אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,352 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הוראות שמצאתי באינטרנט שמסבירות איך לעשות עדכונים לגרסת ה-RIP שהיא בערך כ-100 מ"ב המלצה : להתקין מחדש את המשחק אבל לא לפתוח את הקבצים של הסאונד.. הנה : Yesterday i have posted howto install and upgrade this game listen carefully 1. install game from any installation you have 2. if after installation in your game dir you have file named unpack.exe, do not run it. 3. if no unpack.exe, then move dir SOUND MUSIC and data/FMV to safe place (move not copy) 4. From http://www.gamecopyworld.com get StreetLegal.ace (this is an ace arhive of flat unpatched version)- unpack it to your game dir. 5. Patch game to ver 1.1 with StreetLegalPatch_1.exe (if pat…
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכול חברי הפורום. שמי גיא, בן 29 מת"א מעצב וגרפיקאי בעיתון של המדינה. אני מודה כי אני חבר די פאסיבי בפורום הנ"ל למרות שלפעמים אני נוטה להעיק עליכם בשאלות מטופשות לגבי הפונטו 90 שלי, אבל.......... חברים יקרים (וכאן מקומם של דברי הפרידה העצובים) לפני שבוע בדיוק נמכרה הפונטו ודמעותי שנזלו הן, הן הלו שמילאו את נחל איילון בשבוע שעבר, שכן רכב זה שירת אותי נאמנה יותר משלוש שנים ו..... כדאי שאני אפסיק עכשיו לפני שאפרוץ שוב בבכי. בכל אופן כרגע אני נטול רכב וכאן חברים יקרים מגיעה בקשתי לעזרה. אני עיזרו לבחור מסכן שכמוני למצוא את מבוקשו. אם אתם נתקלים כך סתם פתאום באמצע היום או גם באמצע הלילה באיזו וולקן (92-95) או 16v zx או vtr או ראלי 1600 (97-98) - (עדיפות לוולקן ו…
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 1 תגובות
- 996 צפיות
באמצע ת"א, יום ו' בצהריים, נוסע לו איש מכובד למראה (חולצה משובצת עם צווארון, משקפיים וזה ) מדבר בפלאפון, נוסע במסלול הימני שאף אחד לא נמצא בו כי הוא מלא מים, ולא שם לב שהוא משפריץ מהשלוליות חופשי לכל הכיוונים. ולפתע פתאום אורות כחולים מאזדה תעצור בצד ! שוטר תנועה אשכרה עצר את הבנאדם בצד, ולהנאתי הרבה התחיל להסביר לו בעצבנות גלויה על הצורה שהוא נוהג. לפעמים הם בכל זאת מועילים, הדרדסים.
הודעה אחרונה מאת עומר, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
טוב אז ככה, יש לי פה קצת תמונות של כל מיני שלבים שעברתי עם האלפא. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו אולי יודע מאיפה אפשר להוריד משחקים למחשב של מרוצי מכוניות , ומשחקים שמעורבים בהם מכוניות כמו GTI ?
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם! אני במגמת מחשבים בכתה יא'. לסוף שנה כל אחד צריך להקים אתר על נושא מסויים. חשבתי בהתחלה כמובן לפנות לתחום המוטוריקה, ועלה לי נושא להקים אחד על יצרנית רכב שלא אנקוב בשמה כרגע. היום הסתבר לי שהאתר חייב להיות קשור למשהו ישראלי. לא בא בחשבון על יצרנית רכב מגרמניה או איטליה... אז אני רוצה שתתנו הצעות לנושאים לאתר... שהנושא יהיה קשור למוטוריקה, שיהיה מקיף ועשיר יחסית (לא על חנות שיפורים בת"א או משהו... ). אודה לכם אם תתיחסו ברצינות לבקשה......... תודה מראש, תומר.
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 0 תגובות
- 889 צפיות
הנה פה המון קטעי וידיאו מהתכנית של אדיר מילר. יש הרבה מוצלחים! תבלווו! http://www.reshet-tv.com/pages/minihp.asp?PageId=1544&ProgId=434
ועוד תצפית מוזרה
מאת אוהד- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שכבר רובכם שמעתם M3 טורבו בשוק הפשפשים זו בטוח היתה M3 E36ולגבי הטורבו היה שם שעון גדישה Air flow שהיו מורכבים ממש יפה בדש בורד של הבימר. הבחור טוען לטורבו שהורכב בסדנא בגרמניה. חוץ מדפיקה אחת מקדימה האוטו די טוב.
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
היה פשוט גועל נפש אני הייתי בכמה תחרויות אחרות והיה סבבה אבל זאתי הייתה נפילה ההתארגנות הייתה על הפנים והג'יפים היו בין האנשים כל הזמן צפצפו והזיזו את הישראלים שחייבים להכנס להם בין הגלגלים אחרת איך יסבירו לחברה שלהם מה זה הדבר הזה שמסתובב מהר ועושה רעש וגם אני חייב למחות על הג'יפים שהיו שם כולם משופרים בצורה מ-ו-ג-ז-מ-ת זה כבר לא מתקרב לדבר האמיתי סתם מאפנים נפילה
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו זוכר את הפורש בוקסטר הלבנה של פיליפס? כן כן!!! אוטו חברה! והם לא הסתפקו במדבקה קטנה על העכוז של המכונית, אלא שמו מדבקות ענקיות של פיליפס על הדלתות לכל אורך האוטו! לא רע לעבוד בפיליפס!
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לקחו שם רומאו תמים (שבמיקרה יש לי ולו אותו שם), יוליה ניכנסת ו.... קולטת אותו עם עוד גבר?????!!!!!! אני בשוק! אני כבר רואה את הירידות מהחברה....
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תראה לאיזה תגובות זה גורם כמה משעשע LOOOOOOOL :D:D:D:D:D:D: יום נעים איציק
הודעה אחרונה מאת Serpent, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מכיר אתרים עם תמונות מהסוג הזה: שיקוף רנטגן למכונית
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אממ חשבתי על לעשות פעם ביומיים הצגה של מכונית רלאי נשכחת אחרת... אממ יש לדבר ביקוש אני החלט יעשה את זה..! אם מישהו זוכר את מה שעשיתי ל-T16 אז זה יהיה באותו סגנון... ולמנהלים - באוף טופיק או בכללי? ראלימן
הודעה אחרונה מאת R.C, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
קצת פרטים עליו יש חגיגה לחבר היום 18 שנה אז הולכים לשם אז רציתי לדעת איפה זה עם לתקוף סבובים בדרך
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כן או לא
הודעה אחרונה מאת oyway, -
אני טסתי לשוויץ נתראה עוד 9 ימים תמונות מובטחות
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 1 תגובות
- 999 צפיות
מי מתכנן להגיע היום למפגש ??? אני רוצה לבדוק אם שווה לבוא . . . רק תרשו לי לעדכן אתכם, ברמת גן יורד גשם זלעפות . . .
מישהו מזהה איזה אוטו זה היה פעם לפני שעשו לו את כל ה"שיפוצים" ?
הודעה אחרונה מאת DMX, -
- 34 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני ממש ממש מרוצה. יש לי חיוך גדול על הפנים. מישהו מכיר את ספרי TESHEN? אלה ספרים בכל נוושא שבעולם שניתן למצוא בחנויות סטימצקי. בעיקר אומנות, אבל יש גם רכב ואלף ואחד דברים אחרים. ובכן... אתמול בלילה ידידה שלי באה לראות את הבית והביאה לי מתנה.ספר. אני חושב שזה אחד הספרים הכי מגניבים שהביאו לי בחיים שלי (ויש לי מאות). אלה למעשה שלושה ספרים. כ"א כמעט 800 עמודים. זה נראה לי ממש ממש יקר. אלה שלושה ספרים שכוללים את כל הסרטים שנעשו מראשון לראשון91 עד 31.12.00. ומי שמכיר אותי יודע שאני פריק של סרטים ואפילו למדתי (למה?!?!) תסריטאות. אני הבאתי את זה אפילו לעבודה. לכל סרט מוקדשים כמעט 20 עמודים שכוללים ציטטות ידועות מהסרט,תמונות מוכ…
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
כולכם מפוטרים!! סתם, סתם. אתם הזוכים של משחק האותיות, אז בטח תרצו את הפרסים שלכם תגידו לי איך נוח לכם ומתי... אני מעדיף לחלק אותם במפגש מועדון ה-5 השבועי כדי שכולם יוכלו להיות נוכחים ולראות את הפרסים. אם למישהו יש התנגדות או דרך חלוקה עדיפה (לא, אני לא שולח בUPS ) - תרשמו את זה פה.
הודעה אחרונה מאת שי, -
בקליות כהות לאופל קאדט אפשרי למצוא/להשיג ? כמה זה יעלה ?
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה זה בנייה MI16 או T16 ראיתי אותכם מדברים על זה ב"יעוץ לקניית רכב"
הודעה אחרונה מאת Roy, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני עומד ראשון ברמזור בצומת מולי עומד טנדר (איסוזו) ראשון ברמזור ממול שני היושבים בטנדר מסתכלים עליי (כנראה הקסנון משך את העיניים שלהם) הנהג מתחיל לפנות תוך כדי הצבעה על הקליאו שנייה אחת אני לא מסתכל עליהם ופתאום חריקה ובום הוא נכנס בליאנה לפניו שעצרה והוא לא שם לב כנראה בגלל המבטים בקליאו
הודעה אחרונה מאת Mleder, -
- 0 תגובות
- 930 צפיות
http://www.ultimatecarpage.com/frame.mv?file=car.mv&num=1331
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מי הכי יפה בכביש ? סקר : 1)אופל טיגרה 2)לאנטיס F הצ' 3)רנו מגאן קופה 4)פיאט בראבה (תחת מקוצר) 5)אופל אסטרה אנא בחרו , 1- הכי מכוערת 5 - הכי יפה
כדאי להכנס 1 2
מאת taos- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כנסו לפה אתם אולי תהנו http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200207110029441990&id=200301021318491197&user=tomeriva
הודעה אחרונה מאת ישי, -
תראו איזה זוועה. 1 2
מאת mat@n- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
תראו איזה דכאון. הלכה M3.
הודעה אחרונה מאת maxim, -
חידון: נראה מי מוציא עשר תשובות נכונות http://autozine.kyul.net/Quiz/Quiz.htm
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום! אני מחפש כבר המון זמן את המשחק need for speed 1 מישהו יודע איפה אפשר להשיג גם need for speed 2 זה טוב אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא... תודה
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 773 אורחים (הצג רשימה מלאה)