Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חוזר מתל אביב לחולון דרך כיכר קוגל (הדמעות), שמאלה בכיכר ואח"כ פנייה ראשונה ימינה. למזלי היה רכב לפני, שלמעשה הציל אותי מתאונה, לא ראיתי בדיוק מה קרה לו כי הוא היה הרבה לפני. בהתחלה חשבתי שהוא מנסה לתקן ולחזור לכביש במקום לפנות ימינה. הוא עלה על האי תנועה במהירות והאוטו חטף מכות רציניות למטה... התקרבתי לפנייה והאטתי, ואז גם אני החלקתי תוך כדי הפנייה... הברקס כמעט ולא עזר, סיבבתי את כל ההגה ימינה אבל לא יכולתי לשלוט פשוט המשכתי להחליק. המזל שלי הוא שבאתי לאט לפנייה בגלל האוטו שלפני והאוטו נעצר לפני האי תנועה.

פשוט גועל נפש מי שעשה את זה. אחרי זה בכל הרמזורים פירפרתי כמו משוגע כי נשאר לי שמן על הגלגלים $@^&

פורסם

האם היית אזרח טוב :?: הודעת לרשות המקומית(106).

האם היית אזרח למופת :?: עצרת בצד, ושפכת חול על הכביש.

לא פשוט מאד המשכת לפרפר לך כל הדרך הבייתה, ושייז@#$% כולם.

מה אכפת לי מאחרים, אני סבלתי, שיסבלו כולם :mad:

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עמית אבל בשבת אין מוקד בכלל! הכי קרוב שיש זה משטרה שפועלת אבל כל השאר אין למי לפנות, או שיש ואני לא יודע????

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני חוזר מתל אביב לחולון דרך כיכר קוגל (הדמעות), שמאלה בכיכר ואח"כ פנייה ראשונה ימינה. למזלי היה רכב לפני, שלמעשה הציל אותי מתאונה, לא ראיתי בדיוק מה קרה לו כי הוא היה הרבה לפני. בהתחלה חשבתי שהוא מנסה לתקן ולחזור לכביש במקום לפנות ימינה. הוא עלה על האי תנועה במהירות והאוטו חטף מכות רציניות למטה... התקרבתי לפנייה והאטתי, ואז גם אני החלקתי תוך כדי הפנייה... הברקס כמעט ולא עזר, סיבבתי את כל ההגה ימינה אבל לא יכולתי לשלוט פשוט המשכתי להחליק. המזל שלי הוא שבאתי לאט לפנייה בגלל האוטו שלפני והאוטו נעצר לפני האי תנועה.

פשוט גועל נפש מי שעשה את זה. אחרי זה בכל הרמזורים פירפרתי כמו משוגע כי נשאר לי שמן על הגלגלים $@^&

האם הכוונה לימינה לשנקר? מתי זה קרה אני עובר שם מספר פעמים ביום (אני גר בשנקר) ולא ראיתי\הרגשתי שום כתם שמן?!?!?

פורסם

עמית

אתה צודק, וחשבתי על זה רק כשהגעתי הבייתה... :\

וכן זה ימינה לשנקר

פורסם

עמית

כמה דברים

אני לא חושב שהיה לו בבגאז' ארגז חול שהוא יכל לשפוך שם וגם באזור שם אין חול זה הכל שטח בנוי

ואם אתה חוזר מיציאה ב4-5 בבוקר ועובר דבר כזה לא נראה לי שאתה מתחיל לחשוב על כל העולם

פורסם

עמית

כמה דברים

אני לא חושב שהיה לו בבגאז' ארגז חול שהוא יכל לשפוך שם וגם באזור שם אין חול זה הכל שטח בנוי

ואם אתה חוזר מיציאה ב4-5 בבוקר ועובר דבר כזה לא נראה לי שאתה מתחיל לחשוב על כל העולם

זה בדיוק העיניין,

מה שקומפי ניסה להעביר זה, שבמקום לחשוב רק על עצמך, תחשוב גם על אחרים.

למעשה, חלה עליך חובה שבחוק למנוע תאונה שאתה יודע שעלולה להגרם,

ובמקרה הזה לא פעלת לפי החוק, כלומר אתה עבריין (אם לא תתנהג יפה נזמר עליך :mm_wink: ).

חוץ מזה, באמת תחושב מה היה קורה אם היה עובר אופנוע אחריך, הוא לא היה מסיים

טוב כל כך את הסיטואצייה.

פורסם

מכבי האש ישמחו לעזור במצבים כאלה , הם באים מאורגנים ואפילו מביאים דליים עם חול...

סביר להניח שאם תפנה למוקד העירוני הוא יפנה למכבי האש ...

haters will hate

פורסם

עמית

כמה דברים

זה בדיוק העיניין,

מה שקומפי ניסה להעביר זה, שבמקום לחשוב רק על עצמך, תחשוב גם על אחרים.

למעשה, חלה עליך חובה שבחוק למנוע תאונה שאתה יודע שעלולה להגרם,

ובמקרה הזה לא פעלת לפי החוק, כלומר אתה עבריין (אם לא תתנהג יפה נזמר עליך :mm_wink: ).

חוץ מזה, באמת תחושב מה היה קורה אם היה עובר אופנוע אחריך, הוא לא היה מסיים

טוב כל כך את הסיטואצייה.

מישהו אמר שחשבתי רק על עצמי?

לא חשבתי על כלום... פעם ראשונה שקורה לי כזה דבר ונבהלתי, והייתי גם עם אנשים באוטו אז תרגיעו בבקשה.

פורסם

לא קשור אנשים באוטו לא אנשים באוטו.

אם אני בנסיעה וכמעט עולה על איזה משטח/קרש/צמיג באמצע הכביש, אני עוצר, יוצא מהאוטו ומעיף את המפגע משם.

לא יצא לי להתקל בכתם שמן כמו שאתה מתאר, אבל במקרה כזה בהחלט כדאי ללכלך קצת את הידיים ולשפוך קצת חול מהגינה הציבורית הקרובה בעזרת פח הזבל שהחוק מחייב אותך להחזיק ברכב.

עלה לך ב 5 דקות, אבל אולי חסך לכמה אנשים תאונה מיותרת.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...