Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
די רוני מספיק ישי...

האתר קורע. קרע אותי ועוד הרבה אנשים. למה לא להחמיא לבחור?

רק זבל אתם מוציאים מהפיות שלכם כדי לבאס אחרים?

מעניין אם זה ככה גם מחוץ לרשת האינטרנט - הממ... אני משער שלא.

אני מכיר כאלה שירדו עליך מטר קללות באייסיקיו או משהו כזה - ובמציאות ישתקו כמו כלבים טובים.

יאללה קצת להחמיא, לא יזיק.

:wink:

שאני אבין, לא מוצא חן בעיניך מה שאמרתי על האתר של הבחור, אז אתה מנסה להשמיץ אותי?

כולי אושר שהאתר קרע אותך, כנראה שהסטנדרטים שלנו מעט שונים. מותר לי להגיד את דעתי, מה גם שלא קיללתי או הבעתי עובדה מוחלטת כמו ידידנו CALLS ("האתר הכי טוב ברשת"), אלא הבעתי את דעתי.

בנוגע לזבל שיוצא מהפיות שלנו - ילד, אתה מוציא הרבה יותר זבל מהפה שלך, אני מבטיח לך. בנוגע לאלו שימטירו עלי מטר קללות באייסיקיו ובמציאות ישתקו - אלו בדיוק האנשים שממש לא מעניין אותי מה הם חושבים עלי. אם למישהו יש משהו להגיד לי או עלי - הוא מוזמן לעשות את זה.

איך פתאום זה הפך לעניין אישי, תגיד לי?

רוני

דבר ראשון,

אני ילד?! אם אתה מתייחס כ"כ ברצינות ומגיב לכל שטות ש-CALLS אומר - אתה הוא הילד כאן.

אבל עכשיו לעניין,

למה פשוט לא חוסמים משתמש כזה? שאין בינו ולמכוניות כמעט שום קשר? שבא רק לעשום רע לפורום?

:?:?

172

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משתדל להישאר מחוץ למריחת הוויכוח, כי איש איש וטעמו. הבעתי את דעתי בנושא וזהו.

אבל בכל אופן לשאלתך ויירון, אין שום טעם לחסום את המשתמש, השרשור היחיד שהוא כתב בו זה השרשור הזה - שנוגע אליו.

יובל.

פורסם
די רוני מספיק ישי...

האתר קורע. קרע אותי ועוד הרבה אנשים. למה לא להחמיא לבחור?

רק זבל אתם מוציאים מהפיות שלכם כדי לבאס אחרים?

מעניין אם זה ככה גם מחוץ לרשת האינטרנט - הממ... אני משער שלא.

אני מכיר כאלה שירדו עליך מטר קללות באייסיקיו או משהו כזה - ובמציאות ישתקו כמו כלבים טובים.

יאללה קצת להחמיא, לא יזיק.

:wink:

שאני אבין, לא מוצא חן בעיניך מה שאמרתי על האתר של הבחור, אז אתה מנסה להשמיץ אותי?

כולי אושר שהאתר קרע אותך, כנראה שהסטנדרטים שלנו מעט שונים. מותר לי להגיד את דעתי, מה גם שלא קיללתי או הבעתי עובדה מוחלטת כמו ידידנו CALLS ("האתר הכי טוב ברשת"), אלא הבעתי את דעתי.

בנוגע לזבל שיוצא מהפיות שלנו - ילד, אתה מוציא הרבה יותר זבל מהפה שלך, אני מבטיח לך. בנוגע לאלו שימטירו עלי מטר קללות באייסיקיו ובמציאות ישתקו - אלו בדיוק האנשים שממש לא מעניין אותי מה הם חושבים עלי. אם למישהו יש משהו להגיד לי או עלי - הוא מוזמן לעשות את זה.

איך פתאום זה הפך לעניין אישי, תגיד לי?

רוני

דבר ראשון,

אני ילד?! אם אתה מתייחס כ"כ ברצינות ומגיב לכל שטות ש-CALLS אומר - אתה הוא הילד כאן.

אבל עכשיו לעניין,

למה פשוט לא חוסמים משתמש כזה? שאין בינו ולמכוניות כמעט שום קשר? שבא רק לעשום רע לפורום?

:?:?

פתאום צריך לחסום אותו כי הוא בא לעשות רע? לפני שניה רצית שאני אחמיא לו...

וכן - אתה ילד, אם אתה נכנס להשמצות אישיות בדיון מהסוג הזה. אני בסה"כ משועשע מכל הסיפור, זה הכל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא האתר שלי בכלל, אז איך אני יכול להיות יהיר שאני אומר שאני חושב שזה האתר הכי טוב ברשת?

רוני. תפסיק לכתוב את השם שלך בסוף, אולי זה נראה לך מקצועי ומדליק, אבל זה מרגיז.

פורסם
זה לא האתר שלי בכלל, אז איך אני יכול להיות יהיר שאני אומר שאני חושב שזה האתר הכי טוב ברשת?

רוני. תפסיק לכתוב את השם שלך בסוף, אולי זה נראה לך מקצועי ומדליק, אבל זה מרגיז.

זה לא האתר שלך אבל אתה מנהל את הפורום שלו לא?

אתה קשור לאתר ולכן להגיד במקום אחר שהוא הטוב ביותר, זה לא נראה משהו.

בכל מקרה הדיון הזה מאבד מערכו... אמרת את הדברים (המיותרים למדי) שהיו לך

להגיד... במידה ויש לך משהו נוסף לרשום תחשוב פעמיים אם הוא מיועד לכלל הפורום

או אולי בהודעה פרטית למישהו.

למען ההגינות אני אציין כי לא ביקרתי באתר או באחד הלינקים המצורפים פה לשירשור.

לגבי ההערה לרוני על כתיבת השם בסוף... אני אפילו לא מתכוון להגיב.

גיא.

פורסם

גיא.

גם אני לא מתכוון להגיב.

ישי

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

גיא.

גם אני לא מתכוון להגיב.

ישי

יוווופיייי ישי!

:lol:

• תוכן חדש...