Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב הראשון שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 505 שנת 1984 חדשה מהניילון (25 ק"מ על השעון)

שירתה אותי בנאמנות כמעט 4 שנים שבמהלכן שלוש דלתות מתוך ה-4 עברו פחחות

הוחלף לאחר תאונה קלה מכסה מנוע, גריל ופנסים

pug505.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הראשונה שלי

פיאט אונו 45 מודל 93 מהשכרה.

עברה איתי שנה שלמה כמעט ללא תקלות

בשנת 98 היתה פולו קלאסיק SDI למשך שנתיים שנסעה 90K קמ :lol::lol:

שנת 00 גולף SDI שהוחלפה אחרי שנה לגולף הנוכחית

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
הראשונה שלי זו אלפא 156 2.0 ל' ידנית, לבנה.

עברתי איתה המון ואני דיי מיתגעגע אבל...

עשיו אני על 156 2.0 ל' JTS ידנית אדומה.... אז אני מיתגבר :D

צא מזה...זה של ההורים...לא שלך...

לגביי

הראשון היה ג'אסטי אוטומט שנת 92 1.2 , היתה אצלי שנה וקצת , כמו כל ג'אסטי היתה אמינה באופן סובארואידי לחלוטין , חוץ מהגיר האוטומטי שידוע בבעיותיו.... לא, הוא לא עשה לי שום בעיות...אני עשיתי את הבעיות....הוא רוסק כי ניסיתי להעביר מ1 ל2 באחד הכבישים היותר משובשים בנתניה....ואיך נאמר זאת בעדינות...הגיר "לא השתלב כמו שצריך" אם אתם מבינים למה אני מתכוון...

הרכב הראשון שעליו נהגתי היה מרצדס ויטו... עד היום לא נסעתי על וואן עם כ"כ הרבה כוח... טוב חוץ מהראלי של לירן... :lol:

:-)

פורסם

הסוויפט היא הרכב (4 גלגלים) הראשון שהוא שלי...

עד היום נהגתי חוץ מעל הסוויפט גם על - פונטו ספייס, סובארו לאונה, לאנטיס, safari, B2500, פיאסטה, סיריון, 205 GTI, לאנסר, אינקה, קורלה משטרתית, ברלינגו, פרטנר, ב.מ.וו. 328, כריזמה ופעם אפילו החנתי מוסטנג מאך 1 ...

יאשה גם אני מחפש את כולם , אתה פגשת צפרדע כי התעסקת עם הטייפ ואני פגשתי אוטובוס כי התעסקתי עם המזגן...

באו אנשים וישר אמרו לי שזה גם קורה לכולם... ראבק, הכולם הזה לא יודע לנהוג, גם הוא נכנס בצפרדע, גם הוא נכנס באוטובוס גם הוא נכנס ברברס בתיבת דואר...

haters will hate

פורסם

הרכב הראשון שלי הוא סיטרואן ויזה שהיא בערך התאומה של הטלבוט סמבה שהוזכרה כאן, רק שלויזה שלי יש גג. הויזה שרתה אותי נאמנה כבר יותר משנה ובחצי שנה הקרובה התוכנית היא להחליפה במיני שכל כך שונה ממנה בתחום הנוחות וההתנהגות. אני מאמין שאני אסתדר.

הרכב הראשון שנהגתי עליו, דקה וחצי אחרי קבלת הרשיון היה . . . . . . . .

דייהטסו שרייד של חבר (שריסקתי כמה חודשים מאוחר יותר) חשוב לי לציין שזה אפילו היה חוקי כי אמו ישבה במושב האחורי- ככה שהיה לי מלווה מבוגר :lol:

בכל מקרה אם אני לא אצליח למכור את הויזה במחיר סביר היא תשאר אתי לנצח

DIAMONDS ARE FOREVER

:shock:

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

יש כאן רוב סוחף לפיאט - שלי פיאט פיורינו 93... נמכרה לפני שבוע ב-4000 ש"ח.

בהתחלה היא הייתה שייכת לאבא שלי, אבל אחרי שהוצאתי רישיון (טסט ראשון - עד היום אני לא יודע איך)

הוא החליט שאני אנהג בפיורינו ולא במאזדה של אמא, כנראה בגלל שהפיורינו לא הייתה עוברת את ה-100 קמ"ש.

ומה הפלא? עם 220K ק"מ, ומנוע שלא עבר שום טיפול בשנתייים האחרונות זה די ברור שאי אפשר לעבור 100 קמ"ש.

השוס הגדול היה שיום אחד נסעתי עם חברים לת"א, ובדרך חזרה לראשון אנחנו מריחים ריח של דלק בתוך האוטו.

אני מרגיע אותם "זה כלום, אל תדאגו... זה ככה תמיד..." עד שבסוף עצרנו מתחת לבית של חבר

ופתאום עשן לבן סטייל מנגל של יום העצמאות התחיל לצאת מהמכסה מנוע, חבר שלי עוד ניסה להגיד "מה פתאום זה סתם ערפל" :lol: , או שלא :!:

כיבינו את האוטו, שפכנו ז'ריקן מים על המנוע, יצא כל כך הרבה עשן שהשכנים חשבו שאנחנו עושים מנגל מתחת לבית שלהם ב-4 בבוקר.

חיברנו את הצינור חזרה לקרב' (ואני עוד בהתחלה הייתי בטוח שזה צינור מים) וחזרנו הביתה ב-40 קמ"ש כל הדרך.

ועוד לא סיפרתי לכם על האבא של החבר שירד לעזור לנו עם סיגריה ביד...

זהו לבנתיים, יש כאן עוד סיפור אם עדיין לא נמאס לכם...

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=5022#5022

צחי.

No worries 8)

פורסם

יאשה גם אני מחפש את כולם , אתה פגשת צפרדע כי התעסקת עם הטייפ ואני פגשתי אוטובוס כי התעסקתי עם המזגן...

באו אנשים וישר אמרו לי שזה גם קורה לכולם... ראבק, הכולם הזה לא יודע לנהוג, גם הוא נכנס בצפרדע, גם הוא נכנס באוטובוס גם הוא נכנס ברברס בתיבת דואר...

רק עכשיו ראיתי .

חזק.... :lol:

מתברר שיש אחד כזה : כולם.....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

חיפושית 76 1200 כחולה. הייתה אצלי איזה 5 שנים.

אחלה אוטו שבעולם, בית ספר לזריקות תחת ולמכונאות רכב.

האוטו הזה כל כך פשוט שהארגז כלים שצריך בו זה פטיש 5 קילו וחבילת אזיקונים.

האוטו עשה 0-100 שנמדד עם לוח שנה, והגיע פעם אחת ל-130 בירידה ארוכה, וכמעט השתנתי במכנסיים מהפחד שאני אעוף מהכביש מהחוסר יציבות המזעזע.

עליות הוא עלה כמו שחיפושית (החרק) מטפסת על קירות. בהילוך ראשון ב-10 קמ"ש הוא עולה הכל. פשוט הכל.

נסעתי איתה לים המלח, לכנרת, לצפון ולאן לא. סחבה 6 חברה כמו גדולה וכמעט לא שתתה דלק. יופי של אוטו ראשון.

אחר כך היא עברה לאחי שעשה איתה תאונה והיא הושבתה. אז הוא שידרג את עצמו לחיפושית 73. :wink:

פורסם

הרכב הראשון שבבעלותי (רשום על שמי) היא הנוכחית- 206 XS. :D

לפני שקנו לי- נהגתי קצת על פאסאט ידנית 94', פיאסטה 96' ידנית וגולף 2.0 אוטומט (איכס)

וזה ה-ס-ו-ף. :wink:

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם
לפני שקנו לי :wink:

איזה משפט יפה....

הלוואי והיו קונים לי אוטו , אפילו ביאנקי...

אני כמו יאשה בילדותו , הכל לבד, הכל כמו "כולם" ... רגע, זאת אומרת שיום אחד תהיה לי אריקה 1.3 ??? איייכס. אני והסוויפט לנצח...

זה מזכיר לי סיפור על זקן אחד שהיה לו תוכי וכל היום התוכי היה עושה רעש של מכוניות, הזקן בא הביתה רואה ת'תוכי עושה וווררםם ... ווורררםםם... אז הוא אומר לתוכי שיפסיק.

אתם מבינים? הוא אומר לא שיפסיק.... חחחח... איך הוא יכול להפסיק??? חחחח...

סתם המצאתי את זה...

haters will hate

פורסם

האוטו הנוכחי שלי הוא האוטו הראשון בבעלות מלאה שלי, אחרי שותפות קצרת מועד ויקרת כיס באירופאית מעט לא אמינה (פג'ו 205 שמה).

קניתי בתחילת הקיץ, יום אחרי הבגרות האחרונה של יא' פורד אסקורט ברנדה 79' מכספי המלא ב1400 ש"ח, גם ביטוח שילמתי.

עד היום כבר השקעתי באוטו אלפי שקלים בשיפורים ושינויים שונים.

השוואה למצב הנוכחי יכולה להגיע דווקא מכיוון הנהיגה, עת ג'רמי עשה פאוור סלייד בהילוך שלישי(!) כאשר עזר לי לבדוק הרכב. כיום זה כמעט בלתי אפשרי.

המטרה שלי היא הנאה טהורה, מה שהברנדה מספקת לא מעט ממנו. והיא גם אמינה כמו האימפרזה של אבי, למרות שמנועה הקטון עבר 250400 ק"מ מקוריים.

זה האוטו הראשון שלי והוא לא ימכר לעולם.

אגב- לאוטו אין פגיעת שלדה. 79' להזכירכם.

עדיין יש הרבה דברים שאני צריך לסדר לפני שאני מתחיל לטפל בעוד "מותרות"- רשימה מצורפת:

רמקולים אחוריים-הגבהות.

סידור זיז החזרת איתות.

שיפור אטימת רוח בחלון משולש שמאלי קדמי.

דלק- אידוי/נזילה לבגאז'.

אורות- ממסר: סידור ובנית נעלי כבל.

שימונים שונים- דלתות/חגורות-תקופתי.

בדיקה/נקיון פלאגים.

בניית תא כפפות נוסף.

סגירת AIRBOX (חור).

חיזוק מראת צד שמאלית (אין ימנית לחזק).

העברת קליטת תחנות לאירופאיות.

כיסוי מוט הגה/כבלי חשמל שונים.

בדרך הארוכה לשלמות מכנית...

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
:lol: הרכב הראשון שלי הוא RV 50 SUZUKI בגיל 13...אחריו באו טרקטורונים של פולריס מ-TRAIL BOSS ועז הסקרמבלר האימתני אחריו היה ימאהה WARRIOR אחר כך YZ 250 וכיום יש לי את GTI 205 1.9 בת זונה!!!! :lol:

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

הרכב הראשון היה אופנוע SUZUKI TS 50 ... פשוט מפלצת.. 85 קמ"ש בירידה עם רוח גב..

אחרי זה עברתי לפג'ו 205 ג'וניור שנת 88 שמאד אהבתי ...

לאחר מכן עברתי לראלי ..

ברקע תמיד היו לאנטיס ליסינג ... 2 מהם .

פורסם
לפני שקנו לי :wink:

איזה משפט יפה....

הלוואי והיו קונים לי אוטו , אפילו ביאנקי...

אני כמו יאשה בילדותו , הכל לבד, הכל כמו "כולם" ... רגע, זאת אומרת שיום אחד תהיה לי אריקה 1.3 ??? איייכס. אני והסוויפט לנצח...

איכס הא ?????

אם לאחר 6 מכוניות אני החלטתי להישאר עם הברזילאית שלי , לא נראה לך שאני יודע מה אני עושה ?

האמת אני לא יודע מה אני עושה..... :roll:

ועוד משהו....

אתה והסוויפט לנצח....

:lol::lol::lol::lol::lol:

חכה חכה , זה שכמעט התהפכת כשנסעת אחרינו , זה עוד כלום.....

בפעם הבאה שתבוא / תיסע אחרינו אנחנו נכין לך הפתעה..... :roflmao:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני לא נוסע אחריכם יותר , אתם עוצרים ברמזור ומאותתים שמאלה , אני פונה ואתם ממשיכים ישר...

אה ... ואיך יכולתי לשכוח את ה15 סיבובים בכיכר... חשבתי שאני אסתובב עד שיגמר הדלק...

עריכה:

אם באופנועים עסקינן אז אני התחלתי עם אפריליה רייסינג מודל 99 (יחידה בארץ)

איך שהתעופפתי עם האופנוע הזה בניסיון להשכיב על כתם שמן...

אחריו בא ה DT האגדי עם בולם אחורי מטורף שהגביה את האופנוע בצורה קיצונית

סגרתי איתו 114 קמ"ש בדוק. ואחרי זה ירדתי לזנות וקניתי טוסטוס...

ועכיו הסוויפט -- שתלווה אותי גם כשאחנה לידה איזה R750 או נינג'ה 600....

וירון - אני גם רוצה ברנדה....

haters will hate

• תוכן חדש...