אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,353 נושאים בפורום הזה
-
ADSL - עצות? 1 2
מאת sronis- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ידעתי שזה יעשה בעיות, זה היה כל כך ברור. כשאומרים לך בנונשלנטיות שלא תהיה שום בעיה והכל יהיה בסדר - דע שזה יהיה בדיוק הפוך. הזמנו ADSL להחליף את ה-ISDN (הגיע הזמן...) באו מבזק, הוציאו את ה-ISDN וסידרו את ה-ADSL. הגיע שליח מנטויזן והביא מודם ALE130 קל להתקנה. התקנתי את המודם. לא עובד. טלפון לתמיכה. תתקין, תוריד, תתקין שוב. לא עובד. איזה לוח אם יש לך? משהו VIA. אה, ברור, צריך להוריד PATCH מהאינטרנט. אבל אין לי אינטרנט. לא יכול לעזור, מצטער. טוב, הולכים לשכן, מורידים, חוזרים, מתקינים. לא עובד. מתקשרים שוב, להתקין, להוריד, להתקין, להוריד. לא פאקינג עובד. כפתור הפאואר דולק במודם, ה-LINK לא. NO SIGNAL. תנסה דרך סייף מוד. תמיכה טכ…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היא קטנה עלי, החלטתי לשים בה מנוע W12 (זוג V6 מחוברים) עם טווין טורבו. כמה זה אמור לעלות לי? יש לי תקציב של 12,000 כולל דלק וביטוחים. נ.ב. אני עדיין לא יודע איך מניעים את האוטו עדיין. זה קצת מסובך לי ______________________________________________ תגידו? לא נמאס לכם כי לי כבר נמאס, כל מצורע וזב חוטם פה (אהה.. איזה אינטיליגנט?) מחליט שהכל קטן עליו והוא תיכף משתיל מנוע קוזי כפול, מקדימה ומאחורה. וכל זה בעזרת דודו מהום סנטר שעושה לו עבודה ב-2.5 שקל כולל מע"מ. די לזיין את השכל אין לכם את הסכומים הדרושים לזה. אין לכם את הקשרים עם האנשים שיעשו לכם את זה. אין לכם שום רצון אמיתי לעשות את זה (חוץ מרצון להראות כמה אתם תותחים ומשפרים גדולים).…
הודעה אחרונה מאת חן, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
בהתאם למגמה ההולכת ומתפתחת כאן של שאלות אופ-אופ-טופיק גם לי יש שאלה. אמי צריכה מחשב נייד פשוט ביותר, לצורך יישומי אופיס בעיקר אם לא בלבד (אני מניח שאפילו רק Word). יש המלצות מה לקנות ומהיכן (אשמח גם למחירים)? שוב אני מדגיש המחשב צריך להיות די פשוט ואולי בעתיד לשמש גם אותי בלימודיי אחרי הצבא (חושב רחוק).
הודעה אחרונה מאת shay69, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שיר שהולך ככה:"צלילי חליל אל המדבר היה שולח...***...(פזמון)ואוואוואוו קול קורא לנדוד לנדוד...." אלו המילים שאני זוכר כרגע.. מישהו יודע את שם השיר או המבצע?? תודה..
הודעה אחרונה מאת ערןVTR, -
צוות לעניין 1 2 3
מאת אייל- 36 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שאלה מאוד חשובה שמטרידה אותי עוד משנות ה-80: למה כשצוות לעניין בונים רכב / משאית , אז הם צובעים את הג'נטים בספריי כסף? הרי גם ככה הרכב הולך להתפוצץ בשלב כלשהו , וגם ככה תמיד הם בונים אותו כשהם בסכנת חיים אין זמן לדברים כמו צביעת ג'נטים.... למי אכפת מה הצבע של הג'נטים?
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 0 תגובות
- 953 צפיות
קישור חמוד לגבי רכבים בסרטים...תיהנו http://www.moviecliches.com/cliche1.html#cars
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
מזל טוב לעתיד@ 1 2
מאת Shays-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
גורל חוגג יום הולדת 19 אחי מזל טוב, גם הקונצרן מאחל שי
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש את המחיר הכי זול למחשב חדש קומפלט עם עכבר מקלדת ומסך כול מי שיודע על מישהו שמוכר בזול אנה שילחו לי הודעה פרטית עם שם ומספר טלפון (ההצעה הכי זולה שיש לי עד עכשיו היא 3000 שקל לפנטיום 4 + מסך 17 אינץ + מקלדת ועכבר + רמקולים , חשבו לציין מהירות מעבד 2400) בנוסף אשמח לשמוע הצעות למחשבים משומשים אני צריך כ6 משומשים (פנטיום 2 עם מסך מקלדת ועכבר)
הודעה אחרונה מאת הפנצטה שתלשה כוכב, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם שמתם לב ? ישנה פרסומת, די מוצלחת לחברת ביטוח. מראים נהג בקיאה, נתקע על פסי רכבת. כשהוא מניע סוף סוף וזז לאחור לפני שהרכבת מגיעה, המחסום יורד עליו ומועך אותו. כידוע, קיאה היא מכונית יקרה מאוד (וגם טובה). לכן במהלך כל הפרסומת הנהג נמצא בקיאה ומנסה להתניע אותה, אבל שהמחסום יורד, והרכב נמעך - הם מחליפים אותו לקרייסלר נאון. (ממש בשניה האחרונה של הפרסומת). למה להרוס קיאה ? בשביל פרסומת ? הרי בשביל זה יש נאון. שימו לב.
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
-
גווווווווווווווווווווווווווווווווול
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב לאחר עבודה רבה מאוד ועזרה גדולההההההההההההה של אביב שאני חייב לו טובה ענקית סוף סוף הרכבנו ביחד את השטיחים באוטו שלי יצא ממששששששש יפה ואני באמת רוצה להגיד תודה פה לאביב שעזר לי בהתקנה ובחיתוך הארוךךך שלא נגמר
הודעה אחרונה מאת יוני, -
אולי מיותר לציין שללא תקלות. בשעה 0730 איך שאני מגיע לבי"ס נראה על מד המרחק המספר 51500.0 ק"מ... חגגתי את העניין בסיבוב נצחון ופאוור סלייד רטוב ליד הבוטקה של השומר. איזה כיף!
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה : נסעתי לאבן יהודה מהכביש הישן לפני הפנייה שמאלה לאיזור תעשייה הצפוני בחדרה (הכביש מול מגה) נסעתי לי לתומי 100 קמ"ש בימני . פתאום נדבקת אליי סובארו DL אדומה(עם ספויילר) של ערבי בצירוף אשתו פאטמה קיצר הוא נדבק אליי מאחורה ואז חתך נהג בשמאלי אחרי שניה נעלם לי באופק.(לא היה מצב לרייס) הכביש היה טיפה חלק אז מאיטים לאט כמובן לפני רמזור אדום . קיצר אני מתקרב לרמזור ופאום רואה על האי תנועה סובארו אדומה (עם ספויילר ) מעל הרמזור של ההולכי רגל , יצא מהסובארו עשן וראו את מוחמד ופאטמה מחוץ לאוטו! ומוחמד בועט באוטו כמובן שכל הקדימה של האוטו היה מעוך נסעתי לי עם חיוך כל הדרך אגב היו היום המון תאונות סעו בזהירות חבר'ה !!!
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני עמדתי לתומי ברמזור ברחוב ז'בוטינסקי בר"ג, אני בנתיב השמאלי (פונה שמאלה לבן גוריון), פתאום אני רואה במראה 2 חבר'ה יוצאים מפיז'ו 205, הולכים לאוטו שלפניהם (סובארו DL סטיישן) שבמקרה עמד בנתיב לידי, הם מוציאים את הנהג מהאוטו (נראה לי שהיה איתו עוד מישהו/י אבל לא שמתי לב), הנהג היה חרדי (כפה, ציציות וכל השטויות) מתחילים לעשות עליו חיפוש, אח"כ הם לקחו אותו ליד הפיז'ו, עושים לו ליד הפיז'ו חיפוש שוב פעם, שמים עליו אזיקים ומכניסים אותו לאוטו (לפיז'ו). לסובארו נכנס אחד מהחבר'ה שיצאו מהפיז'ו, באותו רגע הרמזור התחלף לירוק, הבחור בסובארו צעד עליי "על מה אתה מסתכל??? סע מפה, יש לך ירוק" ואני נסעתי משם . . . אני הייתי בהלם , אני חושב שטעיתי במדינה ובמקום להגיע לישראל (מדינה "…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
בקשר גיוס לצבא... 1 2 3
מאת Liran_a- 33 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
יש לי שאלה ממש קטנטנה... מה זה קב"א ? מה קורה אם אני לא בקב"א ? איזה תפקידים לא ירשו לי לעשות בצבא ?
הודעה אחרונה מאת רון וינר, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים, היום בעבודה ( תחנת דלק ) נכנס רכב, מתדלק.. נוסע ומה אנחנו רואים? כתם שמן ענקי !!! נראה לי שהוא שרף את המנוע אחרי כמה קילומטרים ) מסכן
הודעה אחרונה מאת 206 XS, -
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מה אתם אומרים על המגנזיום החדשים באלפא?? צירפתי גם תמונה עם הגלגלים הישנים
הודעה אחרונה מאת Alfa147, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום אני בן 17... בקרוב טסט...
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טיפה באיחור אבל אתם תסלחו לי מכיוון ששכחתי את התמונות שם חחח, והינה התמונות מהסוכנות של פורשה,זה רק מקבץ קטן מי שירצה עוד שישלח לי הודעה פרטית אמממ ויש 16 תמונות לא כולל אלו הראשונה,שורה יפהפיה של פורש ורואים את התחת של הקאיין (איכסה) לדעתי והינה הקאיין בכבודו ובעצמו למה אצלנו זה לא נראה ככה? ואחרונה חביבה GT3
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הוא השקיע עליה... לפני ואחריי קצת חומר למחשבה לשיפור הראלי שלכם.. ועוד קצת חומר למחשבה לנהיגה קצת יותר זהירה.
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
פולואים להתפקד!
מאת אייל-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במפגשים האחרונים שמתי לב שקרה, ויותר מפעם אחת, שמספר הפולואים עלו על מספר ה-106 ! (ימי המשיח הגיעו??) האם הפולו עוברת להיות הלנטיס של הפורום בשקט בשקט? (מדובר על GTI ו 16V) מספרי ברזל להתפקד : ---->1
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
נסעתי לקנות לי שתייה,נוסע במהירות של 30 קמ"ש , נסיעה רגועה ושקטה, לפתע אני רואה בחור (ככל הנראה עארס) מכה בחורה שהלכה איתו.. אני ממשיך עוד 15 מ' ורואה אותו דרך המראה מפליק לה סטירה עד כדי כך שהיא נפלה. אני נעצר , חוזר רוורס, שואל אותו למה הוא מכה אותה, הבחור התעצבן, עמד להוציא עליי סכין, הבחורה ביקשה ממני לעזוב, התחלתי לנסוע ועצרתי את הרכב אחרי 3 מ'... רציתי להראות לו מה זה.. ראיתי שהוא מרים איזה אבן , דפקתי קיק וטסתי משם.. מסקנות - 1)לא להתערב במקרים כאלו - הבחורה רוצה לחיות עם זה , בעיה שלה.. 2)הרכוש שלי יותר חשוב מכל דבר אחר (סתם לא מכל דבר). יום טוב ואל תסתבכו..
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום ראיתי לסרוגין את עקיצה ב 60 שניות משנת 74 אני חייב לציין שזה ניראה לי סרט הרבה יותר טוב. גם שם הרכב האחרון שניגנב הייה מוסטנג, אבל מקדימה הייה לה סמל של צלב. זה אורגינל במוסטנג הזו או שזה סתם?
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום היא חוזרת הליגה הכי טובה ליגת האלופות היום בערב יהיה את המשחקים מהבית א+ב בית א ברצלונה VS אינטר (21:40 שידור בספורט 5 +) לברקזון VS ניוקאסל(כנראה יהיה שידור בRTL) בית ב ארסל VS איאקס (שידור 21:40 שידור בספורט 5) רומא VS ולנסיה טבלות בית א' 1.אינטר-6 נק' 2.ברצלונה-6נק' 3.לברקוזן-0 נק' 4.ניוקאסל-0 נק' בית ב' 1.ארסנל-4 נק' 2.איאקס-4 נק' 3.ולנסיה-2 נק' 4. רומא- 0 נק' מחר בית ג' ריאל מדריד VS דורטמונד מילאן VS לוקומוטיב מוסקווה בית ד' פ.צ באזל VS לה-קורוניה מנצ'סטר יונטיד VS יובנטוס בהצלחה לקבוצות
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ניתן להתאמה על כול סוגי המכוניות.....
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
מראה הפורום
מאת Syoma- 6 תגובות
- 950 צפיות
זה רק אני או שהפורום עבר "מתיחת פנים"?
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
לשון הודעת המכירה: פיג'ו 106 ידני 1100 1993 3 16,000 125,000 11/2/2003 מנוע: בנזין צבע: אדום מטלי גרסה: xr שם: צחי האוטו מושקע פצצות מצב מכני מעולה טסט ל-8 חודשיים יש מכרכת כבדה באוטו לצעירים בלבד או לאלה שאוהבים דברים כאלה משופרת עם אגזוז לחף שטיחי אלומניום ריפודים חלונות שחורים אזעקה אמוביליזר חלונות חשמל עולים באזעקה אוטומטית המחיר כולל מערכת של שלוש וחצי אלף שקל אחש'לי אוטו חבל-לך-על-הזמן!!!
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מאיפה לעזאזל אתה יודע שמות של שחקני פורנו ??????? לירן????? אה ואללה לירן.
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מזל טוב לשי שלנו , לרגל יום ההולדת (גם הקונצרן מאחל.....) :smilecol: :smilecol: מזל טוב!!!!!!!! בקרוב אצלי ( עוד שבועיים...)
הודעה אחרונה מאת VeeSix, -
-
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חברה מצאתי אתר מאוד נחמד. קיפולי נייר של מכוניות, ישנם מס. דגמים (אלפא, מרצדס, ניסן ועוד..) צריך חשק להדפיס, לגזור ולהדביק ואז לצלם ולהעלות לאתר.. הדבר כרוך בעבודה קשה (במיוחד הפורמולה 1) אז למי שיש חשק - סבבה.. יהיה נחמד http://www.papertoys.com
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT,