Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע לתת לך המלצה לגבי המחשב הספציפי, אבל הרדיסק של 4200 סל"ד במחשב נייד זה אופייני ולא נחשב איטי במיוחד.

אין לצפות להרדיסק של 7200 סל"ד כמו במחשב רגיל משיקולי צריכת חשמל ופליטת חום.

פורסם

נכון מאד ,

האופציה היחידה שעומדת בפניך אם מהירות דיסק חשובה לך עד כדי כך הוא כונן קשיח SCSI מיוחד למחשב נישא , עסק מאד יקר ולא ממולץ .

אתה לא מתכוון להשתמש בו בתור SERVER ולכן המהירות לא תרגיש אותה כל כך .

פורסם

1. על תצפה ממחשב נייד לביצועים של שולחני.

2. לניידים יש בקרים ATA/33 או ATA/66 העובדים עם דיסקים ב4200 ולאחרונה גם בקרי ATA/100 לדיסקים 5200 - אבל זה רק בניידים חזקים ביותר יקרים מאוד.

בכל מקרה, לא מרגישים את זה ברוב התוכנות עם יש לך מספיק RAM - הייתי ממליץ לא פחות מ256MB ועדיף 512

פורסם

יש לי מחשב כמעט אותו דבר!!!

רק ששלי טיפה יותר טוב

ושלי של טושיבה והוא בן זונה עובד מעולה כמו שצריך בחיים לא נתקע

את הקודם אני מתלבט אם לחבר לאוטו

מה אתם אומרים רעיון טוב? כמובן שאני עושה שהוא יהיה חלק מהדש בורד ואני עושה איזה קומבינה עם הרדיו דיסק שיעבור דרכו והכל...

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

• תוכן חדש...