Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HGT או מנקה חתולים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, אני מוכן.

תקבע מקום ושעה.

מעבר לזה, קח את זה בקלות, אני בטוח שזאת לא פעם ראשונה שאתה שומע את זה.

לפורום הזה יש עבר עשיר בחוסר טאקט, יעיד על זה בעלים של MR2 (ובעלים של ראלי :lol: )

איך הכנסת כבר אותי לתמונה ?!

לא שכחנו את זה כבר

Leon Cupra 2009

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הסוויפט שלי הייתה תקינה הייתי מראה לך מאיפה משתין הדג...

איך סוויפט 1.0 סטנדרטית לוקחת HGT בפתיחות. בשבוע הבא הרכב נכנס למישקה לשיפוץ, פחחות וצבע וגם קצת משחקים עם המנוע - הכוונה שלו זה להגיע ל95 כ"ס לפחות... ו95 כ"ס על 650 ק"ג זה ממש יפה...

מישקה יהיה מוכן לצאת פתיחות נגד הHGT של העירייה, הוא שונא את האוטו הזה ולא הפסיק לצחוק שיצאה האבארט - הוא סיפר לי על התקופה שאבארט היה משהו חזק ע"ע ביאנקי אבארט....

אם תהיה רציני אני מקווה שלמישקה יהיה זמן והוא יבוא עם הסוויפט שלו - תראה מה זה אוטו אמיתי...

יש לך ביצים תכין כסף, יש מישהו מאוד רציני שמוכן לעשות לך ב"ס עם איזו פורד אריקה 89 ששופרה אצל מישקה, יש לרכב מערכת INGEKTION וכלוב הגנה גמיש מקרבון פיברגלאס... הדלתות האחורית רותכו ויש לו ספויילר כמו של אימפרזה אבל מסיוויק...

מישקה אומן, איך הוא החליף חלק מהסעפת באמצעות פחית רד בול ריקה עטופה בצלופן ירוק.... זאת הניידת לשעבר הכי מושקעת בארץ...

אם אתה רציני תן זמן וכמה כסף בא לך להשקיע ונסתדר....

haters will hate

פורסם
:?:

:?:

אתה סתם ילד טיפש וקנאי , זה אחד הרכבים היותר יפים שיש לנו בארץ , מושקע מאוד ולא ב "רייסים" אלא ביופי חיצוני !! אני מכיר את בעל הרכב מגיל צעיר (בית ספר יסודי וכו) והוא בנאדם זהב!!!

מה גם שעצוב שאשכרה בזבזת 5 דקות מהחיים שלך ביצירת המופת הזו.. אשכרה אין לך חיים ?

תראה בונבון ... אולי הוא מבזבז 5 דקות מהחיים שלו , אבל לפחות הוא עשה משהו מצחיק - יצירתי משהו .

ובוא נראה לרגע אותך ... מהחיים שלך בזבזבת כבר איזה שעה-שעתיים רק פה , ומה עשית כאן ? שרפת לכמה אנשים טובים כאן תאי מח יקרים בגלל שאתה רוצה לקנות איזה חירטוט שאין לך מושג ירוק איך ממלאים מים בווישרים ! תעשה לעצמך טובה ותחסוך זיוני שכל עתידיים , לך תקנה מיצובישי קולט והצלת חיים של כמה אנשים !

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

והשאלה שלי אם יש פה מישהו שמוכן גם ללחוץ ???? -> אבל ברמה שלי כמובן.... לא לשכוח שהאוטו שלי ''לא''חזק בכלל..... סך הכל 1.4 עם 65 סוסים.

מישהו מעוניין ללחוץ איתי באיזה שהיא היזדמנות???

מומלץ

PUNTO GT - RSI - V5- 106 XSI, RALLYE - HGT - 205 1.9, MI-16 - 206 GTI ולראות איך HGT סטנדרתית נוסעת. :D

באהבה עדי הבעלים של הרכב בתמונה.

נו ... יא נקניק ... הציעו לך פה שני חבר'ה ללחוץ ... ROY306 ואיזה חירטוט אחר חבר של עדי ... אני לא ראיתי שאתה מתלהב או מגיב ... נו ... איפה האוטו החזק שלך ? מ הקרה ? נגמר לך העץ ריח ?

ביקשו ממך לתת זמן ושעה ... ואל תדאג ... אני אהיה שם לצחוק איתך שתתן לשני אלה בראש ...

Dr. Dre , 2001

פורסם
אם הסוויפט שלי הייתה תקינה הייתי מראה לך מאיפה משתין הדג...

איך סוויפט 1.0 סטנדרטית לוקחת HGT בפתיחות. בשבוע הבא הרכב נכנס למישקה לשיפוץ, פחחות וצבע וגם קצת משחקים עם המנוע - הכוונה שלו זה להגיע ל95 כ"ס לפחות... ו95 כ"ס על 650 ק"ג זה ממש יפה...

מישקה יהיה מוכן לצאת פתיחות נגד הHGT של העירייה, הוא שונא את האוטו הזה ולא הפסיק לצחוק שיצאה האבארט - הוא סיפר לי על התקופה שאבארט היה משהו חזק ע"ע ביאנקי אבארט....

אם תהיה רציני אני מקווה שלמישקה יהיה זמן והוא יבוא עם הסוויפט שלו - תראה מה זה אוטו אמיתי...

יש לך ביצים תכין כסף, יש מישהו מאוד רציני שמוכן לעשות לך ב"ס עם איזו פורד אריקה 89 ששופרה אצל מישקה, יש לרכב מערכת INGEKTION וכלוב הגנה גמיש מקרבון פיברגלאס... הדלתות האחורית רותכו ויש לו ספויילר כמו של אימפרזה אבל מסיוויק...

מישקה אומן, איך הוא החליף חלק מהסעפת באמצעות פחית רד בול ריקה עטופה בצלופן ירוק.... זאת הניידת לשעבר הכי מושקעת בארץ...

אם אתה רציני תן זמן וכמה כסף בא לך להשקיע ונסתדר....

תגיד לי אח שלי צרצר ... יש מצב שגם אני אוכל להכניס את האוטו שלי לסדנה של מישקה ?

צבעתי לאחרונה את השלט של האזעקה בכסף ... וזה מוסיף לי רק בנמוכות קצת , יש לו איזה פטנט להעלות לי את רמת הקורוזיה בזיפטת ? כי אז אני מנגח את הפונטו עם המגשים לתה !!

אהה ... חשבתי לרתך גם אני את הדלתות של האוטו ... ולהכנס מהסאן רוף , שמעתי שזה יעלה לי את ההספק הגבוהות , יוריד מקדם גרר , יעלה יחס דחיפה - זה נכון ? הוא מסוגל לכל זה ?

Dr. Dre , 2001

פורסם

מישקה משפר מכוניות ביסודיות, הוא מאוד מוכשר, הרבה לא יודעים אבל הוא הראשון שהביא הרבה שיפורים לארץ כמו פנסים אחוריים שקופים, שפריצרים זוהרים, את המסוק הזה ששמים על המזגן והפלופלור מסתובב... הוא ממש תותח, יודע לקרוא את השוק כמו שצריך...

הוא חולה ושהוא נדלק על אוטו הוא משתגע, אבל סטיב שעובד אצלו הכי תותח יש לו ת'סיוויק האצ'בק 1.4 STI הכי חזקה בארץ, הוא שם לה כנף של קולט וג'אנט 17 ממגנזיום, יש לו כיסויים של רפיד וכל האוטו אולטרה צהובה, יש לו דולפינים במערכת והוא היחיד בארץ שיש לו שפריצרים עם נאון אדום... הוא תותח, לרכב יש פילתר ואגזוז, סאן רוף ומדבקה של כאוס שזוהרת באולטרה... אין על הסיוויק שלו ומי שרוצה פתיחות שיבוא לשכונת התקווה ויביא כסף - מינימום הזמנה - 250 ש"ח.

אני יש לי ת'סוויפט GT VR6 QUATTRO INGEKTION NOS TURBO היחידה בארץ..

מי בא מולי, ROY306 כבר הושפל עם ה1.4 העלוב הזה שיש לו באוטו, המערכת שלי יותר חזקה....

אה וההוא עם האריקה גם אותו לקחתי, וגם את הקורבט של בני, וגם את האוטו של באטמן...

haters will hate

פורסם
מישקה משפר מכוניות ביסודיות, הוא מאוד מוכשר, הרבה לא יודעים אבל הוא הראשון שהביא הרבה שיפורים לארץ כמו פנסים אחוריים שקופים, שפריצרים זוהרים, את המסוק הזה ששמים על המזגן והפלופלור מסתובב... הוא ממש תותח, יודע לקרוא את השוק כמו שצריך...

הוא חולה ושהוא נדלק על אוטו הוא משתגע, אבל סטיב שעובד אצלו הכי תותח יש לו ת'סיוויק האצ'בק 1.4 STI הכי חזקה בארץ, הוא שם לה כנף של קולט וג'אנט 17 ממגנזיום, יש לו כיסויים של רפיד וכל האוטו אולטרה צהובה, יש לו דולפינים במערכת והוא היחיד בארץ שיש לו שפריצרים עם נאון אדום... הוא תותח, לרכב יש פילתר ואגזוז, סאן רוף ומדבקה של כאוס שזוהרת באולטרה... אין על הסיוויק שלו ומי שרוצה פתיחות שיבוא לשכונת התקווה ויביא כסף - מינימום הזמנה - 250 ש"ח.

אני יש לי ת'סוויפט GT VR6 QUATTRO INGEKTION NOS TURBO היחידה בארץ..

מי בא מולי, ROY306 כבר הושפל עם ה1.4 העלוב הזה שיש לו באוטו, המערכת שלי יותר חזקה....

יש לו עדיין את הקאדט המופלאה עם המנוע של הפיירבירד ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

יש לו מערכת INGEKTION

בעברית זה אינגקתיון... למה אתה חייב להתווכח אם אתה לא מכיר... זה משהו חדש מחו"ל, משתמשים בטכנולוגיה הזאת בנאס"א ...

האופל עוד שוכבת במוסך מחכה למישהו שישקיע בה...

haters will hate

פורסם

תגיד ... ההוא עם הפורד ורועי ... אחלו ממך חצץ בלחיצות ?

אז אם ככה אתה ממש חזק !

אני רוצה לצאת איתך !!! יש לי רנו 5 , חמש דלתות !! צבע חדש , גריל של אקספרס !!

חצאית ימין (שמאל נפלה לטובת הפחתת משקל ! ) יש לי ג'נט 13 מעופרת יצוקה !!!

אהה ... יש לי גם שיפורי מנוע (שלא תחשוב לך ! ) יש לי בוכנות נפתחות - זה שיפור מיוחד מבית היוצר של מישקה פרו רייסינג ! וונטילים מתהפכים עם כיוונון משתנה מתוך הרכב !

אהה ... יש לי ריחן פאפיה -מנגו-עמבה שמוסיף בנמוכות !

אהה ... ויש לי ראש מנוע של בוב-קאט !! בוא נראה אותך על זה !!

Dr. Dre , 2001

פורסם

טוב, אני רואה שאני חייב לכתוב כמה מילים:

אז למי שלא יודע,לי יש חיפושית משופרת מהתחת: מנוע אחורי, גיר מקוצר עם 3 הילוכים(!!),

מגן שמש עם ציור של טוויטי(נגד התחממות המנוע),וגלגלים צרים שנותנים לי חבל"ז בפתיחות.. האמת, גם בסגירות לא חסר..מנוע 1300 בגדישה של 3.0 באר לא הולך ברגל..

הקיצר, אני מוכן ללחוץ מול כל אחד, מתי שהוא רוצה, איפה שהוא רוצה!!

וזה כולל את ה-306 המקרטעת ואת האריקה שלבעלים שלה אין כסף למצלמה אז הוא קנה רק פלאש..

נ.ב. מחכה שמישקה יצא איתי.. :twisted: הוא יופתע..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

יש לי קאמפאשט חם. שכחתי להוסיף את זה במקודם.

והם בשבילי חטיפים.. 306 ואריקה, לא מגיעות לרמה של השילדה שיש בסוויפט...

פלאחים מאלומיניום וידיות אחיזה מעור אמיתי...

haters will hate

פורסם

שכחתי את הפלאחים..יא זבלון.. :lol:

ככה האוטו שלך מוקשח ברמה פנומנלית.

אבל עדיין אתה מוזמן ללחוץ איתי..כשהטורבו נכנס אני מתרומם לווילי!!בלי צחוק!!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...