אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,353 נושאים בפורום הזה
-
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום קפצתי עם יותם לעשות "בוק" לאומגה לרגל הפרידה שלנו, אני כ"כ אתגעגע לאוטו הזה, כל רגע בקופסאת סרדינים שעונה לשם קורולה תזכיר לי עד כמה האומגה טובה מכל הפחיות האלה . . . ושוב תודה רבה ליותם על התמונות והזמן שהוא הקדיש לי, במשך השבוע יעלו עוד תמונות . . .
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחר צריך להגיע לתל השומר בבוקר ואני שומע על הסופה שקיימת עכשיו כמעט בכל הארץ ואני רוצה לשאול אותכם אם זה לא מסוכן להגיע אם הרכב הפרטי מחר לאזור גוש דן כי בפעם האחרונה כל האזור הוצף וכו' . בקיצור מה אתם אומרים לסוע אם האוטו או תחבורה ציבורית? תודה בכל אופן למנהלים אני יודע שזה יותר קשור לאוף טופיק אבל אני צריך תשובה דיי דחוף אז תסלחו לי הפעם תודה
הודעה אחרונה מאת luckies, -
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=353604&path=22
הודעה אחרונה מאת איטי ורגוע, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא מה שחשבתם ועוד דגם קטן שאני אוהב...
הודעה אחרונה מאת ferrari test driver, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני זוכר שמישהו מכם היה באיזה צימר בצפון ... נכנסתי לאתרים וכל מיני כאלה ... אני רוצה המלצת אישיות ... אתם יודעים דרישות בסיסיות ... מיטה גדולה , ג'קוזי , מטבחון ורצוי אח או קמין וטלויזיה . אשמח להמלצות !
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חזרתי הביתה מהאימון ב5 התקלחתי התלבשתי ויצאתי לדרכי למפגש (פעם ראשונה למי שלא יודע), כשהגעתי לשם ראיתי אותכם (אני כמעט בטוח) אבל....משהו עצר אותי מלבוא ולהגיד נעים מאוד אני דניאל זה כאילו אתם כזאת קבוצה די סגורה (תקנו אותי עם אני טועה) שלא נעים לי להתפרץ ככה באמצע . נ.ב. אני הייתי הבחור בקורולה הירוקה למי שראה או שם לב
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אך , אני לא יכול לשכוח , אני לא יכול לשכוח את הקייץ , את הזיעה הניגרת ממצחי , את החולצה ספוגת מלחי הזעה את העצירות ( טוב לא..) , את הגופיה (מה לעשות אני גר בשכונת שיקום ) ואת המכנסיים הקצרים , אבל מעל הכול אני לא יכול לשכוח את המפגשים אך אילו מפגשים היו בקייץ , אור עד 8 בערב , ברמת גן , חוצה , אחרי זה עד 12 בלילה בראשון , מגיעים הבייתה מסופקים , כמו שרועי מסופק ולקבל מנגל תעשיתי מטר וחצי.... אבל עכשיו , אוי עכשיו , שהשמיים בוכים , השחור יורד עלינו מאוחר והמפגש גווע , עכשיו שאין אף לו שריקת טורבו אחת , אף לו סובארו משופצרת אחת במפגשים , מזג האוויר הכריע את המפגשים בשבועיים האחרונים... מיי יתן והגשם יפסק , מי יתן והמפגש יחזור ליהיות מה שהוא ... ה…
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 30 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מה נסגר אח שלנו ננס טיבטי ? עוד פעם אבא משתולל על הכביש ... ? תגיד לו ש QUICKSILVER אמר שזה לא בטוח ובטח שלא חוקי ... אהה ... ושלא יחפש את הכחולים על עברות שהם עושים ... שיבקר קודם כל את עצמו ואז יבוא לטענות לאחרים !! קפיש ? אולי תביא את אבא שלך לג'ימיקנה ? שיתן בראש קצת ... יעשה לנו תצוגת תכלית של לנטיס ליסניג בתת היגוי ... לנטיס ליסינג בפאוור סליידינג ... לנטיס ליסינג על הגג ... מה אבא לא יעשה כדי שהבן שלו יחשוב שהוא מגניב פצצות ? מה ?? אההה .... דרך אגב , אם אבא שלך בא לג'ימיקנה ... אתה אוכל ח י נ ם !!! זה כדאי !!!
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
- אחראי פורום
- 52 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
בצעד חסר תקדים אני מפרסם את תמונותיי , ואני ממליץ לשאר החברים להעלות תמונות. ככה ניתן לכולם הרגשה טובה וקצת "ביתית" התמונות האחרונות שלי עוד מתקופת הצבא (תפסתי רעל - אתם יכולים לצחוק) בערך לפני 3שנים.. שירתתי בגדוד תותחנים (MLRS) עם רועי צוקרמן..
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עכשיו נגמר התחיל באיזה 5 אבל יש את זה גם בשעות נורמליות לפי מה שבדקתי בEPG זה כל יום בשעה אחרת קוראים לזה חולה הגה נראה לי, אני סנילי ?! זאת תוכנית מבריטניה ומראים שם מלא מכוניות משופרות וכל מה שקשור עכשיו היתה תחרות עוצמה של כאלה עם מערכות אתם רואים 106 עם 2 סאבים של 15" איזה 9000 מגברים 9000 רמקולים והיו עוד כל מיני !! היה גם איזה ילד בן18 שם בבריטניה שיש לו אבולושין והוא הראה איזה שיפורים הוא עשה ואמר שהיא עושה 0-100 4.3 כל מיני כאלה שווה לראות !
הודעה אחרונה מאת OAking, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אין מילים...
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 5 תגובות
- 930 צפיות
יופפפייייייייייייייייייייייייייייייייייי.......................................! כיף לי..................... אז ככה, בניגוד לירון, לי היו מלללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בעיות!! א-ב-ל זה בגלל שהאלפא עמדה כ-5 שנים... כל יום שעובר יש פחות ופחות בעיות טפו טפו טפו 5555555555555555555555555..... מה אני אגיד לכם, אני כלכ-ך מסופק, והיא מענגת אותי... אני לא יודע איך הסתדרתי בלעדיה בעבר.... רק אלפיסטים מכירים את ההרגשה....!! זהו. שבת שלום, וצום קל. ורגע שניה אני צריך להודיעה משהו חשוב: אני כבר כ 5 שנים שומע את RED HOT CHILI PEPPERS לאחרונה הגעתי למסקנה, שאין. הם פשוט ההרכב הכי טוב שיצא איי פעם.. (פעם חשבתי שנירונה אבל אני כבר לא ח…
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 0 תגובות
- 967 צפיות
מי שעוד לא הוריד/שמע/קנה אז או שיוריד או שישמע או שיקנה את: NOW DANCE 2003 דיסק M T V נחמד מאוד מאוד עם רימיקסים וחידושים כאלו ואחרים וגרסת דאנס נחמדה ל"בואי" מ-"הפרוייקט של עידן רייכל"....השיר ממש מאוס אבל הגרסה נחמדה.. אני ממליץ....
הודעה אחרונה מאת R.C, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו ראה היום ב star world את התוכנית רכב ההודית? אשכרה ההודים עשו תוכנית א-לה טופ גיר ויצאו לשטח למבחן דרכים על ה tata indigo ! היה מצחיק מאוד!
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מזל טוב אח שלי שיהיה לך רק טוב !! עד 120!!!!!
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
משעמם לי אז אני אתן לכם להזיל קצת ריר בדברים שראיתי היום: הלכתי בבוקר לעשות רפידות אצל יהודה ואבי. הגעתי לשם, ופשוט נדהמתי לראות 3.6 TWIN TURBO של אלפא רומיאו 600 כ"ס גיר של בהמה אקזוטית אירפאית ומערכת הזרקה ממושחבת של איזה חברה, שכחתי את שמה, אבל היא הטופ של הטופ. גם אחיו הקטן 3.0היה שם עוד כמה לנצ'יות ומה שיעניין את רוב הפורום.. 309 GTI, עכשיו לבחור נמאס מה M16 שלו, אז הוא שותל עכשיו מנוע 2 ליטר T16 אני חושב שיש לו טורבינה T4... משהו מטורף....... המכונית מדהימה.... אבל האלפא השניה ***** הרבה הרבה הרבה יותר מדהימה.. יש שמעות שהיא תיהיה החזקה במזרח התיכון כולו.. היא עוד כמה, אבל אני צריך לזוז...
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נרשמתי לקורס הנ"ל. יש עוד מישהו שמגיע?
הודעה אחרונה מאת יובל, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נהג המירוצים הגדול חוגג היום 19 חורפים. מי יתן ותזכה לעוד הרבה גביעים ולנצחונות וגם לעלות למדרגות הגבוהות לא רק של הפודיום אלא גם של הספורט - ז"א לא רק ליסוע לראות פורמולה 1/ ראלי... בידידות. זורע.
הודעה אחרונה מאת DMX, -
שם של מקום ...
מאת דניאל- 1 תגובות
- 810 צפיות
איך קוראים למקום הזה במתחם של הום סנטר לייד קניון איילון שמוכרים שם מכוניות
הודעה אחרונה מאת אורון ג, -
- 10 תגובות
- 13.7 אלף צפיות
איך אפשר לחלק עיגול לשבעה חלקים שווים רק עם 3 קווים?! חייב תשובה,
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זה לא סגור !!אבל כנראה שכן!! מה לעשות??? אני רק חושב על זה ומתחיל להתבאס
הודעה אחרונה מאת paulpro, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למה אין שום דבר על הפלאפון החדש או על המסלול החדש שמשווקת פלאפון? לא מוזר? ככה משווקים מוצר חדש? חרשתי על האינטרנט ועל האתר של פלאפון ולא מצאתי שום איזכור למכשיר החדש (הסליידר הזה), או ל ESC. כולה רציתי לראות קצת מחירים... רק פרסומות הם יודעים לעשות?! משום מה זה מעצבן אותי! כנסו לאתר http://www.pelephone.co.il, ותגידו לי אם אתם מוצאים משהו.
הודעה אחרונה מאת ערןVTR, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://195.92.224.73/j20/content/host.asp
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
תדליקו חדשות - חשש לפעולת טרור בארה"ב
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יום הולדת שמח! אני מקווה שהרעשים היחידים שתשמע באוטו יהיו מהמערכת! מזל טוב! :smilecol:
הודעה אחרונה מאת חן ר., -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מקבץ של כמה סרטים נחמדים... 1) מסך עשן 2) סרט שמראה מה עוד ניתן לעשות כשיש לך 330 כ"ס 3) למה הארנבת חצתה את הכביש ? 4) סרט נחמד על כמה חבר'ה שלקחו את הגרוטאות שלהם ויצאו לטיול של שבת, בדרך הם גם לא שכחו לצלם ---> כאן ומי שתוהה היכן צולם הסרט - שבדיה. ( 120MB ) 5) מיצובישי L300 עם טורבו !! 6) קצת אופנועים... 7) ולסיום, "כרמן" ע"פ סאאב ....Enjoy אופ-טופיק קטן, עוד מישהו שם לב שבערוץ הקניות התחילו למכור גם מכוניות , אתמול מוצר היום היה...פיאט בראבה (לשעבר מהשכרה). ירון פאר ז_ _ ן ת'שכל איזה עשר דקות עליה וכמובן בסוף לא שכח לציין: "העסקה המשתלמת ביותר בשוק....זה כדאי".
הודעה אחרונה מאת oyway, -
- 2 תגובות
- 945 צפיות
אני זוכר שבעבודה שלי ז"ל היינו מתקינים טלאי לווינדוז XP שהופך את הממשק שלו לעברית למישהו ידוע איפה ניתן להוריד אותו? תודה
הודעה אחרונה מאת יובל, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 25.3 אלף צפיות
מכירים את הלהקה ACE OF BASE ? ואת השיר HAPPY NATION שלהם ? מה שלא ידענו הוא שבהתחלת השיר יש צפירה (נשמע כמו סתם מנגינה אבל זו בעצם צפירה) ולאחר מכן אם מקשיבים וקוראים את הטקסט , הם אומרים בעברית את המשפטים הבאים: לא רוצה אתכם אשנא דתכם הייתי כאן לפני כולם בינתיים אני אהרוג אתכם הייתי כאן לפני כולם http://www22.brinkster.com/aob30/
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
Tears For Fears 1 2
מאת Noybee-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יצא לי לשמוע כמה שירים שלהם בזמן האחרון ואני חייב לציין שאני מתרשם מאוד. מישהו יכול להמליץ לי על סינגלים או אלבומים טובים שלהם?
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אנשים !!! יש לי קסדות!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת הפנצטה שתלשה כוכב,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,371 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- o.r
- rolling_stony
- SlowRide
- TheArcane
- sperial
- ברווז
- פינדר
- אורי מ.
- שביט
- TZR84
- Night Driver
- baer