אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,353 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, אז אחרי שבגיל 7 הייתי בחרמון , אבא החליט שנוסעים שוב היה נפלא, הנסיעה לשם הייתה ממש כיפית, בנוסף חזרנו מילינו שוב טנק מלא (כמו בהתחלת הנסיעה) ומילינו 30 ליטר , נסענו 474 ק"מ מה שאומר... 15 ק"מ לליטר !!! הוספתי מס' תמונות , חלק בגודל קטן יותר בגלל חוקי הפורום
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברה.אני מנוי כבר שנים לגליון אוטו ואת האמת רציתי כבר משהו שונה יותר מעניין. רציתי לדעת אם אפשר לעשות מנוי לגליון של MAX POWER או של REVS או אולי אפילו גליון אחר שאתם מכירים של מכוניות ספורט. איך אני יכול להגיע אליהם
הודעה אחרונה מאת Roy, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
חייב רמקולים http://bsx.ru/~julya/fun/worm.swf
הודעה אחרונה מאת yairk, -
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
אז ככה .... לידידה טובה היה ביום חמישי יומולדת ,אז יצאנו לחגוג לה אני והיא ועד שתי חברים ... התגלגלנו לנו בסוויפט הישנה שלי מהתעשיה לקשתות (אשדוד ) מחפשים לנו מקום נחמד לשבת בו ...לבסוף ,כשהתייאשנו החלטנו לקחת נרגילה ולשבת על החוף ... ואיזה חוף יותר מתאים למשימה אם לא חוף העיגולים (חוף נטוש שאפשר להגיע ממנו ממש עד הים ...) .. בקיצור היה סבבה ,ראש טוב .... ואחרי שעתיים שלוש החלטנו שקר לנו ואנחנו הולכים הביתה .. תוך כדי רוורס ופרסה מסובכת איבדנו את השביל שמוביל החוצה ... נתקענו לנו אם אוטו ישן שמתחפר כל 20 סנטימטר ,שלוש דוחפים מאחורה ואני על ההגה עוזר אם המנוע .... אם כל האקשן והפעילות לא שמתי לב לחום מנוע שעלה ועלה ,עד שפתאום התפוצץ משהו מהמנוע ... מסתבר שהמיכל …
הודעה אחרונה מאת פינסקר, -
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
(מוקדש לאנשים הטובים שבינינו) ש: מה גורם לנפיחה להסריח? ת: ריחן של הנפיחות נובע מהתערובת של גזי המימן-הגופרתי והמרקפטן (mercaptan) המכילים גופרית. חומרים עתירי חנקן כדוגמת סקטול (skatole) ואינדול (indole) מוסיפים גם הם לארומת הריח של הנפיחה. ככול שהדיאטה שנבחרה עשירה יותר בגופרית, יותר תחמוצות גופרית (ללא חמצן) ומרקפטנים יופקו ע"י הבקטריות במעיים וארומת הנפיחה תשתפר עוד יותר. מזונות כגון כרובית, ביצים ובשר ידועים לשמצה כגורמי נפיחות ריחניות בזמן שאכילת שעועית גורמת לכמות נפיחות גדולה אם כי יחסית חסרת ריח. ש: מדוע נפיחות ריחניות הינן בדרך כלל חמות יותר ושקטות יותר ביחס לנפיחות רגילות? ת: רוב הגז ממנו מורכבת הנפיחה מקורו באוויר שנבלע ומכיל כ…
הודעה אחרונה מאת פינסקר, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
כך קראתי באינטרנט. דווקא חשבתי שהם התחילו להתייצב בזמן האחרון...
הודעה אחרונה מאת Alfa147, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, תפסתי וירוס במחשב. וירוס עצבני ביותר. לא נותן להיכנס לתוכנות, חוסם תוכנות... אני מתקין אנטי-וירוס וגם הוא נופל... ולמחוק את המחשב לא בא לי כל כך. דרך אגב, וירוס יכול לעבור בקבצי JPG? יש לי מלא תמונות שאני לא רוצה למחוק אותם... ( וזה לא משאתם חושבים , זה תמונות מהמצלמה שלי ותמונות מכוניות ) באיזה תוכנה הכי טוב לטפל בוירוס? צריך עזרה דחוף !!!!!!
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם למישהו יצא להיות בפראג וראה/שמע על חנות לאביזרי רכב שם ? שמעתי בעבר שיש שם חנות מדהימה ואין לי מושג איך אפשר לעלות עליה ... אני מתכנן להיות שם בסוף מאי . אשמח גם לכל עזרה אפשרית אחר חנויות שכאלה באינטרנט שנמצאות שם , זה עשוי להשתלם לכם ...
הודעה אחרונה מאת בידר, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי פגרה של כמעט חודשיים בגלל חוסר בזמן אני חוסר ומקווה שבזמן הקרוב לא יהיו בעיות ואני יוכל להיכנס באופן סדיר דור שמאוד התגעגע לפורום
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 4 תגובות
- 902 צפיות
אני רוצה לקנות מצלמה דיגטלית עד 2000 שח צריך המלצות (דגמים ספציפים) תודה...
הודעה אחרונה מאת yairk, -
הודעה רשמית! 1 2 3
מאת ישי- 30 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
הנני מתכבד בזאת להודיע לקלגס שגנב לי אתמול את הסמל האחורי של הראלי, שאם הייתי תופס אותו בזמן מעשה לא הייתי חס על אי אילו איברים בגופו שנחוצים לו לצורך רבייה. מאחר ולא תפסתי את אותו בן בליעל, אני רק יכול לקוות שהאפס הזה שלא שווה יריקה יקבל סרטן בערמונית כמו גם ספירת זרע נמוכה לכל יתרת חייו העלובים. לכל שאר הגנבים שאני בטוח שכמה מהם קוראים את ההודעה הזאת ברגעים אלו ממש אני מודיע בריש גלי: אם אני אי פעם אתפוס אחד מכם בשעת מעשה, אני אישית אדאג שתחשבו פעמיים לפני שתנסו לגנוב שוב.
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
תורידו את הסרט הזה זה ייקח קצת זמן לבעלי מודם איטי אבל זה מצחיק תקשיבו טוב למה שהוא אומר ! http://www.subhi.com/public/bushwhacked2.mov
הודעה אחרונה מאת feint, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
זה אומר הרבה , זה אומר שיהיה הרבה יותר אור במפגש! זה אומר שאולי נוכל לחזור למקום הישן שלנו במפגש למרות שהנוכחי יותר טוב.. זה אומר שימי הקייץ סוף סוף מתחילים זה אומר שאני צריך לשנות את כל השעונים בבית היום זה אומר שאנחנו נישן שעה אחת פחות.... זה אומר שכבר לא יחשיך אחרי היפים והאמיצים בערוץ 2 ... וזהו אני חושב... אבל הסיבה העיקרית !! אל תשכו להוזיז את השעון! למה? , כי אני רוצה לראות את האחד שיגיע שעה אחרי למפגש... להגיע בשעה הנכונה!! , חסר לכם שלא.. ובנימה ידידותית זו שלום...
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- 18 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
החתול המעופף קבלו אותו http://www.boingboingboing.net/bits/cat.wmv
הודעה אחרונה מאת boomer, -
- 1 תגובות
- 955 צפיות
אנחנו כבר דיי הרבה זמן מחפשים... הוא מתחיל לאט לאט לוותר על הרעיון... אין העדפה מסויימת כל GTI יחסית שמורה תתקבל בברכה, (יהיה עדיף אם זה יהיה מנוע 1.6) אם מישהו שמע, ראה, משהו!!??!! אנא שילחו לי בה"פ או במייל... תודה רבה על העזרה!!!!!!!!! אדם.
הודעה אחרונה מאת ערןVTR, -
לא לא עזבתי ...
מאת דניאל- 2 תגובות
- 847 צפיות
שלום חברה, הייתי בפגרה מכיוון שהמחשב המאפן שלי שבק חיים . אני רושם לכם ממחשב של חבר :\ ד"א באותו יום ששבק המחשב האוטו החדש נכנס לפעולה אז זה לא היה חסר לי מה לעשות, ולעניין האוטו א-ד-י-ר ממש כיף לי לנהוג בו (ד"א תגידו 500 ק"מ~ לטנק זה תקין [הטנק 50 ליטר] אחת לעשר בנסיעה משולבת נוטה לכיוון עיר) טוב בקיצר אני עוד איזה שבוע יקבל מחשב חדש ועד אז אני אמשיך לעדכן מהחבר . יאללה אנשים שבת שלום. *עריכה*- משהו יודע מאיפה אני יכול להשיג בקלית שקופה (206) וכמה זה עולה ?
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לא הייתי כבר חודשיים או יותר במפגש והבנתי שעברתם מקום, אז מישהו מוכן להסביר לי לאיפה?
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
עוד סיבה טובה למה לא כדאי לתת לחבורה של בנות בנות 20 + לצאת במוצאי שבת עם פיאט אונו וזה לא משנה לאן... חברה בוא נגיד שנגמר לכם המצבר לא משנה למה ויש לכם רכב ידני די קטן ואתם חבורה של 5 בנות... האם תדחפו את האוטו ותנסו להניע את הרכב כשהאורות דולקים!!! הטימטום פשוט הורג אותי!!!!!!! בקיצור: כפי שהבנתם חבורה של 5 בנות שנתקע להן הרכב ניסו להניע אותו כנראה בשך רבע שעה בדחיפה שהם עשו הכל נכון חוץ מזה שכל האורות ברכב דולקים!!! בקיצור עצרתי לידן ובגלל שאין לי כבלים באוטו (איך זה קרה לעזזל) ניסיתי לראות מה יש בכוחי לעשות בקיצור המטומטמות השאירו את האורות דולקים נכנסתי לאוטו ישר הבחנתי בכך כיביתי את האורות דחפתי את האוטו קצת עד לירידה שהיית ממש קרובה …
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
מזל טוב לערן-S וללימור-S 1 2 3
מאת תומR-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היום בלילה,בסביבות השעה תשע,ברוב צהלה,שמחה,בלגאן ושאר ירקות,יהפוך ערן שיטרית שלנו לגבר נשוי,תחזיקו לו אצבעות,תאחלו מזל טוב ושימכור את הפולו ויקנה BMW במהרה....
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
-
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הנה משהו מעניין שעליתי עליו אומרים ב-HEAD & SHOLDERS שצריך לחפוף כל יום אז ככה עשיתי 7 ימים הכל טוב ויפה ברגע שהפסקתי ליום אחד כל הקשקשים חזרו !! אז מה עשיתי לא חחפתי את הראש 7 ימים ומה קרה ??? כל הקשקשים נעלמו !!! השיער אומנם לא יריח כמו וורד זח שנקטף זה עתה אבל לא יהיו קשקשים *הכותב הוא אדם לא יציב נפשית ומכור ל-TWIX*
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כל הזמן אנשים כותבים פה: "בגבוהות", "בנמוכות", "בגמדות" וכל מיני כאלה (טוב, אז בגמדות הייתה המצאה שלי ). מישהו מוכן להסביר לי את הסלנג הערסוואתי הזה כי אני לא מכיר אותו, ואני מרגיש שאני ממש מפספס דברים שאני לא מבין אותם :mm_tongu:
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זוכרים שפעם מישהו שם פה קישור לאתר שיש שם מישהו עושה כאילו רעש מנוע של פרארי F1? טוב, מי שזוכר יודע שזה קרע אותי מצחוק בצורה שלא ניראתה כמוהה... כמה הזויי שזה נישמע... והקישור נימחק לי מהמועדפים!!!!!! אני אבוד, אני חייב אותו! גם דיפדפתי בדפים קודמים עד שהיתייאשתי אם מישהו יודע את הקישור, אנא כיתבו לי אותו!!!! תודה
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יש מספר דברים שמעצבנים אותי במיוחד , בעצם יש הרבה דברים ולכן לא נכנס אליהם יותר מדי . אבל משהו שכל אחד מאתנו בפורום בטח שונא זה שדופקים לך אוטו חדש שרטו לנו את הפגוש של הג'ז , הרכב רק בן כמה שבועות, איפשהו בחנייה של איקאה( כנראה ) מישהו ( כנראה מישהי ) שרט לנו את הרכב . כמובן שזאת לא שריטה רצינית ואין שום עיקום פח אבל זה עדיין מעצבן . לכן היום עברתי באוטו דיפו וקניתי גומיות הגנה לפגוש ( גומיות עבות ) ... נשבר לי ! ... מה קרה ? , אי אפשר לקנות רכב חדש בלי מגיני פגושים . איזה עצבים
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אה? כל הזמן אני שומע מאך שלוש טורבו אבל אף פעם לא הבנתי למה טורבו ואיפה הטורבו נמצא? האם אני יכול לקחת אימפרזה בגדישה של 2 באר איתו ?? נ.ב אפשר להוסיף לזה גם NOS ?? תודה,זאת שאלה שהטרידה אותי הרבה זמן
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך מבצעים המרה שכזאת? איזה תוכנה צריך?
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 4 תגובות
- 942 צפיות
חברה יורד אצלנו שלג (ירושלים) ומתחיל להערם (אני רואה את הגינה שלנו) איזה כיף!
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אתמול בחרמון... המטרה הייתה סנובורד ויצא גם RALLYE STAGE SNOW נ.ב:סקאלי שים לב לצביעה
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שרתים חינמים איפה אפשר לאכסן קבצים בחינם? לא תמונות, קבצים שונים. תודה
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Roy, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עם הזמן ראיתי שיש כאן כאלה שמתעסקים בצילום ומצלמות דיגיטליות. רציתי שתחוו בבקשה את דעתכם על המצלמה הבאה: ------------------------------------------------ מצלמה דגם C1zoom מתוצרת אולימפוס 1.3 פיקסלים (1,280x960) זום אופטי X3 זום דיגיטלי X2 חיבור USB מהיר ונוח למחשב יציאת וידאו כניסת שנאי 4 מצבי פלאש צילום פנורמי טיימר מסך 1.5 אינץ עם 118,000 פיקסלים משקל: 187 גרם עם המצלמה: כרטיס זיכון SMART MEDIA של 8 מגה בייט כבל חיבור לVIDEO OUT כבל חיבור USB למחשב מדבקות חסימת כתיבה לכרטיס זיכרון ספרות תוכנות CAMEDIA לתמונות ואלבומים של אולימפוס חצובת שולחן תיק נשיאה למצלמה -----------------------------------------…
הודעה אחרונה מאת ערןVTR,