Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין מה האנטי נגד הכיסוי הגה ?!

מבחינת טעם ,יכול להיות שיש יפים יותר ... אני מתכוון לקנות אם קבלת המשכורת כיסוי הגה + כיסוי מוט הילכים + דוושות חדשות ב90 שקל ...

ובקטע של בטיחות ,לא מסכים איתכם ...

הכיסוי יושב על ההגה בלחץ מדהים !!

אין לכם מושג כמה קשה היה להלביש אותו ,נדרשו שלוש אנשים גדולים ! וההגה כמעט נתלש מהמקום ...!

חוצמיזה שההגה כשחסוף ,נראה על הפנים ...גומי שחור ומוכתם ,דביק ומסריח ...!

בקשר לטאסות ... אתה בטוח שיש כזה דבר ?!

כי אם תשים לב ,הג'אנט שלי בולט החוצה ,ככה שאין מקום לשים שם טאסות (כך לפחות הסביר הערבי ...)

אה ובקשר לגריל ... מבטיח לחפש לך !

משפט סיני עתיק :"כשאין לך משהו חכם לומר ,תאמר משפט סיני עתיק "

פורסם

יש לנו את אותם ג'אנטים, והמרכז לא ממש בולט, מה גם שהטאסות בולטות החוצה במקצת ככה שזה מסתדר יופי, אתמול ניסיתי להעלות תמונה של האוטו שלי ולא הצלחתי אז הנה הוא עכשיו...

ד"א אתה יכול להתאים המון חלקים של הדגם היותר חדש - כי בתכלס זה אותו רכב רק מה ששונה זה הדלת האחורית, הפגושים, והגריל...

haters will hate

פורסם

מה קרה לסוויפט מהחתימה ?!

כמה שנים הפרש יש בין האוטו שבחתימה לאוטו שמעל ?!??

אתה צריך בדחיפות לרדת לעזה (ולא עזה זה לא בחורה ! :D ) שישפצו לך את האוטו ...

או לפחות לעשות פחחות ...

משפט סיני עתיק :"כשאין לך משהו חכם לומר ,תאמר משפט סיני עתיק "

פורסם

אני לא צריך לנסוע עד עזה, אני גר 2 מטר מיפו וגם שם יש כמה בחחים שיעשו לי בחחות צבע לאוטו בזול...

השגתי מחיר ממש טוב ואני מחכה לכסף מהביטוח....

--------------------------------------------------------------------------------------

אלפא - יפה או לא.... לאוטו שלי יש שוק.... וכבר ראיתי כמה בעלי אלפא 33 שרצו ראש בראש (כמובן לפני התאונה...) אתה קולט אלפא 92 מול סוויפט 88....

אם כבר אלפא אז רק ג'וניור...

haters will hate

• תוכן חדש...