Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור מי שנסעה בכביש הערבה בערך ב- 24:00 בלילה שבוע שעבר, אני יכולה להעיד שהיו שתי ניידות תנועה גם בשעות כאלה.

הדרך יחסית משעממת בגלל שהכביש די ישר...

אני לא הייתי נוסעת משם שוב, אבל מצד שני- למי שלא מכיר את הכביש אולי עדיף משם בשעות כאלה.

בשבוע שעבר היו ניידות בגלל העומס של הרכבים שירדו לאילת, אבל חוץ מזה אף פעם אין שם ניידות.

מה שכיף בכביש מיצפה ביחס לכביש הערבה זה שיש בו סיבובים והוא לא כביש ישר (חוץ מהקטע הישר המסוים שקודם כבר דובר עליו) ומי שלא מכיר את הכביש אסור שיסע שם במיוחד לא בלילה ולא מהר

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

אוקיי , לאחר ששמעתי את כל הטענות שלכם (ותודה לכולכם)

אני אתן מס' דברים ולפיהם הגידו נא לי מה הכי כדאי:

1. אני עם עוד 3 אנשים ברכב שכוללים את חברה שלי, ועוד זוג

2. אני לא הולך לסגור סקאלות , אבל גם לא הייתי רוצה לנסוע 90 כל הדרך..

3. אני נוסע בלילה בערך ב 2-3

4. אני לא מכיר את הדרך לא הייתי שם מעולם

אשמח לתשובות :)

פורסם

אם ככה אני ממליץ דרך כביש הערבה.

בחזור הייתי ממליץ לך לחזור באור יום דרך מצפה, וליהנות מהנוף המדהים שם.

עצה קטנה, סע בזהירות בכבישים שאחרי ב"ש ! יש המון גמלים חופשיים ! וגם אם הם סתם עומדים ליד הכביש - להאט ! הם מסוגלים להחליט לעבור צד ברגע האחרון...

תיהנה באילת ! וגם מהדרך לשם ! :p

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

גם עם הנתונים האלה אני ממליץ לך לנהוג דרך מצפה רמון, ומשזפון דרך הבסיסים.

ברוב הדרך יש עיני חתול באמצע ובשוליים כך שאין בעיה לראות לאן הכביש ממשיך.

כמו כן, ממצפה רמון דרומה אין בכלל ניידות, כך שאתה יכול לשייט 120 רגועים ללא כל חשש.

אתה יכול להיות כמעט כל הדרך עם אורות גבוהים, כי הסיכוי לתנועה נגדית בשעות האלה היא כמעט אפסית ממצפה ודרומה. מבאר שבע עד למצפה התנועה גם תהיה דלילה למדי.

הכביש עצמו סלול היטב למעט כמה קטעים קצרים קצת משובשית (שלא מזיזים ל 306).

אין בכלל משאיות או אוטובוסים בכביש הזה, כך שאתה מנטרל לחלוטין את הסכנה הנוצרת כשאתה נאלץ לעקוף משאיות עמוסות שנוסעות 95 קמ"ש.

בקיצור, לדעתי הדרך הזאת בטוחה יותר, במיוחד לנהגים בלתי מנוסים, בעיקר בזכות זה שהכביש כמעט ריק, הרי הסכנה העיקרית על הכביש זה הרכבים האחרים....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אין בכלל משאיות או אוטובוסים בכביש הזה, כך שאתה מנטרל לחלוטין את הסכנה הנוצרת כשאתה נאלץ לעקוף משאיות עמוסות שנוסעות 95 קמ"ש.

בקיצור, לדעתי הדרך הזאת בטוחה יותר, במיוחד לנהגים בלתי מנוסים, בעיקר בזכות זה שהכביש כמעט ריק, הרי הסכנה העיקרית על הכביש זה הרכבים האחרים....

אין משאיות - יש אוטובוסים (392,395, אני מכיר אותם על בשרי...) אבל לא צריך לעקוף אותם - הם יעקפו אותך... :D

הראל. 8)

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...