Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! :ok::ladysman:

אני לא אשכח אף פעם את הרגע שהתקשרתי למורה והוא אמר לי: "תשמע, גיא, אני מצטער, אבל ...אנחנו לא נתראה יותר...!"

הרגע המאושר בחיי :D

סע בזהירות החודש הראשון הוא קריטי וההורים יכולים להיות מטרד גדול בתור מלווים אז תיאזר בסבלנות!

פורסם

אה נכון בקשר להורים

רובם מציקים בזמן הנהיגה ודווקא במקומות שלא עקרוני כמו 95 במקום 90

אל תתיחס רוב ההורים מציקים גם אחרי תקופת המלווה כשאתה נוהג לידם

תסע כמו שאתה יודע בלי שטויות (לפחות לא בהתחלה ) ותהנה

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

בתור נהג חדש שקיבל את הרשיון שלו לפני 3 חודשים אני באמת אומר לך מזל טוב ואני מבקש ממך בתור נער (בחורצ'יק P:) שלא תסע לפני סיום המלווה זה סתם פחד וזה סתם מאים ואתה לא תדע מה לעשות במצב שלפני תאונה..

ואני אומר את זה לא בתור איזה נהג של איזה כמה שנים אני אומר את זה דוגרי אחי כל אחד טוב שיש לו מלווה אולי לא לחודשיים אבל טוב שיש ...

דבר 2 באמת אני מאחל לך שתהנה מהרשיון ושתנהג כמו שצריך ושתתרגל לאוטו מהר מאוד ותשתלב במדינה שלנו שכל אחד יודע לנהוג ושכל אחד הכביש הוא שלו

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

אח שלי, קודם כל מזל טוב ובאמת תנצל את הרישיון אבל!!!!! ביום שאתה קיבלת רישיון אני איבדתי אותו ובגלל רגע של טמטום :x

תעשה לי, להורים שלך ולכל מי שנוסע על הכבישים טובה וסע לאט, אני יודע שאני נשמע כמו סוכן מושתל של משרד התחבורע, אבל זה לא שווה את זה, ימי הכיף שלך עכשיו הם גיהנום בשבילי, אני מקווה שאלוהים אוהב אותי ויוציא אותי איכשהו מזה בזול. וכנראה אני אנהג רק בעוד שנה!!!!

כך ששמור על עצמך וסע לאט

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם

מזל טוב!

סע בזהירות ותשתדל לא להפריע לתנועה.

:multi:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...