Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי בעיר התחתית פתאום אני רואה אוטו אדום רחב מאוד עם כנף גבוהה שמחוברת לבגאז' של האוטו ע"י 2 מוטות לגובה שנראים מברזל והם מחוררים באמצע ב-3 עיגולים גדולים.

התקרבתי לאוטו והיה רשום עליו דודג' בגדול.

חשבתי אולי בהתחלה זה מיצובישי GT-3000 או משהו כזה (שגם כזאת יש בחיפה) אבל לא, זאת הייתה דודג'. היא נראית קצת כמו הקורבט רק יותר קצרה והיא 2 דלתות וסגורה.

האם מישהו יודע איזה דגם של דודג' זה?

האוטו הזה פשוט נראה מדהים, והיה ביבוא אישי, נראה לי השנתון זה משהו כמו 94 בערך.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם

יש לי שתי ניחוש של מה זה יכול להיות .. :p

dodge stealth

ראיתי כזאת פעם אם אני לא טועה בארץ, אבל אני לא ממש בטוח שזה היה זה .... :roll::oops:

תבדוק בעצמך:

http://www.supercars.net/cars/1991@$Dodge@$Stealth%20RT%20Turbog.html

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

היו לה אותם יחידות תאורה אחוריות והתחת קצת דומה רק שהיא הייתה 2 דלתות ועם ספוילר גבוה יותר ופחות רחב בצבע אדום כשמאחורה היא רחבה יותר מקדימה והיה כתוב לה באמצע של הדלת בגאז' DODGE בגדול.

PicFetch?pic=2002_dodge_stratus_turbo-2.jpg

פורסם

יכול להיות שזו הייתה המכונית.

היא מאוד דומה למה שראיתי אתמול רק שאני לא זוכר במדיוק בגלל שזה היה בלילה והיה חשוך.

בכל מקרה לזאתי שראיתי היה ספוילר גבוה מאוד וצר.

דרך אגב, יש לך פרטםי על הרכב שבתמונה שהעלית?

פורסם
אתמול נסעתי בעיר התחתית פתאום אני רואה אוטו אדום רחב מאוד עם כנף גבוהה שמחוברת לבגאז' של האוטו ע"י 2 מוטות לגובה שנראים מברזל והם מחוררים באמצע ב-3 עיגולים גדולים.

התקרבתי לאוטו והיה רשום עליו דודג' בגדול.

חשבתי אולי בהתחלה זה מיצובישי GT-3000 או משהו כזה (שגם כזאת יש בחיפה) אבל לא, זאת הייתה דודג'. היא נראית קצת כמו הקורבט רק יותר קצרה והיא 2 דלתות וסגורה.

האם מישהו יודע איזה דגם של דודג' זה?

האוטו הזה פשוט נראה מדהים, והיה ביבוא אישי, נראה לי השנתון זה משהו כמו 94 בערך.

בוא אני אפתור לך את הבעיה -

חשבת שראית מיצובישי GT-3000. נכון?

הדודג' סטלת' (STEALTH) היא למעשה מיצובישי GT-3000 עם שינויים מינוריים (כמו ההבדל בין 106 לסקסו).

איך אני בשבילך?

http://www.server4u.com/mitsu/3000gt.htm

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

תקרא מה שכתוב בקישור שצרפתי -

מדובר בשתי מכוניות שיוצרו ביפן על אותו פס יצור.

אני מניח שהיה כאן אחת משתיים - או מו"פ משותף של קרייזלר ומיצובישי, או שפשוט ידעו שמיצובישי ספורטיבית לא תימכר טוב, אז מכרו אותה תחת DODGE, בתחילת תקופת הוייפר, כשהמותג דודג' קיבל הילה ספורטיבית.

אני עדיין זוכר את הילד האמריקאי שאמר לי בשנת 1993 ש - "The Dodge Stealth is a great car. It's very sharp."

אני לא בטוח שהוא ידע שמדובר במיצובישי בתחפושת. :D

איתן

שנזכר בערגה בימים שהצליח להבין ש"בוקסר ניבה" זה בעצם אלפא ג'וליה ספרינט... :)

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...