Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מוכר את הכסאות שלו ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש פה בעל ראלי שמוכר את הכסאות שלו ???

אפסילון לדעתי תשמח לקנות אותם

השאלה מי מוכר ....

דרור זי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני מאמין שזה דוד.

XRALLYE106

אני לא יודע אם זה עדיין אקטואלי, דבר איתו.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

תומר מכר כבר מזמן את הבאקטים שלו.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
רן , עבודה יפה מאוד עם הריפוד.

מישהו בארץ עשה את זה או שקנית אחד מוכן ?

Thank's...

השלב הראשון היה "הפשטת" הריפוד מהבאקטים - לא היה קל, במיוחד שהאיטלקים ב-OMP טרחו להדביק את הפלסטיקים דרכם עוברות הריתמות בדבק 3 שניות... :x

לאחר מכן הריפוד נשלח לניקוי יבש - להורדת שאריות ה-"תומר" :wink:

הריפוד חזר מהניקוי ממש חדש חוץ מהקטע האדום שגם אלוהים לא היה עוזר לו , אבל החלפה שלו הסתדרה לי גם מעצם החלפת הצבע לכחול.

ביקרתי במספר לא מבוטל של רפדי רכב עד למציאת בד מתאים - השלב הבא והיותר מסובך עבורי לפחות, היה לפרום את התפרים של החלק האדום בריפוד ולתפור ריפוד חדש - תופר אני עדיין לא והריפוד נשלח לרפד - גסטון האבא למתעניינים - יצא יפייפה ונראה הרבה יותר טוב מהמקור.

אם להוריד את הריפוד היה קשה, אז להלביש אותו חזרה היה סיוט!!

אגב - התכתבתי עם בערך 8 משווקי OMP בחו"ל לגבי הזמנת ריפוד חדש - כולם חזרו אלי עם תשובה זהה ש-OMP לא מייצרת ריפודים לדגם הזה של המושב - איטלקים מניאקים... :wink:

motorica.net

פורסם

אני מוכר .

אבל זה רק כסא אחד .

בכל מקרה , זה מדגם כתר !

צבע אדום... מידה קטנה מאוד , בערך היה בשימוש שנה....

זהו , הילד שלי גדל מאז ואין לי איפה לשים את זה.... אתה מוזמן לבוא ולקחת...

306T

• תוכן חדש...