אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,352 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אתמול נסעתי בכביש החוף ליד רשפון אני קולט מיצו מגנום דוהרת לכיווני ופשוט נדבקת לי לתחת - בגלל שהסאנרוף היה פתוח סימנתי לו עם היד שיתרחק קצת כי לא יכולתי לעבור ימינה (משאית) ולא שמאלה (מזדה...) וקדימה לא היה לאן לנסוע כי גם שם היה רכב... שניה אחרי שהוצאתי את היד, הבנ*ונה לחץ על הגז ופשוט התקרב אלי עוד יותר עד שכמעט פגע בי...באותה שניה התפנה הנתיב הימני, הורדתי הילוך לרביעי וטסתי משם...כשהגענו לירידה להרצליה הוא נסע מימיני ועשיתי לו סימן של "מה קרה? לאן ממהר?" עם היד...אז הוא פשוט דבר קצת את ההגה לכיווני...כאילו להפחיד אותי....פשוט מטורף... לצערי כשהוא נסע התברר לי גם שאין לו לוחית רישוי אחורית ביזיון מה שקורה במדינתנו...
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
מנוי לעיתון רכב 1 2
מאת asaf41- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
איזה עיתון שווה לי לעשות מנוי רכב הגה דרייב מה אתם ממליצים
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 1 תגובות
- 732 צפיות
למישהו יש תסרטים שפעם היה באתר MAX TUNING עם האם3 נגד אימפרזה וה205 נגד האופנוע והוא ישלוח לשלוח לי איכשהו ?
הודעה אחרונה מאת MasterChief, -
- 3 תגובות
- 923 צפיות
אחים שלי אני חושב לבוא למיפגש מחר עם יובל הקטע שאנילא מכיר את החבר'ה... הבנתי שנהוג להביא בורקס אז סבבה, אם למישהו יש העדפה לבורקס אני ישמח לשמוע...
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
כפפות נהיגה
מאת Meishar84- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איפה קונים ? מחיר משוער ?
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
איך אומרת לימור? אומנות או נמות! אז לפניכם שלושה סרטים... הראשון - ממחיש למה לא כדאי להתעלם מרמזורים בצומת: סרט ראשון השני - חיי כלב... סרט שני והשלישי - במבינו פורמולה-1 סרט שלישי אתם מוזמנים להעלות סרטים משעשעים \ מעניינים בנושא רכב בתגובה להודעה זו.
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מאחר ואף אחד לא ידע בזמנו לומר לי מה מחליט השופט במקרים כאלו. למי שלא קרא או זוכר נתפשתי נוהג את סירתי ללא ביטוח חובה, כמובן שלא ידעתי אבל זה היה כבר איזה חודש. בלה בלה בלה. היום היתי בבית משפט, ואחרי המתנה מ ו ר ט ת עצבים שהתובעת הכינה את כל התיקים הופיע כבוד השופט (נחשון אם אינני טועה) וכשהגיעו אליי שאל אם אני מודה שכך וכך... הנהנתי בראשי (אפילו לא דיברתי מילה אחת) והוא דפדף בין כמה ניירות ו...שאל את התובעת מה היא ממליצה ? אז היא ממליצה על קנס ! (טוב ..אבל כמה?) והחלטת השופט :"קנס על סך 250 שקלים שישולמו בתוך 30 יום. אגב..כשלקחתי את פסק הדין ראיתי שיש "אלטרנטיבה" לתשלום .... 6 ימי מאסר LOL Kinda makes you wonder ..... V8Driver.
הודעה אחרונה מאת maxim, -
הפנטזיה שלכם? 1 2
מאת Shmulik_Miata- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לכולנו יש פנטזיות! לחלקנו יש פנטזיות מטורפות,מתונות ובלתי שגרתיות.. אז ככה הפנטזיה שלי היא : אני נוהג בלמבורגיני דיאבלו VT במהירות לבד(זה חשוב - לא רוצה שותפה), גורם למשטרה לרדוף אחרי, משחק איתם קצת, ואז בורח לאילת דרך כביש הערבה כשיש ניידות ומסוקים אחרי, פורץ מחסומים ואז עובד את הגבול.. אבל זו רק פנטזיה.. (וחבל ) אז מה הפנטזיה שלכם?? למה נראה לי שהת'רד הזה הולך להיות מצחיק???
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעניין אותי לדעת איזה רכב אתם חושבים שמתאים לידוענים הבאים, רכב שיתאים לאופי שלו ולמראה, וכו'... [לא חייב להיות הרכב שבו הוא נוהג או נוסע, או יכולת כספית, אלא מהי דעתכם!] 1 => בנימין בן אליעזר (פואד) 2 => אבי ביטר 3 => אריאל שרון 4 => בר רפאלי 5 => נתן שרנסקי
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
עדיף כזאת שיכולה גם להפוך את ה-WAV ל-MP3, כאשר הדרישות הן: 1. שתהיה פרוצה, כלומר ללא צורך בהרשמה או קנייה (לא כמו אלו שאפשר לעשות ריפ רק לחצי מהקבצים או משהו) 2. שהגודל שלה לא יעלה על גודל 1.44 רוני
הודעה אחרונה מאת הפנצטה שתלשה כוכב, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפתח תוכנה שתשמש כ-דף קשר לחברי הפורום.. הסבר קצר.. אני מצרף פה תמונה של גרסה לא גמורה של התוכנה להירשמות.. מה שהתוכנה תעשה: אתם תירשמו, תמלאו פרטים, קובת ישלח אליי (הכל חד פעמי) תהיה לכם תוכנה נוספת (את הראשונה תוכלו למחוק) שתהיה מעין מסד נתונים (DATABASE) ששם יהיו רשומים פרטים שלכם, ותמונות של כלי הרכב שלכם.. אני רוצה תגובות הערות וכל העולה על רוחכם... גם אם הרעיון נראה קצת טיפשי ולא ישים אקבל..
הודעה אחרונה מאת הפנצטה שתלשה כוכב, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני בעל גאה של סובארו לגאסי שנת 91... ואני מאוד רוצה לעצב אותה... חצאיות וספוילר וכאלה דברים... בבקשה תעלו רעיונות איך אני יכול לעצב אותה + מקומות שבהם אפשר לקנות את החלקים הדרושים... יש לציין שהאוטו הוא בצבע ירוק כהה (בחירה נורא גרועה של אבא שלי!!!!!!)... תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Dj GuyGivant, -
- 1 תגובות
- 846 צפיות
כל החלק הראשון הם מזיינים את השכל בשיחה משעממת למדי עם בימבו אנגליה די מטומטמת שחושבת שקפיץ הוא צמיד גדול ליד ומצחקקת כמו ילדה קטנה בזמן שהיא נוסעת בסוזוקי ליאנה ואז הם מפציצים באחד הקטעים הגאוניים ביותר שראיתי - קחו בנטלי ארנאז'. 3 טון. 6 מטר אורך - ותעלו אותה על מסלול בשביל פאוארסליידים מטורפים!! גאון הקלארקסון הזה, גאון. רק קצת דביל הבנאדם. מכר פרארי בשביל מרצדס אוטומטית... רוני
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מדובר על מישהו שהוסיף מגדש טורבו לקורולה שלו והוא טוען שעכשיו היא מגיעה ל100 קמ"ש ב-6 שניות. לי יש קורולה ואני לא חושב שהיא מסוגלת לכאלה דברים.... . להלן לינק http://www.motorista.com.ph/roadtest/reviewh.html לכל התותחים שבניכם יש מצב לדבר כזה????
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. יושב אצלי כרגע חבר ילדות ותיק העונה לשם ברגר השמן והמניאק. הוא גם די חזק ולכן אני שמח שהוא לא קורא את זה. בכל מקרה-יש למישהו כאן תמונות של האיי איקס שהוא בנה?!? אם כן-עשו טובה לאדם שסובל מעודף כולסטרול היסטרי ושימו תמונה של האוטו שהוא בנה !! הוא רוצה להיזכר...
הודעה אחרונה מאת אליה, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
1. אבא נסע לפני.. הוריד את זה 2. בדיוק קנינו ת'אוטו אנחנו חוזרים איתו הביתה ! 3. המצב בשוק על הפנים... אין לי 5 שקל.. 4. תלווה לי ? עוד?
-
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.geocities.com/rasabshimon וואללה אני כבר שעה קרוע מצחוק.......... איזה סיפורים מצחיקים........... תפסו שעה ותדדפדפו באתר של רנ"ג שמעון, אחד עם סיטרואן על הכתף..... **כל קשר ביני לאתר מקרי בהחלט..........
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.racingflix.com/vette/ אחחחח אחחחחחח אחחחחחח איזה אוטו איזה שם איזה עיצוב איזה ג'אנטים איזה מנוע איזה שיפורים 46 אלף דולר ... עכשיו חסר לי רק הכסף
הודעה אחרונה מאת ebs, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כיצד תקטלגו את המרצדס שלכם? מרצדס צד"ל: מרצדס אנטבה: מרצדס היטלר: מרצדס שיח' סעודי: מרצדס בכיר ברשות הפלסטינאית: אתם מוזמנים להוסיף עוד!
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
שאלת מחשבים
מאת RedR-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם , יש לי משהו מאד מעצבן .. פתאום במקום שה - NETEX יחפש איזשהי תוכנה מובנת של EXPLORER מחפשת ... איך אני מבטל את זה ? תודה .
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תראו מה זה, לא ממזמן רק יצאה הסדרה החדשה של Z4 וכבר מישהו הספיק לקרוע אותה, איזה אנשים :puppydog:
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
של מי היתה הראלי האדומה עם הפנסים הערביים הגדולים והעגולים מקדימה? מראות הזוועה לא עוזבים לי את הראש...
האם מישהו יכול להעלות בבקשה תמונות של לגאסי סטיישן שנתון 97. לא הצלחתי למצוא בגוגל תמונות של הרכב הזה. אם אפשר אז תמונות של דגם GL ודגם CL. תודה.
הודעה אחרונה מאת גל סובארו, -
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפרטים נוספים: http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=168425
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
- 30 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
דבר ראשון גן עדן לפורשה מרצדסים ואאודי למינהם 2.נכון שלא נהגתי אבל אף אחד שאני ראיתי לא נסע יותר מהר ממה שמותר דודה שלי נסעה 50 מהשדה תעופה עד הבית , כמות האקזוטיות שיש שם זה פשוט מדהים יש שם הכל מ M5 בכמויות עד M3 , M COUPE ומלא אאודי RS וכאלה וראיתי שם אולי 4 אאודי A3 הכל שם זה S3 שלא נדבר על פורשות שראיתי מהג'יפ(קאיין ששם יותר זול) עד 959 ועוד,מזראטי אחת נצפתה וגם פורד אסקורט Cosworth שאני מקווה שהצילום יצא יפה,רק פרארי אחת נצפתה וזה היה מתוך רכבת וזאת הייתה 288 GTO ,לוטוס יש שם גם ,וראיתי רק 3 106 ראלי,ו2 XSI ,וגם אימפרזות יש שם אפשר להגיד הרבה,האאודי המוזרה שראיתי שם זאת הייתה RS2 ,אני גם מקווה שהצילם של ה פולסוואגן TOUAREG יצא טוב כי צילמתי …
הודעה אחרונה מאת Mleder, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2 אלף צפיות
מה הדבר שהכי פחות היתקלקל לכם, אם בכלל, למרות שעבר היתעללויות שלוחם ממנזר שאולין לו יכול לעבור? מה? שלט הטלויזיה. למי מהיתנו הוא לא עף לכל עבר, השמיע קולות נפץ, אך מעולם לא חדל לעבוד, אפילו כאשר נישבר? מישהו לא מסכים? ואני לא מדבר רק על שלטים של טלויזיות יפניות... בעצם, אין לי ניסיון עם טלויזיות אירופאיות...
-
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אנא בחרו מכונית אחת מכל קטגוריה ! 1)ספורטיביות 2)יוקרה 3)מנהלים 4)משפחתיות 5)מיני 6)מסחריות (לא חובה לענות)
הודעה אחרונה מאת יובל, -
- 2 תגובות
- 986 צפיות
גורמי פח"ע השתלטו לי על חשבון ה ICQ ועל חשבון ההוטמייל/מסנג'ר. אנא המנעו מנסיונות ליצור איתי קשר באייסיקיו והתעלמו מנסיונות "שלי" ליצור קשר אתכם אל תשלחו אימיילים לכתובת ההוטמייל הקודמת שלי. פתחתי חשבון חדש (אני מקווה שזמני בלבד) שניתן להשתמש בו בינתיים. תודה, ג'רמי
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 0 תגובות
- 926 צפיות
בטח גם את זה כבר ראיתם, אבל למקרה ולא...
הודעה אחרונה מאת EyalR,