Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה הקודמת שלי ( :cry: ) מאוד אהבה את הראלי , אפילו היתה קונה כל מיני שטויות לשים באוטו , העיקר הכוונה. (מי שיראה בובה ענקית במדף מאחור יבין על מה אני מדבר ).

לפעמים אנחנו נפגשים ואני ממשיך להלהיב אותה עם זריקות נחמדות והרמת אמברקס.

ראיתי בחורה בעבודה שלי עם איביזה טורבו נחמדה , עדיין לא יצא לי לדבר איתה ואני מקווה שזאת תהיה שיחה מעניינת.

סה"כ אני חושב שזה נחמד שאפשר "לטייל" עם בת הזוג באוטו וקצת למתוח את החוטים.

אבל , לתת לה לנהוג על הראלי , אממ .... לא נראה לי.אולי יותר מאוחר.

דווקא את החברה הקודמת לימדתי המון , במיוחד אחרי שהיא התנגשה ברכבים חונים ללא שום סיבה ( ואני מת מצחוק :mad::D - במיוחד כאשר בעל הרכב באוטו ).

עכשיו היא נוהגת מדהים ואני שמח לרשום את זה לזכותי.

אייל

המהירות היא רוע השטן, הסיבובים הם אהבת האלוהים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב אולי אני ישמע קצת כמו סבתא אבל אני לא עושה שום החלקות או דברים דומים כשיש איתי מישהו באוטו... :shock:

אין לי שום בעיה לנהוג מהר (140וצפונה...) אבל אני לא משתולל כשאני לא לבד.

לגבי החברה...

היא ממש לא הפרטנר המושלם בקטע הזה של האהבה שלי מכוניות ומוטוריקה , אני חושב שאחרי שנתיים שאני מזיין לה את השכל שעה כל פעם על מכונית אחרת, היא די סובלת מהאהבה הזאת שלי... :lol:

דוד

אחחח דוד.. אני מדפיס ושולח את זה לשרון .

חברה שלי לעומת זאת מתקשרת אלי כדי לדווח לי שהיא ראתה 540 וכו'... :lol:

Love is the air.... .

פורסם
טוב אולי אני ישמע קצת כמו סבתא אבל אני לא עושה שום החלקות או דברים דומים כשיש איתי מישהו באוטו... :shock:

אין לי שום בעיה לנהוג מהר (140וצפונה...) אבל אני לא משתולל כשאני לא לבד.

לגבי החברה...

היא ממש לא הפרטנר המושלם בקטע הזה של האהבה שלי מכוניות ומוטוריקה , אני חושב שאחרי שנתיים שאני מזיין לה את השכל שעה כל פעם על מכונית אחרת, היא די סובלת מהאהבה הזאת שלי... :lol:

דוד

אחחח דוד.. אני מדפיס ושולח את זה לשרון .

חברה שלי לעומת זאת מתקשרת אלי כדי לדווח לי שהיא ראתה 540 וכו'... :lol:

Love is the air.... .

תגיד RedR יש לחברה שלך אחות במקרה??? :lol:

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

פורסם

אני כבר ידבר איתך בה''פ

בקשר לזה...

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

• תוכן חדש...