Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול, נוסע לי לתומי, בחור בן 18.5 שלא אוהב אלכוהול (באמת..), נראה דיי תמים (בלונדיני , קטן חמוד..וכו) עם עוד 2 בנות ברכב (לא חבורת ערסים) וקראו טוב.. כן טוב טוב , 7 ניידות עצרו אותי ! ואני שלא עצרו אותי בחיים!! לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, הראשון היה "נחמד" וויתר לי על אורות הערפל, השאר היו סתם לבדיקה, כל 5 מטר הייתה ניידת, מ ד ה י ם !

פורסם
אתמול, נוסע לי לתומי, בחור בן 18.5 שלא אוהב אלכוהול (באמת..), נראה דיי תמים (בלונדיני , קטן חמוד..וכו) עם עוד 2 בנות ברכב (לא חבורת ערסים) וקראו טוב.. כן טוב טוב , 7 ניידות עצרו אותי ! ואני שלא עצרו אותי בחיים!! לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, הראשון היה "נחמד" וויתר לי על אורות הערפל, השאר היו סתם לבדיקה, כל 5 מטר הייתה ניידת, מ ד ה י ם !

למה מנאייקים

כי הם רצו אולי להציל את החיים שלך ואת החיים של שני הידידות שלך הלא ערסיות

(אין קשר...)

כי הם רצו שתגיע הבייתה בביטחה לאחר בילוי?

או שאולי כי פעם אחת הם מתמקדים בעיקר ולא בתפל...

הפעילות של אתמול מבורכת ...

אני עדיין לא יודע את הנתונים של כמות התפיסה של נהיגה בשכרות אבל אני מאמין

שזה עזר הרבה...

פורסם

הרגע קפצתי לחבר לתת לו משהו שהוא ביקש ובדרך ראיתי ניידת של מתנ"א עם GMC SAVANDORA שכתוב על הצד שלה -"ניידת בדיקה" ליד זה היה שולחן קטן ולידו ישבו כמה נהגים וניסו להכניס את כל הריאות שלהם לתוך מכשיר כזה. מה שהפתיע אותי שבודקים עכשיו אלכוהול ולא קצת מאוחר כבר בשביל זה? אל תבינו אותי לא נכון מבחינתי שהניידת תהיה שם כל הזמן אבל רוב הנהגים חזרו הביתה בסביבות 4 כשהם "מתודלקים" היטב... נקווה שהם היו שם גם בלילה..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

משום מה אני מתקשה להאמין בזה... אני גם הייתי בחוץ אתמול עד מאוחר, ואני חושב שאולי *ראיתי* שבע ניידות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הרגע קפצתי לחבר לתת לו משהו שהוא ביקש ובדרך ראיתי ניידת של מתנ"א עם GMC SAVANDORA שכתוב על הצד שלה -"ניידת בדיקה" ליד זה היה שולחן קטן ולידו ישבו כמה נהגים וניסו להכניס את כל הריאות שלהם לתוך מכשיר כזה. מה שהפתיע אותי שבודקים עכשיו אלכוהול ולא קצת מאוחר כבר בשביל זה? אל תבינו אותי לא נכון מבחינתי שהניידת תהיה שם כל הזמן אבל רוב הנהגים חזרו הביתה בסביבות 4 כשהם "מתודלקים" היטב... נקווה שהם היו שם גם בלילה..

ראלימן

מה קרה לך????????

כולם חוזרים בסביבות השעה 7-8 בבוקר.

אני הגעתי הביתה ב7:30.

ואני עדין ער מאתמול.

פורסם
משום מה אני מתקשה להאמין בזה... אני גם הייתי בחוץ אתמול עד מאוחר, ואני חושב שאולי *ראיתי* שבע ניידות...

רוני

האמת שאותי אתמול בלילה עצרו 3 ניידות

אז ככה שזה הגיוני

בטח חשבו שהאוטו שלי הולך להתפוצץ באיזה מקום הומה אדם

:p

חוצמזה שאני כבר רגיל לזה שעוצרים אותי לביקורות

ופעם אחת נסעתי עם פלטינות שרופות והיו בק-פיירים ממש חזקים

והשוטר עושה כזה "לא עדיף שתלך הביתה ברגל??"

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני נסעתי מרמת גן לגבעתיים למי שלא מכיר זה בדיוק 10 דקות ועצרו אותי 3 פעמים

ובלבלו לי את המוח איפה אתה נוסע מאיפה באתה כו* אמק שיבדקו רישיון וילכו הבית

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ואללה, בשביל זה צריך להתחכם!

לכן חניתי בכוונה רחוק מהמועדון, מהעבר השני של רח' הירקון, כי הייתי בטוח שעל הירקון יהיו ניידות. :wink:

כמה חבל, שבסוף לחברה שלי לא היה כוח ללכת כל כך רחוק, הייתי צריך לנסוע בחזרה דרך בן יהודה לקחת אותה ואז נעצרתי בניידת שעמדה דווקא שם... :?

כמה מזל, שב"שמפניה חופשי כל הערב" היו 99% ספרייט, 0.9% סבון ואולי, גג, 0.1% אלכוהול. ככה יצא, שאחרי 5 דקות הליכה לאוטו באוויר הקר נראיתי יותר ערני ופחות אלכוהולי מהשוטר עצמו... :)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...