Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נסגר אח שלנו ננס טיבטי ?

עוד פעם אבא משתולל על הכביש ... ? תגיד לו ש QUICKSILVER אמר שזה לא בטוח ובטח שלא חוקי ... אהה ... ושלא יחפש את הכחולים על עברות שהם עושים ... שיבקר קודם כל את עצמו ואז יבוא לטענות לאחרים !! קפיש ?

אולי תביא את אבא שלך לג'ימיקנה ? שיתן בראש קצת ... יעשה לנו תצוגת תכלית של לנטיס ליסניג בתת היגוי ... לנטיס ליסינג בפאוור סליידינג ... לנטיס ליסינג על הגג ... :wink:

מה אבא לא יעשה כדי שהבן שלו יחשוב שהוא מגניב פצצות ? מה ?? :roll:

אההה .... דרך אגב , אם אבא שלך בא לג'ימיקנה ... אתה אוכל ח י נ ם !!! זה כדאי !!! :twisted:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה נסגר אח שלנו ננס טיבטי ?

עוד פעם אבא משתולל על הכביש ... ? תגיד לו ש QUICKSILVER אמר שזה לא בטוח ובטח שלא חוקי ... אהה ... ושלא יחפש את הכחולים על עברות שהם עושים ... שיבקר קודם כל את עצמו ואז יבוא לטענות לאחרים !! קפיש ?

אולי תביא את אבא שלך לג'ימיקנה ? שיתן בראש קצת ... יעשה לנו תצוגת תכלית של לנטיס ליסניג בתת היגוי ... לנטיס ליסינג בפאוור סליידינג ... לנטיס ליסינג על הגג ... :wink:

מה אבא לא יעשה כדי שהבן שלו יחשוב שהוא מגניב פצצות ? מה ?? :roll:

אההה .... דרך אגב , אם אבא שלך בא לג'ימיקנה ... אתה אוכל ח י נ ם !!! זה כדאי !!! :twisted:

טוב בקשר לסיויק אין לנו אותה כבר עכשיו יש סי אר וי בלי אנטנות שעפות

בקשר ל 90 איפה שמותר 70 כל בנאדם שפויי נוסע שם 90 רוכבי אופניים נוסעים שם יותר מ 70

אני מודה שזה לא בסדר שאבא שלי נסע 90 איפה שמותר 70 אבל תעזבו את זה עכשיו

המשטרה אמורה להביא דוגמא לא :?: אז למה היא עושה עברות :?: כי היא לא תקבל דוחות :?:

נ.ב

QUICKSILVER דיי לכתוב שטויות :!:

אני שאלתי שאלה רצינית כי זה עיצבן אותי שמשטרה עושה עברות תנועה וזה לא פעם ראשונה שאני רואה משטרות עושות עברות ואתה עונה שטויות :evil:

דיי כבד ותיגמלו מהאנטנה שעפה :!::evil::evil::evil:

אני שונא את הקיץ!

פורסם

ככה הוא מסתובב עם זה ?!?!

איך הוא קיבל אישור לאנטנות משופרות ?!?! אני גם רציתי לייבא את זה מגרמניה המערבית ... רק שהן התאחדו ויש קצת בעיה לייבא את זה עכשיו ...

שמעתי שעל 106 זה מוסיף לפחות 50 כ"ס בשקט ... ועל הונדה ... זה כמו קיט מצערות מלא + ניטרו ....

אבל אני חושב שאם אני יוצא עם אבא של אוי ויי זמיר ... אז הוא יפתח עלי קצת בהתחלה , אבל בגלל שצבעתי את השלט של האזעקה שלי בכסף אז נראה לי שאני אתן לו בראש משני ואז רק בגבוהות ... זה מתקזז עם האנטנות , אני צודק או לא ... תקנו אותי !!

רגע ... אז הוא בא לג'ימיקנה או לא ?? צריך להגיד לרוני שיש לנו מופע אומנותי ... אבל בסוף חבר של בנצי (הכבאי שאוהב מכוניות ... זה שחותך גגות ... ) יצטרף לעבוד שעה ...

צריך להתכונן !!

אויי ויי זמיר הפקות מציג : אבא מגניב פצצות III - או אני (אוכל חינם) ואבא בג'ימיקנה של CARSFORUM .

Dr. Dre , 2001

פורסם

איך הוא קיבל אישור לאנטנות משופרות ?!?! אני גם רציתי לייבא את זה מגרמניה המערבית ... רק שהן התאחדו ויש קצת בעיה לייבא את זה עכשיו ...

שמעתי שעל 106 זה מוסיף לפחות 50 כ"ס בשקט ... ועל הונדה ... זה כמו קיט מצערות מלא + ניטרו ....

אבל אני חושב שאם אני יוצא עם אבא של אוי ויי זמיר ... אז הוא יפתח עלי קצת בהתחלה , אבל בגלל שצבעתי את השלט של האזעקה שלי בכסף אז נראה לי שאני אתן לו בראש משני ואז רק בגבוהות ... זה מתקזז עם האנטנות , אני צודק או לא ... תקנו אותי !!

רגע ... אז הוא בא לג'ימיקנה או לא ?? צריך להגיד לרוני שיש לנו מופע אומנותי ... אבל בסוף חבר של בנצי (הכבאי שאוהב מכוניות ... זה שחותך גגות ... ) יצטרף לעבוד שעה ...

צריך להתכונן !!

אויי ויי זמיר הפקות מציג : אבא מגניב פצצות III - או אני (אוכל חינם) ואבא בג'ימיקנה של CARSFORUM .

:D:D:lol::lol::lol::lol:

דיי בורח לי פיפי מרוב צחוק..........

:lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם
QUICKSILVER דיי לכתוב שטויות

למה אתה מדבר ככה אח שלי זאטוט ? למה?

רק דברי חוכמה !! דברי חוכמה אח שלי גמד שעיר ... זה שם המשחק !

ותזכור ... (תגיד גם לאבא ... ) שמור מרחק ... שנוכל להפגש ... !

רגע ... אתה מארגן לנו איזה CRV מעוכה לג'ימיקנה ? חבר של בנצי שמע את זה והוא חרמן לך על האוטו לבה !!

Dr. Dre , 2001

פורסם

צריך להתכונן !!

תשמע

חוץ מהאנטנה שהחלפנו אין על הסיויק הזאת כלום ומי שמכיר אותי יודע שאני ממש לא ערס

אבא שלי אוהב את המכוניות של הונדה בגלל שהם חזקות והוא נהנה מהם והם אמינות

עכשיו אולי תעשה טובה ותכתוב תשובה נורמאלית אם יש לך ואם לא אז פשוט תשתוק

יש איזה פתגם כזה... שיאת חוכמה שתיקה משהו כזה.. לא זוכר

זה לא הפתגם המפורסם של חז"ל "עם קצת רצון וקצת יכולת יכול פיל לזיין תרנגולת" נכון :?::wink:

אני שונא את הקיץ!

פורסם

מצטער אבל אנטנות שעפות לא מראות על אמינות....

תראה למשל את הקליאו שלי, האנטנה מחוברת טוב מאוג לגג אחרי הגשמים

והרוחות.

היפנים צריכים לקחת דגמא מהצרפתים! :lol:

פורסם

ידידנו אויי ויי זמיר מתגלה כפלא עולם עשירי ... (אחרי המנועים של הונדה ... )

ובד בבד ... מתגלה כמוכשר לא קטן במשפטים של חז"ל ... ואני מצטט (כמו רוב הזמן ! ) :

שיאת חוכמה שתיקה משהו כזה

כמו שאני אומר ... אם אתה רוצה להגיד משהו חכם ... (אני במקומך : ) פשוט תסתום !

תן לעצמך אגרוף חזק באשכים , אח"כ תדחוף אצבע לפופיק ... ואז תגיד לעצמך :

"למה שאני אכתוב את השטות הזו (כי ברור לך ולי שזה יצא שטות , נכון ? ) , אני גם ככה סתם ממלא את השרת בשיט שאני כותב ... בוא נחסוך לי (את הפאדיחה ) ולQUICK (את המכות שהוא יקבל כי הוא העיר את כל הבית עם הצחוק שלו ) והכל יהיה בסדר ... "

אהה ... עוד דבר ...

עם קצת רצון וקצת יכולת יכול פיל לזיין תרנגולת

אבא שלך (אבא מגניב פצצות - ההוא מההפקה) יודע איך שאתה מדבר ?

אם הוא ידע שאתה אומר לזיין וכל מיני מילים כאלה הוא לוקח לך את הארנק של הפוקימון (ההוא שקנית כדי לשים את הרשיון ... ) ומחרים לך את הבובות של כח המחץ ומבטל לך את המנוי לפילוני !!! אז תרגיע ... אם אני אלשין לו זה הסוף שלך ...

פייי .... איך שהנוער של היום התקלקל !!

ואתה עוד מנשק אותו עם הפה הזה ... :shock:

Dr. Dre , 2001

פורסם

הוא סייג לחוכמה שתיקה...

ואל תשכח את כל הסיוויקים החזקות מהמפגש:)

מענין אביב תגיד קורסה שלי לוקחת אותך?

החלפתי לריפודים ספורטיבים ואני שוקל לשים גופיות

כאילו לא בגימיקנה איפה שאין לנו סיכוי ( אתה יודע אם הוא רואה שהוא הולך להפסיד אבא משגר עלינו אנטנות של הונדה :) )

מותר להתחרות עם מכונית על שלט?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מצטער אבל אנטנות שעפות לא מראות על אמינות....

תראה למשל את הקליאו שלי, האנטנה מחוברת טוב מאוג לגג אחרי הגשמים

והרוחות.

היפנים צריכים לקחת דגמא מהצרפתים! :lol:

זה לא היפנים, זה רק הונדה, הנה תראה את האנטנה שלי בג'סטי, היא מעולם לא עפה (כי היא הייתה שבורה ממקודם)

Race Smart

פורסם
מענין אביב תגיד קורסה שלי לוקחת אותך?

תשמע ... כמה כח האוטו שלך במקור ?80 ? עם אתה מוריד את השטיחונים המקוריים , מפרק את הפתחי אורור , שם עץ ריח בריח פאפאיה-מנגו , צובע את השלט ... בוא נגיד בצבע ירוק מזעזע , עושה גבות (לא לאוטו ! ) ... אז יש מצב שאנחנו עומדים ואולי אתה תברח לי בנמוכות ...

אבל תזהר מהאבא .... הוא משחק אותה סטנדרטי עם ה CRV שלו !!

Dr. Dre , 2001

פורסם

אני יכול לשים חומוס ציפס סלט ואני אקח אותך :) לשם הדיוק יש לי 82 :)

אבל עם האופני הרים אני בכלל מפרפר לא רואה אותך

18 הילוכים ? מענין אם גם משם האנטנות שלי יעופו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...