אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,352 נושאים בפורום הזה
-
אלפא, אם זה אומר לך משהו אז נראתה אלפא 75 מספר זר (לדעתי סלובקיה), פריט חשוב שאולי יגיד לך משהו - יש תלתן זהב על האוטו (ליד ה75). הרכב נראה חונה ברח' בן יהודה בת"א מספר פעמים (באזור של קפה בגדד).
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בדרכי לקמפוס אתמול (יום שישי) אני מבחין ב 106 ראלי כחולה שמורה וייפיפיה.. ובה נוהגת בחורה.. מה אתם אומרים ??
הודעה אחרונה מאת 206 XS, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
השיר שמתנגן בפרסומות של אוראנג' בנושא איכות הקשר. ותצרפו קבצים :mm_tongu:
הודעה אחרונה מאת basss, -
אתמול אני נוסע לתומי בקינג גור'ג ורואה "עוד" מרצדס SL 55 AMG זרוקה לה על המדרכה המכונית פשוט מדהימה היא מפלצתית וקלאסית בצורה מטורפת. אני לא מבין איך אפשר לחנות כזה רכב על מדרכה בצורה שכל מי שרק עובר על המדרכה (בלי לשים לב שזה רכב מיוחד)מתחכך באוטו (תחשבו על כל הפנקיסטים מכיכר דיזינגוף).
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
של מגרש הכדורגל בראשל"צ? כי עברתי שם וראיתי כמה רכבים מאוד מוכרים מהפורום הייתי עם הטויוטה והאטתי לבדוק את מצבכם בטח חשבתם עוד שוטר בפעולה זה עולה הייתי אני והליידי שלי(חברה שלי) ככה שאם הייתי לבד או עם חברים הייתי עוצר ואומר שלום
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
- 3 תגובות
- 944 צפיות
http://www.ebaumsworld.com/pimpride.shtml
הודעה אחרונה מאת ferrari test driver, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
Hello my israeli friends, i'm sitting here in "lashtapot internet cafe" in budapest - great place, great people. I have just found something new for me, it will be a complete suprise for everyone! so maybe, just maybe the ALFA is for sale (I've already said it, and i emphasize it now - NOT to you Eyal). I'm in shock too, but i think this project is awsome!! More detailes when i'll be back home (probably sunday). Sincerely yours, Greg Mayer.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
...
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 2 תגובות
- 858 צפיות
אני חדש גם בפורום וגם בכל העניין של המכוניות ... לא מזמן קיבלתי רשיון ב 23 ל ינואר ואני רוצה להכנס לקטע הזה .. ולדעת כמה שיותר רציתי לשאול איפה אני יכול להשיג מידע על מכוניות .. ואני מתכוון למנוע - דברים בסיסיים .. טיפים וכדומה .. תודה .. מידע עליי אני מראשון בן 17
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
>ב??ע?מ?ק י?פ?ה ב??ין כ??ר?מ?ים ו?ש??דו?ת >עו?מ?ד מ?ג?ד??ל ב??ן ח?מ?ש? קו?מו?ת. >ב??ק?ו?מ?ה ה?ר?אש?ו?נ?ה >לודמילה ה?ש??מ?נ??ה >ע?ל?ת?ה מ?או?ק?ר?א?ינ?ה ל?פ?נ?י ש??נ?ה. >פ??יה? מ?ל??א ש??נ??י ז?ה?ב >ו?ס?ב?ה?, כ??ך? ה?יא או?מ?ר?ת, ה?י?ה ב??רו?ס?י?ה ר?ב. > >ב??ק?ו?מ?ה ה?ש???נ?י??ה >מ?ש??פ??ח?ה ת??ימ?נ?י??ה. >הו?ר?ים ו?ע?ש??ר?ה י?ל?ד?ים מ?ט?פ??ח?ים >ל?א?ב??א י?ש? ב??ש??ו?ק ד?ו?כ?ן פ??צ?ו?ח?ים. > >ב??קו?מ?ה מ?ס?פ??ר ש??לו?ש? >אביעד,ע?ם ה?כ??פ??ה ע?ל ה?ר?אש? >לו? כ??פ??ה ו?ל?ה מ?ט?פ??ח?ת >א?ת חמשת י?ל?ד?יה?ם מ?ג?ד??ל?ים ה?ם ב??נ?ח?ת. …
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 834 צפיות
אמנם לא בתחום המכוניות, אולם בתחום קרוב - מהירות על גלגלים (שניים, לצורך העניין). עבדכם הנאמן שוקד על פרויקט שיכול להיות הדבר החם הבא על שני גלגלים, וכל שאני נדרש לו הוא: א. מקום בו ניתן להשיג צינורות אלומיניום - כאלה שמשמשים לבניית שלדות אופניים. ב. בעל מלאכה שיוכל להפוך את הצינורות (מסעיף א') לשלדה מרותכת היטב וחזקה דיו. * רצוי מאזור המרכז, אבל לא חובה. תודה מראש. למסייעים מובטח סיבוב, אם ימצא המטורף לנסות את זה...
הודעה אחרונה מאת David A, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול קניתי לעצמי אוטו- אופל מנטה שנת 75 (דגם A), אני הבעלים העשירי, הרכב במצב על הפנים דורש שיפוץ רציני (לפי הערכתי יקח כשנתיים), הרכב בצבע חום, עם מנוע 1200 סמ"ק (ידני מובן!!!!) שבעתיד (כשיהיה קצת כסף) יוחלף במנוע 1900 סמ"ק (יכול להיות מוגדש) . . . אם מישהו מכיר את הרכב (או שפעם היה הבעלים של מנטה) מוזמן לספר כל מני חוויות וחוות דעת עליו (אני מכיר את הרכב אבל אני רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד עליו) . . . והמזל טוב השני הולך להורים שלי, החלטנו ללכת על קורולה מליסינג, הרכב יגיע עוד כחודש, בזמן הזה נצטרך לעשות את הבלתי יאומן (למכור את האומגה) . . . קשה לי להיפרד מהאומגה , הרכב הזה פשוט מדהים ואני מאוהב בו . . . מה שהכי מעצבן שאני צריך להיפרד ממנו לטובת קופסת סר…
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
-
- 29 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לדוגמא, ראיתי במיצובישי מסחרית, נרגילה מקובעת לדש-בורד, משהו רצחני. יש למישהו דוגמאות לדברים שיש לו או ראה אצל אחרים? ( שפריצרים כחולים לא נחשב )
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 37 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
ואני מצטט: מישהו מנחש על מי מדובר? (אני כבר ניחשתי... ) הייתה גם הודעה כזאת טיפשית (שגם בה היה מספר חסר) בגיליון שעבר על "קולט עם שפריצרים"... נו, יש ניחושים? מי שלא מאמין, שיקנה גיליון ויראה בעצמו...[/b]
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למישהו יש מושג? ניקיתי את הרדיאטור, ניקזתי מים, ושכחתי לקנות מים ירוקים\כחולים.. יש לי טרמפ עוד חצי שעה, יש סיכוי שאוטו דיפו יהיו פתוחים? תודה!
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחר צפיה 7 בסרט החלטתי לשטף את האומה ברעיון חדשני... מי בעד לעשות ערב סרטי מכוניות??!?! שלאף אחד אין?
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
הורדתי לפני כמה זמן את השיר Keep The Faith של בון ג'ובי שיר מדהים כל מי שיכול להמליץ לי על שירים טובים של הלהקה הזאת מוזמן.
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קבלו http://www.ynetcenter.co.il/levad.asp?z=c&tz=usedcar&nkotcd=460574 מה אתם אומרים ??
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום בבוקר אני מגלה כי שוב פעם פרצו לי לאוטו בפעם השניה. הפעם לא ניפצו שום חלון למזלי אבל בילגנו לי את האוטו חבל על הזמן. אני רק מקווה שהכסף שנגנב מהאוטו (30 שקלים) ישמש אותו לקנית תרופות ולכדורים נגד דלקת קרום המוח. איך בעבודה שלי היו מקללים אותו הרוסיים? Yodfayomat, Pideras, Yaponishak אמן שישרך בגיהנום הבן **** הזה, שיעשה תאונה ויהיה משותק לכל החיים שלו.
הודעה אחרונה מאת paulpro, -
שיטות תידלוק
מאת Romeo- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למי שעוד לו ראה
הודעה אחרונה מאת הפנצטה שתלשה כוכב, -
השפריצרים הזוהרים 1 2
מאת gavnuk- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי חבריה.. השפריצרים הזוהרים זה חוקי? לא מקבלים על זה דוח? ותאורת נאון מתחת לאוטו... זה גם לא חוקי?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי אפשרות לרכוש דרך אחי מצלמה לא דיגיטלית. כמובן שאני מעדיף עם עדשה. את החברות אני מכיר. מישהו יכול להמליץ על אחת טובה? שהוא משתמש/השתמש??? ואל תפנו אותי לחנויות באלנבי כי פשוט אין לי זמן ללכת לשם. תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כי עברתי את המיון הראשון בראיון עבודה.. נשאר עוד שלב שהוא יותר קל אבל קריטי.. אז ככה, הגעתי לתל-אביב (הרגשתי כמו בבית) אכלתי במקדונלדס,ראיתי את כל אנשי ההייטק ברחובות מתהלכים להם,וכל כך קינאתי !!! חבל על הזמן.. נכנסתי לראיון, עבר בסדר , עובר לשלב השני.. ראיון במשרד הקליטה בירושלים.. עכשיו הסיפור הנחמד והחוויה המפחידה שקרתה לי בנסיעה חזרה.. עולה על איילון דרום, פקק עצבני (השעה 18:00), לפתע אני רואה לאנטיס F בצבע טורקיז במרחק של 20 מ' בנתיב השמאלי ואני באמצעי, מתקרב (מעין אחווה של נהגים בעלי אוטו רכב) , חייב לראות מי נוהג (מנסה לבנות את הפרופיל של אנשים שנוהגים בדגם הזה) מתקדם לעברה , שנינו משייטים במהירות איטית ,ברכב הייתה בחורה מדהימה בלונדינית עם מ…
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=3279
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הכל התחיל בשבוע שעבר. בסיבוב פירוקיות מהיר שערכתי אי שם . בדיוק כשבאתי הורידו אותה מהמשאית. לבנה. חמודה. מודל 95. בלי שריטה. (פרט למכה שהשמידה את רוב הרדיאטור ,מכסה המנוע והקורה המרכזית). שמורה להחריד. צמיגים חדשים.הכל חדש. בלתי משופרת ומקורית כמו ביום שהצרפתים עשו אותה.יד שנייה.86 אלף ק"מ. היתי חייב. לפני שמישהו יגנוב לי אותה מתחת לידיים.אולי היא מתה,אבל במותה היא תיתן חיים לרבות אחרות. אז השגתי לי שותף.גם לו יש ראלי .מ יש לו גם טוסטוס. היה לו אופנוע.XR. עכשיו אני תומר מאה ושש שתי ראלי. יש לי ראלי וחצי...דויד XRALLYEX2 זה מה נקרא תרומת איברים... מה שאני לא צריך פורסם ב"קנייה ומכירה". מה שאני כן צריך ... לא עיניינכם.
הודעה אחרונה מאת T16, -
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
התגלתה מודעות רבה יותר לשיפורים בארץ? אני למשל לפני הסרט לא כל-כך התעניינתי בשיפורי מכוניות.. וזה עוד לפני שקניתי את הלאנטיס F (לכל זורקי התגובות למינהם) מה איתכם ?
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
רע למעבורת החלל יש בעיות בנחיתה
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יו אני כל כך מאושר, סוף סוף יהיה לי רשיון :smilecol: :smilecol:
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני לא מאמין שזה קרה! ואם לא הייתי רואה את זה בעצמי לא הייתי מאמין. זה קרה לפני כמה ימים אבל הייתי ממש עייף ולא כתבתי על זה, ואתמול קרה עוד משהו שהזכיר לי את זה ואני כותב את זה עכשיו. יש לי חבר שמתנדב במשא"ז, נקרא לא לצורך העניין פ'. זוכרים שהאשימו אותי בנסיון לדריסה כשמישהו עמד מול האוטו שלי וקפץ לי על המכסה מנוע. לפי חודש בערך פ' עשה אפילו משהו יותר חמור - דחף מישהו אם האוטו והוא עשה את זה עם הרבה גז וקצת קלאץ' - תחשבו מה היה קורה אם היה קופץ לו הקלאץ'. פתאום עוברת ניידת משטרה - יוצא שוטר מתקרב לאוטו ורואה שבאוטו נוהג פ'. אמר לו שלום ואמר לו - אל תעשה שטויות. ונסע - זה מילא .... באמת עשה קצת שטויות לא צריך לעשות לא על זה יותר מידי. לפני שלוש ימים הגיע…
הודעה אחרונה מאת Alfa147, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
להלן דיווח על מה שהתרחש אתמול ב- Ynet.לא הפורום בזיון
הודעה אחרונה מאת drugstore,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 859 אורחים (הצג רשימה מלאה)