Jump to content

oyway

  • הודעות

    573
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי oyway

  1. אייל מסובארו בטח נוסע עכשיו בפיאט העיקר שיהיה מפגש יפה ומעניין, נתראה שם ! דניאל.
  2. איזה טנדר מדהים !!! איתמר תתחדש וכל הכבוד. מאחל לך המון הצלחה דניאל.
  3. לא הבנתי איך אף אחד לא כתב את זה עד עכשיו, אוטו יפה בטירוף, מהיר, מהנה לנהיגה ואמין. ואם זה לא מספיק כשיצאה הS2000 המנוע שלה היה היעיל בעולם (בהסתכלות של כ"ס לנפח) למנועים לא מוגדשים במכוניות סטנדרטיות. 240 כ"ס מ2000 סמ"ק.
  4. יופי של תמונות, נראה ששוב הפסדתי מפגש מוצלח! מצחיק שהיום המפגש הפך למפגש חובבי רכב בלי קשר למועדון, כאשר לפני כמה שנים הואשמתי בכך שאני מגיע למפגשים ואיני חבר מועדון, ואף כונתי "מתחזה". דניאל.
  5. תודה רבה חן, כרגיל כייף ומעניין לקרוא. דניאל.
  6. היה מפגש מעולה ! מאוד נהנתי מהרכים והאנשים, תודה למארגנים ותודה ענקית למשפחת בן-ארי ומוסך דרך השטח על האירוח המעולה. הלימונדה והמים הקרים זרמו כמו דלק בדלקן, וכמוכן הכיבוד הקל והקרטיבים. תודה רבה !!! דניאל.
  7. במסגרת העבודה שלי פגשתי לא מעט פוקוסים מחוסרי חלקים, בעיקר ברמות גימור המפוארות. פגשתי לאחרונה בחיפה פוקוס בלי פסי קישוט בגג, בלי מראות, בלי גריל ובטח בלי עוד כמה חלקים ששכחתי... בעל הרכב היה המום לחלוטין, מה שגם כנראה בגלל מכת הגניבות מחסני דלק מוטורס מתרוקנים מחלקים. יש זמן המתנה דיי ארוך לחלקי קומסטיקה למכוניות האלה דניאל.
  8. במערכת סטריאו בB4 2008 אכן יש כפתור AUX ללא כבל או כניסה נראת לעין, אך למערכת עצמה יש אפשרות לחבר כבל (ז"א הכניסה קיימת, רק צריך להגיע לתחת של המערכת סטריאו). ברכב שהיה לאבי מאותה שנה חיברו כבל AUX תוך כמה דקות עבודה בסוכנות סובארו שטראוס בחיפה, וכיוון שהרכב נקנה משם אפילו לא גבו תשלום. אני מאמין שאפשר לעשות את זה לבד... דניאל.
  9. תתחדש !!! ותעזוב להתחדש, תמשיך בסיפור ! דניאל.
  10. ארז תודה על התמונות! היה מפגש מוצלח וטעים דניאל.
  11. ליאור, להוריד את הכובע זה Understatement. תסלחו לי, אבל אני לא מוצא ביטוי מתאים יותר מעף לי התחת לא פחות. כל הכבוד, מדהים!!! בא לי קפה.. דניאל.
  12. שלום לכולם, אני מפרסם הודעה זאת עבור חבר: בצער רב עברתי תאונת פרונט ביום שני, ואין ביטוח מקיף... מדובר על: סיאט איביזה 2003 טורבו דיזל FR 3 דלתות שחור מטאלי סאן-רוף, ג'אנטים דמויי GTI, רביעיית צמיגים במצב טוב מאוד Toyo T1R הרכב טופל באדיקות במוסך רון - המנוע, גיר, טורבו וכו' במצב מצויין. חלקי הרכב שווים כמה עשרות אלפי שקלים, אני מבקש 10000. לפרטים נוספים בבקשה בפלאפון: ארנון - 0526837043
  13. ארז סחטיין עליך, איזו השקעה! תן לי לחדד נקודה אחת... "אדם אחראי שמקפיד על צילון לדשבורד, ניקיון הרכב ווהסבר לנוסעים איתו להתנהג בעדינות..." ההסבר זה "דניאל, אל תיגע בזה כי אני אהרוג אותך" "אם תשבור את זה אני מתאבד" "אם תשבור את זה אתה מת" "לאאאא!!! אל תיגע שם" "תשאל אותי פעם הבאה לפני שאתה פותח חלון" זה ההסבר ? דניאל.
  14. יהונתן מזל טוב על הצבע! האוטו נראה מעולה ונשמע מעולה, אני שמח בשמחתך תבוא איתה איזה יום למפגש... שנוכל קצת לראות ולשמוע דניאל.
  15. איזו קניה!!! אתה הגשמת את אחד מהחלומות שלי, אני כבר שנים מת לקנות אחד שכזה.. אבל אפילו רישיון לאוטובוס אין לי זה לא מפריע לי בכל פעם שעובר גרר\דוחפן שכזה לפתוח את החלון ולהקשיב לצליל של הV8 מזוג האגזוזים... אחח... זכורה לי נסיעה בתקופת הצבא, שכבר כמעט ולא נשארו 303 נוסעים... שירתתי בירושלים ואני גר בחיפה... קו 940 היה קו הבית שלי. התרגלתי כבר למארסים, שמחתי כל פעם שבא איזה 404 וקיללתי כל B10B שהתחמם בעליות לירושלים. יום אחד הגיע לתחנה להעלות נוסעים לא פחות מ303, אדום, יפה... אחח... כמה שמחתי כשראיתי אותו נכנס לרציף. במשך כל הנסיעה לא ישנתי ולא שמעתי מוזיקה באוזניות, בהתחלה ישבתי מקדימה לנסות ולהרגיש את החוויה מהתא נהג (ולהתלהב שאין מגביל ואנחנו עוקפים את כל האוטובוסים המודרנים) ובאמצע הנסיעה עברתי לשבת מאחורה להקשיב לV8. בעליות לירושלים כל האוטובוסים שעקפנו בכביש 6 בזכות האין-מגביל-מהירות עקפו אותנו עם טורבואים שורקים.... נו שויין. לנו יותר כייף. מתי נראה אותו מגיע למפגשים? דניאל.
  16. אני כותב את סיפורו של חבר טוב אשר התרחש בשבוע שעבר. החבר, ע שמו, טיפל ברכבו (גולף 2006) במוסך אשר נחשב מוסך טוב מאוד וידוע באיזור מרכז הארץ. הטיפול המדובר היה טיפול ברקסים מקיף שכלל רפידות ודיסקים מאחורה ומקדימה, עלות הטיפול הייתה מעל 3000 ש"ח. בערב יום הטיפול נסע ע ברכבו, בעודו לוקח את אמו, אחיו וחברתו של אחיו. בהאטה לקראת רמזור הרגיש ע כי הדוושה צונחת ואין כמעט יכולת בלימה. משיכת בלם היד לא סייעה אף היא במאום.. למזלו הרב הוא נסע לאט, ובעזרת פמפום על דוושת הברקס (שעצרה קצת) הצליח להגיע לעצירה, זז לשוליים וגרר את הרכב למוסך. לאחר העצירה ע הסתכל וראה שהקליפר האחורי פשוט נתלש ממקומו, מצ"ב תמונות. יום למחרת קם ע מוקדם ונסע למוסך ברכבת על מנת להביא את המפתחות ולראות במה העניין. במוסך הסתבר שהפועל אשר הרכיב את רפידות הבלמים מאחור, סגר והידק את הברגים בצד הימני ובצד השמאלי רק סגר אותם עם היד (במטרה להדק אחרי-כן) אבל יצא להפסקת אוכל, ואחריה שכח את ההידוק, הרכיב את הגלגל וע נסע לשלום. מנהל המוסך הצטער על הארוע ולקח את מלוא האחריות, הוחלפה ורפידה וקליפר (הקליפר עצמו ניזוק בארוע) על חשבון המוסך, מנהל המוסך נתן לע את מספר הפלאפון האישי שלו לכל צרה, ושלח את ע לביתו ברכב חליפי של המוסך. בשעה מאוחרת יותר של היום נשלח רכבו של ע אליו ע"י אחד העובדים במוסך וע החזיר את הרכב החליפי. העובד עישן ברכב של ע בדרך, אבל נו שויין. מה דעתכם? איך אתם הייתם פועלים במקרה כזה? אמנם מדובר בטעות אנוש, אבל טעות שרק במזל לא עלתה בחיי אדם.
  17. אני שמח לראות שלמרות שסניף ארומה היה סגור התקיים מפגש מוצלח. ח"ח על היוזמה! לצערי לא הגעתי עקב מחסור בשעות שינה..
  18. :mm_yeah: זאב בעור כבש: סובארו לגאסי טורבו סטיישן. כבש בעור זאב: יונדאי ולוסטר.
  19. אני בפנים!
  20. oyway

    שרשור הפלאפל הגדול

    !!!!!!!!!!!! אני עובד במרחק 5 דקות הליכה מפלאפל הזקנים ואוכל שם לפחות פעמיים בשבוע. פשוט לא יאמן הסיפור הזה, הטחינה שלהם היא יצירת מופת. הפלאפל עצמו - מעולה ומתובל בטוב. בירקות אין שום התחכמות - חמוצים, סלט וכרוב. שלושתם ביחד בפיתה זה מעולה, כל המוסיף גורע. חריף יש 2, חריף "פיקנטי" (חנון) והחריף החזק (הערס). הערס גורם להתקפי לב במקום על בסיס יומי. ההורים שלי אוכלים בפלאפל הזקנים כל יום שישי כבר איזה חצי מליון שנה, גם אם חם, קר, יורד גשם או נופלים טילים. כתיבת שורות אלה עשתה אותי רעב. דניאל.
  21. מנוע שכולו אלומניום??? יאא, מדהים, איך חשבו על זה האמריקאים? יש לזה מתלים נפרדים או סרן חיי עם קפיצי עלים כמו בעגלה מלפני 150 שנה? זה קרבורטור או הזרקה?
  22. תסלחו לי שאני מגעיל וציני. אבל, אני כבר כל היום מחכה שיתחילו "מה? זה לא התאונה הכי קשה בyoutube, זאת יותר מטורפת!" אבל זה בינתיים פשוט לא קורה... רק התאונה של הE30... נו... יאללה... קדימה!
  23. ווואווו!!! איזה אוצרות!!! בהצלחה לחובבי הסאבים. קיפניס ונמרי, אתם עוד בחיים או שכבר מכרתם כליות? דניאל.
  24. הייתי מעדיף ליסוע בסוזוקי אלטו ולא בקרוז. בחיים לא נהגתי בכזה פח זבל. גיר חרא, עיצוב מכוער, עיצוב פנים מכוער לא נוח לשימוש וניסיון נואש להראות אמריקאי. בנוסף, לכל קרוז שנהגתי בה (ונהגתי בהרבה לצערי הרב) יש ריח מסריח אופייני בפנים, כנראה שאחד החומרים שמהם מורכב פנים האוטו פולט ריח רע אחרי זמן מה. ולא, אני לא הוזה ולא טועה. בחור שכותב פה בפורום שעבד בחברת אלדן וגם הוא נהג בהרבה קרוזים יוכל להעיד שאני צודק. בקיצור, אוטו מסריח וגם עם מנוע של F40 הוא ימשיך להסריח. דניאל.
  25. מזל טוב !!! שמח לראות שאתה מתקדם היה נחמד לפגוש אותך בהאנטר ככה אפילו יצא לי לראות את הגברת במציאות... דניאל.
×
×
  • תוכן חדש...