Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תמורת 70 שקלים לרכב אני מוכן להכניסם תחת חסותי לתוך איזור הקריה (יש לי אישור כניסה נהנהנהנהנה) ואולי אף לבור :)

אישור כניסה קבוע לרכב פרטי? תשיג גם לי...

ו-THE KID - אהבתי את החתימה שלך :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אהלן לילי...

תגיד אדם, אתה חושב לילי מעוניינת אולי בקשר רציני?

נסה לסדר לי משהו...

OK, לא מזמן, נפתח פה תרד של תומר-פעם-שלישית-גלידה, והוא עסק במצוקת הגבר הרגיל (זה שנמשך לבנות), אתה מוזמן לפנות לשם ולספר לכולם מה אתה חושב על הנושא, ואני מאמין שלאחר ש-לילי יראה שיצאת מהארון הוא ישמח לקבל אותך לחיק פי טבעתו.. (פיחחחססס.. גם אני אוהב טוסיק, אבל טוסיק שבא עם כוס וציצים קומפלק בלי גרפסים ופליצות)

ו-THE KID - אהבתי את החתימה שלך

תודה לך רוני, באמת השקעתי הרבה מאוד מחשבה, וניסיתי לתמצט כמה שיותר את השיפורים.. :D

אךך.. ואתם כאלה חומריים ומדברים על השקעת זמן וכסף לשווא, אילו הייתם יודעים מזה לחוות אושר כמו שאני חוווו כשאני מביט באלפא ולא רואה בדלת מאחורה שתי חורי חלודה.

אבל אני יודע, עוד יבוא היום (והוא מתקרב בקצב מהיר מאוד עם הגשמים האלה. ) ושוב יצוצו לי 2 כתמים חומים-זהובים יפים ואי סימטרים מאחורה..

אבל אז, שוב יהיה לי למה לצפות, למה לחיות..

בהה.. טוב למרות שאני חרי כמה בירות וצ'ופה בריאה ביותר, אני שמח שאני יכול להיות מאופפס..

סתם אני בטח יתחרט על כל ההודעה הזאת מחר בבוקר, או שאני אשכח שרשמתי אותה..

טוב זהו, אני מדבר עם עצמי..

אני הולך

בי

• תוכן חדש...