אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,395 נושאים בפורום הזה
-
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני גולש לי בוואלה, ורואה כתובית :" שטיחי אלומניום לרכב! כמו בסרטים!!! " טוב אני נכנס ומה אני רואה את התמונות של השטיחים שלי!!!!!!!!! WTF?????? מה זה צריך להיות?!?!? מי זה? זה מהפורום הזה? http://buy.walla.co.il/ts.cgi?path=553&id=146690 http://buy.walla.co.il/ts.cgi?path=554&id=146691
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
תאונה מחרידה . . . 1 2 3
מאת redroze- 36 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
התמונות לקוחות מאתר מקס טיונינג . . . http://www.pbase.com/imri/inbox זו דוגמא מצויינת למה אני לא אוהב את הפורום הזה, הבחור עשה תאונה, הוא אשם, הוא הכניס בחור למצב קשה לבית חולים (היה כל הלילה בניתוחים) וכל מה שיש להם להגיד זה: "מזל שאתה בסדר" "איזה בני ז***, גנבו לך את הרדיו דיסק בזמן ששכבת על הרצפה" "אני לעולם לא אקנה פונטו ראיתם מה קרה לכל האוטו בפנים??" מצטער לאכזב אתכם אבל מה זה רדיו דיסק מז*** לעומת בנאדם שגמרת לו את החיים ???? הוא שוכב עכשיו בבית חולים בגללך !!!!!!!!!!! כל מה שאני חושב זה שהבחור המסכן נסע 20 קמ"ש בנתיב הימני ופתאום ההוא נכנס בו ב-100 קמ"ש מאחורה !!!!!! טוב, אני אפסיק לרשום מה שאני חושב עכשיו בשביל לא לפגוע בבחור ה"מסכן" ש…
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 22 תגובות
- 3 אלף צפיות
היום הבולשת הבני ז... האלה של תחנת כרמיאל לקחו אותי לחקירה בגלל שהספוילר שלי נחשד כגנוב (קניתי את הרכב שלי עם הספוילר הזה מורכב עליו). והשוטרים טענו שאני בנאדם מיליונר שהכנסתי את כל האוטו שלי לצבע בגלל שרציתי שהרכב שלי יתאים לספוילר. (לא דפוקים אם כבר הייתי צובע את הספוילר בצבע של הרכב היה לי יותר זול) וכאן התחילה הבעיה. הם ביקשו ממני קבלות על הספוילר (בחדר חקירות), אמרתי לו שקניתי את הרכב ככה. הוא התחיל לשאול אותי מאיפה פירקתי אותו, אז שיחקתי לו משחק הפוך אמרתי לו שהנעלים שלו גנובות כמו המכנס שלו והחולצה. הוא אמר לי שיש לו קבלות עליהם אז אמרתי לו שהסרוכים שלו לא שיכים לנעל הזאת ואני רוצה קבלה רק על הסרוכים. ואז הוא הבין את הרמז ואמר לי שאני אדם חכם אבל הוא קצת יותר (אז…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
והפעם בפינתנו ... הטרמפיסטית.....
- 39 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
מדובר ברכב של חבר שלי שי. הוא הגוע בשנת 94 עם תייר בלגי. זו S16 5 דלתות שלא נמכרה בארץ (יש רק עוד 2 S16 5 דלתות). הבחור באמת השקיע. הוא הוציא מהמנוע הזה 180 כ"ס אמיתיים ומדודים בדיינו בעזרת הרכיבים הבאים 1 אביב אריאלי 2סעפת יניקה משתנה MI16 3סעפת פליטה MI16 4איירפלואו מטר MI16 5 מיצערת MI16 6 אביב אריאלי 7מע' פליטה מלאה. האוטו הזה חזק בטירוף. זה לא כ"כ המקום והזמן לדון בזה, אבל הוא "לוקח" 306 GTI. אם היתי יותר מבוגר (ובוגר) והיתה לי משפחה (ומשכנתא וילדים וכלב ודירה רשומה בטאבו ורצון עז לקום בבוקר ולהתאבד) אז מן הסתם היתי בוחר באוטו הזה. ד"א, חבל שלא הסתכלת מתחת לאוטו... סטראט ברייסים - עליון ותחתון, בלמים משופרים... אני זוכר את הנהיגה…
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 32 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
כולם שמו כבר חצאיות, הנמכות, אגזוז לחץ, רמקולים, סאבים מגברים וכ"ו. עכשיו הפנים של האוטו: מה שיניתם בפנים? לדים למינהם? הגה שונה, שעונים, ריפודים, ידית גיר דוושות וכ"ו. אני מתכוון בעיקר דברים ליופי..
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יזכור עם ישראל
מאת kompy- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 3 תגובות
- 795 צפיות
גם אליהם זה הגיעה
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מישהו יודע היכן ניתן להזמין סרטי DVD ברשת עם תרגום לעברית? (קראתי פעם על אתר באוסטרליה שהוא הכי משתלם...)
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המון מזל טוב לגידי (BOOLY) אולי הגיע הזמן להחליף את העגלה
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב את האמת זו לא ממש תצפית, כי אני נוסע באוטו כל יום אז למי שלא הבין, אני מוכר את האוטו כל הפרטים: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=10041
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 29 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לכבוד יום העצמאות - שאלה קטנה לי אליכם: האם אתם חושבים שהדגל של מדינתנו הענוגה והחסודה הולם אותה ??? לדעתי: אממממ... ממשלתנו הראשונה התעקשה בעבר על כחול לבן.... למה ??? למה רק כחול לבן ??? למה אי אפשר להוסיף איזה פס כתום נחמד לתפארת ממלכת ישראל ? למה ליצג את המדינה עם דגל כל כך........חד גוני ??? סוף סוף יש מדינה אז הדגל חייב להיות כל כך......לא צבעוני ??? זאת דעתי בכל אופן.....
תחרות מכוניות! 1 2
מאת carsima_men- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי חברה! למישהו אולי בא לערוך איזה תחרות מכוניות נגיד בראשון(אפשר גם במקום אחר).. התחרות תהיה למטרות כייך בלבד ולא על כסף.... סתם בשביל לבדוק מה יש לכם מתחת למנוע מעוניינים הגיבו בקשה
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
http://www2.mazdausa.com/MusaWeb/rx8/xmen/rx8_xmen_flash.jsp יש שם דברים נחמדים, אפשר לבנות מכונית משלכם (mutation station) לכל המאבזרים למינינם, תוכלו לשים את כל מה שרציתם וגם מה שלא עם האוטו.
הודעה אחרונה מאת boomer, -
לאן נעלמה התחרות
מאת RS6- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
"תנו כותרת" של שלומי??? מי זכה?
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 1 תגובות
- 969 צפיות
לחבר שמתנחל (בתוך הקו הירוק) בנגב דרוש ציוד שיתכן שנמצא ברשותכם ועומד כאבן שאין לה הופכין....... דרוש: טרקטור עם כף בכל מצב - אנו נשפץ אותו....... גנרטור חילופי של 2-6 KVA בנזין/דיזל ......בכל מצב - אנו נשפץ אותו....... תאי שמש ליצור חשמל מקרר סיביר או כל מקרר שעובד על חשמל/גז מיכלי מים משאבות סוללות שונות רשתות צל אוהל בדואי וכל ציוד שנראה לכם שיעזור הודעות על מציאת פרט מתאים ישירות אלי למייל או באיסיקיו או אפילו לטלפון בתודה ארז אפס חמש אחת שש ארבע שתיים שבע שש ארבע
הודעה אחרונה מאת RedR, -
מישהו מכיר את התוכנה הזו להורדת קבצים מהאתרים שלהם? האם היא מזיקה למחשב?
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
פלייסטיישן 2 1 2
מאת beresford- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני עומד לרכוש (או יותר נכון הולכים לקנות לי) סוני פלייסטיישן 2, וממה שהבנתי הוא קורא dvd. השאלה אם zone 1 zone 2 או multizone. תודה, גיא
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מישהו יודע מהיא העלות של הנפקת מדבקות? נניח 200 מדבקות.
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שימו לב מה ראו עיניי בפורום "הונדה" !! מסתבר שהכוכב(י) מצא מקום חדש להציק, אבל אבוי - הוא יורד על יפניות !! דני G.
הודעה אחרונה מאת Rשף, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
טוב אז הזוכים לפעם הקודמת : http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=9652&highlight= Ariel די פשוט... הברז כיבוי פשוט רצה להשתין על הכלב שברח לתוך הרכב... AXNOAMGT מה?...רציתי למלות מים נסו לתת כותרת לזה : אני אנסה ראשון: הפתרון החדש לאחיזה טובה יותר (במקום ספוילר)
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זה מה שנקרא חרא של מכונית:
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
מצב העצומה.
מאת feint- 0 תגובות
- 704 צפיות
אנשים יקרים. לפי הבדיקה שערכתי כעת, ישנם 1261 חתימות בעצומה. ואם נחסיר את כל החתימות החוזרות תחת אותו שם + שמות בדויים למינהם הייתי אומר שהמספר יקטן בכ-50 חתימות. כנראה באמת שאנחנו מתלוננים המון אך עושים מעט, וזה עצוב. אני לא יודע בדיוק מתי רוני התחיל עם זה אבל אני יכול לשאר שבערך כלפני חודש שזה אומר כ-8 חתימות ליום!!! זה כלום! זה זניח!! האם באמת מגיע לנו לזחול על הכביש? האם עלינו להמשיך להיות קופת המדינה? לא מספיק המיסים הגבוהים? לא מספיק המצב הכלכלי הקשה? האם נאלץ לנצח להסתכל על מדינות רחוקות ורק לייחל שיום אחד גם פה יהיה? אנא מכם, התאמצו! זה למענכם ולמען כולנו! עשו את המאמץ. החתימו את בני המשפחה שהשותפים למחשבה, הפיצו בפורומים, ידעו את חבריכם, נסו ליצו…
הודעה אחרונה מאת feint, -
דקה 88 ישראל 1 קפריסין 0 וואליד בדיר עוד דקה!!!!!!!!!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
יום הולדת שמח לגיא S 1 2
מאת Shays-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3 אלף צפיות
מזל טוב יא תוספתן אה והתוספתן בן 19 שי
הודעה אחרונה מאת ron_mazda323-f, -
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
היום בערוץ 5 בשעה 15:00 שידורים של הקראוטיה טרופי!!
הודעה אחרונה מאת zom, -
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מכירים את הבדיחה על הקיבוצניק שמגיע העירה, נכנס למונית (אז היו בעיקר מרסדס עם הכוכב) שואל את הנהג מה זה כי אין כוכב בטרקטור והנהג אומר : זה כוונת, אני דורס אנשים וזה בשביל לכוון" בינתיים חוצה את הכביש דמות והנהג מאיץ לקראתה והנהג "מפספס מאוד קרוב" ואז......... הקיבוצניק ברפלקס מהיר פותח את הדלת ו"מוריד את הדמות" הנהג בשוק ואומר לו אדיוט מה עשית? אמר לו הקיבוציק: אני אדיוט? אתה פספסת.........
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למה אתר מועדון PSI לא עובד? האם המועדון עדיין קיים?
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תמיד חלמתם להיכנס בערבים ? משחקון נחמד, ואפילו קצת מאתגר... אני נתקעתי - לא זוכר איפה זה מכה... ( ירדן,לא? ) http://uploads.newgrounds.com/49000/49928_payback.swf תיהנו, הראל.
הודעה אחרונה מאת שלומי,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 688 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Zacka
- נולד לליסינג
- הרקוליטו
- Mega
- Froyne
- sperial
- גולדן191
- IsraCar
- axSupreme
- yoni2sh
- אברהם א
- א.ד.מ.