Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו שמע על חרם הצרכנים.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קיבלתי מייל עם תפוצה היסטרית לגבי חרם צרכנים על חברות הסלולר ב-9.1.03 האם מישהו שמע על זה? עוד נאמר שתיהייה עלייה של 35 אחוזים!!!!! במחירי זמן האוויר....בקיצור מי ששמע ומי שלא ב9.1.03 יום ללא שיחות ולכבות מכשירים בבקשה.... :evil::mad::x:!::!::!::!::!:

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

בחרת בפורום הלא נכון...

קודם כל זה לא פורום סלולרי...

שנית... יש כאן יותר מידי נציגי חברות סלולריות...אז עזוב... צא מזה...

חוץ מזה... היה אמור להיות חרם אתמול ב29.12 ולא יצא מזה כלום...

:-)

פורסם

אני משתדל להחרים את חברת הסלולר כל יום ומתקשר מהעבודה. :lol::lol:

אבל ביננו, מנסים להוכיח שאפשר ללא הטלפון הסלולרי וניתן להחרים אותם, אבל....

יש פה מישהו מוכן לוותר על הסלולרי שלו לצמיתות??

אני לא

זה לא יעבוד לדעתי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אני מוכן לוותר על הפלאפון שלי לחודשיים.

כמובן שרק בתמורה ל..........רביעית צמיגים.

ואי אם אני יעשה חרם על סלקום אז אני יוכל לקנות רבעית צמיגים בחודשיים.(900 שקל לרביעיה)

פורסם

שנית... יש כאן יותר מידי נציגי חברות סלולריות...אז עזוב... צא מזה...

באמת??? איפה אתם נציגים של סלקום שצריך אתכם?!?!?

שמישהו ידאג שייסדרו לי את המכשיר!! :lol::lol:

.......

לא באמת אתה צודק אין טעם לעשות את השביטה הזאת ועליית המחירים, בסלקום לפחות היא לא נוראית ב 2 או 3 אגורות לדקת זמן אויר, וחוץ מזה אין מצב שאנשים ייסתובבו בלי סלולארי ליום שלם וגם ככה כמו רוב ההפגנות זה לא ייעשה כלום חוץ מהרגשה טובה על זה שהם ניסו... :roll:

• תוכן חדש...