Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לתערוכה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי השאלה האם יהיה מה לצלם.... זה סיפור אחר כבר.

:mm_yeah:

למה הזלזול??

אמנם האוטומוטור היא לא תערוכת ז'נבה וזו לא האוטו מוטור אבל זו שנה ראשונה שהתערוכה מתקיימת, היא מתמקדת בנושאים מסויימים בכוונה, נושאים שקרובי אלינו בחלקם (שיפורי רכב, מערכות סטריאו וכו') אז למה לא לתת צ'אנס לפני שמזלזלים ??

ישראליות במיטבה....

:-)

פורסם

קודם כל - מה הכוונה בזכויות יוצרים וכאלו? מה כבר אתה רוצה לעשות עם התמונות?

ולגבי התערוכה עצמה, אין לי מושג מה יהיה שם ומה לא, ולכן אכן יש סיכוי שיהיה

נחמד.... אם מישהו הולך אשמח לשמוע התרשמות.

גיא

פורסם

למה הזלזול??

אמנם האוטומוטור היא לא תערוכת ז'נבה וזו לא האוטו מוטור אבל זו שנה ראשונה שהתערוכה מתקיימת, היא מתמקדת בנושאים מסויימים בכוונה, נושאים שקרובי אלינו בחלקם (שיפורי רכב, מערכות סטריאו וכו') אז למה לא לתת צ'אנס לפני שמזלזלים ??

ישראליות במיטבה....

אני שמעתי מה הולך להיות שם.

רכבי שטח ופנאי לא מעניינים אותי.

סטריאו ושות' לא מעניין אותי.

וגם לא ממש מעניין אותי לשלם 50 (?) ש"ח בשביל זה.

אבל נראה לי שבכל זאת אני אלך כי מישהו מכריח אותי ללוות אותו :lol:

172

פורסם

למה הזלזול??

ישראליות במיטבה....

אני שמעתי מה הולך להיות שם.

רכבי שטח ופנאי לא מעניינים אותי.

סטריאו ושות' לא מעניין אותי.

וגם לא ממש מעניין אותי לשלם 50 (?) ש"ח בשביל זה.

אבל נראה לי שבכל זאת אני אלך כי מישהו מכריח אותי ללוות אותו :lol:

האמת, סתם כדוגמה, אני חושב שהטוארג והקאיין בהשקה רשמית דווקא כן מעניינות... אבל זה רק אני...

מעבר לזה, אולי כשיהיה לך רשיון ורכב משלך חלק מהדברים יפנו אליך ויעניינו אותך יותר, אבל עזוב... אולי אתה לא הקהל המתאים לתערוכה הזו.

שלא יובן לא נכון, אני בעצמי לא יודע אם אלך לתערוכה אבל הזלזול מרגיז אותי...

פורסם

למה הזלזול??

ישראליות במיטבה....

אני אגיד לך מה מפריע לי.

1. המחיר:

זה לא שאני לא יכול להרשות לעצמי להכנס אבל על מה בדיוק אני משלם את הסכום האסטונומי הזה? אני אף פעם לא הרגשתי שזה היה שווה את הכסף (לא שהייתי צריך לשלם על הכניסה :wink: ). אם כבר אני מוציא כסף אני רוצה תמורה!

2. ישיבה ברכבים:

זה כזה בעיה לתת לאנשים לשבת במכוניות רגילות?! (בסדר אז שלא יתנו לשבת ב911 אני יכול להבין שבקושי יש כאן מכירות ושהדגם בתצוגה בטח כבר נמכר כך שלא מרשים לשבת בה), היבואנים משקיעים כסף ופרסום והם לא יכולים לקחת את הסיכון שאיזו פונטו שעולה גרושים תפגע? (שישימו כמו בחו"ל סוכן או 2 לשמור ליד כל רכב שהקהל לא פוגע ומשחית את הרכב, וגם אם לא אז יש ביטוח). איך הם מקווים לעודד מכירות אם אני לא יכול לראות ולשבת ברכב. בשביל מה בכלל הם באים להציג אם לא בשביל לקדם מכירות.

3. הסבר, שרות, יעילות סמכות וידע.

כל פעם ששואלים שאלה פשוטה הדיילים/סוכנים, פעורי פה ומבקשים שאני אמתין כי אין להם מושג והם צריכים לשאול את הסמכות שמעליהם ואו אומרים לך לגשת לסוכנות ושם הם ידעו. למען השם אפילו כרטיסי ביקור אין להם!

4. אי אפשר לתאם נסיעות מבחן במקום.

5.בקושי יש פרוספקטים ואו דפי מפרט או כל עלון אחר עבור הקהל בתערוכה.

6.כיבוד, חדרי אירוח ללקוחות.

איפה הפינוק וכיבוד שהלקוח מצפה מהיבואן/דילר?, איפה היחס האישי?

7. מה ההבדל בינה לבין אוטומוטור? אותם גורמים מנהלים ומארגנים את העסק אז למה שזה יהיה שונה?

זהו לבנתיים בטח יש עוד הרבה שאני לא זוכר כרגע :x .

פורסם
אוקיי ואולי מישהו יועיל בטובו לענות לי על השאלה?..

לא נראה לי שצריכה להיות בעיה, אחרי הכל האתר שלך הוא פרטי (לא?)

מה גם שזאת תערוכה, אף אחד לא יאסור עליך לפרסם את התמונות.

(לא נראה לי שמישהו יאסור עליך לפרסם תמונות של פונטו חדשה, או אפילו הקאיין)

זאת דעתי לפחות.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

פשש הורידו את המחיר...

בדר"כ זה היה בסביבות ה 70

אבל עדיין רמת התערוכה לא שווה את המחיר (אני מדבר על תערוכות קודמות)

לא מספיק שהם מרווחים מהיבואנים הם עוד צריכים לדפוק מחירים כאלה?

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם

למה הזלזול??

ישראליות במיטבה....

אני אגיד לך מה מפריע לי.

1. המחיר:

זה לא שאני לא יכול להרשות לעצמי להכנס אבל על מה בדיוק אני משלם את הסכום האסטונומי הזה? אני אף פעם לא הרגשתי שזה היה שווה את הכסף (לא שהייתי צריך לשלם על הכניסה :wink: ). אם כבר אני מוציא כסף אני רוצה תמורה!

2. ישיבה ברכבים:

זה כזה בעיה לתת לאנשים לשבת במכוניות רגילות?! (בסדר אז שלא יתנו לשבת ב911 אני יכול להבין שבקושי יש כאן מכירות ושהדגם בתצוגה בטח כבר נמכר כך שלא מרשים לשבת בה), היבואנים משקיעים כסף ופרסום והם לא יכולים לקחת את הסיכון שאיזו פונטו שעולה גרושים תפגע? (שישימו כמו בחו"ל סוכן או 2 לשמור ליד כל רכב שהקהל לא פוגע ומשחית את הרכב, וגם אם לא אז יש ביטוח). איך הם מקווים לעודד מכירות אם אני לא יכול לראות ולשבת ברכב. בשביל מה בכלל הם באים להציג אם לא בשביל לקדם מכירות.

כל פעם ששואלים שאלה פשוטה הדיילים/סוכנים, פעורי פה ומבקשים שאני אמתין כי אין להם מושג והם צריכים לשאול את הסמכות שמעליהם ואו אומרים לך לגשת לסוכנות ושם הם ידעו. למען השם אפילו כרטיסי ביקור אין להם!

7. מה ההבדל בינה לבין אוטומוטור? אותם גורמים מנהלים ומארגנים את העסק אז למה שזה יהיה שונה?

1. הכל התערוכות בארץ יש מחירים מופלצים, אין מה לומר.

2. באוטומוטור הקודמת ישבתי ב95 אחוז מהרכבים.

3. אל תצפה שבתערכוה הדיילים\סוכנים ידעו לתת לך תשובות אם בסוכניות עצמן הם לא יודעים...

4. אין לי מה לומר.

5. דווקא פרוספקטים יש בשפע, אני זוכר את עצמי כילד חוזר הביתה עם כמה וכמה שקיות מלאות בשטויות... נראה לי שעד היום יש לי פוסטר של אינטגרלה שחילקו באחת התערוכות...

6. על זה אתה משלם את הכסף שלך :p

7. אמנם אותו מארגן וכו' וכו' אבל המחשבה היא כעקרון חסכון בעלויות (לכן גם הכניסה תהיה זולה יותר) , פנייה לקהל מצומצם\מוגדר יותר (פנאי שטח, אופנועי ים וכו' וגם שיפורי רכב פרטי וסטריאו...) . המטרה היא שלא תהיה תערוכה זהה לאוטומוטור.

8. אני לא מנסה לייחצן, אני בטוח שיהיו המון דברים קטנים להתעצבן עליהם, אני גם רוצה שבארץ תהיה תערוכה כמו בז'נבה (כמה עולה שם כרטיס אגב?) אבל זה מה שיש לנו כרגע ואם זה ננצח... או שלא. :lol:

פורסם

למה הזלזול??

ישראליות במיטבה....

אני אגיד לך מה מפריע לי.

1. המחיר:

2. ישיבה ברכבים:

1. הכל התערוכות בארץ יש מחירים מופלצים, אין מה לומר.

2. באוטומוטור הקודמת ישבתי ב95 אחוז מהרכבים.

3. אל תצפה שבתערכוה הדיילים\סוכנים ידעו לתת לך תשובות אם בסוכניות עצמן הם לא יודעים...

4. אין לי מה לומר.

5. דווקא פרוספקטים יש בשפע, אני זוכר את עצמי כילד חוזר הביתה עם כמה וכמה שקיות מלאות בשטויות... נראה לי שעד היום יש לי פוסטר של אינטגרלה שחילקו באחת התערוכות...

6. על זה אתה משלם את הכסף שלך :p

7. אמנם אותו מארגן וכו' וכו' אבל המחשבה היא כעקרון חסכון בעלויות (לכן גם הכניסה תהיה זולה יותר) , פנייה לקהל מצומצם\מוגדר יותר (פנאי שטח, אופנועי ים וכו' וגם שיפורי רכב פרטי וסטריאו...) . המטרה היא שלא תהיה תערוכה זהה לאוטומוטור.

8. אני לא מנסה לייחצן, אני בטוח שיהיו המון דברים קטנים להתעצבן עליהם, אני גם רוצה שבארץ תהיה תערוכה כמו בז'נבה (כמה עולה שם כרטיס אגב?) אבל זה מה שיש לנו כרגע ואם זה ננצח... או שלא. :lol:

תראה אני לא מצפה שתהיה פה תערוכה ברמה של ג'נבה (שגם היא לא מושלמת) אבל אין סיבה שתערוכות הרכב בארץ לא יהיו איכותיות (בייחוד בגלל שהן קטנות לא צריכה להיות בעיה).

נ.ב.

אני לא זוכר כמה עלה כרטיס אבל זה באמת היה כסף קטן יחסית לתמורה. מה שבטוח זה שהמחיר עדין היה זול מאשר כאן.

פורסם

האמת, האוטומוטור האחרון לא היה כל כך נוראי...

אולי לאלה שרגילים לתערוכות בחו"ל זה קטן טמגעיל אבל אני די נהניתי...

בכל מקרה, בוא ניתן צ'אנס לתערוכה השנה, אולי היא תהיה שווה את ה35 ש"ח כניסה (הבנתי שזו תהיה העלות +-)

• תוכן חדש...