אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,352 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצאתי אותה!!!!! כל מי שקרא את ההודעה: מחפש לקנות BMW אז יש לי חדשות טובות! אדונה יפיפיה! סקסית עם תחת מבריק... גלגלי מגנזיום יפיפיים צמיגי מישלינג 225 רוחב עם חתח נמוך... מנוע 2 ליטר חדש תיבת הילוכים ידנית חלון בגג חשמלי!!! הכל אוטומט בלי אזעה רק אמוביליזר אבל חברה טוב! נעילה מרכזית ומערכת שמע מקורית (רק רמקולים אבל טובים יחסית) ואפילו יש לה מזגן!!! בקיצור אוטו חדש שיש לו רק 57,598 קילומטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שנת 88 בקיצור ב.מ.וו 320 שנת 88 אדומה יפיפיה של זקן שנפטר שבקושי נסע עליה... וכל זה ב 15 אלף עם טסט חדש! העבירו אותה השבוע כולל טיפול 10,000 ומחר אני הולך להעביר אותה בדיקה מקיפה...
הודעה אחרונה מאת BMW_316, -
מהירות מופרזת. 1 2 3
מאת Guest TALOR- 40 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
חברה אני כרגע בן אדם מאוד רציני...... בזמן האחרון המצב שלי מתדרדר......... מיום ליום אני מתקרב לסגירת סקלה...... היום היא ניסגרה.... אני עדין בהלם,פחד,חשש,מרגיש דפוק. אין לי שליטה בעצמי. אני חותך את התנועה במהירויות מופרזות. אני רוצה להיגמל מנסיעה מהירה. זה תקף אותי לאחרונה והיום אני רוצה לשים לזה קץ. שוב אני מזכיר אני כותב את המילים האלה בגלל שאני מחפש פיתרון.(אני רציני) חברה אל תשחקו איתי בתגובות כאן,כי מי שמכיר אותי באמת יבין שאני רוצה עזרה. אני ניסיתי בימים האחרונים "להירגע" אבל ללא הצלחה. יש למישהו פיתרון בלהירגע בזמן נסיעה? אני מדבר על מהירויות שמדגדגות את המאתים+
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 5 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
שלום. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנת גרפיקה לעיצוב רכבים (משהו ספציפי בשביל עיצוב רכבים= כמו שינוי צבע, ועוד חישובים וכאלה.) יצא לי לראות עכשיו ב"טופ גיר" את אנשי (לוטוס אני חושב..) עובדים על תוכנה כזאת במחשב.. מישהו יודע על משהו כזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
הממל"ז לעזאזל!
מאת Romeo- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ממל"ז... קוטע שמחות עם דיפלומה, לא אמין עם הוכחות, לא מועיל במניעת טעונות, לא מישתמשים בו נכון ובמוקומות הכי דביליים ולא מתאימים, הוא הסיבה לאחוז הדוחות הגבוהה ביותר, ביזבוז בלתי נילאה של תקציב וכוח אדם... יכולתי בוודאי לימנות עוד מיגרעות אך לא לתת אפילו תועלת אחת. אתם מאמינים שבעזרת מאבקים עקשים נוכל להוריד אותו מהכבישים? יש אנשים שמנסים, כדי להיצתרף?
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב, זה קצת פוגע בזכויות יוצרים, אבל מוכר למישהו אתר שבו אפשר לראות גליונות של מגזין אוטוקאר (מן ארכיון)? קו ה- backissues שלהם לא עונה...
הודעה אחרונה מאת Serpent, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לא... אני לא מאחל לעצמי מזל טוב... ... היום חוגג חבר הפורום הארוך, הגבוה, ה"טוויל", המאותגר מטרית, זה המשמש כעובד ("אנטנה") בחברה סלולרית גדולה וכושלת.... כספרב!!!!!! אז שיהיה המון מזל טוב!!!! וכמיטב במסורת- שתזכה לחיים ארוכים כמוך , אושר עושר (אולי תוכל לקנות רכב אמיתי סוף סוף ולא צעצוע על שני גלגלים עם שם של "ג'ילדה".....) ושוב - הרבה מזל טוב!!!!
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
פתחתי את המחשב והוא פשוט לא שם מה עושים ? אמרו לי שזה אולי וירוס - אבל NORTON לא מזהה אותו הוא בוודאות לא מתחבא או משהו בסגנון, אין אפשרות אפילו לגשת לTaskBar and Start Menu דרך הCONTROL PANEL, מה שמבסס את החשדות שזה וירוס. אם מישהו יודע איך מחזירים את הTASKBAR הביתה, אנא שתפו אותי ... * בפורום תמיכה בY-NET לא הצליחו לעזור לי תודה, טל.
הודעה אחרונה מאת ערןVTR, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נקווה שלא יהיה משעמם... אל תגידו שלא אמרתי אפשר אחרי זה לנצל את השרשור הזה לשיחה על התוכנית...
הודעה אחרונה מאת oyway, -
חבל על הזמן!!! מטריף!!! משב"ז!!! מחכה לתמונות וסרטים - חובה!!!
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
ושוב פעם גניבה!!!! 1 2
מאת Dj_RoY- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום בלילה ישנתי אצל חברה שלי כשפתאום שמעתי את האזעקה של האוטו , רצתי למרפסת וראיתי את הגנב הבן בן זו*ה גומר להעמיס את הסאב שלי ופותח את הדלת כשפניו מועדות אל הפנל. ישר זרקתי את הכוס שהיתה על השולחן( הדבר הראשון שראיתי) והבאתי צעקה הוא נבהל ישר נכנס לאוטו שבו היו עוד 2 אנשים וברחו . ירדתי למטה כולי בעצבים מתוךת שינה וחשכו עיני :2 המגברים נעקרו , כל המגש האחורי בייחד עם הרמקולים נלקחו באכזריות הסאב גם כן נלקח וכמובן שהשמשה האחורית נופצה בקיצור אחלה של זין קיבלתי ב5 בבוקר . זהו אני גמרתי להשקיע באוטו -שמעת יא גנבבבבבבבב בן גנבבבב אל תבוא יותר!!! אני מיואש , לא שם שקל על מערכת חדשה . ואני רק מאחל לך שבכסף שתקבל על המערכת תממן לך טיפולים לסרטן בלבלב בבולבול ובערמונית שתקב…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.carinfocus.com/tuningcar14.htm
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הארנוביץ שוב השתגע http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=44804&lb=0
הודעה אחרונה מאת Noybee, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 981 צפיות
רוצים אחת כזו ?? אחת כזו משתחלת לך לגרון ואתה מת.....
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כאן יש לך טעות לחבר שלי יש הונדה סיוויק שנת 97 עם 125 כ"ס מדדנו לה 0-100 10.5 שניות ועפ"י נתוני יצרן של הגולף וי 5 זה 8.6 אם אני לא טועה אבל משהו בסביבה.
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
באיזה כסף משתמשים בטורקיה? לא מצאתי נתונים, יכול להיות שטורקיה משתמשת ביורו? ואם לא מה שער החליפין מול השקל?
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
שמות של שירים
מאת lior- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו אולי יכול לתת לי שמות של שירים חדשים? מכל הקטגוריות: האוס mtv ועוד...
הודעה אחרונה מאת <<TIBURON>>, -
התלבטות ... 1 2
מאת LiranAr-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2 אלף צפיות
באחד משיטוטי ברשת , נתקלתי בבקליות אחוריות שקופות ל106 דור ראשון , והתאהבתי , אבל הן לא זולות והן כן יפות ואני בהתלבטות קשה ... מה דעתכם?... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3202718528&category=27372 או את זה (הרבה יותר יקר...) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2155820238&category=27372
-
הבחירות בארצנו , הולכות ומתקרבות .. והקלפי של חברי פורום CF יוצאת לדרך..... אז איך תורכב הכנסת הבאה בעיני חברי פורום המכוניות? במרכז סקר זה יעמדו 8 מפלגות .... 1. העבודה 2. הליכוד 3.שינוי 4.ש"ס 5.מרצ 6. המפד"ל 7.עלה ירוק 8.חירות צאו להצביע!
לאחר הבחירות.
מאת ronen- 0 תגובות
- 734 צפיות
ראשית, ומבלי להיכנס לויכוח פוליטי, אני חושב שנעשתה הסטוריה מערכת הבחירות הנוכחית. העם למד שאפשר להעניש פוליטיקאים. למרות שדעותי הפוליטיות נוטות לשמאלה, אני שמח שהבוחרים הענישו את מפלגת העבודה על כך שממזמן איבדה את הקשר עם העם, את ש"ס שתמיד דופקת את מצביעיה ודוחקת אותם לעוני ללא תקווה (אבל אם אמונה). את מרץ שהתחייבה לאחר הבחירות האחרונות להקים ממשלה חילונית רחבה ושכחה את דרכה. אני מכבד את ח"כ יוסי שריד (שהיתי מתומכיו עד לאחרונה) שעשה מעשה קם והלך כיוון שחשב שנכשל (מצנע, הדלת נמצאת איפה שיש שלט ירוק וכתוב יציאה...). כל שנשאר הוא שגם מצביעי הליכוד יומרו את דברם לשחיתויות, לעובדה שגם הליכוד אינו רלוונטי למרבית מצביעיו, מפלגה תחת חקירה. עד לפני לא הרבה ז…
הודעה אחרונה מאת ronen, -
מי מהפורום היה היום באוטו דיפו עם 106 ראלי לבנה והשאיר לי כרטיס של PSI על האוטו? סתם מתוך סקרנות..
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 11 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מה זה "מהירות צמצם: 2 עד 1/1000 שניות" במצלמות דיגיטליות? דחוף, תודה...
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החלום הרטוב שלה...
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
היי, מישהו יודע למה ה -windows media player החדש לא מנגן אותם עם סאונד? איזה נגן כן ינגן אותם כמו שצריך?
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 1 תגובות
- 873 צפיות
פתחתי מחדש את "פורטל המוסיקה" - עכשיו בגרסה שונה.. (דומה מאוד למה שקורה פה.. על אותה פלטפורמה) אנא כנסו ועזרו לי לפתח - האתר ללא מטרות רווח, ואנחנו בסך הכל מנסים לפתח קהילה גדולה ואיכותית של אנשים.. http://www.acid.co.il אנא העבירו את המכתב הבא לחברים שיכולים להיות מעוניינים במקום שכזה. אני מקווה שלא פגעתי במפעילי האתר בצורה כלשהי כשפירסמתי את ההודעה הזאת. האתר שוב, ללא מטרות רווח, זה משהו אישי שאני עשיתי, ורוצה לפתח. מקווה שהודעה זו לא תמחק.. תודה לכם.
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן לכולם זה שרשור סיפורים מצחיקים/מפחידים/מעניינים וכו... שהיו לכם עם מכוניות נראה לי שזה הולך להיות שרשור מצחיק תומר (106 ראלי) אני בטוח שיהיה לך הרבה מה לספר... יאללה סעו
הודעה אחרונה מאת איטי ורגוע, -
משהו מצחיק מת"א 1 2
מאת yairk- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תמונה שצולמה בת"א לפני כשבוע
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הטויוטה ניכנסה למוסך לתיקון משאבת הגה(משהו כזה) החלפת משלוש וציריות הקיצר חזרתי את הדרך ברגל עם המצלמה בשיא השמש היה נחמד התייחדנו אני וכמה רכבים להלן תמונות http://www.pbase.com/yariv/walk
הודעה אחרונה מאת toyota_16v, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש פרוייקט של "אזרחים נגד עידן רייכל" : הנה הקישור: ftp://ftp.103.fm/didi/הפרוייקט%20של%20גדעון%20רייכר.mp3 חובה להוריד!!!!!!
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
איזה יופי פשוט עושים מצווה למכונית כן ירבו כאלה אמן אינשללה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו מכיר את התכנית Top Drive בערוץ Star TV ? אתמול ראיתי. סוף הדרך !!! מי שאהב את הפרסומת ההודית של 206, ימות על התכנית הזו !!! למשל, כל מי שמתגעגע לויקי (שג'רמי קלארקסון כנראה מחביא בבגאז' של המרצדס שלו), יוכל להתנחם בזרועותיה של נמרטה, הודית יפה וחושנית. אתמול היא התפעלה ממכונית נחשקת ואקזוטית במיוחד, טויוטה קאמרי. חבר'ה, זה היה מחזה אופטימי ביותר !!! אם היא מסוגלת להתלהב ככה מקימורים של קאמרי, ועיניה נדלקות כשהיא אומרת "0 ל- 100 ב- 9.8 שניות"... רק תחשבו מה היה קורה לה במפגש של הפורום... ואחר כך, הופיע סלבריטי הודי כלשהו (כנראה כוכב קולנוע) וסיפר על המכוניות שהיו לו... מישהו אמר פרארי, למבו? לא בדיוק. הוא נזכר בנוסטלגיה במכונית הראשונה שהוא קנה…
הודעה אחרונה מאת טל וינר,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 859 אורחים (הצג רשימה מלאה)