Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי הביתה מהאימון ב5 התקלחתי התלבשתי ויצאתי לדרכי למפגש (פעם ראשונה למי שלא יודע), כשהגעתי לשם ראיתי אותכם (אני כמעט בטוח) אבל....משהו עצר אותי מלבוא ולהגיד נעים מאוד אני דניאל :oops: זה כאילו אתם כזאת קבוצה די סגורה (תקנו אותי עם אני טועה) שלא נעים לי להתפרץ ככה באמצע . :(

נ.ב.

אני הייתי הבחור בקורולה הירוקה למי שראה או שם לב

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מהמפגש, לא הבחנתי בקורולה.

קבוצה סגורה :shock:

נו באמת :?::!:

עוד מעט תעשה מאיתנו צפונבונים :wink:

המפגש היום נערך במגרש ה"ישן" עקב איכלוס של אוהדי כדורגל בשיפודיה.

קפוץ שוב, ואל חשש אף אחד לא נושך(טוב, אולי חלקינו כן).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אומנם מהצד זה נראה כקבוצה סגורה.

אבל בשניה שתציג את עצמך, תראה פתאום איך כולם מתחילים לדבר איתך כאילו הם מכירים אותך שנים.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
....משהו עצר אותי מלבוא ולהגיד נעים מאוד אני דניאל :oops: זה כאילו אתם כזאת קבוצה די סגורה (תקנו אותי עם אני טועה) שלא נעים לי להתפרץ ככה באמצע . :(

מה שעצר אותך היה... אתה.

תתגבר על הבושה (איזו בושה? :wink: ) ותבוא להגיד שלום.

אני מבטיח לך שאפילו אנשים נעלים כמו מנהלי פורומים מסוימים היו מסכימים ללחוץ את ידך :wink:

רוני, שאפילו לא הגיע היום (ראיתי גשם וברחתי)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
....משהו עצר אותי מלבוא ולהגיד נעים מאוד אני דניאל :oops: זה כאילו אתם כזאת קבוצה די סגורה (תקנו אותי עם אני טועה) שלא נעים לי להתפרץ ככה באמצע . :(

מה שעצר אותך היה... אתה.

אני מבטיח לך שאפילו אנשים נעלים כמו מנהלי פורומים מסוימים היו מסכימים ללחוץ את ידך :wink:

שמע, יש משהו בנקודה שלו. (או שיש בנקודה שלו משהו? או משהו יש בנקודה שלו? לא משנה...)

אני הייתי במפגש לפני שבועיים, הכרתי פה ושם, אבל לגשת אליך, לצוקרמן, שיר או דרור, למשל, לא העזתי.

בסה"כ לא נעים לגשת לאנשים שמכירים רק לפי כינוי, זה הכל. אולי פעם הבאה גם יצא לך להכיר אותי.

זה לא שאתם סנובים, פשוט אני חסר ביטחון עצמי... 8)

פורסם

מה שעצר אותך היה... אתה.

שמע, יש משהו בנקודה שלו. (או שיש בנקודה שלו משהו? או משהו יש בנקודה שלו? לא משנה...)

אני הייתי במפגש לפני שבועיים, הכרתי פה ושם, אבל לגשת אליך, לצוקרמן, שיר או דרור, למשל, לא העזתי.

בסה"כ לא נעים לגשת לאנשים שמכירים רק לפי כינוי, זה הכל. אולי פעם הבאה גם יצא לך להכיר אותי.

אוקיי, אז תראה. בנוגע לביטחון העצמי שלך - אני לא יכול לעשות כלום. בנוגע אלי - אני יכול להגיד שאני שמח תמיד לפגוש אנשים חדשים מהפורומים ומבטיח שתמיד אשתדל להיות נחמד אליך (גם אם לא יהיה לי מה להגיד). מה שכן - יש לי בעיה בזכירת שמות, ככה שאל תתפלא אם תציג את עצמך (או שכבר הצגת את עצמך בפני?) ואח"כ אני לא זוכר מי אתה. לפעמים אני גם מכיר אנשים בשמם הפרטי ולא בכינוי, או להפך, וזה מבלבל.

כך שכל מי שאי פעם ניגש אלי והציג את עצמו, ואח"כ לא זכרתי - אני מתנצל. האשם הוא בי ובי בלבד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תקשיב אחי, אני מבין בדיוק איך שאתה מרגיש.

אני ההיתי בדיוק כמוך לפני כמה חודשים וחשבתי את אותו הדבר שהגעתי בפעמיים הראשונות, אבל חשבתי לא נכון. כולם פה חבר'ה טובים ובשבוע הבא אל תהסס.

פשוט תבוא, תציג את עצמך, יהיה לך קצת מביך , לא נעים, אבל זה שווה את זה תאמין לי!

גיא.

פורסם
תקשיב אחי, אני מבין בדיוק איך שאתה מרגיש.

אני ההיתי בדיוק כמוך לפני כמה חודשים וחשבתי את אותו הדבר שהגעתי בפעמיים הראשונות, אבל חשבתי לא נכון. כולם פה חבר'ה טובים ובשבוע הבא אל תהסס.

פשוט תבוא, תציג את עצמך, יהיה לך קצת מביך , לא נעים, אבל זה שווה את זה תאמין לי!

גיא.

:mm_yeah:

מה שרציתי לומר.

יובל.

פורסם

מה שעצר אותך היה... אתה.

אוקיי, אז תראה. בנוגע לביטחון העצמי שלך - אני לא יכול לעשות כלום. בנוגע אלי - אני יכול להגיד שאני שמח תמיד לפגוש אנשים חדשים מהפורומים ומבטיח שתמיד אשתדל להיות נחמד אליך (גם אם לא יהיה לי מה להגיד). מה שכן - יש לי בעיה בזכירת שמות, ככה שאל תתפלא אם תציג את עצמך (או שכבר הצגת את עצמך בפני?) ואח"כ אני לא זוכר מי אתה. לפעמים אני גם מכיר אנשים בשמם הפרטי ולא בכינוי, או להפך, וזה מבלבל.

כך שכל מי שאי פעם ניגש אלי והציג את עצמו, ואח"כ לא זכרתי - אני מתנצל. האשם הוא בי ובי בלבד.

רוני

בנוגע לביטחון העצמי שלי - אל תדאג, אני עובר טיפול נפשי מקיף על ידי ידידה שלי...

בנוגע לשאר: שמע, אתה רואה מישהו, שאתה מכיר רק בשם וכינוי (ומההודעות שלו בפורומים), קצת מוזר לבוא ולהגיד שלום, הרי זה לא שיש לנו הרבה במשותף. האשמה כמובן לא בך, אלא בי, בסה"כ כל מי שהכרתי מהפורום היה אחלה: יובל, גיא, יותם, לירן, איציק וכמובן ליביו וארצ'י.

סתם לא נעים, זה הכל. אם אני אתחיל להגיע למפגשים יותר יהיה יותר טוב (רק חבל שזה עולה לי 150 שקל כל פעם).

עכשיו אני מקבל סיבוב?

פורסם
חזרתי הביתה מהאימון ב5 התקלחתי התלבשתי ויצאתי לדרכי למפגש (פעם ראשונה למי שלא יודע), כשהגעתי לשם ראיתי אותכם (אני כמעט בטוח) אבל....משהו עצר אותי מלבוא ולהגיד נעים מאוד אני דניאל :oops: זה כאילו אתם כזאת קבוצה די סגורה (תקנו אותי עם אני טועה) שלא נעים לי להתפרץ ככה באמצע . :(

נ.ב.

יש דבר אחד שאתה צריך לדעת :

המפגש ממכר!!

אתה תמצא את עצמך דוחה/מבטל עיסוקים אחרים רק בשביל המפגש. מגיע כשיש סופה בחוץ , נפגש עם אותם אנשים גם מחוץ למסגרת הפורום , עם חלקם אפילו מקיים מגעים. תחשבו פעמיים לפני שאתה בא ואומר שלום.

חלקינו נכווינו.

ולסיפור כואב :

ישנו בא פורום , עלם צעיר בשנת ה20 לחייו .לפני כ-10 חודשים לערך כשהגיע בפעם הראשונה היה נער מלא חיים עם הרבה חברים והרבה עיסוקים.

כיום לאחר 8 חודשי מפגש , הפך העלם למכור למפגשים . לראיה : כל מפגש שמתקיים בכל שעה ביממה ובכל איזור בארץ , הוא נוכח.

על קצה המזלג המפגשים שהעלם מבקר בהם : רידינג , חוצה , זהב , ר"ג , 5 , זהב בשלישי(רק בקיץ) , מנחתים , צ'ופות וכו'.

הנ"ל כותב דיי הרבה בפורום ויש לו debadged rear door באוטו הלבן שלו.

פורסם

נ.ב.

באמת שמתי לב למישהו חדש...

יש לך שיער ק\כרה כזה? קצת ארוך?

172

פורסם

הם עצבניים! :evil::wink:

אין מה לפחוד לבוא להגיד שלום לאף אחד, (אגב דרור ושיר לא היו במפגש אתמול) גם

צוקרמן, רוני ואנוכי נשמח להגיד שלום בדיוק כמו כל אחד אחר. כל אחד היה במצב שלך

של - למה שאני יבוא להגיד שלום? לא מכירים אותי וכו', אבל כן מכירים אותך כי אתה

רושם בפורום... בקיצור תגיד שלום!

גיא שמגיע כבר המווון זמן למפגשים. (כמעט מתחילתם)

פורסם
הם עצבניים! :evil::wink:

אין מה לפחוד לבוא להגיד שלום לאף אחד, (אגב דרור ושיר לא היו במפגש אתמול) גם

צוקרמן, רוני ואנוכי נשמח להגיד שלום בדיוק כמו כל אחד אחר. כל אחד היה במצב שלך

של - למה שאני יבוא להגיד שלום? לא מכירים אותי וכו', אבל כן מכירים אותך כי אתה

רושם בפורום... בקיצור תגיד שלום!

גיא שמגיע כבר המווון זמן למפגשים. (כמעט מתחילתם)

אל תאמין למנהלי הפורום :!:

גיא בפעם הראשונה שראה אותי, רק רצה לטחון לי את האוטו :wink:

צוקרמן בכלל מסנן אותי :wink:

רוני, מזיין את האחות של הרכב שלי :wink:

איציק, כל ת'רד על תיקונים שהוא עושה גורם לי לרצות להתחיל לפרק את האוטו :lol:

בקיצר,

תבוא תציג את עצמך ונגמר הסיפור (במיוחד אחרי הת'רד הזה יתיחסו אליך ב-OVER

סלחנות).

פורסם

כל כך קשה לך לכתוב כותרת עניינית בהודעות שלך ?

די לתת כותריות סתמיות וכוללניות להודעות.

זה קשה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...