Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ברשותכם,

לא ראיתי ת'רד של הרכבים שלנו מושלגים\מבורדים.. - קופאים מקור!

אז הינה כמה תמונות של הבייבי שלי לאחר מטר ברד..

DCP10988.JPG

DCP10990.jpg

DCP10989.jpg

פורסם
אז ברשותכם,

איזה מזל שהמכונית שלי חונה בחניה מקורה :mmangel: . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כן , כן גם אני שמעתי את הברד שהיה ב 8 בבוקר

ישר שיניסתי מותני ירדתי לאוטו , שמתי עליו קרטונים גדולים בשביל שיספגו

את מכות הברד , עד עכשיו הקרטונים שם אבל שיהיה ....

הרי אנחנו לא רוצים שיקרנ לנו את מה שקרה לתושבי חולון ראשון לציון..?

פורסם

אחחחח אחחחח אחחחח

איזה כיף זה שיש אופל ..

תכנס בה משאית היא תשרט (טוב לא שריטה :twisted: )

ירד עליה ברד היא תירק אותו חזרה לשמים ...

קטן על הגרמניות שיש לי בבית

הם לא צריכות קרטונים כמו הצרפתיות

:roll:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
אחחחח אחחחח אחחחח

איזה כיף זה שיש אופל ..

הרי זה ידוע לכל שפח גרמני הוא לא רק יותר עבה אלא גם יותר חזק...

:roll::roll:

ראלימן

:wink:

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
אחחחח אחחחח אחחחח

איזה כיף זה שיש אופל ..

ממש..... בדיוק כמו שהרנו שלי לא עושה בעיות!

:twisted:

פורסם
אז ברשותכם,

ICE ICE BABY

Copyright Vanilla Fucking Ice

טוב, עכשיו תתחיל להחזיר את שסתום כניסת אוויר קר/חם למצב עבודה...מדינתנו עוברת למזג אוויר אירופאי :)

פורסם

צחקו צחקו

אבל באחת האופלים שלנו נכנסה באמא שלי משאית

כשהקורסה של אמא עמדה והמשאית נכנסה בה ב50 קמ"ש ( החליקה בגלל גשם ) ולאופל נהרס המנעול בבגאג , וצבעו ופיחחו אותו קצת ... וזהו

לא שילדה ... לא שום חלק אחר ולא אפילו טמבון פנס או שמשה :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ודוד שלי נכנס לטויוטה היילקס בבגג' מאחורה עם קורסיקה ולקורסיקה נשבר קצת התמבון ולהיילקס כל הדלת של הבגג' מאחורה התעקמה (נהיה לדלת צורה עגולה כצורת האף של הקורסיקה) :lol:

פורסם
ודוד שלי נכנס לטויוטה היילקס בבגג' מאחורה עם קורסיקה ולקורסיקה נשבר קצת התמבון ולהיילקס כל הדלת של הבגג' מאחורה התעקמה (נהיה לדלת צורה עגולה כצורת האף של הקורסיקה) :lol:

ולנו הייתה קורולה שנכנס בה אוטובוס ברוורס וקיפל חצי אוטו ובבדיקה מצאו פגיעה בקצה שאסי :shock::shock::shock::shock:

וידידה שלי עם באלנו נכנסה במונית מרצדס והאוטו טוטאלוס, לנהג מרצדס הייתה שריטה קטנה :shock::shock::shock::shock:

עכשיו תסבירו לי מה הקשר ??? אתם לא חוקרי תאונות ובכל תאונה יש עוד מיליון פרמטרים (זווית פגיעה, זווית של קיבול המכה וכו') כך שאי אפשר להגיד על הקורסה שהיא בטוחה מהסיפור שלך כי אני יכול להביא לך עוד 100 סיפורים הפוכים . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ולנו הייתה קורולה שנכנס בה אוטובוס ברוורס וקיפל חצי אוטו ובבדיקה מצאו פגיעה בקצה שאסי :shock::shock::shock::shock:

וידידה שלי עם באלנו נכנסה במונית מרצדס והאוטו טוטאלוס, לנהג מרצדס הייתה שריטה קטנה :shock::shock::shock::shock:

עכשיו תסבירו לי מה הקשר ??? אתם לא חוקרי תאונות ובכל תאונה יש עוד מיליון פרמטרים (זווית פגיעה, זווית של קיבול המכה וכו') כך שאי אפשר להגיד על הקורסה שהיא בטוחה מהסיפור שלך כי אני יכול להביא לך עוד 100 סיפורים הפוכים . . .

נכון מאוג, בקטע הזה מסכים אתך לגמרי, אי אפשר לקבוע החלטה חד משמעית על בטיחותו של רכב מסויים בגלל תאונה ספציפית.

למשל ידידה שלי עם 307 החליקה ונכנסה בדייהו סופר רייסר ולפיז'ו היה נזק רב יותר לעומת הדייהו...

• תוכן חדש...