אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,354 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו כאן יודע כמה מאיצה החיפושית החדשה של פולקספגן וכמה היא סוגרת? תודה!
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
שימו לב לתצפית
מאת יוני- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בעודי משוטט באינטרנט נתקלתי במכונית למכירה שימו לב איזה מחזה מדהים.. אם לא הצלחתי להעלות את התמונה אז הנה האתר http://rotter.net/User_files/nor/3eabc5f42ee17ffd.jpg תנו תגובות
הודעה אחרונה מאת HUMMER, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה אתם אומרים יפה או לא.
הודעה אחרונה מאת HUMMER, -
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שחזר לשרת את המדינה היום בבוקר ולא במכירת בקבוקי קולה מזל טוב
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
לינק משעשע
מאת BoazG- 2 תגובות
- 988 צפיות
סתם משהו משעשע שראיתי באיזה פורום אחר : http://www.tlf.cx/dearpenis.swf
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, ראיתי שיש כאן כמה חבר'ה שממש מבינים, אז יש לי בעיה : אחרי שהתקנתי windows xp (לא מקורי ), ניסיתי להיכנס לצ'אטים וכל מני תוכניות מסוימות - והופיעה לי ההודעה: to display this page correctly you need to download and install the following components : Virtual Java Script לחצתי download, התוכנה הורדה, אבל מיד הופניתי לאתר של מייקרוסופט, ובו נאמר לי : We're sorry. The page you are viewing requires that you have a more recent version of the Microsoft Virtual Machine on your system. To obtain an updated version of the Microsoft Virtual Machine, please go to Windows Update. בקיצור, הגעתי ל-windows update, הורדתי את את ה-update, א…
הודעה אחרונה מאת Dissipate, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב, לא ממש מאוחר אבל היום אני עייף מוקדם תפוז קטן ומתקתק, כמעט בקליפתו נחנק, חם לו יזע למסכן, הוא עומד להתחרפן. קם בבוקר יום אחד, וצץ לו רעיון נחמד, "אולי את הקליפה נוריד? ואז החום כבר לא יטריד?" חיש מהר לקח סכין, את עצמו נפשית הכין, מצא לו נקודה טובה, ממנה להוריד שכבה. אוי רק רגע! תדהמה! יש דילמה איומה! "תפוז חכם או אינבציל? ללא קליפה אני אכיל!" "אם עירום אהיה אני, ישנה אפשרות בכדי, שילדון זב חוטם קט, יחשוק במיץ עסיס מעט." "אז אותי לפיו יכניס, ויתן במלוא הלב ביס, ואז בעצב רב יוזכר, שאנוכי תפוז נפטר." מה יעשה ומה יחליט? המוות פיתרון יחיד, לכאן או שם הסוף ידוע, לכל תפו…
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אנשים מה קורה כאן? מה זה כל השגיאות כתיב האלה? מה יהיה? אני כבר לא מדבר על אלה שלא יודעים לכתוב עם סימני פיסוק ומשגעים את העיניים של קוראי ההודעה. יאללה להשתפר. ויפה שעה אחת קודם.
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני כידוע עובד עכשיו בתחנת דלק, ולאחרונה שמתי לב לאחד הלקוחות הקבועים שלנו. היה לו גולף 2.0... ולא כל כך שמתי לב עליו, אבל עכשיו יש לו: אימפרזה WRX כחולה והדבר הכי מפיל: יש לו דלקן! איזה חלום... מי לא מסכים איתי?
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
A few days ago I was having some work done at my local garage. A blonde came in and asked for a seven-hundred-ten. We all looked at each other and another customer asked, "What is a seven-hundred-ten?" She replied, "You know, the little piece in the middle of the engine, I have lost it and need a new one." She replied that she did not know exactly what it was, but this piece had always been there. The mechanic gave her a piece of paper and a pen and asked her to draw what the piece looked like. She drew a circle and in the middle of it wrote 710. He then took her over to another car which had its hood up and asked "is there a 710 on this car?"…
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 19 תגובות
- 21.9 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, אני מתכנן לרדת לאילת ביום חמישי בלילה (2-3) , רציתי לדעת, איזו דרך הכי נחמדה מבחינת כביש (בורות וכו) אין יותר מדי אור אז אני מניח שנוף זה לא משהו הכרחי , מהיא המהירות המומלצת ? יש מצלמות ? משטרות ענינים ? הבנתי שיש מקומות שאפשר לנסוע קצת יותר וכו.. אשמח לפירוט .. תודה אורן.
- 3 תגובות
- 938 צפיות
מצלמה משומשת, עם אחריות לעוד חודשיים, בנוסף יש עוד כרטיס של 64 מגה זיכרון ותיק נלווה. הבחור מבקש 1300 עבור המצלמה הזיכרון והתיק מה אתם אומרים ? משתלם? בבקשה רק מאנשים שמבינים בנושא מצלמה דיגיטלית 2.11 מגה פיקסל רזולוציה מקסימלית 1600x1200 כרטיס זיכרון Smart Media פלש אוטומטי מובנה זום אופטי X 3 זום דיגיטלי 2.5 X אפשרות לצילום סרטוני וידאו פוקוס אוטומטי טווח פוקוס 50 ס"מ עד אין סוף קלוז אפ מקרו מ- 10 ס"מ עד 50 ס"מ מימשק USB מצלמת אינטרנט מסך 1.5 אינץ עם 114000 פיקסלים רגישות 100-400 אסא מידות 112x62x65 משקל 207 גרם
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הסרט מוכן ולדעתי הוא נראה מצוין! זאב טען בפני שלא היה הרבה אקשן אבל בשילוב עם המוזיקה דוקא יצאו 2 וחצי דקות גדושות אירועים! החל משמר וההאנדברקס האמין שלו ועד למיאטות שחגגו ואפילו איזה אחד שנכנס עם ברנדה בקונוס... הסרט מוכן, והוא אצלי על המחשב. אבל יש בעיה וכאן אני צריך עזרה: כשראיתי את הסרט במחשב בחדר עריכה לא הייתה שום בעיה. שמעו מצוין וראו מצוין. הורדתי לדיסק וחזרתי הביתה. כשניסיתי להפעיל את הסרט מהדיסק הסרט קירטע כמו מטורף וגם לא שמעו שומדבר. הורדתי אותו להארד דרייב והוא עבד חלק אבל עדיין לא שומעים שומדבר. הורדתי את הווינדוס מדיה פלייר הכי חדש (9), ואמנם רואים יותר טוב אבל עדיין לא שומעים כלום!! זה ממש מעצבן כי בלי המוזיקה זה לא שווה הרבה.. י…
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אם שמתם לב, נשבר השיא של כמה חברים מחוברים באותו הרגע אם אני לא טועה השיא היה 83 היום הוא נשבר לפני כמה דקות ועומד על 90... פיששששששש........יפה יפה.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
לזכרם של.....
מאת zom- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ששת מיליון היהודים שנספו בשואה!
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לעבודה ביפן דרושים בחורים ובחורות רציניים לעבודה מאתגרת ומעניינת ביפן הכנסה גבוהה מאד כולל עזרה בהתאקלמות במקום ו ה ל ה י ט כרטיס טיסה על חשבוננו (בהתאם לתנאים) לפרטים : 6500564-03 339457-056 לפנות לעופר שגית
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מיני פרוייקט להגיש במכללה. בחרתי על פירסומות למכוניות. מההתחלה ועד לימים אלו ממש. השינוי בפרסומות,המכוניות וכו'. אם יש לכם תמונות של פרסומות למכוניות כלשהן אנא שלחו לי לה"פ. אני לא מתכוונן לתמונות סרוקות ממגזינים כי את אלה יש לי. תודה רבה מראש!!! ערן,מנסה להיות תלמיד/סטודנט טוב.
הודעה אחרונה מאת E.L, -
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
מישהו מכיר משהו??
הודעה אחרונה מאת zom, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שבוע טוב לכם! חזרתי מאילת. כמובן שנסעתי עם אהובתי ועם אהובתי השנייה(אל תנסו לנחש מי הראשונה ומי השנייה ) אכן,הראלי מדהימה. אכן,מדהימה יותר מקודמתה.סביר להניח בגלל השיפורים הרבים. מזג האויר היפה שהיה ביום רביעי בהחלט תרם למצב הרוח שלי ושל הראלי. באמת הפתיע אותי הצורה בה הראלי נאחזה בכביש (FALKEN+KONI)ולא חיפשה להיזרק החוצה. גם הבולמים הלא-מוקשחים-עד-הסוף עשו את שלהם והנהיגה זרמה ללא מפריעה,כשאני וחברתי נהנים מכל רגע. הנה מס' תמונות להגברת התיאבון וכמובן-אין כמו הדרך של מצפה-רמון. תבלו!
הודעה אחרונה מאת E.L, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.madblast.com/funflash/swf/realhussein.swf
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היום חזרתי מבילוי בחיפה, ובדרך הביתה נחרדתי לראות קליאו אר.אס.איי אדומה (דור ראשון) שבתור כונס על המכסה מנוע, חובר לו צינור ביוב (יותר נכון ברך של צינור ביוב) !!!!! זה נראה כמו שנורקל קטן של צוללת!! שככה יהיה לי טוב. רחם עלינו דיסני.
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז כן , הייתי היום בראיון בחברת מחשבים באיזור ר"ג , כולי שמח ומתרגש, נכנס למנכ"ל ואז נפל לי אסימון מסויים , הוא מאוד מוכר לי , חשבתי וחשבתי ואז זה נפל ! הוא ממועדון ה STI !! בקיצור הוחלט שהכישורים שלי מתאימים ואני מתחיל לעבוד ביום ראשון !!!!!!! (אחרי 3 חודשי אבטלה) אז כיף !
הודעה אחרונה מאת ron_mazda323-f, -
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
זימנו אותי למשטרת יפו לתת הצהרה מכיוון שהייתי עד לתאונה . . . אני זוכר שהיא אמרה לי רחוב דרור או משהו בסגנון, מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך להגיע (לא משנה מאיזה כיוון) . . . .
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
של מי הראלי?
מאת Romeo- 4 תגובות
- 949 צפיות
של מי ה 106 ראלי שהייתה במיפגש מועדון אלפא האחרון?
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
משום מה כשאני נכנס לווינטסנטר או למחירון של לוי יצחק אז אני לא יכול לראות את ההודעות/תוצאות לדוגמא בחיפוש רכב יד שניה אני יכול למלא את הפרטים של איזה רכב/דגם/שנה... אבל כשהוא מעביר אותי לתוצאות אז יש לי דף ריק כשלמעלה יש כותרת שאומרת: "מציג 20 - 1 מתוך 28 תוצאות שנמצאו" וגם "עמוד 1 מתוך 2 עמודים" אני יכול לדפדף בין העמודים אלא שהם ריקים ובלי תוכן מישהו נתקל בתופעה דומה? ואו יודע מה לא בסדר אצלי במחשב (בדקתי במחשב של חברים וזה עובד בלי בעיות, כך שהבעיה היא אצלי ולא באתר). בתודה מראש, מצמץ
הודעה אחרונה מאת עומר, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה אתם אומרים על התלתן? נשאר עוד לעשות הפינישים של הצבע וסתימת החורים של פסי הקישוט....
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2588257,00.html איזה חוסר מזל
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
SARS מזן חדש
מאת DIAGON- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כל הכבוד למשתמש - דפק תמונה של הגיר המלוכלך מזפת של האוטו שלו והניח את הפצצה הזאת באתר 206 העולמי ועכשיו כל הגויים בהלם שם , כולם רצים למוסכים לבדוק את האוטו שלהם אולי גם להם יש נזילות . שחקת אותה אחי
הודעה אחרונה מאת R.C, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו כאן במקרה יודע או זוכר בעיות גידול ודעיכה? יש שאלה שאין לי מושג איך פותרים: בבריכה אחת יש 250 טון דגים וכמות הדגים גדלה ב-3% כל שבוע. בבריכה שנייה יש 200 טון דגים וכמות הדגים שה גדלה ב-5% כל שבוע. בעוד כמה שבועות תהיינה כמויות הדגים בשתי הבריכות שוות?
- 10 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
דיי נמאס לי בכל מקום שאני הולך אני שומע אנשים בעיקר נשים במילת האהדה "כפרה " מילא "נשמה " אבל כפרה?? ממה שידוע לי המילה כפרה הייתה נהוגה במנהג חג דתי של כפרות ושחיטת תרנגולות מעל ראשם של ילדים תמימים... כפרה?
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,457 אורחים (הצג רשימה מלאה)