Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינטרנט מהיר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק שתדעו : הבנתי הכל !!!!!

:roll:

טוב נו....

לדעתי אתם צריכים לבוא לאוניברסיטה , יש שם אחלה רשת וגולשים מהר , אפילו עם פנטיום אחד ! ( או מה שיש לי... )

ויש אחלה טכנאים , בטלפון ( מי אמר רועי306 ? )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב חברה היה נחמד לקרוא את ההשערות שלכם, של רובכם בכל אופן...

בתור עובד של אחת מחברות האינטרנט (לא משנה כרגע איזה) תנו לי לתת לכם כמה טיפים:

1. הבדלי מהירות הגלישה בין הספקיות השונות לא תלוי בהכרח בהן אלה גם בכם, ביצועי המחשב, המרחק מהמרכזיה , איכות הקו וכו..

2. הבדלי רמות התמיכה וזמני ההמתנה גם כן תלויים בעומס שיש ברגע נתון בחברה ועל איזה תומך נפלתם.

3. למרות שיש סיכוי שמודם פנימי ו USB יעבדו טוב ישנו גם סיכוי גדול שהם יעשו בעיות בגלל שלל סיבות שלא אפרט כרגע, מה שמומלץ בחום זה מודם עם כרטיס רשת. אלקטל שהוא מאד מומלץ כבר לא מסופק ,אך המודם החדש של סמסונג אמור להיות טוב(אין לי ניסיון איתו).

בקיצור: להזמין קו של בזק עם מודם סמסונג ולבחור באחת הספקיות לפי שיקול כלכלי או אחר!!

פורסם
טוב חברה היה נחמד לקרוא את ההשערות שלכם, של רובכם בכל אופן...

בתור עובד של אחת מחברות האינטרנט (לא משנה כרגע איזה) תנו לי לתת לכם כמה טיפים:

1. הבדלי מהירות הגלישה בין הספקיות השונות לא תלוי בהכרח בהן אלה גם בכם, ביצועי המחשב, המרחק מהמרכזיה , איכות הקו וכו..

2. הבדלי רמות התמיכה וזמני ההמתנה גם כן תלויים בעומס שיש ברגע נתון בחברה ועל איזה תומך נפלתם.

3. למרות שיש סיכוי שמודם פנימי ו USB יעבדו טוב ישנו גם סיכוי גדול שהם יעשו בעיות בגלל שלל סיבות שלא אפרט כרגע, מה שמומלץ בחום זה מודם עם כרטיס רשת. אלקטל שהוא מאד מומלץ כבר לא מסופק ,אך המודם החדש של סמסונג אמור להיות טוב(אין לי ניסיון איתו).

בקיצור: להזמין קו של בזק עם מודם סמסונג ולבחור באחת הספקיות לפי שיקול כלכלי או אחר!!

:mm_yeah:

יש לך מושג למה לעזאזל הפסיקו לשווק מודם כל כך טוב כמו האלקטל?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מודם אלקטל עולה בערך פי 3 מה-ALE130, או פי 1.5-2 מהאחרים.

ד"א בתוך הסמסונג יש צ'יפסט של אלקטל, בגלל זה הוא כ"כ טוב.

... יש משהו שדוחפי הבאגט האלה טובים בו (הם בלגים), וזה לא רכבים...

מודם פנימי יגרום לבעיות, בדיוק כמו שכרטיס רשת פנימי יגרום לבעיות.

אם מישהו לא יודע להתקין, שלא יסתבך.

לירן, גאון של אמא.

תביא לי את המחשב ליומיים, נסדר לך משהו מעניין, זה נראה לי הפתרון הטוב ביויתר.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
מודם אלקטל עולה בערך פי 3 מה-ALE130, או פי 1.5-2 מהאחרים.

ד"א בתוך הסמסונג יש צ'יפסט של אלקטל, בגלל זה הוא כ"כ טוב.

... יש משהו שדוחפי הבאגט האלה טובים בו (הם בלגים), וזה לא רכבים...

לירן, גאון של אמא.

תביא לי את המחשב ליומיים, נסדר לך משהו מעניין, זה נראה לי הפתרון הטוב ביויתר.

אני אין לי מושג בהתקנות (טוב, אולי ממש מעט),

בכל אופן, לקחתי מודם פנימי, תקעתי בסלוט, התקנתי דרייברים,

והכל עובד (טפו טפו טפו)

פורסם

זה ממש לא נכון! מודם פנימי משתמש במעבד של המחשב כי אין לו מעבד משלו בניגוד למודם כרטיס רשת שהוא בעצם מחשב בפני עצמו וישאר מסונכרן גם כשתסגור את המחשב. כמו שאמרתי בהודעתי הקודמת, לא אפרט את כל הסיבות כרגע לעדיפות של מודם כרטיס הרשת!

כמו כן אם אתה יודע מה עושה אין כל בעיה להתקין כרטיס רשת, במיוחד לא באקס פי שיש לו כבר דרייברים לכל כרטיסי הרשת וכל מה שצריך זה לדחוף אותו לסלוט וזהו. בשביל השקט הנפשי כדאי אפילו להזמין טכנאי שיתקין כרטיס...

ראלימן, אני לא יודע אבל אני משער שהשקול הוא כלכלי של בזק או שיקול טכני מכוון שמודם סמסונג עובד ב PPOP בניגוד ל VPN של האלקטל , שיטה זו אמורה להיות יעילה יותר מ VPN .

פורסם

אני אישית מחובר לבזק בינלאומי עם מודם סמסונג מבזק.

מאוד מרוצה.

מהירות כמעט אופטימלית בכל שעות היום, השירות טוב אבל צריך לחכות לעיתים 10-15 דק' על הקו, יש קצת בעיה עם עדכוני הDNS שלהם (ראה שינוי השרת של הפורום) אבל בגדול אני מאוד מרוצה.

אל תסתבך יותר מידי, בזק+בזי בינלאומי+סמסונג(סנפיר\מגהץ-ככה הם קוראים לו :lol: )

תתחדש!

תתגייס כבר!

:twisted:

:-)

פורסם

מודם פנימי משתמש במעבד של המחשב כי אין לו מעבד משלו

...

ראלימן, אני לא יודע אבל אני משער שהשקול הוא כלכלי של בזק או שיקול טכני מכוון שמודם סמסונג עובד ב PPOP בניגוד ל VPN של האלקטל , שיטה זו אמורה להיות יעילה יותר מ VPN .

מודם פנימי ADSL הוא בעל מעבד משלו (של CONEXANT, למי שיש COMPAQ זה המודם שיש גם לו), אתה מתבלבל עם מודם אנלוגי (מה שנקרא מודם תוכנה, החדשים למשל שמשתמשים ב-AMR).

ה-ADSL הפנימי משתמש רק בספק של המחשב (כבה מתי שמכבים מחשב).

לגבי השיקול של בזק ואלקטל, השיקול היה נטו כלכלי.

המחיר של מודם אלקטל מאוד יקר (והוא די שווה את זה), אבל חבל לבזבז כזה סכום של כסף (בסיבסוד שלו) אם יש אחרים שיתפקדו לא רע גם כן.

פורסם

זה ממש לא נכון! מודם פנימי משתמש במעבד של המחשב כי אין לו מעבד משלו בניגוד למודם כרטיס רשת שהוא בעצם מחשב בפני עצמו וישאר מסונכרן גם כשתסגור את המחשב. כמו שאמרתי בהודעתי הקודמת, לא אפרט את כל הסיבות כרגע לעדיפות של מודם כרטיס הרשת!

כמו כן אם אתה יודע מה עושה אין כל בעיה להתקין כרטיס רשת, במיוחד לא באקס פי שיש לו כבר דרייברים לכל כרטיסי הרשת וכל מה שצריך זה לדחוף אותו לסלוט וזהו. בשביל השקט הנפשי כדאי אפילו להזמין טכנאי שיתקין כרטיס...

האלקטל עובד בוודאות ב-PPOP.

ואת זה אני יודע משינוי הערכים בפרוטוקול שלו, חלקם קשורים גם ל-PPOP.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

בלאגניסטים.

PPOP לא קיים (אשמח ללמוד עליו, point to point oink protocol?)

אלקטל עובד ב- PPP, PPTP, PPPOA, PPPOE, BRIDGE.

פורסם

אני מחובר ל 012 כבר שלוש שנים חלק מזה באינטרנט מהיר וחלק מזה באינטרנט חיוג.

היום יש לי אצליהם 750K ב ADSL ואני מאוד מאוד מרוצה. הקצבים מצויינים והשירות נחמד מאוד וגם בקושי יש תקלות.

היו לי חשבונות באותו הזמן בנטוויז'ן ואינטרנט זנב. משתיהן לא הייתי מרוצה מבחינת קצבים אבל בחיבורים האלה השתמשתי בחיוג לא ב ADSL.

אני חושב שהיום אם אתה לא משתמש כבד האופציות של 256K שמציעים הספקים הם מאוד משתלמות.

טיפ קטן: אף פעם אל תקשיב למה שאומרים לך על חצי שנה/ שלושה חודשים ראשונים, ישר תשאל כמה זה יעלה בסוף תקופת המבצע.

רק 2 האגורות שלי

פורסם
בלאגניסטים.

PPOP לא קיים (אשמח ללמוד עליו, point to point oink protocol?)

אלקטל עובד ב- PPP, PPTP, PPPOA, PPPOE, BRIDGE.

סליחה רועי הבחור בלבל אותי.. זכרתי משהו עם ים ב-P... :wink:

אוקיי העברתי אותו (בוודאות!!) מPPP ל-PPTP...

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...