אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,353 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הנה קישור : http://www.niracer.up.co.il/
הודעה אחרונה מאת lior, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
תודה.
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תחת הקותרת: אסיפה שנתית של נשים נוהגות.
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
לאן נעלם טלאור?
מאת Yogev- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה קורה עם טלאור הבחור לא משחרר הודעות בפורום כבר כמה ימים אני חושב (או שאני טועה). אני מתחיל לדאוג לבחור, אולי השפריצרים הזוהרים סינוורו אותו
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי חבריה.. יש לי שאלות... 1: כמה עולים הפנסים השקופים ל 206 (אחוריים)? 2: איפה אפשר לקנות גבות ומסכות לפנסים של 206? ומחיר... תודה..
הודעה אחרונה מאת gavnuk, -
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
צולם בשעות הבוקר המוקדמות
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היה משהו דומה לא מזמן, הנה הרחבה: בנות שימו לב ! ! ! (קיראו את המסמך וראו כמה "פעמונים" מצלצלים אצלכן . . .) אנו תמיד מכתיבות את ה"תנאים" - בואו נראה מה הם התנאים הגבריים ? אלה - הם התנאים בשבילנו ! לימדי לתפעל את מכסה האסלה. את כבר ילדה גדולה. אם הוא מורם תורידי אותו. אנחנו צריכים אותו מורם, את צריכה אותו מורד. את לא שומעת אותנו מקטרים על כך שהוא למטה, נכון ? ימי הולדת, ימי ציון כמו יום האשה ויום השנה לנשואים, אינם ימי שעשועים לבדוק אותנו האם אנחנו יכולים, שוב פעם, למצוא את המתנה המקורית ביותר והמושלמת ביותר. לפעמים - איננו חושבים עלייך. תחיי עם זה. שבת = ספורט. זה כמו ירח מלא או השינוי בגיאות. לא כדאי להתווכח על זה. …
הודעה אחרונה מאת יובל, -
עברתי טסט! 1 2
מאת טל וינר-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום עברתי טסט (שני) :smilecol:
הודעה אחרונה מאת Saar, -
-
מצלמה דיגיטלית 1 2
מאת gavnuk-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. עכשיו, הבעיה היא שאני לא מבין בהן כלום. אם מישהו יוכל לעזור לי, אשמח מאוד. תודה חבריה. תקציה : אולי עד 1500 ש"ח גג 2000 ש"ח...
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, קיבלתי היום את המצלמה החדשה שלי, אז החלטתי לשתף אתכם בכמה תמונות מהחניון שבו אני עובד מהערב... עדיין לא ערכתי...E קלאס החדשה XM מצטער על האיכות הירודה, בגלל החושך...
הודעה אחרונה מאת ebs, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
CHECK IT OUT !
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת אייל, -
מה קרה לנטקאר? 1 2
מאת tzahico-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האתר לא אמין. נכון לשעה 17:20. http://www.netcar.co.il/index.html
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
קחו בחשבון את כל השיקולים, מראה, סאונד, ויברציות וכו' ואני לא מדבר על בחורה שמתלהבת מכל ערס עם מדבקות, אלא על בחורה שמבינה במכוניות, ויש אוטו שממש עושה לה את זה.... יש הצעות?
הודעה אחרונה מאת חן, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
פשוט קטע ענק http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-889-280-2969048,00.html
יהיה נחמד לדעת איזו מחשבה ראשונה תעלה לכל אחד מכם, כתגובה לדברים הבאים: 1 => פיאט עונו 2 => שפריצרים 3 => אופנועים 4 => מאזדה לאנטיס 5 => איטלקיה 6 => Top Gear
הודעה אחרונה מאת liran, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני חוזר מתל אביב לחולון דרך כיכר קוגל (הדמעות), שמאלה בכיכר ואח"כ פנייה ראשונה ימינה. למזלי היה רכב לפני, שלמעשה הציל אותי מתאונה, לא ראיתי בדיוק מה קרה לו כי הוא היה הרבה לפני. בהתחלה חשבתי שהוא מנסה לתקן ולחזור לכביש במקום לפנות ימינה. הוא עלה על האי תנועה במהירות והאוטו חטף מכות רציניות למטה... התקרבתי לפנייה והאטתי, ואז גם אני החלקתי תוך כדי הפנייה... הברקס כמעט ולא עזר, סיבבתי את כל ההגה ימינה אבל לא יכולתי לשלוט פשוט המשכתי להחליק. המזל שלי הוא שבאתי לאט לפנייה בגלל האוטו שלפני והאוטו נעצר לפני האי תנועה. פשוט גועל נפש מי שעשה את זה. אחרי זה בכל הרמזורים פירפרתי כמו משוגע כי נשאר לי שמן על הגלגלים $@^&
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני צריך להגיע מהתחנה המרכזית החדשה לאכסניית "בני דן" (זה ברחוב בני דן, ליד הירקון), ביום שני בבוקר. יש למישהו מושג איזה אוטובוס מגיע לשם? תודה מראש, DK.
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חלקכם בטח מכיר אותה, אבל אני ראיתי אותה פעם ראשונה. אמריקאית גדולה ואדומה שאת טיבה לא זיהיתי בדיוק (לא טוב באמריקאיות), אולי קורבט, אולי איזו פונטיאק באותו הסגנון... אבל אני חושב לעצמי, לא קם אדם בוקר אחד, מעיף את החתולים שישנו לו בכונס אויר אה-לה מנוע סילון שיש לו על מכסה המנוע, ומבין שאולי צריך שינוי?? וברצינות - כזה כונס עוד לא ראיתי. אני מתפלא איך הבנאדם בכלל רואה את הכביש לפניו. בעלי אימפרזות בטח בורחים ממנו בבהלה... חוצמזה, נצפתה אודי TT לבנה... על זה אומר - הכי ליסינג במכוניות ספורט... איייייכס. בוקר טוב כולם, אני עדיין שומע צלצולים מאתמול בלילה... (פחות משעתיים שינה, כל הזין...) רוני
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לתת לי פרטים על המקום הזה ? אבו ג`ווייעד היכן הוא ממוקם (איזור)? איזה ישוב זה (נראה לי ערבי)? חיייב דחוף.. תודה
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
מתוכנן כזה דבר?. התמונה לא נראית לי אמיתית ושתי התמונות האחרות מה זה צריך להיות? זה לא הזד3 אבל גם לא הזד4
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 980 צפיות
הגעתי למסקנה הזו באיחור מה... אבל ככה בדיוק (כנראה) זה קרה: ישיבת מנהלים, אי-שם בהרצליה פיתוח, שלהי 1999... מנכ"ל: "הנושא הבא הוא איסטרטגיית הפיתוח והשיווק שלנו לשנת 2000" סמנכ"ל: "אז ככה, כמו תמיד - אנו מתעתדים להיות מובילים טכנולוגיים, חדשניים, פורצי דרך, לא הולכים בתלם. אנו נשנה דפוסי מחשבה, נהפוך את תפיסת השוק על פיה, נתקוף את היצרנים הגדולים בפינות, נישות וכיוונים שהם לא חשבו עליהם. לא נהיה חלק מהעדר. כמו שלמדנו בצבא - שינוי שגרה, הפתעה, מקוריות !" מנכ"ל: "מעולה. רק ככה נשרוד !!! או. קיי, הנושא הבא - צריך להגדיל את צי הרכב שלנו בעוד 30 מכוניות, מה אתה מציע?" סמנכ"ל: "לנטיס"
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אחרי שתומר הציג את סוגי המחרבנים נשאר רק להציג את הדבר האמיתי - היציקה בכבודה ובעצמה! יאללה נתחיל?? חירבון רוח הרפאים � אתה יודע שחירבנת, יש חרא על נייר הטואלט, אבל אין כלום באסלה ! מצופה הטפלון � מחליק החוצה בקלילות שכזו, שאתה אפילו לא מרגיש אותו, אין כלום על נייר הטואלט ואתה פשוט חייב להסתכל בסוף באסלה, לראות שבאמת השארת שם משהו... הנוזלי � בעל צמיגות של זפת חמה. אתה גומר גליל שלם על הניגוב, ועדיין יש שאריות, בסוף אתה פשוט שם חתיכה של נייר טואלט בתחתונים כדי לא ללכלך אותם. החירבון הזה משאיר סימנים קבועים על קרקעית האסלה. חירבון ה"במחשבה שניה" � סיימת לנגב, אתה מתכונן לקום ו....אז אתה מגלה שנשאר לך עוד. חירבון ה"וריד מתפוצץ במצח…
-
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איפה אני יכול לעשות קצת שטויות בלי שיציקו לי המשטרה ?
הודעה אחרונה מאת asaf41, -
מדבקות לרכב
מאת gavnuk- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
איפה אפשר להשיג מדבקות לרכב? אפשר בהזמנה? מדבקות צד דקות...
הודעה אחרונה מאת ערןVTR, -
איחולי החלמה 1 2
מאת kompy-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בריאות שלמה לאיציק אשר כבר שבוע ימים שוכב לו כואב,דואב ושבע מרורים. מי יתן ןתחזור לאיתנך במהרה. עמית
הודעה אחרונה מאת maxim, -
-
מה יותר מהיר?
מאת Guest Anonymous- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה מה יותר מהיר גיר רגיל או אוטומט ולמה?
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לפני בערך ארבעה חודשים, כשהייתי אצל איזה חבר בשכונת דניה בחיפה, קרה לי מקרה מעצבן. הגעתי לבית של חבר שלי, והחניתי את האוטו ברחוב למטה.החניתי את האוטו מעבר לכביש, ליד בית של אחד השכנים, אך בשום אופן לא הפרעתי או חסמתי חניה. אחרי בערך שלוש שעות אני יורד לאוטו לנסוע הביתה, ורואה שהאוטו זז כמה מטרים אחורה. משפשף את העניים בתדהמה, ולא מבין מה קרה פה, כי אני זוכר בבירור שהרמתי בלם יד (הנדברקס) והשארתי את האוטו בהילוך ראשון. אני מסתכל לאיפה שהאוטו שלי חנה קודם לכן, ורואה מרצדס E קלאס כסופה חונה שם. עשיתי סיבוב מסביב לאוטו שלי כדי לנסות להבין מה הולך פה, ורואה פתק קטן על הווישר, בזו הלשון, ואני מצטט "השכן הפסיכי שלנו דחף את האוטו שלך עם המרצדס שלו. תתקשר ל …
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לפי דעתכם !! התעסקות במשהו במהלך הנהיגה (סיגרייה,סנדביץ וכו') שונה מלדבר בסלולרי ? סתם סקר טיפשי , אבל רציתי לדעת את דעתכם..
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום הנה כמה תמונות של הדגמים שלי , תנו כמה תגובות. Ford F-150 ---------------------------------------------------------------------------------- תמונה 1 http://www.geocities.com/ohad_dgamim/P1010044.jpg תמונה 2 http://www.geocities.com/ohad_dgamim/P1010045.jpg תמונה 3 http://www.geocities.com/ohad_dgamim/neon.jpg ---------------------------------------------------------------------------------- Dodge Viper ---------------------------------------------------------------------------------- תמונה 1 http://www.geocities.com/ohad_dgamim/P1010010.jpg תמונה 2 http://www.geocities.com/ohad_dgamim/P1010012.jpg -----…
הודעה אחרונה מאת OhadBH,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,392 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פינקו
- yohai71
- Night Driver
- yoni162
- פריג'י
- SlowRide
- axSupreme
- פינדר
- fatboy1340
- itamar_by
- laviil
- Michazzz