אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,354 נושאים בפורום הזה
-
משקה איזוסטאר 1 2
מאת Yogev- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לכל חובבי הספורט בכלל, והספורט האתגרי בפרט. האם מישהו יודע האם ניתן להשיג את האיזוסטאר גם באבקה, או רק בבקבוקים של ליטר ואם אפשר באבקה, אז איפה קונים
הודעה אחרונה מאת boca_juniros, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני לא זוכר אם זה היה בפורום הזה או באחר אבל אני מחפש את הסרט פלאש הזה שיש מן כזה שולחן וכסא ופתאום יש מן כזה צעקה שמבהילה למישהו יש את הלינק לזה?
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1829,00.html תכנסו לכתובת הזו ובתחתית הדף ישנו קישור שנקרא "מומחה חניה" ליחצו עליו יש שם סרטון על חניה. נחמד ומקצועי יש שם 3 עמודות קטנות זה נמצא באמצעית באמצע!!!
הודעה אחרונה מאת RS6, -
היום ב-10 בבוקר הפכתי לבעליה הגאים מאד של 106 ראלי דור ראשון שנת 95 משופרת עד מאד ושמורה בטרוף עד מאד!!! איזה כיף לי!!!!!!!!!!!!!! אה כן....ויש סאן-רוף. ערן,מאושר עד הגג!!!!!!!!!!! :smilecol: :smilecol:
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 0 תגובות
- 960 צפיות
http://www.msnbc.com/m/lv/default.asp תהנו.
הודעה אחרונה מאת feint, -
http://whatisthematrix.warnerbros.com/rl_cmp/anime_full_trailer_qt2.html כל מילה מיותרת. אגב, 4 מהפרקים מוצעים חינם להורדה באתר הנ"ל. 3 מהם כבר ניתן להוריד.
הודעה אחרונה מאת Noybee, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בתאריך זה פניי ימעדו בבוקר מוקדם אל בית החייל "היפה והצבעוני" שבחיפה. ומשם פניי ימעדו אל עבר כיוון הבקו"ם הארור! ולאחר מספר שעות אני אהיה חייל בצהל. נהנתי מאוד להיות פה ,לקרוא הודעות רציניות שעוסקות בנושאים רצינים ,הודעות מצחיקות וגם סתם שרשורים מפגרים שהיו פה (והיו המון) ואיך אפשר בלי העקיצות של רוני וכל השטויות של יאשה, ישי ולירן. אפילו תקופה מסויימת לא יצא לי לכתוב כמעט והייתי ממש קצת ויותר הייתי פאסיבי , מאשר משתמש אקטיבי. שכחתי לציין את הויכוחים על האמינות , במיוחד של הצרפתיות!! השכלתי רבות מפורום זה בקשר לידע כללי על מכוניות , למדתי רבות על תחזוקה נכונה של רכבים וטיפול בהם.. והשכלתי המון גם בקשר להרבה דברים שלא ציינתי! ראיתי שיש בישראל כאלה שלא…
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מבוקשת !!! -הבחורה בעלת הרגליים הארוכות שעברה בשכונה שלי ...! אין לי מושג מי זה ... אה ודרך אגב - הנה תמונה של האוטו אחרי הטיפול בעזה ... אין לי תמונות שלו לפני הטיפול אבל הרי לכם - הסוויפט 86 שלי אחרי .... להזכירכם - מדובר באוטו שכל הפח שלו היה גלי לפני כן לגבי הירוק - זה הצבע המקורי של האוטו - מצאתי קטלוג של סוזוקי ובו סוג האוטו הזה אם אותו מספר סוג צבע ....
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=940265
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל החברה הטובים אני צריך המלצות לצימרים בצפון + פעילות יום ( ג'יפים, טרקטורונים, אתרים מעניינים וכו' ) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yairk, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רק רציתי שתראו, הנה כתבה על שלושה חברים שלי, מופרעים לחלוטין (באופן הטוב של המילה, מן הסתם). http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2548493,00.html רוני
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 3 תגובות
- 945 צפיות
פשוט ענק..
הודעה אחרונה מאת אליה, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ההודעה מופנית לכל משתתפי המפגש הגדול שנערך ביום שבת אצלנו באלטרנתיבי : טבעת הנישואין שלי (המאד חדשה ..) אבדה ... ככל הנראה הדבר קרה כאשר הורדתי אותה מהיד בכדי לרחוץ ידיים במטבח שבמשרדנו. אינני יודע מתי וכיצד הטבעת נעלמה משם, אבל בסוף היום היא לא נמצאה (למרות שהפכנו הכל פה). הטבעת אינה יקרה באופן מיוחד מבחינה כספית, אבל מאד מאד יקרה לי מבחינה ריגשית !!! זו הטבעת אותה ענדה לי אישתי בחופה,וככזו - לא תהיה אחרת ... ברצוני לבקש בכל לשון של בקשה, אם מישהו מכם ראה, שמע, ואולי אף לקח אותה, אין לי שום כוונה "לתפוס" אף אחד וגם כלל לא מעניין אותי אצל מי הטבעת. הבקשה שלי היא להחזיר אותה אלי באופן אנונימי לחלוטין - ע"י זריקתה לתיבת הדואר במקום מגורי …
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
אז ככה העברתי את הסרט שצילמתי למחשב לקובץ mpeg הזמן הוא 30 דקות והגודל של הקובץ הוא 813 MB איך אני יכול לכווץ\להמיר את זה לקובץ יותר קטן? תודה
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
מאיפה להוריד? אני רוצה את טקסי 1 ו-2 עם תרגום ולמי שיש את קטעי המרדפים (רק המרדפים) מרונין שיודיע בקול גדול.
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 5 תגובות
- 995 צפיות
מועצת התלמידים הארצית וארגון ההורים הארצי מצטרפים למחאה על התכנית הכלכלית, ומקדימים ביום את היציאה לחופשת הפסח של תלמידי כתות ז' עד יב'. בגלי מצה"ל דווח כי כך מוחים הארגונים על הכוונה לקצץ עשרות אלפי שעות לימוד במערכת החינוך. אני רוצה להבין , הם מחסירים ימי לימודים (שובתים) בכדי שלא יחסירו להם שעות לימוד ??? דרך מוזרה ביותר
הודעה אחרונה מאת פינסקר, -
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היום בשעה 22:15 בערוץ 2!!! סרט חובה!!!! תבלוווווו
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
הרכב המושלם?
מאת שמר- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בעודי ממתין לאישה שתגיע עם ה-BX , ואחרי שיחה מעמיקה במפגש - זה היכה בי. הרכב המושלם , שכלום לא יוכל להתחרות בו : BX אוטומטית , עם מערכת חשמל מולטיפלקס. להשלמת התמונה אפשר לשים ברדיאטור מים רגילים מהברז , שמן מנוע מאוטו דיפו , ולתדלק ב"פז"...
הודעה אחרונה מאת idokk, -
דוח על רעש! עזרה בבקשה 1 2
מאת elad- 15 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם היום הייתי בגינה עם חברים החניתי את הרכב ופתאום קפץ עליי שוטר וביקש רשיונות. אני בתמימות, הייתי בטוח שהוא רק רוצה לבדוק רשיונות כדי להפחיד אותי וללכת. אחרי 5 דקות הוא אמר שהוא רושם לי קנס על רעש על סך 350 ש"ח, במהלך כתיבת הדוח דיברתי איתו על זה שהוא לא לובש כובע ועל זה שהוא לא שמע אותי עושה רעש, השוטר טען שהתלוננו שיש רעש ומיכוון שהוא ראה אותי באיזור אז מותר לו לתת לי קנס אפילו שלא שמע אותי. השוטר הודה שהוא לא שמע אותי ספציפית והוא נותן לי דוח על סמך תלונות!!! יש לי מ"ס שאלות: 1)האם מותר לשוטר לרשום דוח בלי כובע כשהוא בניידת? 2)האם מותר לשוטר לרשום לי דוח על סמך תלונות של שכנים? 3)מה כדאי לעשות??????? ללכת להישפט או לשלוח מכתב בקשה להמיר את הד…
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www2.mazdausa.com/MusaWeb/rx8/xmen/rx8_xmen_flash.jsp
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
יום הולדת לי !!! 1 2
מאת אורן 16V- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מכיון שאף אחד אחר לא שם את זה.. בהחלט הגיע הזמן שאני אשים .. אז כן .. הינני בן 19 !!! (5/4) ומצטער שמאותה סיבה לא יכולתי לבוא למפגש הפורום (סבתא לא הייתה רואה הברזה בעין יפה ובטח הייתי מפסיד את המתנות והכסף ) אז.. מזל טוב לי
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אנשים חיפשתי בכל מפה אפשרית באינטרנט ולא מצאתי איך לנסוע מרמלה לרמת גן לפארק הלאומי... אם מישהו יכול לכוון אותי... אני צריך את זה להיום... תודה.
הודעה אחרונה מאת uno, -
- 2 תגובות
- 874 צפיות
הראשונה היא: מצלמה דיגיטלית פוג'י FINEPIX 303 השניה: hp photosmart 720 וזאת השווה שמצאתי באתר כל שהוא.... http://www.jugend.co.il/asp/comparep.asp?id=0%2C574%2C1410&nid=12 מה עדיף!?
הודעה אחרונה מאת ariel:-), -
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מי נוטש בייבי פרארי על מדרכה????
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
באחת התקופות היפות בשנה! עוד תמונות לחץ בקישור! http://www.pbase.com/streetracer/root
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מקודם עלתה השאלה, שגם לדעתי היא קצת דבילית, מה אתם אוהבים יותר, את האישה או את המכונית....זה באמת דבר שאי אפשר להשוות לדעתי....מכונית זה ברזל, אישה זה בשר! אבל....כהמשך לת'רד ההוא יש שאלה יותר טובה, באותו הנושא כמעט... אם היו נותנים לכם לבחור - בחורה מ-ד-ה-י-מ-ה ללילה אחד....או, אוטו מדהייייים ללילה אחד. מה הייתם בוחרים? זה כבר שאלה הרבהההההה יותר נכונה לדעתי, וזה באמת לדעתי אפשר לעשות השוואה....אז - מה הייתם בוחרים?
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האימפרזה שלי, גוזרת כל M3 שתבוא ותיקרא תיגר.... כמובן הרבה תודות לעזרה בעיצוב של m@tan והנה התמונות... ואני רוצה להתנצל על האיכות, זה צולם באיזה וובקאם חארטא אבל זה גם משהו. בקרוב תמונות בפעולה... ובאיכות יותר טובה !
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אנו צריכים אתכם מחר עירניים ולא טרוטי עיניים כמו לאחר הס**ה. אז תתעלו על עצמכם ולכו לישון מוקדם מן הרגיל הלילה. לילה טוב עמית
הודעה אחרונה מאת uno, -
פירוקית למחשבים 1 2
מאת NirTzi- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
טוב, אם מישהו יכול לעזור לי... אני מחפש פירוקית למחשבים ! ועכשיו טיפה ברצינות, במחשב של אמא שלי הלך הסי די, המחשב ישן... פנטיום 2, אם אני לא טועה. אני לא מחפש משהו רציני, הכי פשוט שיש אבל שיעבוד! יש מישהו שמכיר חנות שמחזיקה חומרה ממחשבים ישנים ? ( פעם היה את פלונטר, אבל הם נסגרו ). תודה.
הודעה אחרונה מאת פלומפי, -
אוף טופיק צבאי
מאת Slonya- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה, התקבלתי כפרוייקטנט, גם לחיל חימוש וגם לחיל אוויר. ובינתיים יש לי אפשרות להחליט לאיזה ללכת. יש פה אולי מישהו עם נסיון בדבר ? לאיזה חיל יותר כדאי ? נכון חיל אוויר נשמע יותר טוב מאיזה חיל חימוש מסריח.. יש עצות ?
הודעה אחרונה מאת RedR,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,282 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לב טוב
- נהג מופרע
- zvit
- discoTD5
- mcshmupi
- yuval1111
- sperial
- unreliablebazooka
- nir eli
- שביט
- zvigolden
- משה321