Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

www.maxprice.co.il

NirTzi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רק אני או שפספסתם את הקטע היותר חביב:

מישהו זכה בפורשה, אין לו מה לעשות איתה (עובדה :הוא מוכר), הוא קנה אותה ב30K

מי שיהיה חכם הוא זה שיוציא אותה ממנו בהכי פחות כסף, האוטו שווה 450K אבל האיש קנה ב30 והוא לא צריך אותו אז אפשר להוציא אותה סכום נמוך מאוד (נגיד 80K-120K) יחסית לתמורה, ואם היה פה מישהו שחיפש אוטו ב 100K שווה לבדוק כמה בדיוק הבחור רוצה ואולי ללכת אליו לכוס קפה ולהתמקח חזק ואולי להוציא אוטו של 450K ב הרבה פחות (והוא יעשה חישוב שהוא לקח 30K והוציא מהם 100K) מי שיתמקח הכי טוב ירוויח ובגדול בלי להתעסק עם סיכויים וסטטיסטיקה וקקה כזה.

אלא אם כן פיספסתי משהו.

פורסם

קודם כל יהיה מטומטם זה שימכור במחיר נמוך מאוד .

שנית, זה שרוצה לקנות רכב ב100K נראה לי שתהיה לו בעיה לשלם כל שנה 25K על ביטוח לפורשה... אבל זו רק דעתי 8)

:-)

פורסם
החישוב הוא הרבה יותר מסובך ממה שאתם מתארים אותו

קודם כל יש עוד X אנשים שמתמודדים איתכם על המכרז

שנית, אתם צריכים שאף אחד לא יציע את אותו הסכום שאתם הצעתם ויש המון קומבינציות לסכומים... למשל מ0 ש"ח עד 30,000.49 ש"ח...

בקיצור זה רק מתחיל מ1:מספר המשתתפים ועולה צפונה...

לא משתלם כל כך בכל אופן

:idea:

תחשבו על זה ככה.

נגיד, וכל הצעה עולה כ 100 שקל (אף אחד פה לא ציין שלהציע הצעה עולה כסף, ולפי מה שאני זוכר שקראתי לפני איזה חודש חודשיים, כל הצעה עולה 70 שקל, אבל נגזים ונגיד 100). אז, לא שווה לבן אדם כלשהו, להציע משהו כמו 500 הצעות? זה יוצא 50K שקל רק על ההצעות שלו, ועוד מ-ק-ס-י-מ-ו-ם 30,000.49 לאוטו. סך הכל 80K שקל, מקסימום לפורש בוקסטר חדשה בשווי 450K. והסיכוי שהוא לא יצליח לקחת אותה הוא באמת נמוך לידי. וחלק ממכם שעדיין סקפטים בעניין, אז נגיד ועדיין אין הרבה סיכוי, אז אם יש מישהו שבכל מקרה מתכנן לקנות את הפורש בוקסטר, אז שיציע 2000 הצעות. 200K שקל על ההצעות, ועוד 30K על האוטו, והוא 95 אחוז, לדעתי, לוקח את האוטו. עדיין לא בטוחים? שיציע יותר. אבל תמיד אפשר לצאת עם רווח ענק.

:puzzled:

לא ככה?

Back to the original - NC again.

פורסם
החישוב הוא הרבה יותר מסובך ממה שאתם מתארים אותו

קודם כל יש עוד X אנשים שמתמודדים איתכם על המכרז

שנית, אתם צריכים שאף אחד לא יציע את אותו הסכום שאתם הצעתם ויש המון קומבינציות לסכומים... למשל מ0 ש"ח עד 30,000.49 ש"ח...

בקיצור זה רק מתחיל מ1:מספר המשתתפים ועולה צפונה...

לא משתלם כל כך בכל אופן

:idea:

תחשבו על זה ככה.

נגיד, וכל הצעה עולה כ 100 שקל (אף אחד פה לא ציין שלהציע הצעה עולה כסף, ולפי מה שאני זוכר שקראתי לפני איזה חודש חודשיים, כל הצעה עולה 70 שקל, אבל נגזים ונגיד 100). אז, לא שווה לבן אדם כלשהו, להציע משהו כמו 500 הצעות? זה יוצא 50K שקל רק על ההצעות שלו, ועוד מ-ק-ס-י-מ-ו-ם 30,000.49 לאוטו. סך הכל 80K שקל, מקסימום לפורש בוקסטר חדשה בשווי 450K. והסיכוי שהוא לא יצליח לקחת אותה הוא באמת נמוך לידי. וחלק ממכם שעדיין סקפטים בעניין, אז נגיד ועדיין אין הרבה סיכוי, אז אם יש מישהו שבכל מקרה מתכנן לקנות את הפורש בוקסטר, אז שיציע 2000 הצעות. 200K שקל על ההצעות, ועוד 30K על האוטו, והוא 95 אחוז, לדעתי, לוקח את האוטו. עדיין לא בטוחים? שיציע יותר. אבל תמיד אפשר לצאת עם רווח ענק.

:puzzled:

לא ככה?

לא יודע איך הגעת לנתונים האלו שאם מציעים 2000 הצעות יש לך 95% לזכות...

אני לא הייתי מוציא 200,000 בשביל 95% וגם לא בשביל 99%... זה לא שווה את

הסיכון!

מה שבטוח אתה צריך להציע מחצית ההצעות+הצעה אחת כדי לזכות 100%.

חישבתי את זה:80+30000*4800=414,000.

שווה בשביל בוקסטר 2002? אני לא בטוח. אולי כדאי לקנות חדשה 2003?

:roll:

יובל.

• תוכן חדש...