אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,352 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הבן אדם השקיע באוטו מעל ומעבר בהתחלה היה לו איזו פיאט מתפרקת עכשיו עבר לבאלנו שם לה אולטרות גאנטים השתיל לה מנוע 1.8(זה מה שהוא טוען) שם מדבקה ענקית שרשום BALENO GT ועוד כמה שטויות הקיצר כול זה ואני עם הטויוטה שלי "לקחתי" אותו בלחיצה
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
להוריד מקאזה, שווה כל מ"ב מתוך ה135. אמנם המכוניות לא מושלמות, אבל זה הרבה יותר כיף שיש לך את האוטו של הנהג שאתה בוחר ולא סתם אוטו של חברה. כל הנהגים והמכוניות בWRC2002- לואב ורדסטורם בקסארה, ברנס ופניצי בפג'ו, דידייר אוריול בדלתא אינטגרלה מ89!, מאקינן באימפרזה החדשה, לויקס וקאנקונן ביונדאי המגניבות, אוקטביות חדשות, דלאקור בEVO7!, מקריי כמובן בפורד, יחד עם מרקו מרטין שמחפש את אמא! (אה).
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
1.איך אני יכול לדעת מתי יש מפגשים ואיפה?? 2.אני מחפש לקנות מנוע של חיפושית או אפילו חיפושית פרטים ב 068554895
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמובן שאם המחיר יסתכם ב 500 ש"ח בלבד אני עושה את זה SPARCO מומלץ? ? דגשים שצריך לשים לב אליהם ? תודה
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
אתם גזומים!!!!!!לגמרי!! 1 2 3
מאת bender- 36 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אין על ככררממי!!!!hks!! מזרק חמישי ,אלמנט חמישי,גלידה סנדדי עם אגוזים ומעט סירופ שוקולד!!שוט של nos!!! או white window(מי שמכיר זה גוזר כל מכת חשמל של תומר חחחח ) לידיעתכם הוי טי אס היא מכונית ספורט אמיתית(תומר ) ועוד צרפתית דרך אגב יש מסלולים ומקומות שבהם גם למכוניות על(או קרוב למכוניות על) יזיעו מול הסקסו!!! מה הקטע של השטויות שלכם??(תשתפו אותי גם כדי שאוכל לצחוק או לבכות) אופס מהלהט שכחתי לצרף את זה כתגובה לנושא המקורי אודה אם תוזיזו ל"אין אבל אין על שלדה צרפתית" תודה http://www.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/021225_153532-2724/fastfurious-006.jpg
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תראו איזה יופי שפרו אותה, נראת משהו ב@ זו$%
הודעה אחרונה מאת תומR, -
בקשר למפגש . . . 1 2
מאת redroze- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הגעתי כבר פעמיים ולא זהיתי אף אחד (למרות שנראה לי ששבוע שעבר זיהיתי את הסובארו של איציק) . . . איך אני יכול לזהות אתכם ??? אתם חונים בחניה של מה שהיה פעם המסעדה NOMDER ONE (זו לא שגיאת כתיב) או בחניה המקבילה לה מעבר לכביש ??? כי בחניה של המסעדה ראיתי כמה גרוטאות, אאאאההההממממ, סליחה כמה צרפתיות חונות אחת ליד השניה . . . בכל מקרה, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד . . .
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
נעלי SPARCO
מאת .tommy g- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ראיתי בקניון, בסקאל ספורט את אני לא טועה, נעליים של פומה-ספארקו. הכיתוב SPARCO שמופיע על הלשונית של הנעל מעוצב בדיוק כמו זה שעל הכיסאות והמוצרים של ספארקו לרכב... הנה תמונות: מוזר, לא
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כבר פעמים שראיתי אותה, תמיד רציתי לדעת של מי היא... דרך אגב,ניטרלו מכונית תופת ליד מגרש הרוסים... :Fade-color הרס לי את התוכניות...
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
306, מוגזמת?
מאת יקיר- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש מצב להאיר את איצטדיון יד אליהו עם הפרוז'קטורים האלו?
הודעה אחרונה מאת paulpro, -
מישהו מזהה איזה אוטו זה? זה גיהנום אמיתי!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת Alfa147, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איפה מוצאים כאלה פה? http://www.bip.co.il/news.asp?catID=25&pgID=6854
- 2 תגובות
- 937 צפיות
האליפות בבאר 7 למי שרוצה לבוא ליראות. אני מיתחרה עד 65 קילו אחרי שעליתי מ 58 ל 61 ק"ג בשבועיים.
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
זוהי למעשה הונדה סוויק דל סול אם אני לא טועה http://www.modifiedcars.com/cars/car.asp?id=687
הודעה אחרונה מאת David, -
- 2 תגובות
- 938 צפיות
אני זוכר פעם נכנסתי והייתה אפשרות של צ"ט (או שזה רק נראה לי) אבל למה לא להוסיף אפשרות כזאת, אתם (מנהלי הפורום) חושבים על זה
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום , אם הבחור עם הרכב הנ"ל שנדפק היום ב - 24-12-02 בקניון הגדול בפ"ת צריך עדים שיפנה אלי בפרטי , ראיתי את זה מלמעלה .
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפי איך שאתה מתנהג לסיירה שלך לא מגיע לך !!! . . . .
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני נוסע עוד מעט לאיטליה. אני מוגבל בזמן ואני מתכוון ללמוד כל יום עד ארבע אחה"צ .אח"כ אני עולה על האוטו ונוסע. מצידי שיהיה עד ארבע בבוקר. האם מישהו כאן היה באזור מודנה ולסירוגין אזור טורינו? אם כן,האם יש משהו מומלץ ספציפית? אני יודע שאני צריך להיות במוזיאון המוטורי של מודנה. עובדים בטירוף על אישורי כניסה לפרארי ואני גם הבטחתי לעצמי שאם פעם אני אהיה באיטליה, אני אעלה לקבר של el comandatore ,אנזו פרארי, ואניח פרחים.הקבר נמצא כחצי שעה ממודנה.זה דבר שהבטחתי לעצמי-וזה מאוד חשוב לי. אני גם זקוק לשמות של מסעדות טובות,חנויות שמוכרות שיפורים לרכב (כבר יש) והכי חשוב- ממורביליה. לכל מי שכבר עכשיו מתכוון לכתוב - אני לא מביא לאף אחד סיגריות.…
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא לשכוח
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למישהו יש אתר על מירוצי רחוב בעברית? שאלה בנושא אגזוז לחץ הנמכר בישראל ב 1000-2000 שקל הוא סתם עושה הרבה רע ו יופי בלי להוסיף לביצועים של המכונית? תודה
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
שאלה על דלתא GT. 1 2
מאת Guest TALOR- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברה מה הם הנתונים של דלתא GT?.אם אני לא טועה זה מנוע 2000. אני פשוט לא מוצא את הנתונים בשום מקום. יש אחת נדירה בחדרה.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.localhost.nl/stuff/flash/car-1.swf
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
או שהיית ברכב שהנהג נרדם בו?
הודעה אחרונה מאת beresford, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
והנה, הפעם סלספיד.
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
אתה צריך ללמוד את התיאום שבין רגל שמאל ליד ימין (הצעה שלי, תלמד לתופף ). לשיפור הביצועים, תשאיר את רגל ימין על הגז (קצת מרתיע בהתחלה, אבל תנסה להתרגל). רגל ימין לחוצה, לחיצה מהירה על הקלאץ' (חזקה) והעברת הילוך מהירה ושחרור הקלאץ (שים לב שההילוך נכנס) מהר. העובדה שהדוושה של הגז לחוצה (ולא בעדינות) תאפשר לך לזרוק קלאץ' מבלי שהאוטו יכבה. תצטרך ללמוד את ע"י ניסיון, לפחות 50-100 פעם. הטריק זה לנסוע עם שתי רגליים לחוצות (קטע פסיכולוגי). הנהלת הפורום מזהירה: שימוש בשיטות העולות בשרשור זה הינן על אחראיות המשתמשים ומסוכנות לבריאות (ולביצועים...)
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפני בערך 8-9 חודשים היה לי קטע רע באיילון. הכל התחיל אצלי בבית. היה בערך תשע בערב,יום חמישי. הייתי אמור ליסוע להרצליה. מה עושה אדם שנוסע להרצליה? - עולה על האיילון ונוסע. אז הנעתי, חיממתי ונסעתי. ישר אחרי הירידה מקק"ל אני מתנחל במסלול השמאלי,מתיישב על איזה 130 ומזיז את כל מי שנוסע מאה. בשלב כלשהוא, מישהו מהבהב לי מאחור. מה עושים כשמהבהבים לך מאחור? או שזזים ימינה, או שאם נחה הרוח, לוחצים ורואים אם הוא ידביק,אם הוא ייעלם או אם הוא יזוז. אני זוכר שהמנוע 1600 היה אצלי באוטו אולי שבוע.הוא היה לגמרי לא מכוון,על מזרקים של 1300 ועם גיר ארוך של XSI.מכיוון שנהניתי מהמומנט,המשכתי ללחוץ ,כשהרודף מאחורי במרחק של כארבעים מטרים. הבן זונה החזיק עד 150 בערך. היה קשה לראות קווי…
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
על שילדה של מכונית ספורט צרפתית אמיתית!!! פשוט אין על השלדה המדהימה ההגה המדוייק פשוט יצירת מופת!! :snipersm: (במיוחד שמדובר בהשוואה לשלדה גרמנית נחותה(כמו גולף\אאודי\איביזה=אותה השילדה= גולף גי טי איי\אי 3 \איביזה טורבו.למרות שאני לא בטוח אם השלדה של האיביזה זה של הפולו??) איזה כיף!!
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני היום בדרך לתל השומר בבוקר נוסע ורואה מאחורי רכב בצבע בורדו מזעזע אז לא מתייחס וממשיך ליסוע על הנתיב השמאלי ב-130 והוא נוסע אחרי וממש צמוד החלטתי לעשות משחקון קטן להאיץ ולראות מה קורה אני עם הטויוטה שלי מדביק את הדוושה וניצמד לכיסא האוטו ניכנס לקיק(אוטומט מסריח) ומזנק ל-160 והדבר הבורדו המזעזע אחרי בלי בעיה הגעתי כבר לפנייה לתל השומר(לנסוע כול הדרך 140-170 זה יוצא עניין של דקות) אז עברתי לנתיב האמצעי הבורדו מתקרבת אלי ומיישרת איתי קו, אני רואה בו בחורה נוהגת עם עוד אחד עושים לי שלום ואגדול למעלה..... הם ממשיכים עוד קצת אני קולט זאת M3 ממצרים מספר לבן בעל 3 אותיות בערבית ו-2 מספרים עם עוד כמה אותיות בערבית למעלה M3 בורדו זה ממש מזעזע
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת יקיר, -
-
תצפית
מאת עמרי אם-פאוואר- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
נצפתה M3 כחולה נוסעת ליד רחוב בוגרשוב בתל אביב והיה לה את כל הסממנים של אם3 הספויילר התחתון הקידמי הסמלים בצד הגאנטים רק מאחורה ה2 אגזוזים הכפולים שלה לא היה מ- CHROME מוזר... כמה אם3 יש בארץ ? יש את השחורה של השגריר ואני ראיתי עוד אחת לבנה בייבוא אישי ומישהו יודע אם יש אם5 בארץ ? ראיתי פעם 540 ידנית עם קיט שלם של אם5 רק אין לה שני אגזוזים כפולים כמו לאמיתית
הודעה אחרונה מאת ac cobra,
-
מי מחובר 22 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 673 אורחים (הצג רשימה מלאה)