אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,352 נושאים בפורום הזה
-
אחלה פורום.
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
דגמי מכוניות
מאת NerdX- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב! ברצוני לרכוש דגמי מכוניות (ממונעות ולא-ממונעות). האם אתם יכולים להמליץ על יצרנים מסוימים? (Tamiya...?) האם תוכלו לכוון אותי ליבואן שלהם? והאם תוכלו לתת לי מחיר משוער של: מכונית לא-ממונעת בגודל 1:24 מכונית לא-ממונעת בגודל 1:12 מכונית ממונעת ע"י חשמל (בגודל 1:10) מכונית ממונעת ע"י ניטרו (בגודל 1:10) -בתודה מראש, NerdX
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתי השידור החוזר של TOP GEAR?
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
יש לי שאלה?
מאת ebs-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 940 צפיות
האם משהו יכול להגיד כמה כוח סוס יש ל bmw 523?
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
-
הודעה לציבור
מאת אוהד- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני כבר לא נהג חדש!!!!!!!!! קיבלתי היום את הרשיון החדש, איזה כיף לי
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני קורא כבר זמן את הפורום הנהדר הזה , וכחובב מכוניות מושבע ובעלים גאה של MX-5 מדהימה אשמח לקבל עצות מהחברים וכמו גם לתת עצות . ניפגש
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מכיוון שכולם כאן כל כך כועסים, אז הזמנתי חבר טוב שלי - כוכב ירוני כדי שיבחן את הקארטים של דוד ויקבע אם הם טובים. אליך כוכב- "הו- מה רבה תודתי לך תומר ידידי. הבה נקבור את גרזני המלחמה, נתחבק בריקוד סומו חולמני ונפזז יחדיו בשירת צומיגאמאטו ושתיית יין סאקי מהביל. מה רבה היתה פליאתי כשהזמינני תומר על מנת לבחון את העגלנעה (פירושי האישי ל"קארט") אשר במגרשו של דוד משבט המנשה. תמהני על שום מה ביקשני תומר לבחון את הקארט אשר זרזיף דלק הגיח ממיכלו כאותו מעיין רענן - אך ליבי אינו נתון לזוטות מעין אלה- שכן הלהבות אשר אפפו את רגלי בערו בחום ועליצות אשר הזכירו לי את האלמרה אהובתי אשר קרצה אלי מן החניון - הגלים אשר בעבודת הפחחות מזכירים לי את חופיה של הכינרת וגורמים לליבי לפרוץ …
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
- 22 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
יש לי שאלה בקשר לדגמים של מכוניות מפלסטיק... טוב, אז היתי בחנות "השמיים הם הגבול" בכיכר דניה בירושלים, וחיפשתי לי דגם נחמד לקנות. המבחר לא היה משהו, כמעט כל החנות מלאה בדגמים של מטוסים, אבל דגמים של מכוניות היה רק 4. טוב, במהירות בחרתי לי דגם, 1:24 של 205 Turbo והתכוונתי לקנות אותו, עד ששמעתי מהמוכר את המחיר שלו: 230 ש"ח !!! עכשיו לשאלה: זה הגיוני ? דגם מפלסטיק במחיר הזה ? למה מה יש בקופסה, כמה פלסטיקים ודבק ?
הודעה אחרונה מאת חן ר., -
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
סוף סוף קיבלתי את הרשיון (אפילו שיש שביתה קימבנו לי משהו) והכי משמח אותי לדעת שעבר כבר 29 יום מהמלווה שלי... בקיצור אני עכשיו בהליכים לקנות אוטו ואני צריך עזרה בבקשה ממי שיכול באמת לעזור לי אני מחפש פגו 106 ראלי (כן כן כמה שזה מסוכן ועשו לי מספיק הרצאות) מי שבאמת מכיר מישהו ויכול לעזור לי אז בבקשה שיחזיר לי תשובה תודה יוניי
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי שאלה, איפה אני יכול לרכוש מגזינים מחו"ל? בחנויות הספרים (סטימצקי, סיפרי...) יש למשל את "טופ-גיר"? אני מעונין בעיקר ב"טופ-גיר" אז אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג, אני מודה לו מראש. תומר
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
מפגש בחיפה
מאת quantum- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם מחר יום שישי ה15.11 יהיה מפגש בחיפה ואם כן היכן? ואייך מגיעים?
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
תראו מה מצאתי... אתה שמכיל מספר אתרים שעוסקים ברקעים של מכוניות לשולחן העבודה. אז אפשר למצא כמעט כל רכב... http://www.wallpapervault.com/Vehicles/more2.shtml
הודעה אחרונה מאת Mleder, -
- 32 תגובות
- 3 אלף צפיות
אוי חיכיתי לתרד הזה לאדה סמארה ! אז ככה הלאדה סמארה הינה מכונית נוחה למדי לשימוש יום יומי ובין עירוני מתון כאחד! הרכב נותן תמורה מלאה לערך שהוא נסחר בה (מסטיק בזוקה ושני קבוקים) הלאדה סמרה בניגוד לדעות הרווחות היום הינו רכב אמין למדי .. אולם רגיש לטיפול לקוי כמו כול רכב ( למעט ניסאן אלמרה אולי ) בעניין מערכת ההזרקה אני לא יודע מה מקור השמועה אבל אני יכול להעיד על 5 רכבים כאלו מעל 93 שפשוט לא עשו בעיות כאלו או אחרות.. חלפים : היתרון של הלאדה סמרה הוא במחיר חלפיה הזולים מאוד וגם הנפיצות שלהן (נא לא לקרב ללהבה פתוחה) כו חלק וחלק תוכל למצוא חדש וגם מפירוק במחירים זולים (ע"ע טייבה ושות') .. בנוסף הרכב "פשוט" לטיפול וכול מוסך ממוצא רומני או מרוקאי יכול לע…
בדיחות רכב 1 2 3
מאת ELI172- 40 תגובות
- 17.2 אלף צפיות
כל מי שמכיר בדיחה שקשורה למכוניות מוזמן לספר עליה.טוב אני אתחיל : זוג אחרי סקס: גבר:מהיום אני קורה לך UNO. אישה:למה? גבר:כי את הראשונה שלי. אשה:אז מהיום אני קוראת לך פיז'ו. גבר:למה? אשה:כי אתה ה-607 שלי. FIAT-FIX IT AGAIN TONI
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.users.globalnet.co.uk/~loxias/classiccars.htm נחמד... שימו לב לאמירות הבאות: Focus: Latin "fireplace" - another superbly chosen name from Ford. Nova - successor to the Viva - "new". Unfortunately, in Italian, it means ""won't go" (no va) - and export sales were disappointing Orion: Ford wins again. The giant Orion was originally called Urion,to celebrate his origin: he was born from the urine of Zeus, Poseidon and Hermes,
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הכותרת: "מבצע "גלגלי תנופה" החל הלילה בשכם" בקיצור, מהיום, החלפת קלאץ' לא דורשת חריטת גלגל התנופה - יותר זול לקנות אחד חדש!! מה אתם אומרים? המקום של השירשור הזה צריך להיות בפורום "טיפול ברכב"? איתן שירות לציבור
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
150 הודעות = נהג נמרץ = אני
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני אוהב את האוטו הזה, יש מישהו בר מזל עם רכב כזה בארץ?
הודעה אחרונה מאת David, -
אני לא יודע עם זה לפה בכלל האם מישהו מפה הוא נהג בוס או היה נהג בוס בצבא?? אני צריך ייעוץ תודה רבה
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הוא לא נמחק, אלא הוזז זמנית לפורום סגור בתקווה שהעניין יפתר בדרכים שלוות יותר. גם ככה נראה שהיה הולך להיות שם בלאגן, וכמה אנשים כתבו שם דברים שהיה עדיף שישמרו לעצמם.
האם יש סיבה לכך שכמעט כל מנועי הדיזל (למכוניות משפחתיות אני מתכוון) הם בנפח 1900
-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
אחרי הפעם ה- 100 שאני רואה את הפרסומת ה"הודית" של פיז'ו 206, והפעם המאה שאני נמרח מתענוג בגלל הסרטון הזה, הגעתי למסקנה שכנראה זו באמת הפרסומת הגדולה ביותר בהיסטוריה של פרסומות למכוניות. מה לדעתכם הפרסומת הגדולה ביותר למכונית? ואם כבר - לא פחות חשוב - מה לדעתכם הפרסומת השיקרית ביותר למכונית שראיתם? אני למשל נזכר בפרסומת של טויוטה קורולה (הדגם הקודם) שבה מופיעים מיני "ציטוטים" במרכאות המהללים את הרכב, וליד כל ציטוט 5 כוכבים כאילו הוא קיבל ציון... רק מה, כשמחפשים בפרסומת את מקור הציטוטים והכוכבים, לא מוצאים. סתם, פרסומאי ציטט את עצמו. כשראיתי את הפרסומת ההיא, החלטתי שטויוטה מתה מבחינתי.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
המפלצת הצהובה 1 2 3
מאת אייל 147-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת הפנצטה שתלשה כוכב, -
-
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלוםרציתי לדעת לגבי הקורסים ואני יודע שחרשו בטח את הנושא הזה אבל יש שם מבצעים שלא מובנים לי ורציתי לדעת אם ההנחה של חברי הפורום תקפה גם למבצע כאילו מן כפל מבצעים שכזה במבצעים כתוב ככה: מבצע מיוחד: חבילות קורסים מוזלות. חבילה 1 קורס כביש יומיים (אימון אישי + שלב שליטה ברכב) במחיר מיוחד של 1430 ש"ח במקום 1590 ש"ח. חבילה 2 קורס שלושה ימים (יומיים כביש + יום ראלי עפר) מחיר : 3400 ש"ח במקום 3790 ש"ח השאלה שלי לגבי החבילה הראשונה מה זה כולל זאת אומרת שלב אחד ו שתיים? והחבילה השניה כוללת את אחד שתיים ושלוש? והאם ההנחה שיש לפורום תוזיל עוד את המחירים של המבצע (לא כתוב שאין כפל הנחות או משו כזה)
הודעה אחרונה מאת taos, -
איך הסמל החדש שלי ?
- 29 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
עוד שתי מועמדות : וגם: ועוד משהו שלא הסתדר לי - בהודעה של TAOS , הוא טוען שמדובר באלפא עם שתי דלתות. כל שאר התיאור (פס במכסה מנוע ,קופסת נעליים , פנסים אחוריים צרים) מכוונים אל האלפא ג'וליה סופר TI. אבל היא הייתה 4 דלתות. מוזר
- 34 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אני יודע שעברתי את הגיל, RESPECT!!!!!!!!!! אבל אני מת לדעת על מה הוא נוהג בסרט. בזמנו היתה תחרות בין מספר חברות על עיצוב האוטו של עלי (ששמו האמיתי הוא סאשה בארון כהן ויש לו אימא שירדה מהארץ לפני 30 שנה) ואני מת לדעת איזו חברה זכתה לבנות את האוטו שיביא הכי הרבה RESPECT!!!!!!! AAAAIIIII!!!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו שמע או יודע על סדנא לשיפור של אופנועי קאסטום? כגון הארלי ו- VN וכאלה... תודה מראש ראלימן
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
בוקסר ניבה 1 2
מאת taos- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למישהו יש פרטים על האוטו הזה חוץ מהעובדה שיש לו מנוע 1250?
הודעה אחרונה מאת taos, -
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
על העזרה בטסט - אתה וגם אין לך מושג איזו הקלה הייתה לגלות שלמרות שהדרך אליך על כביש 4 הייתה פנויה לחלוטין בשעה 1:20, בשעה 2:10 היא הייתה פקוקה בצורה מטורפת!! (להערכתי פקק של שעה וחצי לפחות - הגיע עד צומת גהה) - רק אני הייתי במסלול הנגדי ודבר אחרון לאנשים שגרים בסביבת ראשון - על כמה אתם עושים את הסיבוב לכיוון רמלה וצריפין מכיוון צפון? הסיבוב עצמו לא רק בירידה אלא גם בשיפוע צידי גרוע. לכל אורך הסיבוב הצמיגים שלי צווחו בצורה מטורפת. נעשה במינימום 85 על הנתיב הימני צמוד למעקה (לא קו נכון) רוני, שיש לו טסט
הודעה אחרונה מאת drugstore,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 859 אורחים (הצג רשימה מלאה)