Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז ככה - שלושה סיפורים:

1. חבר שלי עבר פעם בגהה, מול בר אילן יש איזה טרמפיאדה עם מליון דוסים. היה פקק, וניגשו כמה לחלון הפתוח שלו לשאול לאן הוא מגיע.

מה אמר להם מר בחור? - "ישר לשער של הבקו"מ! בלי עצירות ביניים! יאללה, תעלו!"

.

:roflmao::hihi:

לא פלא שהם לא רצו לעלות

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הגברת הציעה לו עינוג אוראלי בתמורה ל-50 ש"ח.

50 שקל , מה זה היוקר הזה?

:lol:

אבל זה שירות עד הבית\הרכב :lol::lol:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אם הוא לא זז? יוצאים מהאוטו, יותר טוב אם אתה עם חברים שלך באוטו... אז זה יוצאים..

אזהרה ראשונה לבחורצ'יק עם הקוצים, הוא לא זז.. למנומסים שבינינו DIAL 1-0-0

ולחמומי מוח :mad::mad::mad:

כנס באחותו.... ותפרק לו את הצורה..

ואם כבר מדברים על פירוקים, אתמול פירקתי GOLF 1800 GTI. :lol:

What if being strong didn't mean being heavy?

What if time itself could be challenged?

What if our eyes saw something never seen before?

What if centrifugal force could be challenged?

Audi.

פורסם
כנראה אוזלת היד של המשטרה מוציא יותר ויותר חארות על הרחובות לנסות את מזלם...

שודדי מכוניות (אלה שדוחפים אנשים החוצה מהרכב ובורחים איתו - היו כבר כמה כתבות בנושא);

גנבי תיקים (אלה שפותחים דלתות בראמזורים וסוכבים מה שמספיקים לתפוס - ראיתי פעם קבצן זורק

את המקל הליכה שלו ומזנק כמו טיל אם תיק של איזה בחורה);

יש גם משוכללים יותר: אחד שואל אותך משהו דרך החלון השמאלי בזמן שהחבר שלו מוציא לך דברים מהאוטו.

ועוד כל מני...

ולגבי ילדים עם הקוצים - לפני כשנתיים מישהו לקח 2 ילדים כאלה טרמף וגמר עם מספריים בצוור אחרי שסירב

"להקפיץ" אותם עד הבית :shock:

גם להרביץ להם לא יעזור מי יודע מה - אבל אז משתרת ישראל כן תשקיע מאמצים אדירים למצוא ולהעניש על

"לקיחת החוק לידיים" - במיוחד אם ילד כזה הוא הבן של השכן של השוטר. :cry:

אז בינתיים נגד גנבים קטנים למיניהם אני נועל את הדלתות...נגד ריח של קבצנים סוגר את החלון...נגד דוסים

יש לי בובת הערפד על המראה ורוק גוטי (Sisters of Mercy Mk.1) נגד ילדים עם הקוצים - התעלמות מוחלטת...

ונגד כולם - רכב מליסינג :twisted:

זה כל כך מעצבן אותי כל הארסים המגעילים האלו ... זה פשוט מגעיל אותי הסיפורים האלו כמו הסיפור על המספריים ...

אם אנחנו לא נחנך אותם אף אחד לא יחנך אותם , ביחוד לא המשטרה ...אז די להיות פחדנים וקחו יוזמה .

פורסם

לירן אפשר לחשוב אתה יותר זול....

:wink::twisted:

ראלימן

לירן בטוח יותר זול

ישי ויאשה סיפרו לי

:lol::lol:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

50 שקל, מה זה ההנחה הזאת?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

נסעתי ביום שבת לאסוף ידידה שעובדת בפאב, נסעתי עם עוד חבר הוא על GTI ןאני בסוויפט חנינו בחוץ והלכנו לפאב פתאום אנחנו קולטים איזה מישהו שוכב לו על המכסה מנוע של הצרפתייה, אמרתי לחבר שלי שירגע והלכנו לאט בפוזה מאיימת ושאלנו אותו מה הבעיות שלו והוא אמר שאנחנו לוקחים אותו הביתה כי זה בדרך, שאלנו איפה הוא גר והוא ענה "חולון" בקול של נרקומן, שאלתי אותו מה הוא לקח והוא אומר לי "ההסתדרות", אמרנו לו שיזוז מהרכב והוא עבר לשבת על הרצפה והתחיל לקרו לחבר שלי, הגענו אליו בשנית והוא התחיל עם התחננויות מפגרות ואשכרה חשב שאנחנו חברים שלו, החלטנו לא להתייחס וחזרנו לקידמת הפאב ואז אני קולט אותו מתקרב לאוטו, נתתי ריצה תפסתי אותו בחולצה ואמרתי לו "תקשיב, אני לא חבר שלך, יש לי פיוז מאוד קצר ואם תגע באוטו אתה מגיע מפה רק לוולפסון" הוא אמר בסדר וביקש סליחה יפה ואחרי שהתרחקתי קצת הוא קילל אותי, נכנסתי לסוויפט והוצאתי סכין (כמו של רמבו) והתחלתי לקלף איתה מדבקות מהטמבון ולשלוח לו מבטים מאיימים כשהסכין ביד שלי, אחרי פחות מדקה הוא החליט ללכת ברגל הביתה....

ככה מלמדים ערסים. בצרפת התנהג כצרפתי ועם ערסים אל תנהג כאשכנזי, תהיה ערס לכמה דקות.... זה לא קשה.

haters will hate

פורסם

מה ? אתם נורמאלים ?????????

אחד שישען לי על האוטו ! אחד !

אחד שימשיך להציק לי אחרי שאני אומר לו לא...... הוא לא יצליח להוציא שום מילה מהפה אחר כך......

מה כולם כאן ילדים טובים ?

אני קורא את זה ואני בהלם !

תלמדו אותם לקח , חוצפנים כאלה צריך להוריד להם משהו לראש !

( רצוי לום לפתיחת גלגלים..... , נו אז מה אם אין לי גלגל ראזרבי.... )

יש לכם סבלנות.... , אבל נראה אותכם קולטים שריטה שאחד נשען לכם על האוטו ובטעות היה לו מפתח בכיס ובלי כוונה שרט !

אז מה אם זה בלי כוונה ! יש שריטה .

עכשיו תבכו שאתם כאלה נשמות טובות שלא רציתם לצעוק עליו שיזוז מהאוטו...

אותו דבר עם יושבים / שוכבים / נשענים על המכסה מנוע ! מה ? רק אני יודע שזה יוצר הבדלים בגבהים בין המכסה מנוע לכנפיים....

תתחילו לקלוט ולהעריך דברים כי אם לא , אתם משלמים !

יאשה , שהספיק כבר להתעצבן רק מלחשוב את זה....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לא לא שמע, היום יש שיטות אחרות להעיף את הערסים שנשענים על האוטו

יש כאלה שיש להם בשלט של האזעקה כפתור שגורם לאוטו לצפצף ככה כדי שימצאו אותו בחניה. פשוט מפעילים להם את זה והם בורחים בלי הרבה חשבון בלי לבוא איתם במגע בכלל

ובקשר לאלה ברמזורים אם זה הדתיים שרוצים תרומה תגידו להם שהם יתרמו לכם את הקופה שהם עשו באותו היום, אם זה הילדים שרוצים טרמפ ומתעלקים תמיד טוב להחזיק אקדח מים באוטו ולהשפריץ עליהם וזה תופס גם לגבי המבקשי כסף למינהם (אותי כבר פעמיים תפס אותו בחור ברכבת אומר לי תלווה לי שקל לסוע ברכבת אז בפעם שניה הוא שאל אם אני מדבר עברית אמרתי לו שלא והלכתי) ואלה שמנקים לכם את השמשה הרי תמיד סוגרים את החלון שהם מנקים כדי שלא ישפריץ מים לתוך האוטו אז שהם רוצים כסף תשאירו חלון סגור

יש עוד מי שפיספסתי?

tAoS FoReVeR

פורסם

למה מכות? דבר ראשון את עניין הדתיים עשיתי כבר

את עניין הילדים המנקים פשוט סגרתי חלון

עם הערסים והצפצפה ועוד איזה עשיתי מלא פעמים

בקשר ללהשפריץ מים עוד לא יצא לי כי לא באו אלי עלוקות (אני גם לא מחזיק רובה מים)

חוץ מזה תמיד טוב להחזיק אלת בייסבול מתחת למושב לכל מקרה שלא יהיה (מכות מכל סוג)

tAoS FoReVeR

פורסם
אני כבר מדמיין אותך מקבל מכות.......

אבל אהבתי שאתה מסביר לי מה לעשות.....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח

יאשה עצבני?!

יאשה רוצה להרביץ?!

יאשה , לירן לימינך ( או לשמאלך אם אתה שמאלני מנייאק!!!.. :wink: )

פורסם

לי תמיד יש סכין בכיס, בשביל מי שתופס תחת ועושה בעיות.

השפריצר הימיני מכוון ממש לצד ככה שאני משפריץ על מכוניות שמעצבנות אותי נגיד מוניות שמנסות לגנוב לי ת'נתיב וכדומה.

קבצני הצמתים שבאים אליי נתקלים בכל מיני שאלות דביליות כמו למה כסף? רוצה סנדביץ'? יש לך אש? תביא סיגירה וכו' ואז הקבצן פשוט ממשיך לאוטו הבא...

אם מישהו יכנס לי לאוטו בצומץ אני אפוצץ לו ת'צורה, ארים אמברקס אכבה מנוע ואני אצא החוצה יפתח את הדלת שלו ויוציא אותו החוצה ואז אני אפיל אותו לריצפה ואבעט בו כל כך חזק שהוא לא ידחף למכוניות בחיים, ואם הוא יקלל אותי או סתם יתפלסף אני אחזיק את הראש שלו ואסגור את הדלת עליו איזה 5 פעמים עד שהוא יאבד את ההכרה ואז אכנס לאוטו ואסע....

יאשה אתה יודע איך נראה האוטו שלי ככה ששריטות עם מפתחות או מה שזה לא יהיה ממש לא נראות על הצבע המיוחד של מכסה המנוע (תכלת דהוי נוטה ללבן קורוזיה)...

בכלל בזמן האחרון הרבה אנשים מעצבנים אותי , אנחנו עם המכונית מתחת לאיזה בניין ב 3 בבוקר ופתאום איזה שכן זורק לי ביצים על האוטו... קיבינימטי כספי.

haters will hate

פורסם

50 שקל, מה זה ההנחה הזאת?

50 שקל זו ההנחה לBDSM בראלי..

עם ריפודי עור וכול השאר.... :oops:

וההנחה היא בגלל הבאת הריפודים מהבית...

• תוכן חדש...