Jump to content

MaybeMor

  • הודעות

    16
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • מיקום
    ...נדחף בין הכנף לצמיג
  • תחביבים
    ריסוק רכבים שיטתי, גילוח אשכים, סדו-מאזו עדין, בניית דגמים משעוות אוזניים, מגי סימפסון, אוריגזמי חבר
  • מקצוע
    סטודנט חופשי ומאושר

הנקודות של MaybeMor

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. היי אבי, ראיתי שהדיון מלפני ימי הפלמ"ח העליזים, אבל כמה תשובות לך ולחברים כאן יהיו בהחלט במקום. השם מיינור מתייחס לדגם העבר של המיני (כמו של איציק-) אשר לא מיוצר יותר, והשם קופר (גם כמו בעבר) מתייחס לתת-דגם מיני שקיים כיום 1,600 סמ"ק אטמוספרי עם 122 כ"ס, צריכת דלק משולבת של ליטר על כל שבע עשרה ק"מ, כאשר בסיס הדגם מאובזר למדי. השם קופר באמת מייצג את הוורסיה הספורטיבית לדגם הבסיס (בניגוד לS או ל WORKS שהם הדברים האמיתים-) לידיעתך קיימים עוד מספר של גם תתי-דגמים נוספים (ONE, SD, ג'ון וורקס ואחרים) כאשר רק חלק מהם מיובאים לארץ באופן סדיר אבל ניתן לייבא כל דגם שתרצה למעט הדיזלים. יאק ה' ישמור תענוג של צעצוע. דודי מור. גילוי נאות, הכותב עובד כמנהל מותג מיני בקמור ואשמח לענות על כל שאלה ב 054.520.4168
  2. שונות לגמריי. הג'אנטים שבתמונה הם 19 אינצ' מקדימה (מאפסנים דיסקים של 355mm על קאליפרים 10 בוכנות לגלגל-) וה 17 (המקוריים) שנעולים על צמיגי דריפטינג מאחור. בכוונה ובתכנון מוקדם, העמסתי על רכב נוסף את הסט האורגניל לשימוש באירוע. חוקי - לא לנסיעה בכבישים ציבוריים (דיינו רשום בניירות 19 גם מאחור אז לא מערבבים אצלנו עם הרשויות חלב ובשר -) בטיחותי - בהקשר הנכון (דריפטינג-דיי) למה לא?
  3. חס ושלום להשמיץ אלי... זה כבר הרבה זמן שלא נהנתי כל כך באירוע מוטורי, והיציאה באה באמת ממקום טוב וביקורת בונה (לארועים הבאים של שנינו ד"ר -) עמדת הצופים (מצלמות/מרשלים/אורחים ונהגים) עמדו בול על נקודת ההתחלה, ובסיום באמת ואין קרבה לקהל אבל כשאתה מגיע לסיים בפול גז יציאה מהשקיין ומטרים ספורים 90 מעלות, משאר הרכבים החונים וממתינים לעלות למסלול. מסומן באדום בתמונה של Gera - בדרייב ארט האחרון, לא היו כל כך הרבה אנשים (אירוע סגור וטוב שכך) אז הפורמט עדיין היה בגבול הטעם הטוב... בD1 שנרים (בקרוב אני ואתה ב"ה-) בגלל כמות האנשים הצפויה, נשמור מספיק קלירנס מהקהל ומהרכבים החונים. סתם להפיק לקחים מהעבר לא השמצות
  4. שלום שלום שנים שלא אמרתי כאן שלום אז שלום וגם התייחסות למה שאמר מייקי - מעט צופים זה סבבה אבל והאמת היא שברמה הבטיחותית, 40+ איש שעומדים 15 מטר מדריפט של "כמה" קמש"ים - - יכול גם להסתיים מאוד רע כשנתחיל את אליפות ה D1 נדאג למספיק ספייס גם לטעויות (ויהיו -) סופ"ש רגוע חברים, דודי.
  5. MaybeMor

    כואב לי על המדינה

    ככה אתה בדיוק בורח מהשפיות. דודי מ.
  6. כואב לי על המדינה. באמת, האם יש משהו יותר כואב מלראות בחדשות פריים טיים ילדים, חיילים, לצבא ההגנה של ישראל, מרימים בכוח מהרגליים ומהידיים יהודי אחר שבועט באקסטאזה ? אולי כואב יותר לאבד ילד. אולי שהילד שאבד היה חייל. אבל האבסורד הוא שה"כתומים" האלה, ה"קיצוניים" האלה, כפי שהם מצטיירים במרקע הטלוויזיה איבדו בדיוק את זה. גם הם איבדו את הילדים שלהם וכן גם בצבא אבל גם האמונה הולכת לאיבוד. לא שלהם אלה גם שלי. זה בכלל לא הנקודה אם הם היו בכלל צריכים להיות שם או אם הפור שהופל על ידי נבחרי העם (ולטוב או לרע אבל זה מה שהם) ומקבלי ההחלטות אומר שעלינו לצאת משם. יפה או בכוח. על מי אנחנו, גם קצינים וגם מתנחלים, בכלל מעיזים לצעוק או להרים יד? עלינו. על מה שמסמן את הסיבה ללמה אנחנו כאן בחלק הזה של העולם. בהתנחלות או בפתח תקווה. וכואב. איפה מאורעות השואה להזכיר לנו שלצמוח לוקח אין ספור עשורים אבל להעלים שישה מליון נפשות לוקח רק כמה רכבות ? אנחנו תמיד טענו שהעולם לא מספיק רגיש למה שקרה לפני שישים שנים על כל האנטי ציוניות שגם אני הרגשתי שנים בגולה אבל מי אלה שמפספסים את הצעקה הכי גדולה בעולם ועוד בדיוק שהיא מול העניים שלהם ? אנחנו. אף אחד לא שם לב שגם הם, לובשי המדים הלא תמיד גאים וכן, גם ה"תימהוניים" הם ישראל ? בדיוק כמו שאני, את או אתה ישראלים ככה גם כל מי שבמרקע. לפני שנה לערך וויתרתי על השנים האחרונות שלי בלונדון בשביל להיות במקום היחיד שלהיות יהודי זה להיות בדיוק כמו החייל הזה מולי או האב ששכל את ילדיו. ואז עבר למורג. אני לא רוצה להצטער. אתמול בכיתי בלי יכולת להפסיק. כאב לבהות מול הטלוויזיה הזאת ולא להאמין למה שרואות עיני. לא נתפס. באמת, האם יש משהו יותר כואב מלראות בחדשות פריים טיים ילדים, חיילים, לצבא ההגנה של ישראל, מרימים בכוח מהרגליים ומהידיים יהודי אחר שבועט באקסטאזה ? דודי מור, מתמחה (גאה) בפרקליטות מחוז חיפה.
  7. MaybeMor

    Show your DESKTOP WALLPAPERS

    מצאתי תמונה נחמדה וערכתי אותה:
  8. MaybeMor

    Show your DESKTOP WALLPAPERS

    הבוקר גיוונתי לא התחשק לי מכוניות אז העלתי תמונה שלי
  9. לאו דווקא. באירוע של MAX-TUNING היינו מס' נהגים (אני משער כולם טובים חלק יותר חלק פחות אבל כולם טובים) והטון נקודה שש שלי (עם הילוכים ארוכים ארוכים) לחמה בסיידר (למי שמכיר את התוצאות שנגמרו). נ.ב - מה המצב גבר? דודי מ.
  10. Eריק Eריק... גם אני התלבטתי בין ה M/// ל R1 () אבל גיליתי שהארוע נופל על יום בודד ומזורגג (...) לפני הבחינה שלי בלישכת עורכי הדין בירושלים. נו שווין, נגיע בפעם הבאה (הפעם ניצלת Eריק -) דודי מ.
  11. סליחה ממש צ'טערת אני עכשיו הולך למכור - ראבקום איך לא הבנתי את זה קודם דודי מ.
  12. לאיזה "טיל" בדיוק התכוונת? ... דודי מ. נ.ב ותומר (106 ראלי), אין תרוצים!!! אני רוצה תמונה משותפת של ה M/// והראלי!!!
  13. Hello bro First of all let me apologise that nothing worked out at the time and please E-mail me with anything you need on [email protected] so I could see whether I could do anything about it Since you’ve mentioned that the shit is gonna hit the fan- I take it you know what happened and although I should have a lot against him- I’m fine with just ignoring his existence I’m not coming back to Passover but I’m sure we’ll sort something out and this time I’ll see you Take care, Dudi M
  14. ,Hello Tommer ?Do you know I live right next to R-tec .Dudi M
  15. MaybeMor

    MR2, Miata, MGF, Z3, Boxter, TT,

    The good, the bad and who’s the ugly ?... Dudi M
×
×
  • תוכן חדש...