אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,354 נושאים בפורום הזה
-
- 17 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
אז ככה, אספתי לי בערך 15 אלף ש"ח ויש לי עבודה קבועה (אני מקווה..) והגיע הזמן לעוף ! אז ככה, אם יש מישהו שגר לבדו , בדירת ..רצוי סטודיו , (חדר אחד + סלון ?) כמה יעלה להשכיר דירה כזו ? אין לי מושג לגבי כל מיני מילים מוזרות כגון ארנונה ? ועוד כל מיני תשלומים , אם מישהו יכול לתת לי בערך הצעת מחיר או לפחות הסבר.. לא צריך ריהוט (אני יבוא מהבית ) , ולא שום דבר אחר (מקרר וכו הכל יש) , אשמח לכל תשובה אורן.
הודעה אחרונה מאת RedR, -
שיפורים לרכב
מאת EyalR- 0 תגובות
- 939 צפיות
http://www.sounddomain.com/id/super_ricemobile
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
השאלה מופנית למקועקעים של הפורום, אני מחפש המלצות על מקעקעים? אני מאד אשמח אם אם רק מי שקועקע ע"י אותו מקעקע יענה... הרבה קעקע, מה...
הודעה אחרונה מאת בטאמן 16V, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יאללה חברה לעודד... עוד כמה דקות מתחיל המשחק בפאלרמו ( הבית שלנו ...) נקווה שיהיה בסדר... נחזיק אצבעות... מי ייתן ו... טוב נו בואו רק נראה
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בוקר טוב לכם חברי היקרים ..... חם היום , מאוד חם , טוב את זה אני מעריך שראיתם והרגשתם אבל , אין יום שישי שעובר בלי שטיפה של יצירת האומנות שיושבת מתחת לבייתי , אבל היום חחחחחם , אז מה אתה עושים שוטפים? , מוציאים את התחת מהסן רוף ומקווים לטוב? , לא שוטפים? לא מוציאים את התחת מהסאן רוף ומקווים לטוב? , מה אומרים חכמי הפורום , תגובות מהירות בבקשה...
הודעה אחרונה מאת David, -
- 30 תגובות
- 3 אלף צפיות
מי שהיה במפגש בראשון אחרי הרייסים, בטח ראה את הרכב שעשה שם חראקות וצלחות, מישהוא יודע מי זה היה? זה היה בחניה של הקניון ממש כמה עשרות מטרים מהכניסה לקניון. הוא יודע לנהוג ממש טוב, אני לא הספקתי לראות איזה רכב זה היה, אבל ראיתי שזה היה צבע כהה, אני חושב שחור. בקיצור מה שהוא עשה ליד האימפרזות, הבעלים שלהן כמעט השתינו מרוב פחד על האוטו, מי שמכיר או יודע משהוא על בן אדם, ויכול להכיר לי אותו אני ישמח ללמוד ממנו כמה דברים.
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שאלה זו מופנת לאנשים בעלי רכב ובעלי בת זוג. השאלה הבאה מאוד מעניינת, מצחיקה ומדאיגה גם יחד. (לפחות לדעתי) את מי אתם אוהבים יותר, את הרכב או את האשה? נא לענות בכנות (*הערה: נכתב אומנם בלשון זכר ,בשל מיעוט המין הנשי בפורום, אך פונה גם למגזר זה )
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
אינטרנט מהיר... 1 2 3
מאת LiranAr-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
זהו הגיע הזמן שנים אחרי בואו של האינטרנט המהיר לישראל גם תורי הגיע להתחבר...( תורי נמנע עקב שיקולי כדאות , אינטרנט מול רכב.. אתם יודעים בעיקר תקלות... ) אבל עכשיו אין מנוס , הגיע הזמן להתחבר לאינטרנט מהיר.. אופצית הכבלים לא באה בחשבון , כי אנחנו ביס... התקציב פלוס מינוס ... 100 ש"ח בחודש ( לא כולל בזק , רק לספק..) מה היא החבילה הטובה ביותר שאני יכול להשיג... ומהו הספק הטוב ביותר...
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
את שתי התמונות הבאות תפסתי בהפרש של פחות משעה, כמובן מחלון ביתי. ממממ... מוזר ששתי המכוניות הן ממוצא צרפתי...
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
מזל טוב ?!
מאת drugstore- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
טוב, גם זה היה צריך להגיע... קיבלתי אוטו מהעבודה... VW פולו קלאסיק 01' עם טוסיק ענק (550 ליטר מספקים בקושי...), דלקן אחד, פס-קל לכביש 6 ועם 123K ק"מ up her ass... Happy happy, Joy joy אייל, אני איתך באותה קליקה... יש הבהרה: זו לא בדיחת 1 באפריל. למרות שאפילו אני חשבתי על זה לרגע...
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
הארץ שלנו :)
מאת ac cobra- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אין מילים
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 3 תגובות
- 898 צפיות
מצורפת מודעה שהופיעה בלוח אוטו החדש תחת קטגוריות "מחפש". מעניין מאד מי פרסם את המודעה הזו... יש לי הרגשה שזה אותו אחד שפרסם לפני חודש את הבדיחה עם רוני וה- S16
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
להגיע למפגש הגדול כי אני יורד לאילת מחר בצהריים, אז אני מאחל לכל מי שהולך שיהנה וגם למי שלא יגיע שישתדל להנות מהפורום (ג'י אני נשמע כמו מנהל ) מצפה לראות תמונות. שמוליק
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
- 0 תגובות
- 839 צפיות
משעמם לכם? אין לכם חברים? אין לכם חיים? אם כל התשובות הן כן אז כנסו ללינק ותמצאו שותף לשיחה. http://www.pandorabots.com/pandora/talk-oddcast?botid=f6d4afd83e34564d
הודעה אחרונה מאת darkstar, -
מדהים ! ! !
מאת שלומי- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברס, פשוט לא יאומן , אתם חייבים לנסות את זה. http://www.slabearkazad.com/sniff/
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
עזרה במציאת סמלון 1 2
מאת uno- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום! אני בדילמה כבר כמה ימים, אני רוצה להוסיף סמלון לחשבון שלי אבל אני לא יודע מה לשים! למישהוא יש רעיון? בתודה מראש!
הודעה אחרונה מאת uno, -
משחקי מחשב
מאת עמית1984- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם!!!!!! בשבוע האחרון שמתי לב שיצאו כמה מרוצי מכוניות שיותר טובים מנייד פור ספיד 6 שאלתי אליכם חוץ מתוכנת האימיול(אידונקי) כל אחד יקרא לה בשם אחר באיזה עוד אתרים או תוכנות אחרות אני יכול למצוא את המשחקים האלה שמות המשחקים הם: Downtown Run Toca Race Driver ועוד תודה לכל מי שיענה לשאלתי עמית
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
מחפש תמונות
מאת NirTzi- 4 תגובות
- 992 צפיות
טוב, אולי מישהו יכול לעזור לי... ידידה שלי מחפשת רכב, אני מחפש כל מיני תמונות להראות לה... מישהו מכיר אתר של תמונות ? עכשיו, לא תמונות של רכבים חדשים ... הדגמים היותר ישנים שנים 97... 8 ...9 ...
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פניה לכל מי שקנה חולצה של הפורום. לא לכבס ההדפס דוהה אחרי כביסה אחת. החולצות שלי כובסו במכונה, למי שטרם כיבס רצוי לנסות כביסה ידנית
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 33 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
חזק ואמץ
הודעה אחרונה מאת eran, -
מה קורה פה??????
מאת miko- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הפורום חזר בתשובה?
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
שווה את זה?
מאת DJO- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מתכבד להציג בפניכם את שרה... היא בעלת הראלי הזו: איזה מזל שהיא לא מהארץ... Sarah היא האחרונה שהתווספה ל-Rallye Register הבריטי... מצטער שגרמתי לכם להקיא את ארוחת הערב... מי אמר שבלונדיניות הן הדבר ועוד לא פתחתי את הפה על הראלי שלה... כחול הוא צבע שווה אך מי בחר את החישוקים הללו נו, מילא
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
חזרה לעתיד 4
מאת yairk- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תקראו את זה ותבינו. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=369428&path=22
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מת לכאלה.
היום מתגייס
מאת badboy- 2 תגובות
- 862 צפיות
חברה אני יגיד לכם שלום לשבועיים.. מחר אני מתגייס..ושבועיים אני לא יהיה בבית אז תהנו לכם,תעשו מפגשים מעניינים וגדולים..להיזהר מהכחולים..ואין לי ברירה בנתיים אלא לנטוש את הזאבה שלי לשבועיים אלה, ואיך שאני יתגעגע אליה נ.ב: למיש כבר ראה הודעה זו בMAXTUNING או ב YNET להתעלם ..תודה דוד
המפגש הגדול
מאת Mleder- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
לא נעים לי ,אבל אין לי איך להגיע אז מישהו מהוד השרון או שעובר פה יוכל לקחת אותי טרמפ אני אשתתף בדלק תודה עקב זה שאני לא מצליח למחוק את ההודעה אז לא להתייחס תודה, השגתי טרמפ תודה מקסים
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
(לותיקי YNET בעיקר) לא במסגרת משחק התמונה היום-יומי שמורץ כרגע ע"י שלומי ועומר.
הודעה אחרונה מאת beresford, -
בין הפותרים נכונה יורגל הרבה כבוד. http://www.heavensfantasy.com/hello/ בהצלחה!
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כנסו וקיראו... http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=369581 סתם!!! אחד באפריל!!!!
הודעה אחרונה מאת drugstore,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 736 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- meir_gi
- Avia
- srool
- Roy142
- RedLabel
- davemustaine87
- דניאל1983
- Beacon
- yuvk
- Liquidator
- לירון .ה.
- sperial