Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינטרנט מהיר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו הגיע הזמן שנים אחרי בואו של האינטרנט המהיר לישראל

גם תורי הגיע להתחבר...( תורי נמנע עקב שיקולי כדאות , אינטרנט מול רכב.. אתם יודעים בעיקר תקלות... :wink: )

אבל עכשיו אין מנוס , הגיע הזמן להתחבר לאינטרנט מהיר..

אופצית הכבלים לא באה בחשבון , כי אנחנו ביס...

התקציב פלוס מינוס ... 100 ש"ח בחודש ( לא כולל בזק , רק לספק..)

מה היא החבילה הטובה ביותר שאני יכול להשיג...

ומהו הספק הטוב ביותר...

:?:

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי ממליץ לך להתחבר לספק "אקטקום" אני הייתי מחובר דרכם במשך חצי שנה (עד תום המבצע... :lol: ) ועכשיו עברתי לנטויז'ן ואני מאוד מאוד לא מרוצה , המהירות ירדה משמעותית... :cry:

בכל מקרה אני משתמש במודם USB ואני מרוצה ממנו מאוד , אפילו ששמעתי כבר הרבה אנשים מתלוננים עליו.

בכל מקרה מזל טוב אחי !

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

קודם כל, מודם.

אישית אני מאוד מאוד מאוד מאוד ממליץ לא ללכת על מודם "חינם" שחברות מספקות...במיוחד לא על PCI (פנימי), אבל גם חלק גדול מדגמי הUSB הם די חרא :(

בעיה עקרית היא שאין לך שליטה על הדגם שקבלן התקנות מביא לך (אלה אם יש לך קומבינות).

מודם USB טוב ניתן לקנות בסביבות 200-250ש"ח - כדאי לחפש בZAP (http://www.zap.co.il) ובפורום ADSL של בזק וכו'

לגבי ספק - אני מחובר חצי שנה לאקטקום - היום מנוי חדש משלם ~75ש"ח לחודש במשך 1/2 שנה - אחר כך הציעו לי שנה שלמה ב700וקצת ...יתרון בולט (אם כי לא תמיד ממומש) הוא כתובת IP קבועה - מאפשר הקמת שרת ביתי וכו' בלי בעיות מיותרות.

בכלל, אקטקום זה ספק "סודי", קטן אך יעיל, בעל שרות מיקצועי ומהיר, הולך על איכות ולא על כמות וכו'...

בקיצור - מומלץ.

P.

פורסם
רק "ברק" או "בזק".

אישית, יש לי את חבילת ה-0.5 מגה של בזק, ואני מרוצה מאוד.

רק מודם חיצוני (USB).

אל תיגע בנטוויז'ן.

למה לא לגעת בנטויזיון?

ומה העלות של ברק או נזק בין לאומי בחבילה של החצי מגה

האם זה איטי?

מה לבקש מודם חיצוני?

וכו... הם באים להתקין? ( עדיף שלא רק יעשו לי בלאגן)

וכמובן מה העלות ...

פורסם
אני הייתי ממליץ לך להתחבר לספק "אקטקום" אני הייתי מחובר דרכם במשך חצי שנה (עד תום המבצע... :lol: ) ועכשיו עברתי לנטויז'ן ואני מאוד מאוד לא מרוצה , המהירות ירדה משמעותית... :cry:

בכל מקרה מזל טוב אחי !

לגבי ספק - אני מחובר חצי שנה לאקטקום - היום מנוי חדש משלם ~75ש"ח לחודש במשך 1/2 שנה - אחר כך הציעו לי שנה שלמה ב700וקצת ...יתרון בולט (אם כי לא תמיד ממומש) הוא כתובת IP קבועה - מאפשר הקמת שרת ביתי וכו' בלי בעיות מיותרות.

בכלל, אקטקום זה ספק "סודי", קטן אך יעיל, בעל שרות מיקצועי ומהיר, הולך על איכות ולא על כמות וכו'...

בקיצור - מומלץ.

איזה צירוף מקרים. בדיוק בימים האחרונים אני מבררת עלויות ומחירים בכל החברות מכיוון שסופסוף שמו בחור שאני גרה תשתית ל- ADSL.

מהבירורים שלי, התברר שאקטקום הכי זולה בפער משמעותי.

יש לה כמה מבצעים שנשמעים מאד טובים, ביניהם 580 לשנה למהירות רבע מגה, 317 לחצי שנה.

שיגעתי את הנציג מכירות, והוא כמובן טען שדווקא עקב היותם חברה פרטית וקטנה יותר מהמתחרות, זה עדיף מבחינת המהירות כי יש פחות עומס על המרכזיה.

חוץ מזה, עשיתי ניסוי וצלצלתי למוקד תמיכה שלהם (אגב, מספר חינם) וענו תוך 2 דקות.

האם לדעתכם הם באמת טובים מבחינת מהירות ושירות?

לגבי המודם, הבירור העלה שיש כרגע בבזק מבצע ובו חצי שנה ראשונה 49 ש"ח לחודש (במקום 89) וכן מקבלים מודם חינם בהשאלה. (דורש התחייבות של שנה לשירות - ADSL).

האם המודם של בזקסטור מומלץ יותר מהמודם שהספקיות מציעות?

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
רק "ברק" או "בזק".

אישית, יש לי את חבילת ה-0.5 מגה של בזק, ואני מרוצה מאוד.

רק מודם חיצוני (USB).

אל תיגע בנטוויז'ן.

למה לא לגעת בנטויזיון?

ומה העלות של ברק או נזק בין לאומי בחבילה של החצי מגה

האם זה איטי?

מה לבקש מודם חיצוני?

וכו... הם באים להתקין? ( עדיף שלא רק יעשו לי בלאגן)

וכמובן מה העלות ...

שאלה שאלה:

1. בגלל שהם לוקחים יותר כסף על פחות שרות. בגלל שבתמיכה טכנית של נטביזיון עובדים אנשים חסרי ידע בסיסי. בגלל נציגי שרות חצופים ושקרנים.

2. חצי מגה זה חבילה בסיסית. זה בדיוק מה שאתה צריך. על תקח חבילות של 256K עם אתה מתכוון להוריד קבצי מוזיקה / סרטים וכו'.

3. מודמים PCI (פנימיים) הינם זולים במיוחד - ובד"כ יש איתם אינספור בעיות - דרייברים, התנגשויות וכו'. מודם USB טוב של חברה נורמלית הוא באמת Plug'n'Play. עם אתה הולך על מודם USB "בחינם" - יש סיכוי שתקבל מודם זול ובעייתי (אין דרייברים מעודכנים לכל מע' הפעלה וכו').

4. לא יודע מה העלות בבזק בינלאומי ובברק - ניתן לבדוק בשיחת טל' אחת (בעצם, שתיים :) ). בכל מקרה, על תלך על מחיר הזול ביותר לפני בדיקה - בד"כ בחברות אלה אתה חייב להיות מנוי על שיחות לחו"ל כדי לזכות במחיר הנמוך - עובדה שנציגי שרות שלהם לא תמיד מספרים לך :roll:

פורסם

לתשומת לב כל המתחברים החדשים ל-ADSL

יש מבצע של בזק 40 ש"ח לחודש למשך שנה עבור ADSL

ואניטרנט זהב נותנים ב-60 ש"ח לחודש למשך חצי שנה (מהירות 0.5 אני חושב )

יוצא מאה ש"ח לחודש כולל הכל.

גלישה נעימה.

נ.ב. אין מה לפחד ממודם פנימי צריך לדעת רק איך להתקין אותו נכון וכנ"ל USB.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תשובות מלב המאפליה.

1. קח כל ספק שמציע מחיר טוב, לאף אחד אין תומכים טובים.

2. מודם פנימי לא עושה שום בעיות. נקודה. נקודה שניה. בלי סיפורים.

3. אל תקח מודם רוטל USB. גם אם זה יעלה לך בדם.

4. מאיפה הכסף? התחלת להשכיר את התחת?

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
תשובות מלב המאפליה.

1. קח כל ספק שמציע מחיר טוב, לאף אחד אין תומכים טובים.

2. מודם פנימי לא עושה שום בעיות. נקודה. נקודה שניה. בלי סיפורים.

3. אל תקח מודם רוטל USB. גם אם זה יעלה לך בדם.

1- באינטרנט זהב התומכים טובים ואף עוזרים בנושאים שאינם קשורים ישירות לחיבור. חבל שזמן ההמתנה להם ממושך.

3- מה זה מודם רוטל? למה יעלה בדם?

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

4. גיליתי שיש מחסור בחניה ברחוב שלי , אז אתה יודע...

:lol:

עכשיו תגיד לי שניה מה המונופול שאתה עובד בו מספק ?

חבילה של חצי מגה איך היא בנויה ואיזה מודם אני מקבל?

פורסם

אם לא היית דביל והיית מתקשר קודם, אולי הייתי יכול לעזור לך.

היום אתה בידי הבירוקרטיה שנקראת בזק+ספקיוית האינטרנט.

קח בבזק את מסלול השאלת המודם (אתה מתחייב לשנה ב-ADSL), הכי זול והכי כדאי.

אל, אבל אל תסכים לקבל USB רוטל. אם טכנאי כלשהו בא עם המודם הזה, אל תפתח לו את הדלת. :twisted:

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

טוב, בתור אחד שהתקין ADSL לכמה אלפי תושבים (וואי זה נשמע הרבה !!) ההתרשמות שלי היא כזו:

1. אקטקום טובים - אבל , יש להם בעיה של איטיות בעיקר בשעות הערב והלילה

2. נטויז'ן - תותחים !!! , פעם בחודש יש נפילה של כמה שעות (??) , התומכים אינם פונקציה לבדיקת אמינות וטיב החברה , בכלל מי צריך אותם :wink:

3. אינטרנט זהב - אם אתה משתמש במהיריות "איטיות" (חצי מגה וכו) ולא בהכי גבוה, אין לך מה לדאוג , אחלה חברה (בגבוה היא מאבדת :D)

4. ברק - לא להתקרב!!!!!!!!!!!!!!!!!! כסף כסף כסף שחיטות , יחס מגעיל , לא היה אחד שלא התלונן עליהם !!!

5. 012 - מומלץ בחום !!! חברה פצצתית , מאוד מהירים , מאוד מומלצים , נותנים לך חוזה שכירות על המודם (USB \ PCI לבחירתך)

** בנוסף יש לדעת ! , כל החברות משתמשות באותו מודם (כן כן..) USB !!! (קטן לבן ..עם 4 מנורות ירוקות)

כנ"ל לגבי מודם PCI , אנו הטכנאים לא אוהבים להתקין PCI כי ... USB יותר מהיר להתקנה ולא צריך לפתוח ת'מחשב :D

מודם PCI הוא טוב ואף יותר טוב מ USB אך לא מבחינת מהירות! , והוא אינו עושה בעיות(נתקלתי במס' בעיות של ה USB (כבל זז , נפל וכו))ועם PCI כמעט בכלל (נתקלתי ב 1..)

USB הוא אחלה , אבל צריך לשמור שלא יפול , ואם פתאום אין סנכרון וכו לבדוק שהכבל מחובר (אלא הבעיות הנפוצות)

לירן, מי שיבוא אליך, קוראים לו חיים.. (מתקין של איזור פ"ת) תגיד לו שאורן מוסר לו ד"ש ושיטפל בך טוב :)

• תוכן חדש...