אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,354 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בין הפותרים נכונה יוגרל כלום.
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 0 תגובות
- 995 צפיות
מחר ב שעה 22:30 מפגש בחוצה במקום הקבוע כול בעלי המכוניות הקטנות והספורטיביות מוזמנים לחגוג אימנו פרסים למחופשים .....
הודעה אחרונה מאת sti400hp, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
די אני לא יכול יותר, הרכב נהרס לי.. מנסיעה של 10 חודשים על המכונית שלי בי-ם בכביש פסגת זאב לכיוון העבודה שלי (כ - 8 ק"מ) היא התקלקה (רעשים מוזרים שהתגלו היום בהיגוי כתוספת לרעשים שהתגלו לפני חודשים מאיזור המתלים והבלמים) כמו שהיא אמורה להתקלקל ב 10 שנים. למה האנשים המטומטים בישראל המחורבנת לא תובעים את מי שצריך לתבוע כדי לשפר את איכות הכבישים, למה רק אצלנו כשהופכים כביש טוב לא מחזירים אותו לקודמו ותמיד חייבים לצוץ בורות ומהמורות! ?? למה??? למה צריך לפתוח את אותו הכביש מס. פעמים בשנה ? נמאס לי, וכל נזק שקורה לרכב אני אוכל את הלב. מחר במוסך.
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 28 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
זה נגמר מחר ב- 0730. ב-בקו"מ. טירונות. ככה נגמרו להם שבועיים של חופש מאז ה-טר"צ! לפחות נהגתי בפעם הראשונה לאילת וחזרה (חבל שנגמר לי הדלק באמצע המדבר - לא צחוק). M-16 הנה אני בא
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בטח אישה
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
אחרי שנים ארוכות יחד זה סופסוף קורה� שיהיו לכם חיים ארוכים ומאושרים יחד, ורק בשמחות.
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נסעתי בבוקר 10 וחצי למי שאני מעוניין במכוניתו בתל אביב ליד רח' לינקולן . משם נסעתי ליוסי (- כבר יבוא סיפור יותר ארוך על הבחור) מליטל , מישהו מפה אמר לי ששם עושים בידקות לפני קנייה - טעות אז הוא שלח אותי לקומפיטסט ואמר לי שכשאני יחזור הוא יתן לי יעוץ - בחינם נדיר במצב של היום. נסעתי לקומפיטסט לקח שעה ו420 ש"ח ומשם אצנו חזרה ליוסי הוא אמר שהכל טוב האוטו תקין הבלאי בסדר גמור יחסית ל4 שנים ואני היום סוגר עם הבן אדם יוסי אחלה בחור המוסך בסדר גמור לא מתעלמים ממך , יש שתייה בחדר המתנה באמת כל הכבוד אותי הוא קנה טוב אז תאחלו לי בהצלחה היום אחר"צ אני הולך לסגור איתו
הודעה אחרונה מאת חלי, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. נתקלתי בהודעה פוגעת חצופה ולאומנית שמקומה לא בפורום זה !!! האם הקורא הנכבד ! היה חייב להיתבטא מעל במה חופשית זו בצורה הבאה . מקום מגורים: אי שם בפלסטין הכבושה. חברים ! שיפטו בעצמכם האם יש יש מקום לדברים כאלו בפורום חופשי זה !!!
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אתמול אחרי שקניתי את היוניט רוורס, יצאתי שמח וטוב לב בדרכי הביתה להרכיב את הממזר הקטן - עצר אותי איש קטן וכחול (בלי כובע). נסעתי בעוקף המזרחי של ראשון מהאזור תעשיה לכוון הבית קברות. למי שלא מכיר - אספלט משובח 2 מסלולים לכל כוון, גדר הפרדה, צד אחד בית קברות צד שני שממה. בדרך כלל האנשים הקטנים הכחולים עומדים בסוף היישורת בצד שמאל. יותר מפעם אחת ראיתי אותם שם. הפעם הנקניק חיכה מצד ימין מאחורי טנדר של העיריה. אז ככה - נתפסתי על 99. אני חייב לציין שזו מהירות איטית לכביש כזה. הייתי בטוח שמותר שם 70. מסתבר שמותר 50. אריתמטיקה בסיסית - נסעתי כמעט 50 קמ"ש מעל המותר. אז היום אני ב-5 אצל קצין שלוקח לי את הרשיון לחודש, ובספטמבר משפט ברמלה. ממש זמן מעולה. יש לי שבועיים…
הודעה אחרונה מאת mitsu_rider, -
- 2 תגובות
- 868 צפיות
שלושה דיפלומטים:צרפתי,אנגלי וישראלי נפגשים לארוחת צהריים ואומרים:"הפעם לא נדבר על פוליטיקה אלא על חידושים ופיתוחים בתחום הרפואה". טוב, אומרים כולם והצרפתי פותח ואומר:"אצלנו השתילו לב באדם וכעבור יומיים הוא כבר הלך לעבודה". האנגלי אומר:"אה...זה כלום,אצלנו השתילו לב וריאות והבן אדם קם כעבור יום והלך לעבודה". הישראלי אומר:"אצלנו לקחו חוואי מהדרום השתילו אותו בתוך ממשלה וכעבור יום כל המדינה הלכה לחפש עבודה". חחחחחחחחהההההההההההההההה אני גדוווללל.....
הודעה אחרונה מאת R.C, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
עכשיו כבר ניתן לבכות את שקרה. ביום שישי, בחור ערבי החליט שתמרור עצור הוא המלצה בלבד, ועל הדרך הוא החליט לאסוף את אח שלי וה- 206CC החדשה שלו איתו. עוד לא סגור אם הרכב טוטאל-לוס או אובדן להלכה, מה שבטוח הוא שאלינו הוא כבר לא יחזור. למי שלא זכה להכיר, מדובר על CC ירוקה שנת 2003 שזכתה לטעום רק 5 חודשים של אספלט והיו/יש לה 5000 ק"מ על השעון אצלנו, כולם בוכים
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב אז קראתי בימים האחרונים ספר ג-ד-ו-ל!! הוא נקרא:"מובינג"(הובלות) של אסף גברון. הספר מספר על הווית המובינג והמוברים הישראליים בארצות הברית ובניו יורק. ספר שנוגע לכל מובר(אני הייתי אחד כזה... ) ולכל מי שאי פעם עבד ב"חלטורות" בארץ האפשרויות... בקיצור תקראו ממש טוב....
הודעה אחרונה מאת R.C, -
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מה לשאול? מה לקחת? מה לעשות? ענו לי בבקשה - דחוף
הודעה אחרונה מאת DIAGON, -
הג'וב האיטלקי
מאת דין007- 1 תגובות
- 993 צפיות
לכל מי שיש את הסרט או לחילופין יודע היכן ניתן להשיגו אשמח להשאיל ממנו אותו או לקנות /להשכיר בהתאמה. תודה מראש, דין. נא להגיב בה"פ.
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קניתי לא מזמן disk on key. צעצוע נחמד. אבל !!!! שמרתי (בטעות) עליו קבצים עם שם לא קריא, כגון קובץ בשם : &╟δ╜:_».▒- הבעיה היא שאני לא מצליח למחוק אותם. (עם פונקציית delete) מעצבן... אנה עזרו, תודה...
הודעה אחרונה מאת yairk, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.max-tuning.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=2&TopicID=2486&PagePosition=1 כמה זיוני שכל בשרשור אחד אול הוא התכוון פה ל"חזק" מסביר את הכול מה זה אומר ? צריך לראות בשביל להאמין!!!
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
הקורולה הגיעה . . . 1 2
מאת redroze-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מגיע לי מזל טוב, בשעה טובה קבלנו את הקורולה . . . בנתיים עשיתי עליה נסיעה קצרה של רבע שעה, הכל קטן וצפוף !!! הנוחות גרועה, אני מזמין את כל האנשים שצחקו עליי פה לנסיעת מבחן, לעשות סיבוב בקורולה ובאומגה ולראות עד כמה הם טועים ושההבדל במרווח ובנוחות גדול פי 10 ממה שאתם חושבים !!! לרכב ממש לא חסר כח, ירד קצת גשם בר"ג אז היו קצת פרפורים, אני רגיל לבקרת אחיזה באומגה שמסרסת אותי בד"כ . . . אני מתגעגע לרעש מנוע של ה-V6 של האומגה, אני לא החלטתי מה הולך בקורולה, מצד אחד המנוע נשמע כמו מנוע דיזל מקרתע אבל מצד שני הבידוד רעשים דיי טוב, ניסיון לעלות בסל"ד לא יתן רעש יותר טוב, המנוע ממש חזק אבל בסל"ד גבוה זה לא סרנדה כמו באומגה . . . התנוחת ישיבה ממש גרועה, אני עוד חשבתי …
הודעה אחרונה מאת BMW_M5, -
-
חברי הפורום היקרים , אני קורא לכם להצטרף לעצומה העצומה הקוראת לחזרתו של חבר פורום גולה .. אני קורא לכולכם להצטרף אלי , לעצומה להחזרת אוהד , יאשה והפצפוצים לפורום ללא מילים מיותרות , רק יאשה שלנו תחזור תחזור... החתימה שלכם דרושה , כל קול עוזר במסע המפרך!! מאוף טופיק תבוא הישועה , ומהאסקורט תצא הנבואה!! יאשה ת-ח-ז-ו-ר
הודעה אחרונה מאת danidina, -
דרוש\ה זמר\ת 1 2
מאת Romeo-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
להופעות באיזור ערד\ים המלח.
הודעה אחרונה מאת Greg M., -
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.brian.grimal.com/crap/celebxxx.swf ללא מילים!!
הודעה אחרונה מאת Dissipate, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום ! מי שמבין במחשבים ויכול לעזור לי, תודה... התקנתי פה ושם כמה תוכנות, ובנוסף גם כמה מצלמות דיגיטליות בחיבור USB. עכשיו המחשב רץ ממש ממש לאט, וזה מטריף !!! (הוא אכל כמה פצצות על זה...) בנוסף אחרי איזה שעה שהמחשב עובד, ה-windows מודיע לי : virtual memory too low איך לעזאזל אני מתקן את זה ? למישהו יש מושג אם יש איזו אפשרות להוריד את העומס מהמחשב ? איזו אפשרות בwindows להוריד מהעומס ? מחיקת תוכנות-זבל ? בנוסף, איך אני מבטל את ההפעלה האוטומטית של ה-KAZAA, messenger, ICQ בהפעלת המחשב ? תודה לכל מי שיענה... הראל.
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 2 תגובות
- 998 צפיות
שכמה מחברי הפורום עשו בקשר בסיגנון דפי זהב של הפורום..אני מחפש ולא מוצא.
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
מזל טוב לאביטל (ג'ולייטה) 1 2 3
מאת חלי- 34 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חובבת האלפות לרגל יום ההולדת ה- 20 (והחלפת הקידומת ) איחולי אושר ועושר, ורק טוב. תיהני עד השחרור המתקרב
הודעה אחרונה מאת David, -
תחילת אפריל, כנראה ב-4/4 . . . WTF? גם אני טס ב4\4!!! אתה טס במקרה לניו יורק ולקונטיקט?! חחחחחחחחחח כן, אני גם ברובונר . . . ד"א, אתם באים מחר ל"אהל שם" לתחרות הפנימית ??? אם כן אז זה הביצפר שלי, אני עכשיו במעבדה והרובוט שלנו היום עשה ריצה ראשונה עם כיבוי נר, חבל לכולם על הזמן, אנחנו לוקחים השנה תחרות ארצית ובעזרת השם גם עולמית . . . הרובוט כמובן עדיין לא מושלם, יש כמה דברים לסדר אבל בנתיים הוא מכבה נר עכשיו נשאר רק לדאוג לבונוסים . . . תפנה אליי אם אתה בא מחר, קוראיןם לי אלעד ואני מהקבוצה ב"אהל שם" . . .
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
עוד על מהיר ועצבני 1 2
מאת EyalR- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אם כבר זה היה, אז למחוק אבל אם לא זה די נחמד במיוחד אהבתי את הבונוס.
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאני מיתקשר לטלפון שיש ברשותי, זה אומר שהוא לא מחובר... תודה
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
טוב נתחיל בזה שאני אוהב את האוטו שלי לא משנה מה הוא עושה לי... ביום ג' שעבר היה לי פנצ'ר בפעם הראשונה. ביום ה' ירדתי לאילת והאוטו היה פיקס, לא התחמם יתר על המידה, לא שתה הרבה דלק (בסה"כ הלוך חזור+סיבובים -170ש"ח), את הפניות הוא לקח יפה מאוד עם זריקת תחת קטנה פה ושם... ממש נהנתי מהדרך. בדרך חזרה נכנסתי לעיקול הראשון בעליות של סדום במהירות די גבוהה (110) והרכב ממש זרק תחת, היה לי קשה להשתלט עליו אבל הוא לא בגד בי ואחר כך נסעתי יותר לאט. הכל היה טוב ויפה עד אתמול, אתמול אני יוצא מהעבודה ויש איזו כיכר קטנה שאני אוהב לקחת מהר עד שהציריות דופקות, פתאום חשכו עיניי המערכת התחילה להשמיע : "פחח,פחח" נבהלתי ועצרתי בצד, באתי להוציא את הHU החוצה ופתאום היה רעש של קצר …
הודעה אחרונה מאת פינסקר, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
סתם תמונה שתפסתי, ליכודניק, ממש לא מפליא אותי...
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חבר'ה מישהו אולי יודע על מפגשים באיזור אשדוד ? אגב באיזה שעה המפגש בזהב? לפני שבועיים באתי ב9 בערב ולא היה שם אף אחד אבל אולי זה היה בגלל הגשם...
הודעה אחרונה מאת BMW_M5, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מישהו מכיר/יודע איפה אפשר לקנות את הקורקינטים החדשים שמסתובבים עכשיו ברחובות - אלו עם המנוע, לחלקם אפילו יש כסא לשבת (ראיתי כאלו בעיקר בנזין, אבל גם חשמלי אחד - לצערי לא יכולתי לעצור את בעל "הרכב" כדי לקבל פרטים). פשוט מהרגע שמכרתי את האוטו אני נוסע במוניות ונמאס לי וזה נראה בתור גיוון מעניין שייתן לי מרגוע אפילו זמני מחיפוש אחרי רכב חלופי (שאני נורא רוצה אבל לא ממש צריך כי אני גר 15 דק' מהעבודה ולאשה יש רכב) אז אם מישהו מכיר את הדברים הללו, או איפה אפשר להשיג אותם שיספר תודה מראש