אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היום חזרתי מבילוי בחיפה, ובדרך הביתה נחרדתי לראות קליאו אר.אס.איי אדומה (דור ראשון) שבתור כונס על המכסה מנוע, חובר לו צינור ביוב (יותר נכון ברך של צינור ביוב) !!!!! זה נראה כמו שנורקל קטן של צוללת!! שככה יהיה לי טוב. רחם עלינו דיסני.
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז כן , הייתי היום בראיון בחברת מחשבים באיזור ר"ג , כולי שמח ומתרגש, נכנס למנכ"ל ואז נפל לי אסימון מסויים , הוא מאוד מוכר לי , חשבתי וחשבתי ואז זה נפל ! הוא ממועדון ה STI !! בקיצור הוחלט שהכישורים שלי מתאימים ואני מתחיל לעבוד ביום ראשון !!!!!!! (אחרי 3 חודשי אבטלה) אז כיף !
הודעה אחרונה מאת ron_mazda323-f, -
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
זימנו אותי למשטרת יפו לתת הצהרה מכיוון שהייתי עד לתאונה . . . אני זוכר שהיא אמרה לי רחוב דרור או משהו בסגנון, מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך להגיע (לא משנה מאיזה כיוון) . . . .
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
של מי הראלי?
מאת Romeo- 4 תגובות
- 955 צפיות
של מי ה 106 ראלי שהייתה במיפגש מועדון אלפא האחרון?
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
משום מה כשאני נכנס לווינטסנטר או למחירון של לוי יצחק אז אני לא יכול לראות את ההודעות/תוצאות לדוגמא בחיפוש רכב יד שניה אני יכול למלא את הפרטים של איזה רכב/דגם/שנה... אבל כשהוא מעביר אותי לתוצאות אז יש לי דף ריק כשלמעלה יש כותרת שאומרת: "מציג 20 - 1 מתוך 28 תוצאות שנמצאו" וגם "עמוד 1 מתוך 2 עמודים" אני יכול לדפדף בין העמודים אלא שהם ריקים ובלי תוכן מישהו נתקל בתופעה דומה? ואו יודע מה לא בסדר אצלי במחשב (בדקתי במחשב של חברים וזה עובד בלי בעיות, כך שהבעיה היא אצלי ולא באתר). בתודה מראש, מצמץ
הודעה אחרונה מאת עומר, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה אתם אומרים על התלתן? נשאר עוד לעשות הפינישים של הצבע וסתימת החורים של פסי הקישוט....
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2588257,00.html איזה חוסר מזל
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
SARS מזן חדש
מאת DIAGON- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כל הכבוד למשתמש - דפק תמונה של הגיר המלוכלך מזפת של האוטו שלו והניח את הפצצה הזאת באתר 206 העולמי ועכשיו כל הגויים בהלם שם , כולם רצים למוסכים לבדוק את האוטו שלהם אולי גם להם יש נזילות . שחקת אותה אחי
הודעה אחרונה מאת R.C, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו כאן במקרה יודע או זוכר בעיות גידול ודעיכה? יש שאלה שאין לי מושג איך פותרים: בבריכה אחת יש 250 טון דגים וכמות הדגים גדלה ב-3% כל שבוע. בבריכה שנייה יש 200 טון דגים וכמות הדגים שה גדלה ב-5% כל שבוע. בעוד כמה שבועות תהיינה כמויות הדגים בשתי הבריכות שוות?
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 10 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
דיי נמאס לי בכל מקום שאני הולך אני שומע אנשים בעיקר נשים במילת האהדה "כפרה " מילא "נשמה " אבל כפרה?? ממה שידוע לי המילה כפרה הייתה נהוגה במנהג חג דתי של כפרות ושחיטת תרנגולות מעל ראשם של ילדים תמימים... כפרה?
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://home.bip.net/mp/
הודעה אחרונה מאת epidemic, -
- 14 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני נגנב.. תראו מה הלך שם עוד תמונות פה: http://www.justbe.co.il/boombamela/
הודעה אחרונה מאת David, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום אני וחברים שלי נסענו ליער בן-שמן לעשות על-האש. נסענו ב 4 מכוניות, לפני שיצאנו דיברתי עם החברים שניסע רגוע על 100 ככה כל הדרך, ככה גם נחסוך בדלק. טוב, התחלנו לנסוע, נוסעים בחוצה שומרון ואז מישהו עוקף, ומי שנעקף חייב לעקוף גם, וככה המהירות עולה קצת ל 120 בערך, ממשיכים, יש ירידה גדולה שבסופה בדרך-כלל עומדים שוטרים, מאטים טיפה, רואים שאין וממשיכים. אין לי כח למשחקים אז אני נוסע מאחורי כולם. נכנסים לסיבוב, בדיוק ביציאה מהסיבוב אני רואה אוטו לבן בשוליים - יורד על הבלמים בכל הכח, אחרי שניה מסתכל על מד המהירות ורואה 100, מרפה מהבלמים מוריד לאט ל 90. רואה שהאוטו הראשון שנסע עבר והאוטו השני נעצר. כולם ממשיכים לנסוע(חוץ מזה שנעצר). עוצרים אחרי 5 דקות ליד המחסום של…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 2 תגובות
- 760 צפיות
שלום לכולם ! אני רוצה להגיע למפגש מועדון אלפא, אבל אני לא מכיר את האיזור ואין לי שמץ איפה זה "מעברות"... אולי זה לא המקום לשאול את השאלה (באירועים מוטוריים), אבל גם שם שאלתי, וספק אם מישהו מסתכל שם. אני צריך תשובה דחופה... אני מגיע מכיוון ת"א-ראשל"צ, מאיזה כביש להגיע ? איפה לצאת ? גם כיוון כללי יעזור... תודה. הראל.
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מימונה מלבד חגי ישראל הרגילים, הירבו יהודי מרוקו בחגיגות והילולות משלהם. חלק מהחגים קשורים למסורת , חלק לקברי צדיקים וחלק מהחגים- מקורם אינו ידוע בוודאות. המשותף לכולם היה הרצון לשמוח ולשמח, להתערבב יחד עני ועשיר, קרוב ורחוק. הדרך החשובה להעביר את שמחת החג היתה "דרך הקיבה". נשות הבית השקיעו ושהו שעות רבות במטבח ושמחו לבב אנוש. החג המזוהה ביותר עם יהודי מרוקו הוא "המימונה" הנחגג במוצאי החג השני של פסח. רבות הן ההשערות והאגדות סביב הסיבה לחגיגות המימונה ועדיין לא ידוע במדויק מתי החלו לחגוג אותו ומדוע. אחת הגירסאות היא שמקור השם הוא במילה המרוקאית "מימון"- אושר ורוב סמלי החג ומנהגיו קשורים באושר ומזל כגון: ברכת החג "תרבחו ותסעדו", על השולחן שמים שיבולת, ירק סמל ל…
הודעה אחרונה מאת R.C, -
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רעיון חדש לשינוי תשלום אגרת הטלוויזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2578393,00.html מה עוד יפילו על בעלי המכוניות?
הודעה אחרונה מאת byaniv, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הורדתי את הסרט "הצלצול" בפורמט XiVD, צליל AC3. עכשיו אני לא מצליח לראות אותו באף אחד מהנגנים שלי (DiVX Player, BSPlayer ומדיה פלייר...) מישהו מכיר מקודד או נגן עם מקודד בפורמט הזה ?
הודעה אחרונה מאת momi2004, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
צריך עזרה מחברי הפורום , למי שיש פוטושופ - אני צריך עזרה של שילוב 2 תמונות : הראשונה של הרכב שלי והשניה קליאו וויליאמס, אני פשוט צריך שאיכשהוא תצבעו את הג'אנטים בתמונה שלי בצבע של אלו של הוויליאמס... נשמע פשוט , יודע שזה מסובך - אם תוכלו לעזור יהיה אחלה! התמונות מצורפות... תודה, אריאל.. *עריכה* שיניתי את התמונה שלי לתמונה של RSI נורמלית ...
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
-
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ניתן להוריד כמעט וכל דבר. (סרטים,משחקים,שירים וכו'...). תהנו. לאתר להורדה ישירה
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למישהו זה אומר משהו ?? אולי ... אולי ... אולי הם יפנו את אחד ממגרשי המשחקים שכ"כ רציתי לבקר בהם ??
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הכל בגלל קיפוד קטן, קוצני וקצת שמנמן, שטייל לו על הכביש, הוא גיזעי, ממש פטיש. אני עם המכונית עברתי, ועל אירנות שמרתי, אותו ראיתי במהרה, והתחלתי עצירה. הכביש הייה דיי חלקלק, ואני נהגתי כמו פושטק, התעופפתי לשוליים, על רוכב עם אופניים. הרוכב מיד קפץ, על חבלן לבוש שחפ"ץ, הם שנייהם נפלו גם יחד, וצרחו מרוב הפחד. ואז סבתא עם כלבלב, שקישקש לו בזנב, ניתקלה בבחורים, ונפלה על הפנים. הכלב ברח עם רוח קרב, אל החנות של הקצב, גנב שרשרת נקניקיות, והקצב אחרייו צועק קללות. בקיצור הייה שמח, ניפתח ביוב, ניהיה פה ריח, אני לאט משם היתגלגלתי, עם דלת דפוקה אז גם קצת קיללתי. אז מה אנו לומדים מז…
הודעה אחרונה מאת אורון ג, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה דעתכם על זה?
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אם כבר אוף-טופיק, אז עד הסוף חשבתם על זה פעם? מישהו ממש חשב והשקיע, תכנן והמציא נייר טואלט שמה מצוייר עליו? כלבלבים קטנים...מכירים? ומה עושים עם הכלבלבים האלה? מנגבים את האף...מנגבים את ה.... משהו כאן לא מסתדר...לא? או שזה רק אני חושב ככה? תחשבו על זה בפעם הבאה כשאתם עומדים לעשות משהו עם הנייר טואלט הזה, תסתכלו לכלבלבים הקטנים והחמודים שעל הנייר בעיניים ונראה אתכם ממשיכים.... אזרח חובב חיות (גם אמיתיות וגם עם מנועי V8 ).
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קבלו אותה
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
שאלה על PS2
מאת Romeo- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש אפשרות להוריד מהמחשב מישחקים ל PS2? אם כן, אז מאיפה? אם לא, אז לדעתכם שפם מעיד על גבריות?
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 8 תגובות
- 961 צפיות
בבקשה אם אתם חושבים שזה לא שייך תמחקו את ההודעה!!! קיצור, האקספלורר נדפק לי, מודיע ש FTAPP.DLL, סוגר אותו. סבבה, עברתי לנטסקייפ, והכל טוב, אבל בפורום של YNET אני לא מצליח להכנס להודעות או לכתוב הודעות הצילו אם למישהו יש פתרון לאחת מהבעיות או לשתיהם שיבורך
הודעה אחרונה מאת E.L, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תתחילו לקנא!!!!!!!!!! http://images.maariv.co.il/channels/4/ART/467/084.html
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו מפה צילם תמונות מהמפגש של יום שישי?
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://demo.ort.org.il/clickit2/files/forums/140797203/839060807.doc כנסו לללינק, תסתכלו על 4הנקודות שמברכז התמונה בערך כחצי דקה, ואז תעצמו את העיינים ותראו דבר מדהים!
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מי אמר שנייטרו נותן כח!? http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=8&id=376827
הודעה אחרונה מאת Liran_a,
-
מי מחובר 24 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 584 אורחים (הצג רשימה מלאה)