי, אבל אין לי אוטו בשעות האלה. יש אולי מישהו מאזור נתניה שיכול לתת לי טרמפ איתו? תודה...
סורי....לילה פרוע. מתחם לילינבלום ובחורות עם ציצים גדולים שולטים. הייניקן.בקרדי.הייניקן.בקרדי. תיסלחי לי- יש קפה?אני שפוך-יותר מדי הייניקן. "פה לא מגישים קפה". אז תביאי הייניקן..... כבוד למלך החנייה הבלתי רישמית של תל אביב- ניגר..... LLLOOOOLLLLL למה אני בעבודה בשמונה?!? זה לא שפוי.
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 3 תגובות
- 991 צפיות
לטיול בטבע ולארוחת צהריים במסעדה בשבת הבאה? אם כן, מנהלים התחילו לארגן. שמוליק
הודעה אחרונה מאת Sygnus, -
- 3 תגובות
- 820 צפיות
מצאתי את זה באיזה אתר - נחמד למדי. אוטובוס - ביחד עם נהגו, מהווה האוטובוס כלי תחבורה שמעמדו המוטורי זהה לזה של אלוהים, כמאמר חז"ל: כטוב בעיניהם ינהגו. אחיזת כביש - מונח המתייחס למנהגו של הנהג הישראלי לאחוז בנתיב מסוים בכביש (בד"כ שמאלי), ולא לוותר עליו (ע"ע: אפס למאה). אפס למאה - הסיכוי שנהג ישראלי ממוצע יסטה מהנתיב השמאלי. בלימת חירום - התגובה האינסטינקטיבית של נהג ממין זכר למראה הולכת רגל ממין נקבה. גיר ידני - מונח הלקוח מספרי מדע בדיוני, המתאר מנגנון המשמש חיזרים להעביר הילוכים בצורה ידנית. דלת - אמצעי לרצח של רוכבי אופניים/קטנועים. נמצא בשימוש נרחב בעיקר במרכז תל אביב. היגוי יתר - תופעה הנגרמת בעת התערבות של נוסע ממין זכר במלאכת הנה…
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
לבעלי הראלי למיניהם. 1 2
מאת ~TB~- 25 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לי, ללירן, לתומר, עכשיו גם ל E.L יש. יהיה מגניב אם כשיהיה עוד מפגש כולנו ניהיה עם ראלי.....מעניין מי יעיף את מי. אגב, למי שפה יש ראלי... איך הראלי שלכם? איזה שנה היא? משופרת במה? שמורה? (אני לא קונה, אז אתם לא צריכים לשקר ) מעניין אותי פרטים על הראלי שלכם....אז יאללה פרגנו ואל תתקמצנו בפרטים.
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מישהו יודע איך קוראים לזמר הצרפתי ששר את השיר עיישה?
הודעה אחרונה מאת Sprint,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 195 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nechmya
- yd b-4
- IsraCar
- Yuval Oren
- mitsugli
- יבגניפ
- נולד לליסינג
- itamarg
- רפי לין
- נתנאל - Net
- SlowRide
- wee~man acuna