אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,351 נושאים בפורום הזה
-
נצפתה תאונה
מאת Mleder- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני שעה נצפתה תאונה אשר הגורם לתאונה היה גנב מכוניות, שנכנס בסובארו לגאסי ,המכונית שנכנסה בלגאסי הייתה סובארו פשע טנדר, אשר הטנדר עשה סיבוב של 180 מעלות מכוח הפגיעה אף לתוך שיח ,ישר עצר רכב ועזר לסובארו פשע לצאת מהשיח ,ושהם ניסו לדבר איתו ישר ידעו שהוא ערבי בלאגסי היו 4 אנשים 2 ילדים ו2 הורים, האבא נלקח לבית חולים בשביל בדיקה כללית , הגנב נלקח לחקירה, והוא הגיע מכפר ערבי ליד באר שבע לפי מה ששמעתי מהמשטרה שדיברה בקשר , הסובארו פשע נפגעה בצד והלאגסי כל המקדימה נמחץ
הודעה אחרונה מאת baleno_sti, -
מה זה כוחות ג'י ? 1 2
מאת Liran_a- 17 תגובות
- 12.6 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי על זה ?
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 27 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
לא!!! אני לא מוכר! אבל מה שכן... מצאתי 106 ראלי!!! מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!! שנת 98 למכירה! עם ג'אנטים יפים - סופרטוריסמו קורסה 15 אינץ' יש לה גם ספוילר שאני לא אוהב אבל אפשר להוריד ועוד כל מיני שיפורים חיצוניים כמו מראות וידיות מולבנות נראית שמורה מאוד מאוד! שווה ביותר!!! תרימו טלפון ותשאלו את המוכר בקשר ליד וקילומטרז' (012... סתם, כי בא לי לדבר!) מצורפות תמונות של האוטו שצילמתי, המספר טלפון מופיע במודעה שעל האוטו. בגלל שאני יודע שכמה ממכם מחפשים והרבה ביקשו ממני אישית לעזור להם למצוא, אני מפרסם אותה כאן ככה ושכל הקודם יזכה! אז יאללה לעבודה!!! וכמו שמודי בראון אומר... תבלו!
הודעה אחרונה מאת taos, -
- 0 תגובות
- 954 צפיות
מ-ז-ל ט-ו-ב אני לא טועה, נכון היומולדת שלך היום, כן וגם אם לא, בכל מקרה מ-ז-ל ט-ו-ב
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
מיילים מאפריקה
מאת razmel-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת ישי, -
-
טופ גיר ב22:30!!!
מאת ישי- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלא תגידו שלא הזכרתי לכם! טופ גיר בעוד שלושת רבעי שעה! לא לשכוח!
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרי עוד חודש זה ינואר וזה תחילת שנה חדשה לפי הלוח הלועזי.. מתי יורדים שנתונים והמחירים לרכב יד שנייה מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת taos, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה דעתכם יש טעם?? אממ בשביל הקטע זה נקרא : Derbi-Predator(Gp1
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני כמה זמן כתבתי כאן שיש לי הזמנה למשפט על "נהיגה בקלות ראש". http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=2691 בפוליסת הביטוח שלי מצאתי שכתוב "ביטוח הגנה משפטית בגבול אחריות מירבי: 15,000 השתתפות עצמית: 100" האם אני יכול במקרה שלי לשכור עו"ד על חשבון הביטוח?
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בזמן האחרון מוצגות כאן תמונות של הרכב של כמה מחברי הפורום אז גם אני צילמתי 2 תמונות של הרכב שלי. (טוב נו זה מה שנשאר בפילים) האוטו כבר עבר 286,000 ק"מ וכל השנים טופל על ידי, ככה גם נראה לא?
הודעה אחרונה מאת David, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמו כל יום שישי בלילה אני נפגש עם כל החברים אלו הולכים לפה ואלו הולכים לשם והקיבה שלי אומרת לי אני רוצה לאכול ודחוף...אז זה מה שעשינו הלכתי לתדלק את עצמי וכל הזמן הזה מציק לי משהו יש לי בערך 12 שעות גולף וי 6 ועדיין לא נהגתי בה איפה שאני אוהב, איילון וכביש מס'1 לא עושים לי את זה, השעה כבר אחת וחצי בלילה ואני מנסה למצוא סיבה להפרד מכולם, אומר שלום יפה הולך לאוטו מניע לוקח נשימה ארוכה ונוסע. חברתי היקרה שואלת "לאיפה?" ואני עונה לה "לעשות כיף" והיא לא מבינה במה מדובר אז אני מפרט לה " אנחנו יוצאים לנסיעה" עוצר בתחנת דלק ממלא חצי טנק של אוקטן 99(כמה דלק האוטו הזה שותה)185ש"ח אבל למי זה מזיז. מניע שוב ונוסע לכיוון בית שמש, כביש מס' 1 ממש לא מעניין חוץ מאיזה מכונית הפוכה ומר…
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת הפנצטה שתלשה כוכב, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קבלו כתובת שבה נאמר על סוזוקי באלנו שהיא ימירת אומנות מכאנית מדהימה נקרעתי
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שיטוט בפורומים בריטיים הוביל אותי לראלי הזו... (יפיפיה אמיתית ד"א... ) Totally stripped inside למשל.. תקרא מה יש לה: 106 Rallye S1 with 1.6 engine - 1.3 head and manifold, K&N 57i, Griffiths Engineering Q-Shift, Stripped-out interior, Carbon Fibre centre console with flick switches and battery cut off, Sparco Seats, 4-point Sparco seat belts, 15" White Monza's, Full respray in Bianca White, Peugeot Sport Exhaust System, GMC 4-2-1 SS Manifold, Cross Drilled disks and EBC Red Stuff Pads - rear disk conversion to come!!!!!!! השראה
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
מזל טוב לרגל רכישת הוולקן 1.9 ידנית :!::!: שתהנה ממנה ותשבע רק נחת איציק נ.ב. הארגז כלים מוכן
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר ת'קובץ פלאש הקורע מצחוק הזה? ".......טוב בואי נחתוך ת'דיבורים האלה, ונחתוך לאיזה דירה משהו......... אני יפרגע אותך......"
הודעה אחרונה מאת Alfa147, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לא ייאמן, אחרי יום של גשם רציני בצפון (הייתי אתמול בנצרת... איזה מבול) ובמרכז, ועכשיו עם עוד בוקר רטוב ומטפטף... הרמזורים עובדים!!! אין פקקים!!! (טוב, לא יותר מהרגיל) :crazyeye: יש ניקוז!!! ובתור בונוס - קמתי בבוקר והפלא ופלא הרכב שטוף ומבריק ! מה, נחתתי באירופה? או שזה סתם Lucky Day ?
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היציאה שלה מקו הזינוק די מדהימה יחסית ל-traction שהיה ניתן לצפות לו מרכב עם 700+ כ"ס. הקישור: http://w1.226.telia.com/~u22607545/race1.mpg
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
(המצ'ומקמק... )
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש למישהו את הטלפון שלהם תודה
הודעה אחרונה מאת luckies, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.kaergaard.dk/simulator.asp
הודעה אחרונה מאת Rשף, -
נס הרים וירושלים 1 2
מאת RedR- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
החלטתי עוד פעם לנסוע לנס הרים , לאחר בדיקה שגרתית , שמן , מים , לחץ אויר וכו' .. נסענו אני וחבר ... הפיקשוש הראשון ששמנו לב היה שלקחתי את המצלמה אבל השארתי את הצ'יפ בכונן שלו ... אין תמונות לאחר כיף של נסיעה לכיוון אבן ספיר חבר שלי מציע " בוא נכנס לירושלים ונאכל משהו " .. אמרתי " קצת מסובך בירושלים , אתה בטוח שנדע איך לחזור ? " "בטח ... זה לא מסובך ... מקסימום נשאל מישהו ... " אחרי שעה : " בארי ( השם של החבר ) ... יא בן זונה ... איך כבינימט אני יוצא מפה .... בארי זה מזרח ירושלים .... בארי למה יוצאים לו חוטים מהחולצה " ... בקיצור הסתבכנו בירושלים חבל"ז שוש ... פשוט עיר מסובכת ... המון בונים והמון עקיפות חד סיטריות . אבל חוצמזה עיר ב…
הודעה אחרונה מאת David A, -
לא כל כך קשור 1 2
מאת Mleder- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מי היה היום ברידינג נראה לי זיהיתי כמה אנשים אממ שתיים מהם היו ליד 3 106 ראלי ואז עברו לעמוד ולשתות קולה ליד 306 XSI פחדתי לבוא לשאול
הודעה אחרונה מאת T16, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו היה היום במפגש של אלפא??
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אין לי רשיון...אבל יש לי נסיון.... http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=326&id=319375
הודעה אחרונה מאת ron_mazda323-f, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בביטוח חובה של הרכב של ההורים שלי כתוב 1600 סמ"ק שבעצם זה 1595, ובתעודת ביטוח הקודמת כתוב 1595. האם תעודת הביטוח שיש לי כרגע בסדר?
הודעה אחרונה מאת maxim, -
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כי אני לא בכל מקרה זכיתי לראות היום במוסך צמפיון גולף 1.6 אוטו, בעל הרכב כנראה מאוד יצרתי והוא שם סמל של V5 ויחד עם זה הוא הדביק סמל XS של פיזו 106. ואם כבר התחלתי, אז למי שלא ראה יש גולף 2.0 ליטר אוטו שמגיע למפגש עם סמל של V5 4MOTION, עוד דגם חדש מבית פולוצוואגן כמה כ"ס זה מוסיף לדעתכם?? שי
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
הדבר הבא!
מאת cars jacker- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
החלטתי להתעשת קצת בפורום ולרשום כמה דברםי ברצינות (למרות שמה שרשמתי מקודם אני עדיין חושב כך..), אבל רציתי להגיד לכם על האוטו שעומד לנחות בישראל בקרוב, קבלו אותה: אאודי RS6, מתחרה עם פורשה קררה S4, ללא ספק מכונית פגזית שעומדת להגיע. וואי אני מחכה לה! בטח שעדיף על פג'ו או על אלפא רומאו... בכל מקרה מצפה לתגובות מה אתם חשובים? תענו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
נראה מי יצליח לנחש באיזה רכב מדובר.קצת רקע:הרכב הוצג במפגש GTI השנתי בצרפת והוחלף בו גם כל הפנים.אישית,אני חושב שצריך להיות מאוד לא שפוי ועם הרבה כסף מיותר כדי לשפר את הרכב הזה. ועד פסיכי אחד עם רכב שהוצג בבלגיה (קצת יותר קל לזיהוי):
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
איזה עצבים!!!! 1 2
מאת Romeo- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מעצבן לי! בעזרת קשרים מישפחתיים אצלחתי לשים את ידי על מכונית מדהימה ב-מ הידיעה, אבל אני לא יכול לספר על החוויות, לאנשים כשה לאהמין, אפסקתי לספר פרט למקורביי אשר יודעים את אמינותי. אני רוצה, אבל אין סיכוי שאספר פה כי בטח אכבל מנה הגונה של ירידות טובות, אך לא מוצדקות. אך אני מיתעודד בכך שזו הייתה כזאת, אבל כזאת חווייה.....
הודעה אחרונה מאת יותם ק.,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 604 אורחים (הצג רשימה מלאה)