Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניטרוס-אוקסייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תן להם לעשן בסבבה שלהם! מעניין אותם משהו אחר?

.

אתה מתייחסים לעניין הזה של העישון כיאלו הבן אדם הופך לנרקומן שלא מעניין אותו כלום חוץ מחומר... אני מכיר מלא שמעשנים, וזה פשווט כמו להשתכר. כמו אף אחד לא הופך לאלכוהוליס מכמה שוטים, אף אחד לא הופך לנרקומן מכמה עישונים...

פורסם

אתה מתייחסים לעניין הזה של העישון כיאלו הבן אדם הופך לנרקומן שלא מעניין אותו כלום חוץ מחומר... אני מכיר מלא שמעשנים, וזה פשווט כמו להשתכר. כמו אף אחד לא הופך לאלכוהוליס מכמה שוטים, אף אחד לא הופך לנרקומן מכמה עישונים...

חס וחלילה! אם לא הובנתי אני מצטער! אני גם מכיר מלא שמעשנים, למעשה אני בקושי מכיר אנשים שלא מעשנים...

ולא אמרתי שמי שמעשן הוא נרקומן! חלילה!

רק תרשה לי לתקן אותך - זה לא כמו להשתכר. מי שמשתכר מחפש בלגאנים, מי שמעשן, מחפש ת'סבבה שלו, לא מפריע לאף אחד, מבסוט ורגוע.

נסה להכנס עם מסטול לויכוח פוליטי... זה לא מעניין! יותר מעניין סרטים מצויירים.

אז הדבר שמאחד את כל הסטלנים לדעתי, הוא לא דעה פוליטית בסגנון ימין-שמאל, אלא יותר קטע של חירויות האזרח. וזה כולל חוץ מעישונים למיניהם גם קטעים מסריחים ששמענו עליהם פה בפורום על שוטרים שמשתמשים בכוחם לרעה.

אז חוק לליגליזציה של קנאביס סאטיבה וקנאביס אינדיקה באמת לא יעבור אם לא יהיו לעלה ירוק 61 מנדטים (לא ריאלי). אבל מה שכן יהיה זה כתובת בכנסת לכל מי ששוטר נכנס בו סתם כי יש לו קוקו.

ועל זה יבורכו.

אני מקווה שלא עברתי פה על חוק תעמולת בחירות.... :wink:

פורסם

חס וחלילה! אם לא הובנתי אני מצטער! אני גם מכיר מלא שמעשנים, למעשה אני בקושי מכיר אנשים שלא מעשנים...

ולא אמרתי שמי שמעשן הוא נרקומן! חלילה!

רק תרשה לי לתקן אותך - זה לא כמו להשתכר. מי שמשתכר מחפש בלגאנים, מי שמעשן, מחפש ת'סבבה שלו, לא מפריע לאף אחד, מבסוט ורגוע.

נסה להכנס עם מסטול לויכוח פוליטי... זה לא מעניין! יותר מעניין סרטים מצויירים.

אז הדבר שמאחד את כל הסטלנים לדעתי, הוא לא דעה פוליטית בסגנון ימין-שמאל, אלא יותר קטע של חירויות האזרח. וזה כולל חוץ מעישונים למיניהם גם קטעים מסריחים ששמענו עליהם פה בפורום על שוטרים שמשתמשים בכוחם לרעה.

אז חוק לליגליזציה של קנאביס סאטיבה וקנאביס אינדיקה באמת לא יעבור אם לא יהיו לעלה ירוק 61 מנדטים (לא ריאלי). אבל מה שכן יהיה זה כתובת בכנסת לכל מי ששוטר נכנס בו סתם כי יש לו קוקו.

ועל זה יבורכו.

אני מקווה שלא עברתי פה על חוק תעמולת בחירות.... :wink:

יפה אמרת !

טוב - כל אחד שהוא משתכר, הוא מתנהג אחרת... זה תלוי בבן אדם...

אבל שאתה מעשן - אין אנדרובר...

פורסם

לא רק שאין אנדרובר,

אפילו הנגאובר אין...

:drinking:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

לא רק שאין אנדרובר,

אפילו הנגאובר אין...

:drinking:

טוב. נתפשר על הפירוש העברי של המילה: חמרמורת...

פורסם
חמרמורת...

מתחיל עם קללות הא...

אותך לאמא! (מייייייאוווו חתוווווווולהה, בורקקקקקס מהמאפייייייייההההההההה)

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם
חמרמורת...

מתחיל עם קללות הא...

:lol: הנדרובר אומרים בעברית חמרמורת... שמעתי את זה פעם ברדיו... מעניין מאיפה האקדמיה ללשון הביאו את השם המגוחח הזה...

פורסם
חמרמורת...

מתחיל עם קללות הא...

מה קרה ישי הראלי שוב לא מניעה?

:roll:

יא חמר!

פורסם

לירן מתוקי

אולי התבלבלת עם הראלי שלך

שלי *תמיד* מניעה!

אמינות של מינימום לנטיס ליסינג.

וללירן השני:

לא לנדרובר ולא אנדובר

ה-נ-ג-א-ו-ב-ר.

HANGOVER.

הנגאובר!

הנגאובר!!!!!!!!

תודה. :roll:

• תוכן חדש...