Jump to content

lior

  • הודעות

    296
  • כאן מאז:

ספרו לנו עליכם

  • תחביבים
    מכוניות,אלקטרוניקה ומוסיקה
  • מקצוע
    תלמיד
  • עמוד הבית שלכם
    http://www.walla.co.il

הנקודות של lior

נהג צעיר

נהג צעיר (3/14)

10

מוניטין

  1. אתה מכיר אולי איזה מדריך איך לעשות את זה שם? ו...תודה מראש!
  2. מישהו מכיר אולי תוכנה צריבה שצורבת עם חיבור בין השירים? משהו שנשמע כמו מיקס כזה? אם כן מה השם שלה?
  3. lior

    Holden Torana TT36

    המשמעות של הTT TWIN TURBO
  4. האם המגבר הזה שווה את המחיר? ואיך הוא יחסית למגברים הזולים? http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1189480
  5. חד הדברים היותר מכוערים שאפשר לשים על אוטו!
  6. התדרים של הרדיו שלו שונים ולכן הוא לא מתאים לארץ!
  7. lior

    2 שאלות על רכבים של המשטרה

    הקרינות זה מנוע 2000.........
  8. תעבוד בעדינות, אל תפעיל כוח. אם אתה כל כך פוחד עדיף שתלך למתקין וזהו, כי אם תעשה נזק אז זה כבר יהיה סיפור...
  9. קודם כל תתחדש.. רדיו דיסק, רק חברה מוכרת, לך על פיוניר , עולה בין 900~1300 שקל.. תלוי מה אתה רוצה ממנו.. רמקולים: אם יש לך מאחורה 6*9 אני מציע ללכת על סט שלם של פיוניר, אחוריים וקדמיים. סאב, קנה גם של פיונייר עולה כ500 שקל וכמובן ח-ו-ב-ה מגבר שעולה עוד איזה 400~500 שקל. יצאנו פה עם מערכת שלמה של פיונייר, שתעלה לך 2500 בערך.. כמובן לא חובה פיונייר, אתה יכול לקנות רמקולים קומפונט קדמיים באיזה 700 שקל, רדיו דיסק ב500 ומגבר וסאב ב 700. יש מלא קונפיגורציות.. רק שתדע, אתה קונה סאב אתה חייב לקנות מגבר. כמובן בציוד יד שניה אתה תוכל לקנות יותר דברים , לך לפורום קנייה ומכירה של אודיו, אולי תמצא משהו מתאים לך.. נ.ב זוהי מערכת כללית, תתאים לכל אוטו ולא רק לאביזה שלך. מאיפה הפלצת את המחירים האלה???
  10. הפיוניר 1550 עדיף עליו בהרבה מניסיון!!! לדעתי לך על הפיוניר!
  11. רוני סגרת 2000 הודעות!!! מזל טוב
  12. בתוכנה השניה 634kbps!!!
  13. חחחחחחחח הוא אמר לי שעשיתי יותר מידי מיבחנים אז אני צריך לעשות רק עוד שעה כי יש הגבלה!(סגרתי את כל התוכנות ורציתי לראות מה ההבדל)
  14. כבלים של תבל. אתה יודע איזה מהירות הוא צריך להיות?
  15. 413.4 זה טוב?
×
×
  • תוכן חדש...