אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,354 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://home.bip.net/mp/
הודעה אחרונה מאת epidemic, -
- 14 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני נגנב.. תראו מה הלך שם עוד תמונות פה: http://www.justbe.co.il/boombamela/
הודעה אחרונה מאת David, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום אני וחברים שלי נסענו ליער בן-שמן לעשות על-האש. נסענו ב 4 מכוניות, לפני שיצאנו דיברתי עם החברים שניסע רגוע על 100 ככה כל הדרך, ככה גם נחסוך בדלק. טוב, התחלנו לנסוע, נוסעים בחוצה שומרון ואז מישהו עוקף, ומי שנעקף חייב לעקוף גם, וככה המהירות עולה קצת ל 120 בערך, ממשיכים, יש ירידה גדולה שבסופה בדרך-כלל עומדים שוטרים, מאטים טיפה, רואים שאין וממשיכים. אין לי כח למשחקים אז אני נוסע מאחורי כולם. נכנסים לסיבוב, בדיוק ביציאה מהסיבוב אני רואה אוטו לבן בשוליים - יורד על הבלמים בכל הכח, אחרי שניה מסתכל על מד המהירות ורואה 100, מרפה מהבלמים מוריד לאט ל 90. רואה שהאוטו הראשון שנסע עבר והאוטו השני נעצר. כולם ממשיכים לנסוע(חוץ מזה שנעצר). עוצרים אחרי 5 דקות ליד המחסום של…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 2 תגובות
- 757 צפיות
שלום לכולם ! אני רוצה להגיע למפגש מועדון אלפא, אבל אני לא מכיר את האיזור ואין לי שמץ איפה זה "מעברות"... אולי זה לא המקום לשאול את השאלה (באירועים מוטוריים), אבל גם שם שאלתי, וספק אם מישהו מסתכל שם. אני צריך תשובה דחופה... אני מגיע מכיוון ת"א-ראשל"צ, מאיזה כביש להגיע ? איפה לצאת ? גם כיוון כללי יעזור... תודה. הראל.
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מימונה מלבד חגי ישראל הרגילים, הירבו יהודי מרוקו בחגיגות והילולות משלהם. חלק מהחגים קשורים למסורת , חלק לקברי צדיקים וחלק מהחגים- מקורם אינו ידוע בוודאות. המשותף לכולם היה הרצון לשמוח ולשמח, להתערבב יחד עני ועשיר, קרוב ורחוק. הדרך החשובה להעביר את שמחת החג היתה "דרך הקיבה". נשות הבית השקיעו ושהו שעות רבות במטבח ושמחו לבב אנוש. החג המזוהה ביותר עם יהודי מרוקו הוא "המימונה" הנחגג במוצאי החג השני של פסח. רבות הן ההשערות והאגדות סביב הסיבה לחגיגות המימונה ועדיין לא ידוע במדויק מתי החלו לחגוג אותו ומדוע. אחת הגירסאות היא שמקור השם הוא במילה המרוקאית "מימון"- אושר ורוב סמלי החג ומנהגיו קשורים באושר ומזל כגון: ברכת החג "תרבחו ותסעדו", על השולחן שמים שיבולת, ירק סמל ל…
הודעה אחרונה מאת R.C, -
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רעיון חדש לשינוי תשלום אגרת הטלוויזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2578393,00.html מה עוד יפילו על בעלי המכוניות?
הודעה אחרונה מאת byaniv, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הורדתי את הסרט "הצלצול" בפורמט XiVD, צליל AC3. עכשיו אני לא מצליח לראות אותו באף אחד מהנגנים שלי (DiVX Player, BSPlayer ומדיה פלייר...) מישהו מכיר מקודד או נגן עם מקודד בפורמט הזה ?
הודעה אחרונה מאת momi2004, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
צריך עזרה מחברי הפורום , למי שיש פוטושופ - אני צריך עזרה של שילוב 2 תמונות : הראשונה של הרכב שלי והשניה קליאו וויליאמס, אני פשוט צריך שאיכשהוא תצבעו את הג'אנטים בתמונה שלי בצבע של אלו של הוויליאמס... נשמע פשוט , יודע שזה מסובך - אם תוכלו לעזור יהיה אחלה! התמונות מצורפות... תודה, אריאל.. *עריכה* שיניתי את התמונה שלי לתמונה של RSI נורמלית ...
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
-
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ניתן להוריד כמעט וכל דבר. (סרטים,משחקים,שירים וכו'...). תהנו. לאתר להורדה ישירה
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למישהו זה אומר משהו ?? אולי ... אולי ... אולי הם יפנו את אחד ממגרשי המשחקים שכ"כ רציתי לבקר בהם ??
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הכל בגלל קיפוד קטן, קוצני וקצת שמנמן, שטייל לו על הכביש, הוא גיזעי, ממש פטיש. אני עם המכונית עברתי, ועל אירנות שמרתי, אותו ראיתי במהרה, והתחלתי עצירה. הכביש הייה דיי חלקלק, ואני נהגתי כמו פושטק, התעופפתי לשוליים, על רוכב עם אופניים. הרוכב מיד קפץ, על חבלן לבוש שחפ"ץ, הם שנייהם נפלו גם יחד, וצרחו מרוב הפחד. ואז סבתא עם כלבלב, שקישקש לו בזנב, ניתקלה בבחורים, ונפלה על הפנים. הכלב ברח עם רוח קרב, אל החנות של הקצב, גנב שרשרת נקניקיות, והקצב אחרייו צועק קללות. בקיצור הייה שמח, ניפתח ביוב, ניהיה פה ריח, אני לאט משם היתגלגלתי, עם דלת דפוקה אז גם קצת קיללתי. אז מה אנו לומדים מז…
הודעה אחרונה מאת אורון ג, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה דעתכם על זה?
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אם כבר אוף-טופיק, אז עד הסוף חשבתם על זה פעם? מישהו ממש חשב והשקיע, תכנן והמציא נייר טואלט שמה מצוייר עליו? כלבלבים קטנים...מכירים? ומה עושים עם הכלבלבים האלה? מנגבים את האף...מנגבים את ה.... משהו כאן לא מסתדר...לא? או שזה רק אני חושב ככה? תחשבו על זה בפעם הבאה כשאתם עומדים לעשות משהו עם הנייר טואלט הזה, תסתכלו לכלבלבים הקטנים והחמודים שעל הנייר בעיניים ונראה אתכם ממשיכים.... אזרח חובב חיות (גם אמיתיות וגם עם מנועי V8 ).
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קבלו אותה
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
שאלה על PS2
מאת Romeo- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש אפשרות להוריד מהמחשב מישחקים ל PS2? אם כן, אז מאיפה? אם לא, אז לדעתכם שפם מעיד על גבריות?
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 8 תגובות
- 951 צפיות
בבקשה אם אתם חושבים שזה לא שייך תמחקו את ההודעה!!! קיצור, האקספלורר נדפק לי, מודיע ש FTAPP.DLL, סוגר אותו. סבבה, עברתי לנטסקייפ, והכל טוב, אבל בפורום של YNET אני לא מצליח להכנס להודעות או לכתוב הודעות הצילו אם למישהו יש פתרון לאחת מהבעיות או לשתיהם שיבורך
הודעה אחרונה מאת E.L, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תתחילו לקנא!!!!!!!!!! http://images.maariv.co.il/channels/4/ART/467/084.html
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו מפה צילם תמונות מהמפגש של יום שישי?
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://demo.ort.org.il/clickit2/files/forums/140797203/839060807.doc כנסו לללינק, תסתכלו על 4הנקודות שמברכז התמונה בערך כחצי דקה, ואז תעצמו את העיינים ותראו דבר מדהים!
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי אמר שנייטרו נותן כח!? http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=8&id=376827
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
חג שמח לכולם 1 2 3
מאת תומR- 35 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מכיוון שאין לי היכולת להתקשר באופן אינדיבידואלי לכל אחד ואחד מכם,אני מנצל הזדמנות זו לאחל חג שמח ומועדים לשימחה לכל אחד ואחד מכם וכמובן לבני ביתכם. שלכם- תומר.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב, לפני כמה דקות נכנסתי לוואלה ואני רואה את החדשות.. טג'יקסטן בירת מקצ'קלה... בלה בלה בלה ליד הים בלה בלה בלה... א. אין בטג'קיסטן עיר כזאת! ב. אין שם ים! ג. אין עיר בשם מקצ'קלה! מחצ'קלה! טוב, אני רשמתי כמה הודעות במוסף התגובות!!!! זה לא פורסם! החלטתי לכתוב למערכת וואלה, מה אני רואה אחרי כמה דקות? דקיסטן בירת מקצ'קלה... א. זה לא דקיסטן אלה דגסטן! ב. עדיין מקצ'קלה! לא יאומן, מערכת חדשות על הפנים! בטח איזה ילד יושב ומעתיק מאתרי חדשות מובילים! כעבור 3 דקות מהמכתב האחרון שלי למערכת שונתה הכותרת דגסטן !!! אבל עדיין מקצ'קלה
הודעה אחרונה מאת !FIESTA, -
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מצטער זאת השעה המוקדמת :\
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
?? קבלו קטע מצחיק אני מדבר ב -ICQ עם אחד החברים בפורום, לפתע אני מקבל הודעה שמישהו חדש רוצה לדבר איתי, טוב, ראיתי לפי הנתונים שזו בחורה (אמרתי , למה לא). הוספתי אותה , דיברנו קצת, אמרה לי שהיא בת 29 (חשבתי לעצמי -COOL ),ואז אמא שלי הרסה לי את השיחה כשהיא ביקשה שאביא משהו מהאוטו, רשמתי לה שאני כבר חוזר. חזרתי. היא שאלה איזו מכונית יש לי שלחתי לה תמונה - רשמה לי שוויצר. רשמתי "חחחחחחחחחחחח" ואז היא רשמה לי : "קשה להיפטר ממך הה? " רשמתי לה - את פנית אליי רשמה לי : שבוע טוב שיהיה לך. ובזאת הסתיימה שיחתנו הקצרה. לא מוזר ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
שלום לכולם , לכל בעלי הכבלים הדיגטילים , אולי לא שמתם לב אבל יש את ערוץ את "אגו" , בהתחלה הוא התחיל על רגל שמאל אבל היום הוא שורץ , אבל שורץ בתוכניות מכוניות ... ותוכניות סבבה כגון : פול גז הילוך חמישי עם טיפ נידל גלגלים חולה הגה וכו'.... הרוב תוכניות בריטיות והרוב איכותיות מאד ... והקטע היפה שזה כל היום , כל הפאקינג יום ... ממליץ בחום
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 3 תגובות
- 3 אלף צפיות
מת להשיג אותו ? , רק תגידו לי שם .
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למישהו יש את הסרט הנ"ל, ובמקרה יש לו גם צורב? ויכול לצרוב לי אותו למפגש של יום שישי? אני אחזיר דיסק ריק למי שיצרוב לי. אני מנסה כבר מלא זמן להשיג את הסרט הזה..... מישהו? PLEASE ?......
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 0 תגובות
- 813 צפיות
כחלק מההכנות ל-אבט"ש של שבוע הבא, קניתי את גליון מרץ 2003 של עיתון CAR. שמתי לב שלפעמים הם קוראים ללגונה לזנייה (The Renault Lasagne). כמו למשל בעמוד 180. מוזר...
הודעה אחרונה מאת Serpent, -
- 11 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
התקנתי את הווינדוס מדיסקט משומש, וצריך איכשהו להפעיל אותו... ניסיתי כל מיני תוכנות קראקים עם קודים שונים ומשונים, ובינתיים שום דבר לא עבד.
הודעה אחרונה מאת Dissipate, -
- 145 תגובות
- 13.4 אלף צפיות
שלום חברה, שמי עומר ואני גר בבת ים ואני בן 16.5 החלום שלי תמיד היה לקנות ראלי משלי ואולי לשים בה טורבו שלא תהיי כזאת עגלה כסף יש לי ולא חסר ואני רוצה לקנות ראלי עכשיו ולשים בה טורבו שתהיה לי לרשיון שלי הסתובבתי פה בפורום וראיתי איזה ראלי נחמדה אבל קצת לא שמורה ועוד 106 כסופה יפה, האם הם מוצאות למכירה, האם אפשר לגרום לבעלים שלהם למכור ע"י תשלום מעל המחירון (אני מוכן לשלם יפה) התמונה די מכוערת אבל לא מצאתי משהו נורמלי
הודעה אחרונה מאת R.C,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 974 אורחים (הצג רשימה מלאה)