Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם קיימת בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

306 GTI ??

אם כן ,מאיזו שנה וכמה המחירון שלה??

תודה

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ברור שיש ,

לגבי האינפורמציה יש פה הרבה חברה שמבינים בצרפתיות לא??? :roll:

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

אבל אף אחד לא רוצה לענות...

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

דבר עם רועי צוקרמן

הוא בעל 306 GTI6

הוא יסביר לך הכול על האוטו :mm_tongu:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

דבר עם רועי צוקרמן

הוא בעל 306 GTI6

חשבתי שיש לו רנו טווינגו :lol:

פורסם

דבר עם רועי צוקרמן

הוא בעל 306 GTI6

חשבתי שיש לו רנו טווינגו :lol:

היה רוצה... :wink:

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם

חמש תגובות ללא מטרה לשאלה שבכלל לא הייתה צריכה להישאל... לפעמים אני מצטער שאני לא מנהל כללי אלא רק בפורום אחד... (הינט הינט...)

לרועי אמנם יש GTI, אבל לא ממש צריך אותו בשביל לברר את התשובה לשאלה ששאל ידידינו המתחרה ברחובות.

כי הרי זה מאוד קשה להכנס למחירון לוי יצחק באינטרנט (לינק נמצא בפורום YNET מצד ימין למטה) ולבדוק בעצמך!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא מבין מה הבעייה לענות בצורה עיניינית לשאלה שנשאלה....למה שאלה שנראת למישהו קצת מוזרה הוא עונה בציניות....אז הוא לא הטריח את עצמו למחירון של לוי יצחק אז מה?? מה יש?? אם אין לך תשובה או לא בא לך לענות פשוט אל תענה!!

שבת שלום....

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם
אני לא מבין מה הבעייה לענות בצורה עיניינית לשאלה שנשאלה....למה שאלה שנראת למישהו קצת מוזרה הוא עונה בציניות....אז הוא לא הטריח את עצמו למחירון של לוי יצחק אז מה?? מה יש?? אם אין לך תשובה או לא בא לך לענות פשוט אל תענה!!

שבת שלום....

למעשה אני כן הטרחתי את עצמי ובדקתי במחירון ולא מצאתי (או לא הבנתי בדיוק מה הולך שם) גם בדקתי באתרים בחו"ל...

פורסם

שבת שלום....

אז ככה:

1. אני לא מתחכם. לפחות לא במקרה הזה.

2. עניתי בצורה עניינית. הבחור לא ציין שהוא נכנס למחירון. אני יודע בוודאות שיש אותה במחירון. ולכן כתבתי מה שכתבתי.

3. השאלה לא קצת מוזרה, היא מיותרת. במיוחד ללא ציון של העובדה שהוא חיפש במחירון ברשת. דבר שכל אחד יכול לעשות - למה שאני אטריח את עצמי לחפש במחירון? זה לא שאני זוכר את המחירון בע"פ.

4. במחירון הרכב מופיע כ-S16. כך הוא גם נקרא בשווקים מסוימים בחו"ל. לוי יצחק החליט להשאיר אותו כך ולא לשים שדה נפרד של GTI ממניעיו שלו.

5. לסטריטרייסר - אם מחפשים GTI במחירון ולא מוצאים, אפשר לנסות ולהפעיל את ההגיון לרגע ולהכנס ולו לשניה ל-S16. באופן לא מפתיע בכלל תהיה שם S16 מהשנים 97 עד 2000, וזוהי כמובן ה-GTI.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

והבנתי לגבי זה אבל זה לא היה אישי פשוט זו היתה דוגמא טובה לדעתי למה שקורה שמישהו שואל או אומר משהו שנראה לאחרים קצת מיותר או דבילי..

בכל מקרה הבנתי.....

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם
והבנתי לגבי זה אבל זה לא היה אישי פשוט זו היתה דוגמא טובה לדעתי למה שקורה שמישהו שואל או אומר משהו שנראה לאחרים קצת מיותר או דבילי..

בכל מקרה הבנתי.....

אני אנסה להסביר.

לפעמים אנשים נכנסים ושואלים שאלות מיותרות. או כאלו שנראות מיותרות. שאלות שכתובות בצורה לא נכונה ולא נותנות מספיק מידע ("איך הסובארו?") או שאלות שבחיפוש קטנטן ניתן יהיה למצוא את התשובה להן. ("איך נראית אימפרזה טורבו?", "כמה עולה אימפרזה טורבו?" וכולי...)

לפעמים אני או אנשים אחרים עונים להם בציניות ובהתחכמות כלשהי, לרוב אנחנו גם נותנים תשובה רצינית לצידה ("איזו סובארו?, "חפש בגוגל", "חפש במחירון לוי יצחק" וכולי).

בכל מקרה המטרה היא לגרום לאותם אנשים להבין ששאלות כאלו מקומן אינו כאן. אחרי שהם "יחטפו" פעם אחת, הם ינסו למצוא פתרונות ברשת קודם לפני שהם שואלים, או ינסו לשאול בצורה מתאימה יותר.

דרך אגב - הפעם דווקא עניתי ברצינות מההתחלה, כמעט ללא ציניות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...