אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,353 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בראלי טורקיה האחרון צילמתי תמונה מדהימה במיוחד, צלם ידעו אמר לי שהתמונה ברמה של תחרות צילומים. מדובר בתמונה של סאינז או מקריי מחליק עם הקסארה בירידה בנעילה נגדית לפני כניסה לסיבוב בכיוון הההפוך מהסיבוב הראשון, כאשר ברקע עצי ארז אדירים מרוחים ופסגות מושלגות ברורות, והמכונית פונה אל הצופה. מישהו יודע על תחרות צילומי ראלי או משהו שקרוב לזה בסגנון???
הודעה אחרונה מאת עומר, -
אני עצוב ... 1 2 3
מאת QuickSilver- 31 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הלך האוטו ... תמונות בקרוב . אהה ... בקשה - כל מי שעובר במנהרה שבדרך חזרה מכ"ס לכיוון ת"א , נא להביט על הבטונדה בצד ימין של הדרך ... גרפיטי קל מעטר את המקום .
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
מסמך אנושי מזעזע!
מאת ישי- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבריי האשכנזים, יש לי בשורה מרה. גילוי מזוויע שיסמר את השיערות שעל גבכם (כן לירן אני מדבר אליך!), חברים יקרים, צר לי לבשר לכם, אבל הילד הטוב מנתניה (אוקסימורון?!), זה שכולנו למדנו לאהוב... אריאל בעל הRSI... הפך ל... ל... ל........... עמך! מצורף קישור - תסתכלו בתחתית העמוד... http://www.max-tuning.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=2&TopicID=2491&PagePosition=1 נצפתה המילה: "לחיצות" ואפילו צמד החמד "השאירה רכבות". אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מו-מה!
הודעה אחרונה מאת R.C, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אתם מכירים את התופעה המעצבנת הזאת, אתה בא לאוטו מסתכל עליו ומה אתה רואה? כל מיני דפיקות באוטו שכנראה שמישהו מטומטם לא נזהר ופתח את הדלת בלי להשגיח. בני ז**ות!! אוטו חדש נקי ומצוחצח שהסימן של הדפיקה לא כזה בולט אבל עדיין מעצבן!!
הודעה אחרונה מאת boca_juniros, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סתם מעניין אותי... הכתבה הקטנה על הלוח שנה של פירלי בע"מ 10... מה אי בכלל קשורה לעיתון ??? טוב... נחמד לראות פיטמות נחמדות ושתי בחורות עם תחתונים בלבד... אבל סתם עניין אותי... מה הקשר ??? יש להן נירו בפיטמה או טורבו מתחת לתחתון ???
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 1 תגובות
- 897 צפיות
ביום שבת בבוקר אני עובר בצומת של נמיר וההלכה, והרמזור לא פועל - נעול על צהוב מהבהב. אני אומר לעצמי, כזה צומת עמוס ורחב, והדבר היחיד שימנע פה תאונה זה שכל הישראלים יתחילו פתאום לתת זכות קדימה... או במילים אחרות, נס. אחרי 40 דקות אני חוזר, וכמובן, המראות הצפויים: אפלאוז מעוכה מהצד ועוד משהו, איזה איביזה אם אני זוכר נכון, מעוכה מלפנים. הן כבר נגררו לצד, אבל מסלול הזכוכית על הכביש הראה איך האפלאוז הגיעה מההלכה, האיביזה נכנסה חזק מכיוון דרום תל-אביב לתוך האפלאוז וגררה אותה איזה 20 מטר הלאה. פשוט מיותר - לא עדיף היה לשלוח ניידת אחת לצומת בזמן, לכוון תנועה, במקום לשלוח 2 ניידות + אמבולנס מאוחר יותר?
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב חלקכם הגדול היה שם וראה מה קרה ומי שלא ידע עכשיו. מפגש ברמת גן יום שטוף ערסים, אני בדרך החוצה ממגרש החנייה, לוקח סיבוב, מאותת, ופתאום בום! חריקה מזעזעת, אני רואה לנצ'יה פריזמה דבוקה לי לדלת האחורית בצד שמאל, חשוב לציין שהנהג החכם טרם הדליק אורות. ועוד יותר חשוב לציין שניסה לעשות רושם לפני כן ע"י כניסה למגרש החנייה ללחוץ על הקלץ' ולהדביק את דוושת הגז לרצפה. תאונה מפגרת שהייתה יכולה להמנע בקלות אם הנהג לא היה מתלהב להרשים את חבריו. ולהלן זוג תמונות ותודה רבה רבה לתומר וויארון שצילםפ את התמונות למרות שצרחתי עליו בעצבים לא לצלם. אז תומר המון תודה, וקבל את התנצלותי הכנה. גיא
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מה דעתכם על הפנסים הנ"ל ל106 (אני מדגיש 106 ולא עוד גולף או סיויק...). קיצ'י או מדהים? או אני אישית חושב שהקידמיים מדהימים וגם האחוריים אבל הקידמיים יותר... DRUGY שים לב...
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
חומר למחשבה..... 1 2
מאת LiranAr- 16 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
חומר למחשבה : מצב 1 - לו הכרת אישה בהריון שכבר יש לה 8 ילדים , 3 מהם חירשים , 2 עיוורים אחד סובל מפיגור שכלי והיא עצמה חולת סיפיליס . האם היית מייעץ לה לעבור הפלה? ( עיינו בשאלה הבאה לפני שתענו) מצב 2 - זה הזמן לבחור מנהיג עולם , קולכם חשוב מאוד . הנה מעט פרטים על כול אחד משלושת המועמדים : מועמד א': משייכים אותו לפוליטיקאים המושחתים הוא נוהג להתייעץ עם אסטרולוגים , היו לו שתי מאהבות מעשן סיגריה אחרי סיגריה , ושותה בין 8 ל 10 מרטיני ביום מועמד ב': ניזרק מהעבודה פעמיים , נוהג לישון עד מאוחר , בתקופת האוניברסיטה השתמש בסמים קשים , והיה שותה רבע בקבוק ויסק…
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
כנף גבוהה?-לאאא 1 2
מאת ערןVTR- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חוו דעתכם: ובתמונה השנייה: חובב רייסים או מתאבד פלסטינאי???
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
תאונה בפ"ת
מאת RedR- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם , היום אני ודוד יוצאים מהקניון בפ"ת , נכנסים לרכב , אני מכניס רוורס ונוסע קצת , פתאום ... אנחנו שומעים חריקת צמיגים , התנגשות חזקה מאד ואני מסתכל לכיוון הרעש ואני רואה C5 פשוט עפה לה באוויר ומתנגשת במעקה , הרכב פשוט התרומם לפחות 5 מטרים. כמובן שהגענו לעזור , שניי נפגעי התאונה בסדר גמור , הבחורה במצובישי הייתה בעלם ובכתה אבל לאחר שעשיתי ווידוי שהצוור והגב שלה בסדר הסתכלנו על הנזק . ה C5 או יותר ה - f16 c5 , התנגשה חזיתי במצובישי ( אני לא יודע מי אשם בתאונה ) והמשיכה לאי תנועה שהקפיץ אותה באוויר , מה שעצר אותה בסוף זה המעקה ... כל 6 כריות האוויר נפתחו , מחזה בהחלט יפה ( אל תשכחו שכולם בסדר לכן אפשר להתלהב מזה ) ... כל ק…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
בקשר למפגש
מאת Mleder- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ראיתי אותכם היום,לא ברמת גן אלה איפה שעישנתם נרגילה לא רציתי להפריע לכם לעשן אחרת הייתם הורגים אותי ולירן את עושה כל כך הרבה רעש חחחחחח
הודעה אחרונה מאת David, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שמי יואב שפיר, תושב אשקלון, במקצועי בונה ומעצב אתרי אינטרנט. אתר לדוגמה :http://www.cellular.co.il אני מעוניין לבנות אתר אינטרנט עבור מי שצריך, ובתמורה לקבל רכב אספנות בשווי עד 5,000 ש"ח (שווה ערך לעלות בניית האתר), כולל טסט בתוקף. העברת בעלות על הרכב תבוצע כחוק. יש מישהו שצריך אתר אינטרנט לעסק שלו? (גם ללא קשר להחלפה ברכב...) 050-473470
-
למכירה מלוח פוקוס 1 2
מאת ac cobra- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אין מילים :crazyeye:
- 0 תגובות
- 841 צפיות
מישהו יודע איפה אפשר ליקנות מכונות הדפסה מיקצועיות לבדים? או גם מכונות לתפירת מילים או סמלים על בדים? יש לזה קשר סמוי למכוניות באמת
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 0 תגובות
- 925 צפיות
חברת Codemasters הודיעה היום כי Colin McRae Rally 3 נמצא בדרכו אל ה PC ,לייתר דיוק הוא אמור לצאת אל החנויות בחודש יוני 2003. המשחק שזמין כבר עבור ה PS2 וה Xbox ,מצליח להעביר למשחק ה PC את אותם התחושות שמרגיש אלוף ראלי מקצועי. זאת בוודאי חווית משחק מדהימה ,בזמן שאתה נכנס לנעליו של נהג המרוצים הגדול מכולם ,הלוא הוא קולין מאקריי בכבודו ובעצמו. תמונות: http://www.gamershell.com/hellzone_Playstation_2_Colin_McRae_Rally_3.shtml?q=colin%20rally%203 תהנו
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
לא רלוונטי
מאת Liviur- 1 תגובות
- 875 צפיות
שאחד המנהלים ימחק בבקשה הוכחתי על טעותי
הודעה אחרונה מאת אליה, -
עזרה במחשבים
מאת Mleder-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 947 צפיות
אח שלי קנה דיסקים של 900 מגה,אמרו לו שצריך להגדיר את זה עכשיו שאני שם את הדיסקים בצורב זה מראה לי שיש עליהם רק 650 מגה מישהו יודע איך מסדרים את זה?? תודה[/i]
הודעה אחרונה מאת Mleder, -
-
חוויה נחמדה מאתמול 1 2
מאת RedR- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם , אתמול הייתה לי חוייה נחמדה , אני מגיע לאחד הצמתים הפוגשים את צ.קאסם מכיוון פ"ת ונעצר ברמזור , משמאלי מגיע איזשהו רכב מפואר , אני מסתכל שמאלה , לא מבין בדיוק איזה רכב זה . בפנים יושבת בחורה בלונידינית נאה ביותר ( עידון קל בשביל לעצבן את חברה שלי ) , אני מסתכל על הרכב ורואה שזה האודי אבל האודי הזאת גדולה ... אני לקוח רוורס קטן ורואה שזה : A8 4.2 quattro החדשה עם מספר דיפלומטי. אני מגיע עוד פעם במקביל אליה ופותח חלון , היא פותחת גם , אני אומר "you have a nice car " , היא מחייכת אנחנו פותחים ... יותר נכון היא פותחת ולה נראה שנתקעתי או משהו ( אבל האמת שאני על 7000 סל"ד ) ... כמובן שהיא פתחה לי את הצורה אבל אני ממשיך לרדוף אחריה ( לא ש…
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברצוני לספר על היחס החם של דני הבעלים של מקס טיונינג... חבר שלי הזמין דרך חנות האתר של מקס טיונינג שעון CO, השעון הגיע תוך שבוע, פחות זמן ממה שנאמר לו , המחיר הוא 450 ש"ח ובמקומות אחרים הוא 650 ש"ח , (נעשה סקר שוק...). עכשיו לפני שתגידו שאני עושה פירסומת, אני כותב כדי שעוד אנשים יוכלו להנות, גם ממחירים זולים, עמידה בלוח זמנים ויחס אדיב ביותר. השעונים הם של חברת אוטומטר, חברה ידועה ואמינה ויש מספר דגמים לבחירה...
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הכל בצחוק לא להעלב !!!
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מהפורום של צה"ל בתפוז: אהלן חברה אני חדש פה .. אני עומד בזמן הקרוב להתגייס ושלרת את מדינתי בכבוד בשירות קרבי רק אני סובל מבעיה מביכה במקצת. כאשר אני רץ איני יכול לשלוט בצרכי ולעיתים בורחים לי גושים. השאלה שלי כיצד לדעתם אוכל להסתיר עובדה זאת בטירונות? בתודה, "ילד מסריח" :roflmao: :roflmao: :roflmao:
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
ת'רד מספרי ה ICQ 1 2
מאת דניאל- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כל מי שיש לו ICQ שישים פה (אם הוא רוצה כמובן) ונוכל להתכתב גם מחוץ לפורום. אני אתחיל בשלי 17894942
הודעה אחרונה מאת חלי, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עשיתי ביטוח חדש לאוטו ועשיתי גם ביטוח לרדיו טייפ על סך 1200 שקל , הרדיו טייפ הזה ממש דפוק בעצם אי אפשר לקרוא לו רדיו טייפ כי יש בוא רק רדיו.. לשאלה שלי... אני יכול להודיע לביטוח שהוא נגנב וללכת למשטרה הם אפילו לא בודקים את העיניין רק אני יוציא את הרדיו טייפ הם יתנו לי אישור ואני יקבל רדיו טייפ בשווי 1200 שקל זה טוב מדי או שאני טועה
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
הוא לא מפספס אף מפגש (הזהב, קניון איילון, רידניג, חוצה, וכמובן צופות) הוא לא מפסיק לקדוח לנו בשכל ולספר לנו סיפורים בכל עת נכון, לא טעיתם ללירן 106 רע-לו חוגג יום הולדת 20 אז אחי, מזל טוב ושתזכה באחד הימים ל - TT, ועד אז נסתפק שה 106 רע-לו לא תכנס לליטל
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני צריך מחר לסוע לצריפין אני מגיע מכיוון חיפה איך עדיף לי לסוע? איילון? איפה לצאת וכו'?
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתר משעשע עם תמונות של רכבים "שרוצים-להיות-ספורטיבים". חלק מהרכבים מזכירים קצת את המכוניות מהמפגשים ברידינג (הקאווליר הצהובה,הבלאנוSTI ועוד ועוד).... לאנשים אין בושה פשוט... http://www.riceboypage.com/
הודעה אחרונה מאת ערןVTR, -
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
להחריב אחת כזו
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 0 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
הפורום של מועדון אלפא רומיאו זז לשרת מתקדם ומהיר הרבה יותר.... http://iaroc.myforums.net/index.php
הודעה אחרונה מאת junior, -
שרשור קראוקי
מאת SubaMan- 1 תגובות
- 769 צפיות
מי שמוצא ישים פה הנה גיפסי קינגס......... http://fun.from.hell.pl/2003-02-18/volare-karaoke.swf
הודעה אחרונה מאת Alfa147,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 990 אורחים (הצג רשימה מלאה)